Να καταργηθεί ο τομέας ΑΚΕΔ;
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Να καταργηθεί ο τομέας ΑΚΕΔ;
Φιλοσοφία των Επιστημώνε, Φιλοσοφία τωνε Μαθηματικώνε, Εισαγωγή στη Φιλοσοφία, Μακροοικονομία, Μικροοικονομία, Ιστορία, Αρχαία, Λατινικά, αγανάκτηση... Θέλω τις γνώμες σας, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...
Εμείς, αι μαθηματικοφυσικοί διάνοιαι, να ασχολιόμαστε με τέτοια πράματα; ΕΜΕΙΣ; Ο ανθός της ελληνικής νεολαίας;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1uXsD7O6M8M[/youtube]
Εμείς, αι μαθηματικοφυσικοί διάνοιαι, να ασχολιόμαστε με τέτοια πράματα; ΕΜΕΙΣ; Ο ανθός της ελληνικής νεολαίας;
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1uXsD7O6M8M[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος o_apolytos την Κυρ Οκτ 07, 2012 2:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Να καταργηθεί ο τομέας ΑΚΕΔ;
J'ai voté que je ne veux pas simplement de fermer l' AKED .. mais aussi mon école!! Mais après avoir obtenu mon diplôme
!! Je ne comprends pas l'existence de premier choix, mais J'ai le voté, comme deuxième choix! Demandez pas pourquoi ..
Merci!! 
-
palasso
- Real Name: Vassilis
- Facebook ID: 0
Translate me!msl έγραψε:J'ai voté que je ne veux pas simplement de fermer l' AKED .. mais aussi mon école!! Mais après avoir obtenu mon diplôme!! Je ne comprends pas l'existence de premier choix, mais J'ai voté et ce! Demandez pas pourquoi ..
Merci!!
Να υπενθυμίσω πως το Google Translate δεν έχει Klingon...
- fakiris
- Real Name: Pedro Almodovar
Είναι κι αυτό μια άποψη... Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν έχω πιάσει μέχρι σήμερα το νόημα του ΑΚΕΔ για τη σεμφε. 
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
καποια μαθηματα ειναι οντως λιγο περιττα αλλα η φιλοσοφια ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι απαραιτητο μαθημα για ενα εφαρμοσμενο τυπακι ειτε την μελετας μονος σου ειτε μεσα απο την σχολη..οι μεγαλυτεροι μαθηματικοι φυσικοι μηχανικοι κτλ ηταν και φιλοσοφοι...επισης μεσα απο την ιστορια μπλαμπλαμπουρουμπουρου...διακρινω δοση χιουμορ στο θεμα οποτε δεν θα επεκταθω περαιτερω γιατι εγω το θεωρω σοβαρο
ψηφιζω φανερα οχι 
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- lunatic
- Real Name: Zoro
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αντιθέτως ακούω με πολύ ενδιαφέρον ανθρώπους που είναι πραγματικοί φιλόσοφοι και όχι δήθεν σαν κάτι τυπάκια στον ΑΚΕΔ...
Ποιος το λέει αυτό? Εγώ όσα μαθήματα φιλοσοφίας παρακολούθησα (όσα άντεξα δηλαδή) άκουγα μόνο μλκίες...καποια μαθηματα ειναι οντως λιγο περιττα αλλα η φιλοσοφια ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι απαραιτητο μαθημα για ενα εφαρμοσμενο τυπακι ειτε την μελετας μονος σου ειτε μεσα απο την σχολη..
Αντιθέτως ακούω με πολύ ενδιαφέρον ανθρώπους που είναι πραγματικοί φιλόσοφοι και όχι δήθεν σαν κάτι τυπάκια στον ΑΚΕΔ...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Κι εγώ ναι ψήφισα, πιστεύω πως έτσι όπως είναι ο τομέας είναι άχρηστος πέρα για πέρα. Για μένα θα'ταν καλύτερο να βγάζαμε όλες αυτές τις θεωρητικές π...ές και να γινόταν τομέας εξ'ολοκλήρου οικονομικών. Πιο ενδιαφέρον και πιο χρήσιμο κατ'εμέ
- lemon-tree
- Real Name: *changes.
Τι?? Εγώ γι'αυτά μπήκα στη σχολή!..
απαπαπα.
ψηφίζω λοιπόν με σθένος τελευταία επιλογή. αύριο και μεθαύριο θα γίνει της κακομοίρας. στο τσακ ήμουν για την προτελευταία.
απαπαπα.
ψηφίζω λοιπόν με σθένος τελευταία επιλογή. αύριο και μεθαύριο θα γίνει της κακομοίρας. στο τσακ ήμουν για την προτελευταία.
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
Ο τομεας ΑΚΕΔ δε πιστευω οτι ειναι αχρηστος απο μονος του. Ειναι κακος ο τροπος με τον οποιο εχει μπει στο προγραμμα σπουδων και (οπως του αξιζει) ειναι τα μαθηματα που βγαινουν με 5αρακι ή ακομα και αντιγραφη και καταστρεφουν μεσους ορους απο βαθμους που πραγματικα εχουν κερδιθει.
Πιστευω οτι αντι για μαθηματα, αυτα θα'πρεπε να ειναι απλα μια σειρα απο σεμιναρια (πχ 1 ανα βδομαδα, 3-4ωρες το καθε θεμα) τα οποια οποιος θα θελει θα παρακολουθει και αυτο μονο (χωρις να γραφει τιποτα το προγραμμα σπουδων για αυτα, ποσο μαλλον να εξεταζονται). Διαφορετικα η εξεταση να "βαθμολογειται" με περασες ή δε-περασες και απλα μετα εχεις ενα χαρτι που λεει οτι ασχοληθηκες με αυτα τα πραγματα
@Georgrinder
Αυτο που λες προυποθετει ενα "δυνατο" μαθημα και φοιτητες που συμμετεχουν. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αυτα, το ολο σκηνικο χανει την ουσια του. Επισης, κατα τη γνωμη μου παντα, μερικα πραγματα δεν μαθαινονται απλα με 1-2 μαθηματακια και οποιος ενδιαφερεται το ψαχνει μονος του και κανει "καλυτερη δουλεια"
Πιστευω οτι αντι για μαθηματα, αυτα θα'πρεπε να ειναι απλα μια σειρα απο σεμιναρια (πχ 1 ανα βδομαδα, 3-4ωρες το καθε θεμα) τα οποια οποιος θα θελει θα παρακολουθει και αυτο μονο (χωρις να γραφει τιποτα το προγραμμα σπουδων για αυτα, ποσο μαλλον να εξεταζονται). Διαφορετικα η εξεταση να "βαθμολογειται" με περασες ή δε-περασες και απλα μετα εχεις ενα χαρτι που λεει οτι ασχοληθηκες με αυτα τα πραγματα
@Georgrinder
Αυτο που λες προυποθετει ενα "δυνατο" μαθημα και φοιτητες που συμμετεχουν. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αυτα, το ολο σκηνικο χανει την ουσια του. Επισης, κατα τη γνωμη μου παντα, μερικα πραγματα δεν μαθαινονται απλα με 1-2 μαθηματακια και οποιος ενδιαφερεται το ψαχνει μονος του και κανει "καλυτερη δουλεια"
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- nightCrawler
- Real Name: ilias
Γενικά νομίζω ότι υπάρχει η κατηγορία των ανθρώπων που αναζητούν κάποιες απαντήσεις μέσα από τα μαθηματικά και τη φυσική. Δηλαδή μπορεί κάποιος να διαβάζει σχετικότητα για να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό ακριβείας και κάποιος άλλος για να βρει μια άκρη πάνω στο πώς λειτουργεί ο κόσμος τούτος... (χωρίς να θέλω να υποβιβάσω κάποιον από τους δύο). Στη δεύτερη περίπτωση η φιλοσοφία, η ιστορία των επιστημών κτλ. άπτονται αρκετά των σπουδών στη σεμφε κατά τη γνώμη μου. Όσων αφορά στα μαθήματα οικονομικών, όπως αντιλαμβάνεται κανείς τη σήμερον ημέρα, και τουλάχιστον σε στοιχειώδες επίπεδο είναι απαραίτητα ακόμα και για να παρακολουθήσει κανείς ένα δελτίο ειδήσεων
.
Count on the unexpected.
The night shift
The night shift
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Η επιλογή προτιμώ να καταργηθεί ο τομέας μηχανικής που είναι;
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ψηφίζω και εγώ το τελευταίο

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ψηφίζω και εγώ το τελευταίο
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Ο τομέας μηχανικής δεν καταργείται.... Τον ίδρυσε ο Chuck Norris.Hengeo έγραψε:Η επιλογή προτιμώ να καταργηθεί ο τομέας μηχανικής που είναι;![]()
P.S.: Chuck Norris approves this post
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Ο ΑΚΕΔ είναι στις Γενικές Έδρες και κάνει μαθήματα σε όλο το Πολυτεχνείο ..fakiris έγραψε:Είναι κι αυτό μια άποψη... Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν έχω πιάσει μέχρι σήμερα το νόημα του ΑΚΕΔ για τη σεμφε.
Με την ίδια λογική μπορούμε να αρχίσουμε να απορούμε γιατί κάνουμε Αγγλικά, ή γιατί κάνουμε Μηχανική, αφού δεν είμαστε Μηχανικοί. Τα μαθήματα του ΑΚΕΔ συμβάλλουν στο να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη επιστημονική υπόσταση (Επιστήμονας δεν είναι ένα κούτσουρο που απλά αποδέχεται στείρες επιστημονικές γνώσεις) και να έχουμε και τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ (για όποιον τον ενδιαφέρει και αυτό).
Οπότε πριν πάμε στα σοβαρά να ψάξουμε για την ύπαρξη ενός τομέα, να δούμε λίγο πιο βαθιά από το "βαριέμαι να διαβάσω το μάθημα", "η αντιγραφή έχει γίνει δύσκολη"¨, "τζάμπα 5 στο μέσο όρο".
Και τέλος .. την παλεύουμε κάστανο;
- lunatic
- Real Name: Zoro
LoL τι ωραία που τα λες.... Μακάρι να ήταν κ αλήθεια...msl έγραψε:Τα μαθήματα του ΑΚΕΔ συμβάλλουν στο να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη επιστημονική υπόσταση
When do you think people die?
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
LocknLoad έγραψε:Ο τομεας ΑΚΕΔ δε πιστευω οτι ειναι αχρηστος απο μονος του. Ειναι κακος ο τροπος με τον οποιο εχει μπει στο προγραμμα σπουδων και (οπως του αξιζει) ειναι τα μαθηματα που βγαινουν με 5αρακι ή ακομα και αντιγραφη και καταστρεφουν μεσους ορους απο βαθμους που πραγματικα εχουν κερδιθει.
δεν φταιει ο ακεδ..αλλα οι φοιτητες...το μαθημα δεν ειναι δυνατο γιατι ολοι αδιαφορουν και απο δραση αντιδραση επικρατει η παρουσα κατασταση..αμα λαμβαναμε ολοι τα μαθηματα αυτα στα σοβαρα το λες και μονος σου οτι το σκηνικο θα χε ουσια..με το ιδιο σκεπτικο ουτε τα μαθηματικα μαθαινονται με ενα δυο μαθηματακια αφου ειναι προσωπικο σου θεμα υστερα απο αυτα τα μαθηματακια αν θα τα εξελιξεις η θα τα αφησεις να βαλτωσουν εντελως..αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι περισσοτεροι σεμφιτες ειναι οτι δεν πανε να γινουν ουτε μαθηματικοι ουτε μηχανικοι ουτε φυσικοι αλλα κατι διαφορετικο..(δυστυχως η ευτυχως)LocknLoad έγραψε:Αυτο που λες προυποθετει ενα "δυνατο" μαθημα και φοιτητες που συμμετεχουν. Απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν αυτα, το ολο σκηνικο χανει την ουσια του. Επισης, κατα τη γνωμη μου παντα, μερικα πραγματα δεν μαθαινονται απλα με 1-2 μαθηματακια και οποιος ενδιαφερεται το ψαχνει μονος του και κανει "καλυτερη δουλεια"
συμφωνω με την αποψη σου για το προγραμμα σπουδων.
καταλαβαινω τι θες να πεις φιλτατε αλλα το προβλημα ειναι οντως τα τυπακια αυτα η το σκεπτικο του μαθηματικου οτι γενικα η φιλοσοφια ειναι αχρηστη??..γιατι εγω αυτο διακρινω..εχω ακουσει απο απειρα στοματα το ποσο αχρηστη ειναι η φιλοσοφια για την επιστημη μου η μα καλα τι σχεση εχει η φιλοσοφια με τα μαθηματικα...κτλ..ισως να ακουγομαι παππους με αυτα που λεω ομως πως μπορεις να θεωρησε επιστημονας οταν υποτιμας το οτιδηποτε?..αυτο που διακρινω απο τους ανθρωπους ειναι ενα συνεχες παραπονο για ολα..ακομα και για πραγματα απο τα οποια οσο αθλια και να ειναι μπορεις να κερδισεις κατι απο αυτα..ακομα και αν το αρνεισαι..lunatic έγραψε:Ποιος το λέει αυτό? Εγώ όσα μαθήματα φιλοσοφίας παρακολούθησα (όσα άντεξα δηλαδή) άκουγα μόνο μλκίες...
πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι δεν υπαρχει διαχωρισμος στα μαθηματικα και στην φιλοσοφια μονο αμα εσυ το ορισεις..και εκει που θα μπλεχτουν αυτα τα δυο θα σου ρθουν και οι πιο παραγωγικες ιδεες..
κατα την αποψη μου και στις δυο περιπτωσεις που ανεφερες οσες περισσοτερες το δυνατον γνωσεις μπορεις να αντλισεις απο παντου ωφελουν..βοηθουν στο να αποκτησεις μια αντικειμενικα σωστη κριση και να μεταθεσεις την σκεψη σου περα απο αριθμους και τυπους..nightCrawler έγραψε:Γενικά νομίζω ότι υπάρχει η κατηγορία των ανθρώπων που αναζητούν κάποιες απαντήσεις μέσα από τα μαθηματικά και τη φυσική. Δηλαδή μπορεί κάποιος να διαβάζει σχετικότητα για να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό ακριβείας και κάποιος άλλος για να βρει μια άκρη πάνω στο πώς λειτουργεί ο κόσμος τούτος... (χωρίς να θέλω να υποβιβάσω κάποιον από τους δύο). Στη δεύτερη περίπτωση η φιλοσοφία, η ιστορία των επιστημών κτλ. άπτονται αρκετά των σπουδών στη σεμφε κατά τη γνώμη μου. Όσων αφορά στα μαθήματα οικονομικών, όπως αντιλαμβάνεται κανείς τη σήμερον ημέρα, και τουλάχιστον σε στοιχειώδες επίπεδο είναι απαραίτητα ακόμα και για να παρακολουθήσει κανείς ένα δελτίο ειδήσεων.
εν κατακλειδει ο ακεδ σαν προσωπικο και σαν οργανωση ναι μπορει να ειναι gtp.
ομως εφοσον υπαρχουν τετοια μαθηματα στην διαθεση μας με τον εναν η με τον αλλον τροπο αυτο που μας απομενει δεν ειναι μονο το 5 της αντιγραφης..
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor