Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
-
Airbus
- Real Name: Semfitis
- Facebook ID: 0
Re: Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
κανείς που παρακολουθεί για τα διαφορετικά θέματα;;
η ύλη υπάρχει στο site του τράκα
η ύλη υπάρχει στο site του τράκα
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Κατά πάσα πιθανότητα τα θέματα θα είναι διαφορετικάς, έτσι ξέρω ότι είχε πει ο Γαζής.
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
καταστραφηκαμε....γνωριζει κανεις αν εχει κανει κατι διαφορετικο ο γαζης?..
Off Topic
θα τον βλεπω στον υπνο μου τωρα..
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σου απαντήσει σύντομα... πριν την πέμπτη!! 
-
@teleiwtos
- Real Name: kostas
- Επικοινωνία:
paidia an gnwrizete O,TIDHPOTE gia thn ylh dwste mas opoiadhpote plhroforia! SoS apo terastio e3amhno....
-
StEf8eO
- Real Name: _
Εγω ειμαι πρωτο ετος κ κανονικα υπαγομαι στο Γαζη, ο οποιος απ' οτι ακουστηκε θα βαλει διαφορετικα θεματα απο τον Τρακα, δεν ξερω αν ισχυει ομως (δεν πατησα ουτε 1 φορα γενικα στο μαθημα ποσο μαλλον στου Γαζη ,για να μπορω να το επιβεβαιωσω) .Απο τις σημειωσεις τωρα που μου δωσε μια κοπελα ,ειδα πως ο Γαζης τους ειπε να προσεξουν ιδιαιτερα το κεφ.1,2,7,9(Berkley) απο το 10 οπου αναφερεται στον ηλεκτρισμο και επισης στο τελος του βιβλιου ενα παραρτημα, νομιζω το Δ (95% σιγουρος), εγω θα προτεινα να κανετε και μια επαναληψη στον υπολογισμο ολοκληρωματων αν γινεται γιατι εγω μαλλον απο 'κει θα βουλιαξω(εχω ν' ασχοληθω απο τις πανελληνιες).
Υ.Γ παιδια αν γνωριζει καποιος ας πει αν γινεται να παρουμε μαζι τυπολογιο και στη περιπτωση που γινεται ,τι μπορει να εμπεριεχει γιατι δε με βλεπω καλα ??
Υ.Γ παιδια αν γνωριζει καποιος ας πει αν γινεται να παρουμε μαζι τυπολογιο και στη περιπτωση που γινεται ,τι μπορει να εμπεριεχει γιατι δε με βλεπω καλα ??
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
- hello kitty
- Real Name: Μαρία
αν θυμαμαι καλα απο περσι,μας δινουν εκει τυπολογιο..StEf8eO έγραψε:Εγω ειμαι πρωτο ετος κ κανονικα υπαγομαι στο Γαζη, ο οποιος απ' οτι ακουστηκε θα βαλει διαφορετικα θεματα απο τον Τρακα, δεν ξερω αν ισχυει ομως (δεν πατησα ουτε 1 φορα γενικα στο μαθημα ποσο μαλλον στου Γαζη ,για να μπορω να το επιβεβαιωσω) .Απο τις σημειωσεις τωρα που μου δωσε μια κοπελα ,ειδα πως ο Γαζης τους ειπε να προσεξουν ιδιαιτερα το κεφ.1,2,7,9(Berkley) απο το 10 οπου αναφερεται στον ηλεκτρισμο και επισης στο τελος του βιβλιου ενα παραρτημα, νομιζω το Δ (95% σιγουρος), εγω θα προτεινα να κανετε και μια επαναληψη στον υπολογισμο ολοκληρωματων αν γινεται γιατι εγω μαλλον απο 'κει θα βουλιαξω(εχω ν' ασχοληθω απο τις πανελληνιες).
- hello kitty
ξερει κανεις τελικα αν τα θεματα θα ναι διαφορετικα??κι αν ναι,μπορω να γραψω σ οποιον θελω??(ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο
)
Ηλεκτροστατική. Νόμος του Coulomb. Ηλεκτρικό πεδίο. Ηλεκτροστατικό δυναμικό. Ηλεκτρικό Δίπολο και Ηλεκτρικό Τετράπολο. Διαφορά δυναμικού. Νόμος του Gauss. Ενέργεια του ηλεκτρικού πεδίου. Θεωρήματα Gauss και Stokes. Εξισώσεις Poisson και Laplace. Αγωγοί. Ηλεκτρικά ρεύματα. Νόμος του Ohm. Μαγνητικό πεδίο. Νόμος των Biot-Savart. Νόμος του Ampere. Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή. Ενέργεια του μαγνητικού πεδίου. Εξισώσεις του Maxwell. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα.@teleiwtos έγραψε:paidia an gnwrizete O,TIDHPOTE gia thn ylh dwste mas opoiadhpote plhroforia! SoS apo terastio e3amhno....
Αυτή είναι η ύλη που'χει στο mycourses. Επίσης στην προσωπική ιστοσελίδα του κ.Τράκα έχει αναλυτική αναφορά του τι έκανε μέσα στη χρονιά.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
αμα ηταν ετσι θα τανε ο κοσμος τοσο μαγικος...hello kitty έγραψε:ξερει κανεις τελικα αν τα θεματα θα ναι διαφορετικα??κι αν ναι,μπορω να γραψω σ οποιον θελω??(ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο)
οταν υπαρχει ομως ενας γαζης να τον στοιχιωνει μαυριζει ο ουρανος και μαραινονται τα τριανταφυλλα
@StEf8eO
μηπως θα μπορουσες να αναφερεις αυτα τα καιρια σημεια σε τιτλους γιατι δεν εχω το berkley?
θα σου ημουν υποχρεος...
-Georg Cantor
-Georg Cantor
Πάντως όταν στην κβάντο έβαζαν διαφορετικά θέματα Ζουπάνος Παπαδοπούλου διάλεγες.Georgrinder έγραψε:αμα ηταν ετσι θα τανε ο κοσμος τοσο μαγικος...hello kitty έγραψε:ξερει κανεις τελικα αν τα θεματα θα ναι διαφορετικα??κι αν ναι,μπορω να γραψω σ οποιον θελω??(ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο)
![]()
οταν υπαρχει ομως ενας γαζης να τον στοιχιωνει μαυριζει ο ουρανος και μαραινονται τα τριανταφυλλα![]()
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
αμα ειναι ετσι τοτε θα ανθισει ολη η φυση 
καποιος να δωσει τους τιτλους των σοσ του γαζη απο berkeley????
καποιος να δωσει τους τιτλους των σοσ του γαζη απο berkeley????
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- hello kitty
χαχαχα...που σημαινει οτι εν τελει δεν ξερουμε καν αν τα θεματα θα ναι διαφορετικα ε?
... γενικα θεωρω οτι ο γαζης βαζει παλουκια..ο τρακας παλουκωνει τ ιδιο?
Ε ανακοίνωση δεν έχει βγει που να λέει κάτι τέτοιο. Στον Τράκα θα περάσει ένα 30-35% του καταλόγου. Όταν είχα δώσει πριν 2 χρόνια ακριβώς είχε περάσει το 32% και αν θυμάμαι καλά ήταν και καμιά 35αρια άτομα που 'χαν δώσει και πήραν απόλυτο 0. Επίσης δεν είχε μετρήσει τις εργασίες τότε ,δεν ξέρω τι θα κάνει φέτος.hello kitty έγραψε:χαχαχα...που σημαινει οτι εν τελει δεν ξερουμε καν αν τα θεματα θα ναι διαφορετικα ε?![]()
... γενικα θεωρω οτι ο γαζης βαζει παλουκια..ο τρακας παλουκωνει τ ιδιο?
-
StEf8eO
- Real Name: _
Οι τίτλοι των κεφαλαίων που είπε ο sir Γαζής να έχουμε ιδιαίτερη προσοχή είναι
1=Ηλεκτροστατική, έμφαση κατανομές φορτίου
2=Ηλεκτρικό δυναμικό ,έμφαση στο τι συμβολίζει τι σημαίνει,Νόμος Gauss,βαθμίδα κ.τ.λ
3=Ηλεκτρικά πεδία γύρω από αγωγούς ,έμφαση εφαρμογές νόμου Gauss
6=Μαγνητικό πεδίο ,έμφαση στο τρόπο έκφρασης του Μαγνητικού πεδίου ως το εξωτερικό γινόμενο της βαθμίδας με μια διανυσματική συνάρτηση
7=Ηλεκτρομαγνητική Επαγωγή,έμφαση πως από τη διαφορά ροής βρίσκουμε την ηλεκτρεγερτική δύναμη
9=Εξισώσεις Maxwell και Ηλεκτρομαγνητικά κύματα
10=Ηλεκτρικά πεδία στη ύλη, έμφαση στο τι σημαίνει διηλεκτρικό ,μονωτής και τις διπολικές ροπές
+ παράρτημα Δ Μαγνητικός συντονισμός,
γραφικές παραστάσεις μεγεθών συνάρτηση με το χρόνο
και τώρα μπορούμε να πάμε για ύπνο ήσυχοι.
Υ.Γ Ο Γαζής μίλησε και για τετραπολική ροπή ,αλλά δε νομίζω να πέσει γιατί κανένα βιβλίο δεν την μελετά εκτός από αναφορικά.
1=Ηλεκτροστατική, έμφαση κατανομές φορτίου
2=Ηλεκτρικό δυναμικό ,έμφαση στο τι συμβολίζει τι σημαίνει,Νόμος Gauss,βαθμίδα κ.τ.λ
3=Ηλεκτρικά πεδία γύρω από αγωγούς ,έμφαση εφαρμογές νόμου Gauss
6=Μαγνητικό πεδίο ,έμφαση στο τρόπο έκφρασης του Μαγνητικού πεδίου ως το εξωτερικό γινόμενο της βαθμίδας με μια διανυσματική συνάρτηση
7=Ηλεκτρομαγνητική Επαγωγή,έμφαση πως από τη διαφορά ροής βρίσκουμε την ηλεκτρεγερτική δύναμη
9=Εξισώσεις Maxwell και Ηλεκτρομαγνητικά κύματα
10=Ηλεκτρικά πεδία στη ύλη, έμφαση στο τι σημαίνει διηλεκτρικό ,μονωτής και τις διπολικές ροπές
+ παράρτημα Δ Μαγνητικός συντονισμός,
γραφικές παραστάσεις μεγεθών συνάρτηση με το χρόνο
και τώρα μπορούμε να πάμε για ύπνο ήσυχοι.
Υ.Γ Ο Γαζής μίλησε και για τετραπολική ροπή ,αλλά δε νομίζω να πέσει γιατί κανένα βιβλίο δεν την μελετά εκτός από αναφορικά.
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...