Θες να εξασκησεις τη διαλεκτικη σου με καποια απαντηση πανω σε αυτα που εγραψα απευθυνομενος (και) σε εσενα παραπανω; Θα ηταν μια καλη αρχη. Προς το παρον το μονο που διακρινω ειναι μια εμμονη και ενα φανατισμο που προκυπτει απο τη μονομερεια και την επιλεκτικοτητα που προσσεγγιζεις το θεμα...jordanEMP έγραψε:Πιστευουμε σε ενα πανεπιστημιο που θα απαλλαγει απο τον δογματισμο και την αδιαλλαξια και το μισος για τον συνομιλητη..!
θελουμε να βρισκουμε λυσεις μεσα απο τον διαλογο την ελευθερη διακινηση των ιδεων και κυριως τον σεβασμο στον συνανθρωπο και συνομιλητη μας..!
Έξω τα κόμματα..
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Έξω τα κόμματα..

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
ge99020
- Real Name: Panagiotis A.
Αυτό το κείμενο πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον και γενικά οι προτάσεις της επιτροπής είναι όλες σωστές. Άσχετο, έχει και της σχολής μας?
Απλά δεν κατάλαβα που αναφερόταν στο πλαίσιο της κουβέντας. Δουλεύω σε ακαδημαικό ίδρυμα, η αξιολόγηση είναι _υποχρεωτική_ και τουλάχιστον θεμιτή για όποιον αισθάνεται οτι κάνει σωστά την δουλειά του.
Σωστός, δέν εἶναι τυχαῖο ἄλλωστε τό γεγονός ὅτι εἴμαστε ἡ μοναδική χώρα στόν πλανήτη στήν ὁποία ἰσχύουν αὐτές οἱ γελοιότητες.jordanEMP έγραψε:zinovia εγραψε1. Ο άνθρωπος σαν κοινωνικο ον έχει την ταση με βαση την εκαστοτε ομοιογενεια να συμμετεχει σε συλλογικοτητες- ειτε το αποδεχεται ειτε οχι - ειτε το συνειδητοποιει ειτε οχι.
Δεν εναντιωνομαστε στις αυθορμητες συλλογικοτητες που επαναστατουν και αμβισβητουν..!
Η εναντιωση μας αφορα τς στειρες μονοφθαλμες νεκρες πολιτικα κομματικες παραταξεις που ως σκοπο δεν εχουν να φτιαξουν ενα καλυτερο πανεπιστημιο αλλα το μονο που κανουν ειναι να ακολουθουν σαν καλα φυτωρια τις γραμμες των μεγαλων κομματων...
Επισυναπτω μια απαντηση που βοηθαει την λογικη μου..!
πηγη
http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php? ... 9&start=90
Τό 85% τῶν ψήφων, δείχνουν ἐξάλλου ὅτι ἀκόμα καί οἱ φοιτητές ἔχουν συνειδητοποιήσει τό πρόβλημα.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Ειναι πολυ αστεια τα πραγματα...Σε αυτο το φορουμ μπαινουν αρκετοι κομματογαβγαβηδες(περισσοτεροι απο την αντιστοιχια τους εκτως) και παρολα αυτα χανουν συντρηπτικα στη ψηφοφορια.Στις συνελευσεις δεν παταει ο ανεξαρτητος κοσμος.Πεφτει ξυλο.Βρισιες.Ολοκληρωτικη ελλειψη ανθρωπινης συμπεριφορας γενικα.Ομως τα φιλαρακια μας οι αγωνιστες(βλ. zinovia-ολγα τρεμη) βρισκουν πολυ χρονο να μας τα κανουν brownies για το ποσο χρησιμοι ειναι για την σωτηρια του γαλαξια μας,αλλα τοσο λιγο χρονο για να βοηθησουν να ερθει ο κοσμος στις συνελευσεις.
Δλδ πως πρεπει να σας το πει ο κοσμος το gtfo για να καταλαβετε?Και δεν λεω να φυγετε.Οχι οχι.Η μυγα απο το σκατο δεν φευγει.Αλλα μην ερχεστε και μεσα στα μουτρα μας.
ΥΓ.Εχει πλακα μερικα τεκνα μας εδω που ειναι 10 χρονια στη σχολη και παιρνανε τα μαθηματα 1-1 καθε χρονο να μας λενε για τα προβληματα των φοιτητων...
Δλδ πως πρεπει να σας το πει ο κοσμος το gtfo για να καταλαβετε?Και δεν λεω να φυγετε.Οχι οχι.Η μυγα απο το σκατο δεν φευγει.Αλλα μην ερχεστε και μεσα στα μουτρα μας.
ΥΓ.Εχει πλακα μερικα τεκνα μας εδω που ειναι 10 χρονια στη σχολη και παιρνανε τα μαθηματα 1-1 καθε χρονο να μας λενε για τα προβληματα των φοιτητων...

- lemon-tree
- Real Name: *changes.
Off Topic
[quote="chArAls"]Και δεν λεω να φυγετε.Οχι οχι.Η μυγα απο το σκατο δεν φευγει.[/quote] μόλις παρομοίασες τους φοιτητές με σκατά
, δε νομίζω να σε βοηθήσει και πολύ να τους πείσεις 
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ
πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να το καταλάβετε; φτιάξτε άλλο ένα πολλ που θα λέει αν θέλουμε να φύγουν τα κομμάτα και ως μόνη απάντηση θα έχει το ΝΑΙ.
Πάντως, τελείως φιλικά, δε χρειάζεται όλη αυτή η γιαλαντζί εκστρατεία, η μικρή Αννούλα θα σας βγάλει απ'τον κόπο. Μην προτρέχετε, όλα θα γίνουν. Η άνοιξη θα μυρίσει, το σκατό θα ροδίσει.
Κι ένα άλλο καλό: για τις συνελεύσεις τι γνώμη έχεις Ιορδάνη; Πρέπει να υπάρχουν; Ωφελούν σε κάτι; Ή έχουν εκφυλιστεί πολύ για έναν ακομμάτιστο και πιο λευκό απ'το λευκό;
ΥΓ: Διαφωνώ ότι ο Βολταίρος ήταν όντως ένας σοφός (κι όχι ένας αστός τραμπαρίφας), αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι ζωής το δικαίωμά σου να μη μου τη λες.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ
πόσες φορές πρέπει να σας το πούμε για να το καταλάβετε; φτιάξτε άλλο ένα πολλ που θα λέει αν θέλουμε να φύγουν τα κομμάτα και ως μόνη απάντηση θα έχει το ΝΑΙ.
Πάντως, τελείως φιλικά, δε χρειάζεται όλη αυτή η γιαλαντζί εκστρατεία, η μικρή Αννούλα θα σας βγάλει απ'τον κόπο. Μην προτρέχετε, όλα θα γίνουν. Η άνοιξη θα μυρίσει, το σκατό θα ροδίσει.
Κι ένα άλλο καλό: για τις συνελεύσεις τι γνώμη έχεις Ιορδάνη; Πρέπει να υπάρχουν; Ωφελούν σε κάτι; Ή έχουν εκφυλιστεί πολύ για έναν ακομμάτιστο και πιο λευκό απ'το λευκό;
ΥΓ: Διαφωνώ ότι ο Βολταίρος ήταν όντως ένας σοφός (κι όχι ένας αστός τραμπαρίφας), αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι ζωής το δικαίωμά σου να μη μου τη λες.
- Aastenu
- Real Name: Theodoritos
Μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ με το θέμα μόνο και μόνο για να παρατηρήσω μερικά πραγματάκια.
1) Τα ψηφπδέλτια πολλών παρατάξεων έχουν 100 και βάλε άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος ασχολειται με τα κόμματα κατά μεγάλο ποσοστό και άρα του είναι απαραίτητα.
2) Τα κόμματα ΔΕΝ είναι όλα ίδια, υπάρχουν ιδεολογικοστερφή κόμματα (ΚΚΕ ΣΥΝ και λοιπά της αριστεράς) και κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) που δημιουργήθηκαν από ένα σύστημα για να το αναπαράγουν. Άλλα μην γράφουμε μπούρδες και τσιτάτα σε επίπεδο "έλα μωρέ όλοι ίδιοι είναι" Επιπροσθέτως υπάρχουν κόμματα με διαπιστευμένη αγωνιστική συμπεριφορά σε τομείς όπως η σχολή, ο χώρος εργασίας κτλ και άλλα που ψηφίζουν και ψήφιαζαν το Μάαστριχτ, την ελαστική εργασία, την αύξηση 0,07 την ημέρα κτλ. Άρα πάλι όχι όλα στο ίδιο σακί. Τέλος ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ υπάρχουν κόμματα που διαχειρίστηκαν τον δημόσιο πλούτο και ευθύνονται για την καταστροφή του και άλλα που όχι ...
3) Είδαν τα ματάκια μου εδώ μέσα διάφορες αποχρώσεις που φασίζουν άλλος λίγος άλλος πολύ ... Λοιπόν έχω να πω ότι το να έχει άποψη για τον κοινοβουλευτισμό κάποιος φασίστας, που έτσι και αλλιώς δεν επιθυμεί την δημοκρατία είναι λίγο ΑΤΟΠΟΝ
4) Μήπως να μας φτάινε για την κατάντια των σχολών τα κόμματα που διαχειρίζονται τον κρατικό προυπολογισμό και οι παρατάξεις δορυφόροι τους ??? Μήπως αντί σε σχολές που η ΔΑΠ έχει το 60%, να ζητάνε περισσότερα βιβλία, στέλνουν τον κόσμο στα μπουζούκια? Μήπως είναι οι παρατάξεις του ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν στα ΔΣ πολλών συλλόγων και του δικού μας ότι πιο αντιδραστικό, προκειμένου να κάνουν πλάτες στα κόμματά τους? Μήπως να κοιτάμε σαν αυριανοί επιστήμονες την αιτία του προβλήματος στα μάτια???
5) Υπάρχει ένα άτομο στο φόρουμ που μου έκανε εντύπωση με τον τροπο εκφοράς του λόγου του. Ο Charais ή CHarals αναφέρθηκε σε άτομο του ίδιου είδους με αυτόν σαν μύγα σε σκατό. Καταρχήν θα ρωτήσω που είναι οι moderators . Κατά δέυτερον έχω να του απαντήσω το εξής: Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς υποδηλώνει άνθρωπο άξεστο και απαράδεκτο. Άνθρωπο που επιχειρηματολογεί μεταξί τύρου και αχλαδίου, άνθρωπο με αρκετή δόση φασισμού που κρύβει καλά κάτω από τσιτάτα για brownies και άλλες μπούρδες και άνθρωπο που αν δίνει τέτοια αξία σε συνάνθρωπό του μονο και μονο επειδή ανήκει σε κόμμα, είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ. Άνθρωποι με τον κρυμμένο σου φασισμό στέκονται πίσω από την Χρυση΄Αυγή, την ΕΚΟΦ και τα ηλεκτρικά σύρματα του Άουσβιτς ....
1) Τα ψηφπδέλτια πολλών παρατάξεων έχουν 100 και βάλε άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος ασχολειται με τα κόμματα κατά μεγάλο ποσοστό και άρα του είναι απαραίτητα.
2) Τα κόμματα ΔΕΝ είναι όλα ίδια, υπάρχουν ιδεολογικοστερφή κόμματα (ΚΚΕ ΣΥΝ και λοιπά της αριστεράς) και κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) που δημιουργήθηκαν από ένα σύστημα για να το αναπαράγουν. Άλλα μην γράφουμε μπούρδες και τσιτάτα σε επίπεδο "έλα μωρέ όλοι ίδιοι είναι" Επιπροσθέτως υπάρχουν κόμματα με διαπιστευμένη αγωνιστική συμπεριφορά σε τομείς όπως η σχολή, ο χώρος εργασίας κτλ και άλλα που ψηφίζουν και ψήφιαζαν το Μάαστριχτ, την ελαστική εργασία, την αύξηση 0,07 την ημέρα κτλ. Άρα πάλι όχι όλα στο ίδιο σακί. Τέλος ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ υπάρχουν κόμματα που διαχειρίστηκαν τον δημόσιο πλούτο και ευθύνονται για την καταστροφή του και άλλα που όχι ...
3) Είδαν τα ματάκια μου εδώ μέσα διάφορες αποχρώσεις που φασίζουν άλλος λίγος άλλος πολύ ... Λοιπόν έχω να πω ότι το να έχει άποψη για τον κοινοβουλευτισμό κάποιος φασίστας, που έτσι και αλλιώς δεν επιθυμεί την δημοκρατία είναι λίγο ΑΤΟΠΟΝ
4) Μήπως να μας φτάινε για την κατάντια των σχολών τα κόμματα που διαχειρίζονται τον κρατικό προυπολογισμό και οι παρατάξεις δορυφόροι τους ??? Μήπως αντί σε σχολές που η ΔΑΠ έχει το 60%, να ζητάνε περισσότερα βιβλία, στέλνουν τον κόσμο στα μπουζούκια? Μήπως είναι οι παρατάξεις του ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν στα ΔΣ πολλών συλλόγων και του δικού μας ότι πιο αντιδραστικό, προκειμένου να κάνουν πλάτες στα κόμματά τους? Μήπως να κοιτάμε σαν αυριανοί επιστήμονες την αιτία του προβλήματος στα μάτια???
5) Υπάρχει ένα άτομο στο φόρουμ που μου έκανε εντύπωση με τον τροπο εκφοράς του λόγου του. Ο Charais ή CHarals αναφέρθηκε σε άτομο του ίδιου είδους με αυτόν σαν μύγα σε σκατό. Καταρχήν θα ρωτήσω που είναι οι moderators . Κατά δέυτερον έχω να του απαντήσω το εξής: Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς υποδηλώνει άνθρωπο άξεστο και απαράδεκτο. Άνθρωπο που επιχειρηματολογεί μεταξί τύρου και αχλαδίου, άνθρωπο με αρκετή δόση φασισμού που κρύβει καλά κάτω από τσιτάτα για brownies και άλλες μπούρδες και άνθρωπο που αν δίνει τέτοια αξία σε συνάνθρωπό του μονο και μονο επειδή ανήκει σε κόμμα, είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ. Άνθρωποι με τον κρυμμένο σου φασισμό στέκονται πίσω από την Χρυση΄Αυγή, την ΕΚΟΦ και τα ηλεκτρικά σύρματα του Άουσβιτς ....
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Εκ των οποίων το 1/5 είτε δεν ξέρει καν πως είναι ψηφοδέλτιο και βλέπει απλά το ονοματάκι του φαρδύ-πλατύ να αναρτάται .. ή μπαίνει ψηφοδέλτιο για να σταματήσουν οι παρακλήσεις και τα τηλέφωνα από τα παιδιά των παρατάξεων. Αν νομίζεις πως έστω και το 90% όσων αναγράφονται στα ψηφοδέλτια είναι έχοντας πλήρη γνώση και θέλοντας πραγματικά να στηρίξουν ιδεολογικά και πολιτικά την εκάστοτε παράταξη .. είσαι βαθιά νυχτωμένος ..Aastenu έγραψε:1) Τα ψηφπδέλτια πολλών παρατάξεων έχουν 100 και βάλε άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος ασχολειται με τα κόμματα κατά μεγάλο ποσοστό και άρα του είναι απαραίτητα.
Τα άλλα απλά δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία. Αυτό που λένε "δώσε σε κάποιον εξουσία, να δεις ποιος πραγματικά είναι", το πιστεύω. Δε μπορείς να δίνεις εύσημα a priori.Aastenu έγραψε:Τέλος ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ υπάρχουν κόμματα που διαχειρίστηκαν τον δημόσιο πλούτο και ευθύνονται για την καταστροφή του και άλλα που όχι ...
Υπάρχει ένα ωραιότατο κουμπάκι που αποκαλείτε report και βρίσκεται στο πάνω μέρος κάθε δημοσίευσης. Use it. Επίσης, δε θα εξηγούμε κάθε φορά τους κανόνες με βάση τους οποίους κάνουμε Moderation -υπάρχουν άπειρα ενεργά topics, διάβασέ τα.Aastenu έγραψε:Καταρχήν θα ρωτήσω που είναι οι moderators .
Τα μόνα επιχειρήματα που έχεις απέναντι σε αυτό που είπε, είναι επίθεση στο ήθος; Αν βρίσκετε κάποιο νόημα σε αυτό το διάλογο, να τον συνεχίσετε οι δυο σας με Pms και να μην κάνετε το Forum χώρο προσωπικών αντιπαραθέσεων.Aastenu έγραψε:Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς υποδηλώνει άνθρωπο άξεστο και απαράδεκτο. Άνθρωπο που επιχειρηματολογεί μεταξί τύρου και αχλαδίου, άνθρωπο με αρκετή δόση φασισμού που κρύβει καλά κάτω από τσιτάτα για brownies και άλλες μπούρδες και άνθρωπο που αν δίνει τέτοια αξία σε συνάνθρωπό του μονο και μονο επειδή ανήκει σε κόμμα, είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ. Άνθρωποι με τον κρυμμένο σου φασισμό στέκονται πίσω από την Χρυση΄Αυγή, την ΕΚΟΦ και τα ηλεκτρικά σύρματα του Άουσβιτς ....
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Αν και δεν ειμαι ο Ιορδανης(θα μου πεις ολοι οι φασιστες ιδιοι ειμαστε...o_apolytos έγραψε:Κι ένα άλλο καλό: για τις συνελεύσεις τι γνώμη έχεις Ιορδάνη; Πρέπει να υπάρχουν; Ωφελούν σε κάτι; Ή έχουν εκφυλιστεί πολύ για έναν ακομμάτιστο και πιο λευκό απ'το λευκό;
Και τωρα παμε στο αστερακι μου.
Μην πεταγεσαι να την πεις σε καποιον αμα δεν του την πει πρωτα ο αμεσα θιγομενος(zinovia in this case).Αρα και εσυ msl επρεπε να με αφησεις να απαντησω πριν τον βαλεις στην θεση του.
Κατι που εχω πει σε πολλους.Δεν ειμαι φασιστας.Ναζι ειμαι.Εχω και μουστακι!!!Σταματηστε να μας τσουβαλιαζετε μας πληγωνετε.
Πιο σοβαρα τωρα(οσο γινεται με σενα).
Τα οποια οταν προκειται για τα οικονομικα τα δικα τους ή των μελων τους ξεχνανε τσακ μπαμ την ιδεολογια.Κατσε λιγο γιατι παντα δεν ημουν καλος στην ιστορια.Ο Συνασπισμος δεν εχει παρει μερος σε δυο αστικες κυβερνησεις?Η πιο προσφατη αυτη με την ΝΔ?Αν και οκ η ΝΔ ειναι γνωστο αριστερο κομμα.Με το γνωστο προοδευτικο συνθημα ζητω η ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η Νεα Δημοκρατια!!!Aastenu έγραψε:Τα κόμματα ΔΕΝ είναι όλα ίδια, υπάρχουν ιδεολογικοστερφή κόμματα (ΚΚΕ ΣΥΝ και λοιπά της αριστεράς)
Φιλε μου ασε τις αλλες σχολες,την κυβερνηση και την Γαλαξιακη Συμμαχια.Στη σχολη μας.Που υπαρχουν δυο παραταξεις ιδεολογικα προσκειμενες που κανουν κουμαντο,μελος της μιας απο αυτες εισαι και εσυ,με τι ασχολουνται?Εχουμε παραπανω βιβλια απο τις σχολες με δαπ ή πασπ?Ή μηπως οταν ειχατε ριξει τον γενικο στο κτηριο φυσικης σε μερα καταληψης και καψατε ενα σορο μηχανηματα για να βγαλετε τον κοσμο εξω,βοηθησατε την προοδο της σχολης?Aastenu έγραψε:Μήπως να μας φτάινε για την κατάντια των σχολών τα κόμματα που διαχειρίζονται τον κρατικό προυπολογισμό και οι παρατάξεις δορυφόροι τους ??? Μήπως αντί σε σχολές που η ΔΑΠ έχει το 60%, να ζητάνε περισσότερα βιβλία, στέλνουν τον κόσμο στα μπουζούκια? Μήπως είναι οι παρατάξεις του ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν στα ΔΣ πολλών συλλόγων και του δικού μας ότι πιο αντιδραστικό, προκειμένου να κάνουν πλάτες στα κόμματά τους? Μήπως να κοιτάμε σαν αυριανοί επιστήμονες την αιτία του προβλήματος στα μάτια???
Ειπαμε σε ολα αυτα ειμαι μπγοσταγης.Zieg hail!!!Ich liebe dich!Aastenu έγραψε:Άνθρωποι με τον κρυμμένο σου φασισμό στέκονται πίσω από την Χρυση΄Αυγή, την ΕΚΟΦ και τα ηλεκτρικά σύρματα του Άουσβιτς ....
Eιμα παραταξιακος?Σε ποια?Εχει παραταξη η χρυση αυγη στη σχολη?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!!Aastenu έγραψε:Ο Charais ή CHarals αναφέρθηκε σε άτομο του ίδιου είδους με αυτόν σαν μύγα σε σκατό.
Οι συνανθρωποι μου δεν ανηκουν πουθενα.Ξερεις εκτιμω την οποια ελευθερια εχω για να την παραδοσω σε μια Α.Ε. η οποια μαλιστα βγαζει κερδος απο την ιδεολογια μου.Aastenu έγραψε:άνθρωπο με αρκετή δόση φασισμού που κρύβει καλά κάτω από τσιτάτα για brownies και άλλες μπούρδες και άνθρωπο που αν δίνει τέτοια αξία σε συνάνθρωπό του μονο και μονο επειδή ανήκει σε κόμμα
Και για να σου πω και μια κλισεδια απο hollywood.Οταν πολεμας τα τερατα προσεχε μην γινεις και εσυ ενα απο αυτα.Ετσι λοιπον τωρα που πολεμας εμας τους φασιστες προσεξε,γιατι φασιστιζεις πολυ στον λογο σου.(βεβαια εισαι ευπροσδεκτος εχουμε και πολλες εκδηλωσεις τωρα το καλοκαιρακι
Φιλια και ελπιζω τα ποστ της msl και το δικο μου να μην σε ξενερωσουν και σταματησεις να ποσταρεις.Λιγα ατομα προσφερουν τοσο ποιοτηκη κωμωδια ετσι απλοχερα χωρις ανταλλαγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chArAls την Πέμ Ιουν 23, 2011 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
palasso
- Real Name: Vassilis
Η εξουσία δεν είναι μόνο μία... Υπάρχουν πολλές σε πολλά επίπεδα της κοινωνίας... Ο τραμπουκισμός των "αντιπολιτευόμενων" παρατάξεων που υποστηρίζεις είναι ένα παράδειγμα...Aastenu έγραψε:Τα κόμματα ΔΕΝ είναι όλα ίδια, υπάρχουν ιδεολογικοστερφή κόμματα (ΚΚΕ ΣΥΝ και λοιπά της αριστεράς) και κόμματα εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) που δημιουργήθηκαν από ένα σύστημα για να το αναπαράγουν. [...] Επιπροσθέτως υπάρχουν κόμματα με διαπιστευμένη αγωνιστική συμπεριφορά σε τομείς όπως η σχολή, ο χώρος εργασίας κτλ και άλλα που ψηφίζουν και ψήφιαζαν το Μάαστριχτ, την ελαστική εργασία, την αύξηση 0,07 την ημέρα κτλ. [...] Τέλος ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ υπάρχουν κόμματα που διαχειρίστηκαν τον δημόσιο πλούτο και ευθύνονται για την καταστροφή του και άλλα που όχι ...
Ποιός αποφασίζει για το ποιός είναι φασίστας και του αφαιρεί το δικαίωμα γνώμης; Μήπως ένας αρχιφασίστας;Aastenu έγραψε:Είδαν τα ματάκια μου εδώ μέσα διάφορες αποχρώσεις που φασίζουν άλλος λίγος άλλος πολύ ... Λοιπόν έχω να πω ότι το να έχει άποψη για τον κοινοβουλευτισμό κάποιος φασίστας, που έτσι και αλλιώς δεν επιθυμεί την δημοκρατία είναι λίγο ΑΤΟΠΟΝ
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Οι moderators παρακολουθούν στενά το τόπικ (ο υποφαινόμενος τουλάχιστον), αλλά η πολιτική του χαλαρού moderation στο συγκεκριμένο φόρουμ επέτρεψε -οριακά- αυτόν τον ακραίο χαρακτηρισμό, γιατί δεν ήταν άμεση προσωπική επίθεση (συμφωνώ στο ότι είναι αγενής/άξεστος κλπ). Σε περίπτωση που το θέμα εκτραχυνθεί κι άλλο, θα υπάρξουν επεμβάσεις.Aastenu έγραψε:5) Υπάρχει ένα άτομο στο φόρουμ που μου έκανε εντύπωση με τον τροπο εκφοράς του λόγου του. Ο Charais ή CHarals αναφέρθηκε σε άτομο του ίδιου είδους με αυτόν σαν μύγα σε σκατό. Καταρχήν θα ρωτήσω που είναι οι moderators . Κατά δέυτερον έχω να του απαντήσω το εξής: Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς υποδηλώνει άνθρωπο άξεστο και απαράδεκτο. Άνθρωπο που επιχειρηματολογεί μεταξί τύρου και αχλαδίου, άνθρωπο με αρκετή δόση φασισμού που κρύβει καλά κάτω από τσιτάτα για brownies και άλλες μπούρδες και άνθρωπο που αν δίνει τέτοια αξία σε συνάνθρωπό του μονο και μονο επειδή ανήκει σε κόμμα, είναι ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ. Άνθρωποι με τον κρυμμένο σου φασισμό στέκονται πίσω από την Χρυση΄Αυγή, την ΕΚΟΦ και τα ηλεκτρικά σύρματα του Άουσβιτς ....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
jordanEMP
- Real Name: GIANNIS
Εσυ τι προτεινεις...?jordanEMP... Θελεις να φυγουν οι κομματικες παραταξεις απο τα πανεπιστημια. Καλα μεχρι εδω. Πως σκεφτεσαι ο,τι μπορει να γινει αυτο;
Ειναι αληιθεια οπως φαινεται απο το πολλ οτι η πλειοψηφια των φοιτητων απεχθανεται τις κομματικες παραταξεις..!
και ειναι στην δημοκρατικη ευχερεια και διαθεση των φοιτητων να αποφασιζουν για το εαν εχουν η οχι θεση στο πανεπιστημιο...!
Η προταση μου ειναι ενα φοιτητικο δημοψηφισμα που θα αποφαινεται για το εαν εχουν θεση η οχι τα κομματα στο πανεπιστημιο...
Αν αποφανθει η πλειοψηφια οτι τα κομματα δεν εχουν θεση στα πανεπιστημια τοτε ναι τερμα αφισες τραπεζακια τραμπουκισμοι των κομματικων παραταξεων δαπ πασπ πκσ φερεφωνων του συριζα κλπ..!Θα απαγορεψεις να κατεβαινει κοσμος σε συνελευσεις ή να εχει παρουσια στη σχολη αν ο κοσμος αυτος θεωρει πως η κομματικη οργανωση ειναι αποδοτικη σαν δομη;
Αν αποφανθει η πλειοψηφια οτι τα κομματα δεν εχουν θεση στα πανεπιστημια τοτε μπορει το πανεπιστημιο να ελπιζει σε ενα καλυτερο μελλον μακρια απο την σαπιλα του πολωτικου κομματικου μηχανισμου..!
Επαφιεται στην διαθεση της πλειοψηφιας να περιφρουρησει και να τηρησει την δημοκρατικη αποφαση της..!
Η πολιτικοποιηση οσο υπαρχουν οι κομματικες παραταξεις ειναι απο δυκολη εως αδυνατη...!Αν ο κοσμος γουσταρει κομματικες παραταξεις ή απλα δεν ενδιαφερεται να κανει κατι διαφορετικο ή τουλαχιστον να αφιερωσει χρονο και παθος (κονως να αγωνιστει) οπως αφιερωνουν και τα κομματοσκυλα, κομματικες παραταξεις θα εχει πανω απο το κεφαλι του. Αν παλι υπαρξει κοσμος που ειναι πλειοψηφεια και ασχοληθει σοβαρα με οσα τον αποσχολουν και δημιουργησει ακομματιστες και αυτοοργανωμενες δομες, οι κομματικες παραταξεις θα ειναι στο περιθοριο και αχρηστες. Τοσα απλα ειναι τα πραγματα.
Για παραδειγμα οι κενες στειρες κομματικες αντιπαραθεσειςοι τραμπουκισμοι κλπ δεν ενδιαφερουν τους φοιτητες και η συμμετοχη στην γσ (αντι να ειναι μια ευεργιτικη διαδικασια) θεωρειται χασιμο χρονου...!
Αν τα κομματα φταινε μια φορα για τα δεινα του φοιτητικου συνδικαλισμου, η αδρανεια της πλειοψηφειας φταιει δεκα φορες.
Ολοι ειμαστε συνενοχοι για την σημερινη κατασταση των πανεπιστημιων αλλα επαναλαμβανω οτι η η παθητικοτητα αμβλυνεται εξαιτιας των κομματικων παραταξεων...!
Στοχος ειναι και η ενεργοποιηση ολων των φοιτητων για τα θεματα του πανεπιστημιου περα απο το οτι επιδιωκουμε την απομακρυνη των κομματικων παραταξεων..!Οποτε αν ειναι να συνεχισεις να σπαμαρεις διαφορα φορουμ και να κανεις copaste ετοιμες φρασεις (ουτε σε κειμενο της πκς τοσο copaste...) ασχολησου με την αδρανεια του κοσμου να ασχοληθει με τα ζητηματα που θα επρεπε να τον απασχολουν και μετα γκρινιαξε και για τις παραταξεις. Αυτες τουλαχιστον με τα χιλια στραβα τους κανουν κατι.
Παντως εγω οταν μιλησα για αυτα που λεω τωρα στην γ σ της σχολης μου κοιτα τι εγινε...!Και μιας και επιασα το θεμα, τοσα χρονια ολος αυτος ο μαινομενος κοσμος που γκρινιαζει για τις παραταξεις και ειναι πλειοψηφεια που διαολο ειναι οταν καλειται να στηριξει το λογο του και να εχει παρουσια και να συνδιαμορφωσει λογο και αποφασεις στις συνελευσεις;;; Παντως οχι στη συνελευση.
Καταρχην δεν εγινε κληρωση ομιλητων...(μιλανε οι αδυναμοι πρωτα στις αδειες αιθουσες και μετα οι ισχυροι φοιτητοπατερες οταν φτανουν τα καθοδηγουμενα προβατα μετα απο τηλεφωνημα για να ψηφισουν...)
Με εβαλαν να μιλησω πρωτος σε μια σχεδον αδεια αιθουσα μπροστα σε κατι παραταξιακους και γελαγαν μαζι μου μιας και ξεραν πολυ καλα οτι δεν ειχα καμια ελπιδα αφου μιλαγα στον τοιχο και αφου ο πληροφοριακος φασισμος των αφισων και της προπαγανδας δεν θα εθιγετο ουτε στο ελαχιστο..!
Εδω συμφωνουμε..!Και επειδη συνηθως αυτο τον κοσμο τυχαινει να τον συνανταω να γκρινιαζει ασταματητα απο τοπικ σε τοπικ και απο φορουμ σε φορουμ, θα συμβουλεψω να αφησουν τις δημοσκοπησεις, τα σεντονια και την ατελειωτη γκρινια και να συνειδητοποιησουν πως αν δεν αγωνιστουν αναμεσα και μαζι με ανθρωπους σε φυσικο χρονο και χωρο, πραγματωνοντας ενα διαφορετικο μοντελο συνδικαλισμου/συνδιαμορφωσης/διεκδικησης, απλα θα συνεχισουν να ειναι οι γραφικοι του ιντερνετ που φαινεται απο 100 χιλιομετρα πως δε θα καταφερουν κατι περα απο το να αναλωνουν απειρες ωρες ματαιης γ κ ρ ι ν ι α ς. Παρτε το ειδηση οσο και να γκρινιαξετε δε θα ερθει ο μπαμπας να παρει τις παραταξεις απο το αυτι ουτε κανενας αλλος. Αλλα πανω απο ολα σταματητστε να ενισχυετε το αθροισμα χαζομαρας στο ιντερνετ με ρυθμους bot....
Αν δεν ενεργοποιηθουν οι φοιτητες τοτε τα πανεπιστημια ειναι καταδικασμενα...
- fakiris
- Real Name: Pedro Almodovar
Θέλουμε για δε θέλουμε κόμματα μέσα στο πανεπιστήμιο? Είναι απλό...
Η διαλεκτική όσων απαντούν για τα κομμάτα δεν δίνει κάποια πειστικό επιχείρημα στο γιατί δεν πρέπει να επαναξιολογηθεί η αναγκαιότητα κομματικοποίησης (
πολιτικοποίηση) ή μάλλον κομματοκρατίας στον χώρο των ΑΕΙ απο τους ίδιους τους φοιτητές.
Οι ψόφοι στο pollάκι λένε πολλά...
Η διαλεκτική όσων απαντούν για τα κομμάτα δεν δίνει κάποια πειστικό επιχείρημα στο γιατί δεν πρέπει να επαναξιολογηθεί η αναγκαιότητα κομματικοποίησης (
Οι ψόφοι στο pollάκι λένε πολλά...
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Κάποιος είδε τον Χότζα γονατισμένο στο δρόμο.
- Τι σου συμβαίνει χότζα μου;
- Έχασα το δαχτυλίδι μου
- Να βοηθήσω; Που ακριβώς σου έπεσε;
- Στο υπόγειο του σπιτιού μου
- Μα Χότζα μου, γιατί ψάχνεις εδώ έξω τότε;
- Έχει περισσότερο φως εδώ.
--
<<Κανένα κόμμα δεν θα είχε δύναμη επάνω μας αν δεν του είχε δοθεί από μέσα>>
Είμαι από τους ελάχιστους που ψήφισαν δεν ξέρω, εν ελλείψει άλλης επιλογής. Όχι δεν μπορώ να πω, ένα κλικ προς το ναι είμαι, αλλά να σπάσω λίγο την κυριαρχία του..
- Τι σου συμβαίνει χότζα μου;
- Έχασα το δαχτυλίδι μου
- Να βοηθήσω; Που ακριβώς σου έπεσε;
- Στο υπόγειο του σπιτιού μου
- Μα Χότζα μου, γιατί ψάχνεις εδώ έξω τότε;
- Έχει περισσότερο φως εδώ.
--
<<Κανένα κόμμα δεν θα είχε δύναμη επάνω μας αν δεν του είχε δοθεί από μέσα>>
Είμαι από τους ελάχιστους που ψήφισαν δεν ξέρω, εν ελλείψει άλλης επιλογής. Όχι δεν μπορώ να πω, ένα κλικ προς το ναι είμαι, αλλά να σπάσω λίγο την κυριαρχία του..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
jordanEMP
- Real Name: GIANNIS
και να θυμισω οτι οι κομματικες παραταξεις λυμενονται δημοσιο χρημα...τοσα χρονια...
Σχετικά πρόσφατο μάλιστα είναι το σκάνδαλο της κατάχρησης κρατικών κονδυλίων από την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ιωαννίνων. Ενώ τα χρήματα στέλνονταν για προμήθεια γραφιστικού υλικού από όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, η ΔΑΠ πλαστογραφώντας τις υπογραφές των υπόλοιπων καταχράζονταν τα χρήματα αυτά. Για την ληστεία αυτή δεν υπήρξε καμία τιμωρία, καμία απόδοση ποινικής ευθύνης.
πηγη
http://eagainst.com/articles/a%CF%83%CF ... %B5%CE%BD/
Σχετικά πρόσφατο μάλιστα είναι το σκάνδαλο της κατάχρησης κρατικών κονδυλίων από την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ιωαννίνων. Ενώ τα χρήματα στέλνονταν για προμήθεια γραφιστικού υλικού από όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, η ΔΑΠ πλαστογραφώντας τις υπογραφές των υπόλοιπων καταχράζονταν τα χρήματα αυτά. Για την ληστεία αυτή δεν υπήρξε καμία τιμωρία, καμία απόδοση ποινικής ευθύνης.
πηγη
http://eagainst.com/articles/a%CF%83%CF ... %B5%CE%BD/