Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα
-
papagalakos
Re: Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα
Νομίζω είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και κανένας δεν προσβάλει κανέναν... Ε;...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Τι ακριβώς δεν καταλάβατε από αυτό που είπε ο LocknLoad? Πρέπει κάθε φορά να απορούμε πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο σε κάποια ενεργή συζήτηση;
Το Forum δεν είναι ένα δεύτερο msn όπου όποιος την πει πιο πολλές φορές στον άλλον είναι πιο μάγκας. Τα επόμενα εξίσου παιδαριώδη posts θα πεταχτούν ..
Το Forum δεν είναι ένα δεύτερο msn όπου όποιος την πει πιο πολλές φορές στον άλλον είναι πιο μάγκας. Τα επόμενα εξίσου παιδαριώδη posts θα πεταχτούν ..
- lemon-tree
- Real Name: *changes.
- Facebook ID: 0
Πιστεύετε ότι θα έρθει κάτι διαφορετικό από όλο αυτό, κάποια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, είτε αυτό είναι συναίνεση είτε εκλογές είτε οτιδήποτε? ή θα συνεχίσουν να περνούν αυτά που θέλουν χωρίς να τους απασχολεί η αντίδραση του κόσμου?
αύριο? πάλι κάτω?
αύριο? πάλι κάτω?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
To συνδρομο του δικτατορα.Νομιζουν πως ειναι η αρχη και το τελος του κοσμου.lunatic έγραψε:Το ότι δεν σας ήθελε κανείς σας προβλημάτισε καθόλου...?
Μπραβο ***.Μπραβο.Μπραβο και παλι μπραβο.Αλλα δεν ντρεπομαι για τα δυ δακρυγονα παραπανω που φαγαμε απο τις *** σου.Λυπαμαι για τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ(γιατι εσυ δεν εισαι) που προσπαθουσαν να σας μαζεψουν.Οι σωστοι αναρχικοι τελικα ειναι περισσοτεροι απο οσο νομιζα.Αλλα αυτοι ειναι οι *** τελικα.Που αφηνουν εσενα τον εξυπνακια του φορουμ να τους *** ολους.Gus έγραψε:Ευχαριστω λουνατικ. Αν και ημουν μεσα σε αυτους που παιζαν ξυλο με τους υπολοιπους διαδηλωτες και οχι με τους μπατσους, ευχαριστω
Γουσταρεις μαγκα που πεταγες πετρες σε γερους?Γουσταρεις να τα βαζεις με αοπλους?Γουσταρεις να βαρας εσυ και αλλοι 5 εναν πεσμενο κατω με ξυλα?Και με μασκουλα ε.Εισαι πολυ ωραιος για τα ματια μας.Α και να σου πω το ντου που τρεχατε σου αρεσε?Γιατι φυγατε τοσο νωρις?Σας τσουξαν τα δακρυγονα?
Βεβαια σαν καλος εξυπνακιας θα πεις ναι.Μεχρι εκει φτανεις.
Λοιπον επειδη ο τυπος και οι ομοιοι του ειναι αναξιοι λογου περα απο λιγο χαβαλε.Οχι δεν φταιγαν ολοι.Μιλησα με ενα σορο απο αυτους.Αυτοι προσπαθουσαν αν κρατησουν τους δικους τους οπως και εμεις τους δικους μας.(ειναι βεβαια ακομα και με αυτους λιγο δυσκολο να κανεις κουβεντα...)Οι μπατσοι βεβαια οταν πηγε να πεθανει κοσμος στο ξυλο που επεσε,δεν ριχναν δακρυγονα.Γουσταραν.(επειδη γουσταρες και εσυ gus,μηπως εισαι μπατσος?)
Malefino lunatic.Μου λεγατε για το πρωτο δακρυγονο.Φαγαμε δακρυγονα,πλακωθηκαμε με αναρχικους(στο τελος ομως ειμασταν ανακατα) και τωρα παιδια Ειμαστε εκει περισσοτεροι απο το πρωι.Δεν φυγαμε ποτε.Ακομα και οταν τα ζωα απο το πουθενα καναν επιθεση στη πλατεια κατευθειαν σε 2 λεπτα ηταν παλι γεματη.Kαι χωρις καμια προετοιμασια Και τωρα ειμαστε εκει μονοι μας!Λεγατε μακαρι να κανω λαθος και οι δυο.Ικανοποιημενοι?
@papagalakos Εσυ ρε με ποιο γκρουπ ησουν?
Fun Fact.Βρηκα αναρχικο με το ιδιο τατουαζ με εμενα!
Fun Fact 2.Οταν ηρθαν τα κομμουνιστακια,αναρχικοι αγανακτισμενοι ειχαμε σπασει απο τη πλατεια.Πηγαν οι ντιβες πρωτο τραπεζι πιστα!
ΥΓ.Στο διαολο με τα δακρυγονα μαυρες μυξες βγαζω.
ΥΓ2.Γιατι αναρχικοι πειρατε τη μερια με το περοπτερο???Κρεμαλες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Πέμ Ιουν 16, 2011 12:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προσέχουμε τη γλώσσα μας. Δε κάνουμε προσωπικές επιθέσεις.
Λόγος: Προσέχουμε τη γλώσσα μας. Δε κάνουμε προσωπικές επιθέσεις.

-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Νομίζω όσοι είμαστε περήφανοι γι'αυτά που γίνανε σήμερα ξέρουμε το γιατί (εξαιρουμένου του ναζί χαράλς).
Το θέμα είναι το "φαινόμενο" πια Παπανδρέου που έχει βρυκολακιάσει στο σβέρκο της Ελλάδας και στον κώλο του ΔΝΤ-ΕΕ-καιδεσυμμαζεύεται. Κάποτε ο παππούς, ο κωλόγερος της δημοκρατίας, με το "και εμείς εις την λαοκρατίαν πιστεύομεν" και τώρα ο εγγονός με το ανεκδιήγητο διάγγελμα-σφαίρα. Αυτό το διάγγελμα, πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kx3hjSl8s-I[/youtube]
Το θέμα είναι το "φαινόμενο" πια Παπανδρέου που έχει βρυκολακιάσει στο σβέρκο της Ελλάδας και στον κώλο του ΔΝΤ-ΕΕ-καιδεσυμμαζεύεται. Κάποτε ο παππούς, ο κωλόγερος της δημοκρατίας, με το "και εμείς εις την λαοκρατίαν πιστεύομεν" και τώρα ο εγγονός με το ανεκδιήγητο διάγγελμα-σφαίρα. Αυτό το διάγγελμα, πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kx3hjSl8s-I[/youtube]
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Κατι σοβαρο, ετσι για την ιστορια...
Σημερα πηγαν να κανουν την εμφανιση τους φασιστες στην συγκεντρωση. Οποιος θεωρει πως μπορει να εχει διπλα του μαχαιροβγαλτες τοτε κακο του κεφαλιου του αν παει να τους υπαρασπιστει. Και ναι φαγανε ξυλο και μαλιστα την επομενη φορα θα ειμαστε και προετοιμασμενοι για αυτους, δεν προκειται να τους αφησουμε να διαχεονται μεσα στον κοσμο και να φωναζουν μεσα απο την ανωνυμια τους "ασφαλιτες ασφαλιτες".Σημερα ηταν τυχεροι γιατι στην αρχη δεν τους δωσαμε την πρεπουσα σημασια και καταφερανε να προβοκαρουν μεχρις ενος σημειου που ξεκινησαν οι μαπες και την κανανε με ελαφρα.
Τωρα για αυτους που ξεκινησαν τα μπαχαλα δεν ξερω ποιοι ηταν και τι εγινε αρχικα. Εγω ειδα πολυ κοσμο να κραζει στην αρχη αλλα μετα το σκηνικο στην αμαλιας με τους δελταδες αλλαξε αρδην το κλιμα και ακουγα κοσμο να μιλαει για πετρες και λοστους.
Σημερα πηγαν να κανουν την εμφανιση τους φασιστες στην συγκεντρωση. Οποιος θεωρει πως μπορει να εχει διπλα του μαχαιροβγαλτες τοτε κακο του κεφαλιου του αν παει να τους υπαρασπιστει. Και ναι φαγανε ξυλο και μαλιστα την επομενη φορα θα ειμαστε και προετοιμασμενοι για αυτους, δεν προκειται να τους αφησουμε να διαχεονται μεσα στον κοσμο και να φωναζουν μεσα απο την ανωνυμια τους "ασφαλιτες ασφαλιτες".Σημερα ηταν τυχεροι γιατι στην αρχη δεν τους δωσαμε την πρεπουσα σημασια και καταφερανε να προβοκαρουν μεχρις ενος σημειου που ξεκινησαν οι μαπες και την κανανε με ελαφρα.
Τωρα για αυτους που ξεκινησαν τα μπαχαλα δεν ξερω ποιοι ηταν και τι εγινε αρχικα. Εγω ειδα πολυ κοσμο να κραζει στην αρχη αλλα μετα το σκηνικο στην αμαλιας με τους δελταδες αλλαξε αρδην το κλιμα και ακουγα κοσμο να μιλαει για πετρες και λοστους.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- lunatic
- Real Name: Zoro
Πάλι καλά που έχουμε κ σένα ρε μσλ να μας το σηκώνεις...(το επίπεδο ντε...)
Πότε θα καταλάβεις ότι κάποιες φορές κάνουμε απλά πλάκα? (εγώ τουλάχιστον αλλά νομίζω κ οι άλλοι)
Μετά από αυτό κ το ποστ του chArAls, μου φαίνεται ότι κάπως έτσι άδοξα θα τελειώσει αυτό το τόπικ...
Πότε θα καταλάβεις ότι κάποιες φορές κάνουμε απλά πλάκα? (εγώ τουλάχιστον αλλά νομίζω κ οι άλλοι)
Μετά από αυτό κ το ποστ του chArAls, μου φαίνεται ότι κάπως έτσι άδοξα θα τελειώσει αυτό το τόπικ...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
-
papagalakos
Όπως βλέπετε μας δουλεύουν. Προσπαθούν να ξανάρθουν με διαφορετικό προσωπείο, να βάλουν μπροστά άλλα πρόσωπα, και να συνεχίσουν το ίδιο τροπάρι.
Αν προσέξατε τί είπε ο Γιωργάκης, ανασχηματισμός μεν, ίδια πολιτική δε.
30 χρόνια η ίδια ιστορία και όποιος περιμένει ότι έτσι, ή κάπως έτσι, ή δημοκρατικά, ή ειρηνικά, απλά κάποια στιγμή θα περάσει το θέλω του λαού γελιέται.
Μόνο με άλλη δομή πολιτεύματος μπορεί να αλλάξει κάτι, και κάτι τέτοιο ποτέ δεν γίνεται από την ίδια την εξουσία.
Παλιά πρόσωπα, παλιές ιδέες.
Θέλω να καταλήξω μετά από λίγα λόγια (αφού πλέον όλοι ξέρουν και έχουμε περάσει το επίπεδο δημοτικού "αυτοί μας κλέβουν, αυτοί κακοί") ότι
είτε ανασχηματισμός
είτε οικουμενική
είτε εκλογές
η μοίρα του λαού η ίδια θα είναι. Ερωτήσεις του τύπου "τι θα κάνουμε αν" είναι ανούσιες γιατί η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να τους πάρει στο κυνήγι ο λαός και μετά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Μέχρι τότε κάθε μεσοβέζικη λύση δεν αξίζει να τη συζητάμε καν.
Όλοι στο Σύνταγμα.
Αν προσέξατε τί είπε ο Γιωργάκης, ανασχηματισμός μεν, ίδια πολιτική δε.
30 χρόνια η ίδια ιστορία και όποιος περιμένει ότι έτσι, ή κάπως έτσι, ή δημοκρατικά, ή ειρηνικά, απλά κάποια στιγμή θα περάσει το θέλω του λαού γελιέται.
Μόνο με άλλη δομή πολιτεύματος μπορεί να αλλάξει κάτι, και κάτι τέτοιο ποτέ δεν γίνεται από την ίδια την εξουσία.
Παλιά πρόσωπα, παλιές ιδέες.
Θέλω να καταλήξω μετά από λίγα λόγια (αφού πλέον όλοι ξέρουν και έχουμε περάσει το επίπεδο δημοτικού "αυτοί μας κλέβουν, αυτοί κακοί") ότι
είτε ανασχηματισμός
είτε οικουμενική
είτε εκλογές
η μοίρα του λαού η ίδια θα είναι. Ερωτήσεις του τύπου "τι θα κάνουμε αν" είναι ανούσιες γιατί η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να τους πάρει στο κυνήγι ο λαός και μετά να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Μέχρι τότε κάθε μεσοβέζικη λύση δεν αξίζει να τη συζητάμε καν.
Όλοι στο Σύνταγμα.
- Fallen angel
- Real Name: Κοραλία
- Επικοινωνία:
Oubaxail έγραψε:@papagalakos
O prekas einai sto video afigitis?
Ανούσια παρέμβαση, αλλά ίσως είναι και ο Καζάκος..papagalakos έγραψε:Νομίζω ότι είναι ο ίδιος ο Λειβαδίτης.
Think of your darkest night. Think of your soul alone. If you can bear the sight, think of the love you've never known...
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Ο ανθρωπος που το πρωτο πραμα που εκανε ηταν να βγαλει το εθνικο/εθνικης κτλ απο ολα τα ονοματα των υπουργειων και κατεστρεψε την Ελλαδα, ειπε αυτη τη λεξη 20 φορες σε 20 λεπτα, ποση κοροιδια?
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
αυτο εχεις να πεις εσυ?Ο ανθρωπος που το πρωτο πραμα που εκανε ηταν να βγαλει το εθνικο/εθνικης κτλ απο ολα τα ονοματα των υπουργειων και κατεστρεψε την Ελλαδα
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Όλοι έχουν καταλάβει ότι οι μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι είναι τα κολλητάρια των ματατζήδων γι'αυτό μην αισθάνεστε περήφανοι μερικοί μερικοί που τα σπάσατε (μπράβο επαναστάτες μου! Θα τα πληρώσουν τώρα ο μπαμπάς κ η μαμά.Λες και δεν τους έφταναν τα υπόλοιπα) και μην το λέτε και πολύ προς τα έξω.. Έχουν αλλάξει οι καιροί.
Α,το ότι κάποια παιδιά απ'τους αγανακτισμένους έκατσαν να σκουπίσουν και να συμμαζέψουν τα χθεσινά χάλια δεν ακούστηκε πουθενά ε?
Α,το ότι κάποια παιδιά απ'τους αγανακτισμένους έκατσαν να σκουπίσουν και να συμμαζέψουν τα χθεσινά χάλια δεν ακούστηκε πουθενά ε?
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.
-
papagalakos
Γκουχ γκουχ.sempreviva έγραψε:μπράβο επαναστάτες μου! Θα τα πληρώσουν τώρα ο μπαμπάς κ η μαμά.Λες και δεν τους έφταναν τα υπόλοιπα
Ο λογαριασμός διαμορφώνεται ως εξής:
http://semfe.gr/forum/download/file.php ... &mode=view
και κάτι ψιλά επειδή τα σπάσατε.
Btw τι ακριβώς σπάσανε; Ή μάλλον τί σου είπανε ότι σπάσανε;
"Έτσι γενικά κι αόριστα, κάτι άκουσα";
Ναι, και με τα νέα δεδομένα είσαι αστεία... Άκου κει "πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε"...sempreviva έγραψε:Έχουν αλλάξει οι καιροί.
Α, ναι... Ήμαν κι εγώ εκεί. Βέβαια όχι τόσο αγανακτισμένος, περισσότερο εξοργισμένος...sempreviva έγραψε:Α,το ότι κάποια παιδιά απ'τους αγανακτισμένους έκατσαν να σκουπίσουν και να συμμαζέψουν τα χθεσινά χάλια δεν ακούστηκε πουθενά ε?
Πλύναμε και το δρόμο για να φύγουν τα δακρυγόνα που μας ρίξανε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Εσύ αλήθεια που ήσουν;
Πάρτε το χαμπάρι! Με καθιστική διαμαρτυρία δεν θα αλλάξει τίποτα!
Μια χούφτα λαμόγια είναι, να τους πετάξουμε στη θάλασσα να ησυχάσουμε!
Υ.Γ.
Επειδή κάποιοι είμασταν και παλιότερα κάτω και έχουμε τέτοιες μνήμες νομίζω είναι καλό να έχεις πάνω σου κάτι για να αμυνθείς.
Αν βέβαια τέτοιες εικόνες έχεις δει μόνο από τον καναπέ σου μπορείς να λες διάφορα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4fmig4__iZ8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos την Πέμ Ιουν 16, 2011 12:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Malefino
- Real Name: Thomas
- Facebook ID: 2147483647
Να πώ κι εγώ δυό πράγματα για χθες. Έχει υποθεί από εκατοντάδες ότι "όλα ήταν θέμα προβοκάτσιας", "οι κουκουλοφόροι ήταν ασφαλίτες" κ.τ.λ. . Ας υπενθυμίσω πως η πρώτη σύγκρουση έγινε στη οδό Βασιλίσσης Σοφίας από αγανακτισμένους προσπαθώντας να σπάσουνε το φράγμα, όπου οι μπάτσοι με φισουνιές και δακρυγόνα το αντιμετώπισαν. Μετά από αυτό το συμβάν βρέθηκα εκεί και είδα ανθρώπους πάλι ακουκούλωτους και μη αναρχικούς να εκσενδωνίζουν πέτρες, μπουκάλια νερού, μικρά ξύλα προς τους μπάτσους των Υ.Μ.Ε.Τ που βρίσκονταν μέσα στη Βουλή. Μετά πήγα απ'τη δεξιά πλευρά της Βουλής και είδα πάλι ανθρώπους ακουκούλωτους και μη αναρχικούς να βρίζουν μάνες, σπίτια, παναγίες των μπάτσων(από 60ρηδες μέχρι κυρίες με τακούνια) προσπαθώντας να βγάλουν τα διαζώματα και να επιτεθούν στα ένστολα γουρούνια του κράτους φωνάζοντας συνθήματα όπως "Αν έχετε τιμή, αν έχετε πατρίδα ,γυρίστε απ'την άλλη την ασπίδα( μάλλον δεν το λέω τόσο καλά). Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχε κόσμος που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει ώστε να μην επεκταθούν τα επεισόδια.
Μετά ξαναπήγα απ'τα αριστερά και εκεί βρέθηκαν κάποιοι σύντροφοι και συντρόφισεες οι οποίοι ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ την προηγούμενη πρακτική των αγανακτισμένων ανθρώπων. Σε μία στιγμή έρχεται ένας τύπος και αρχίζει να βαράει έναν απ'τους "κουκουλοφόρους" με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν και οι δύο πλευρές και να πλακώνονται στο ξύλο κάποιοι αγανακτισμένοι με αυτούς. Συγχρόνως; όπως ανέφερε και ο Charlas αν δεν κάνω λάθος και απ'τις πλευρές υπήρχαν άτομα που προσπαθούσαν να κρατήσουν τους δικούς τους. Η στάση των αγανακτισμένων που έτυχε να βρίσκονται δίπλα μου και να ακούω αυτά που έλεγαν δεν ήταν κοινή. Άλλοι έλεγαν "γ@@@ε τους τους άπλυτους" , άλλοι "μην βαράτε τους αναρχικούς, είναι δικοί μας κι αυτοί" και θυμάμαι έναν τυπάκο να λέει "γιατί τους βαράνε, αφού είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της πορείας μας". Μετά οι μπάτσοι αποφάσισαν να διαλύσουν την συγκέντρωση και προς το παρόν το έκαναν αλλά πήραν τ'α@@@α μου όταν άρχισε ο κόσμος να ξανακατεβαίνει προς το Σύνταγμα τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι τα επεισόδια λοιπόν δεν τα ξεκίνησαν κάποιοι προβοκάτορες, γνωστοί-άγνωστοι και λοιποί αλλά οι ίδιοι οι αγανακτισμένοι, οι οποίοι κατάλαβαν πια ότι οι μπάτσοι δεν είναι φίλοι τους αλλά τα περιβόητα ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ των αφεντικών.
Μετά ξαναπήγα απ'τα αριστερά και εκεί βρέθηκαν κάποιοι σύντροφοι και συντρόφισεες οι οποίοι ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ την προηγούμενη πρακτική των αγανακτισμένων ανθρώπων. Σε μία στιγμή έρχεται ένας τύπος και αρχίζει να βαράει έναν απ'τους "κουκουλοφόρους" με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν και οι δύο πλευρές και να πλακώνονται στο ξύλο κάποιοι αγανακτισμένοι με αυτούς. Συγχρόνως; όπως ανέφερε και ο Charlas αν δεν κάνω λάθος και απ'τις πλευρές υπήρχαν άτομα που προσπαθούσαν να κρατήσουν τους δικούς τους. Η στάση των αγανακτισμένων που έτυχε να βρίσκονται δίπλα μου και να ακούω αυτά που έλεγαν δεν ήταν κοινή. Άλλοι έλεγαν "γ@@@ε τους τους άπλυτους" , άλλοι "μην βαράτε τους αναρχικούς, είναι δικοί μας κι αυτοί" και θυμάμαι έναν τυπάκο να λέει "γιατί τους βαράνε, αφού είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της πορείας μας". Μετά οι μπάτσοι αποφάσισαν να διαλύσουν την συγκέντρωση και προς το παρόν το έκαναν αλλά πήραν τ'α@@@α μου όταν άρχισε ο κόσμος να ξανακατεβαίνει προς το Σύνταγμα τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι τα επεισόδια λοιπόν δεν τα ξεκίνησαν κάποιοι προβοκάτορες, γνωστοί-άγνωστοι και λοιποί αλλά οι ίδιοι οι αγανακτισμένοι, οι οποίοι κατάλαβαν πια ότι οι μπάτσοι δεν είναι φίλοι τους αλλά τα περιβόητα ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ των αφεντικών.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.
VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com
Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
- sempreviva
- Real Name: Spongebob
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω (και πες με χαζή) ποιες απόψεις υποστηρίζεις τελικά. Των ηλίθιων κουκουλοφόρων που έχουν μείνει κάτι χρόνια πίσω ή με του λαού που διαδηλώνει κάθε μέρα (παρεμπιπτόντως κ εγώ μαζί για να μην αναρωτιέσαι)? Εγώ νομίζω ότι έχουμε αρκετά κοινά σε κάποιες απόψεις, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος σου.papagalakos έγραψε: Α, ναι... Ήμαν κι εγώ εκεί. Βέβαια όχι τόσο αγανακτισμένος, περισσότερο εξοργισμένος...
Πλύναμε και το δρόμο για να φύγουν τα δακρυγόνα που μας ρίξανε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
Εσύ αλήθεια που ήσουν;
Πάρτε το χαμπάρι! Με καθιστική διαμαρτυρία δεν θα αλλάξει τίποτα!
Μια χούφτα λαμόγια είναι, να τους πετάξουμε στη θάλασσα να ησυχάσουμε!
Πάντως έχουν χεστεί πάνω τους μόνο και μόνο με το Σύνταγμα! Ο,τιδήποτε πιο *απότομα* βίαιο θα τους κάνει να χρησιμοποιήσουν το 4ο βήμα που είπε και ο Full Metal Alchemist,δηλ την καταστολή.Σκέψου ρε παιδί μου,τι θα σε φόβιζε περισσότερο? Να έρθουν 10 νταγλαράδες και να σε πλακώσουν στο ξύλο απ'το πουθενά ή να σου πουν ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έρθουν 5 για τον ίδιο λόγο?
Μπορεί να μη φόραγαν κουκούλα,είδες όμως αν είχαν ξυρισμένα κεφάλια??Malefino έγραψε:Άλλοι έλεγαν "γ@@@ε τους τους άπλυτους"
Αυτοί υποτίθεται ότι θα ήταν ενάντια στην κυβέρνηση και μόνο (και στα όποια όργανά της). Άρα για φασιστοειδή τους κόβω, όχι για αγανακτισμένους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sempreviva την Πέμ Ιουν 16, 2011 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Life isn't easy for the Pin Cushion Queen. When she sits alone on her throne, pins push through her spleen.