Όσον αφορά την playlist την επόμενη φορά θα μπορούσε να έχει λίγο πιο πολύ εύρος περιεχομένου.... just a suggestion!
Σαν να μη ξέρεις ποιός διοργάνωσε το πάρτυ...δε θα το αφήσουν έτσι οι κυβερνο-κυβερνήτες
Συντονιστής: Nasia!

Εννοείται!constant έγραψε:Αν και την είδα τη ζουμερή έκπληξη, ούτε εγώ έμαθα το μυστικό της γεύσης της γιατί δε σκέφτηκα να πάρω...![]()
Όσον αφορά την playlist την επόμενη φορά θα μπορούσε να έχει λίγο πιο πολύ εύρος περιεχομένου.... just a suggestion!
όχι ρε *** αυτό ήταν? το εκπληξοζελεδάκι? και ήταν και ελκυστικό, να πεις ότι δεν ήτανε, με το χρωματάκι του και την ομπρελίτσα του και τα όλα του, τι δεν έπαιρνα η χαζή?snodrion έγραψε:Εκεί που ήταν το μπαρ είχε κάτι ποτιράκια με μια ομπρελίτσα και ένα ζελεδάκι μέσα!
όχι όχι, δεν σε προλάβαμε, πρέπει να'ρθα όταν έφευγες!,msl έγραψε:Και δε με είδες και δεν έμαθες για τη ζουμερή έκπληξη; Τι στην ευχή σου έδειξε η Nasia! ??lemon-tree έγραψε:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
Την έκανα πάντως κι εγώ μια βολτίτσα απ'τα μέρη σας κατά τη 1..αν και έφυγα κάπως εσπευσμένα!
Ευχαριστώ τη Nasia! για την ξενάγηση-υπερπαραγωγή στα άδυτα των ψευδωνύμων του forum!
δεν είδα βεβαια την πασίγνωστη msl κρίμα..![]()
υγ. τελικά ποια θα ήταν η ζουμερή έκπληξη, θα μείνω με την απορία![]()
Εκεί ήμουν και εγώ!!
1+κάτι έφυγα λόγω τεχνικού προβλήματος ..

Ναι άστα είμαι και εγώ στον κόσμο μου τέτοια ώρα που ήρθα, δε σε γνωρίζω και φατσικώς..lemon-tree έγραψε:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
Νομίζω ότι αυτό απαντάει εν μέρει στην ερώτησή σουlemon-tree έγραψε:αυτό που ήρθα αρχικώς να ρωτήσω, μαζεύτηκαν καθόλου λεφτά για forum / οικονομική ενίσχυση-βοήθεια προς τον συμφοιτητή μας τελικά?