Να καταργηθεί ο τομέας ΑΚΕΔ;
- Nomad
- Forum Moderator

- Real Name: Stratos Papadoudis
- Facebook ID: 0
Re: Να καταργηθεί ο τομέας ΑΚΕΔ;
Για όσο καιρό παραμένει παρακλάδι επίλογής στη ΣΕΜΦΕ δε πα και να υπάρχει ο ΑΚΕΔ... Εξάλλου λίγα τρώει από τον υπολογισμό...
Όσο για τη ποιότητα των μαθημάτων του ΑΚΕΔ, εξαρτάται πολύ και από τον φοιτούντα όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Αν έχεις μεράκι, οι καθήγητές μπορούν να σε βοηθοήσουν αφάνταστα στο αντικείμενο της φιλοσοφίας (οι περισσότεροι τεσπα, ΟΚ
) Και στο βαθμό ακαδημαικής αναζήτησης όχι περισυλλογής όπως μπέρδεψαν μερικά posts παραπάνω. My two bits...
-
papagalakos
Off Topic
Γιατί όλα τα topics κοσμολογίας, διαστημικής, χωροχρόνου κ.λπ. που έχω ανοίξει τα έχετε κλάσει και ασχολείστε μόνο με νομικά, φιλοσοφικά και παιδαγωγικά;...
- lunatic
- Real Name: Zoro
- Facebook ID: 0
Είμαι ισχυρογνώμων επειδή λέω το αυτονόητο? Ότι δηλαδή δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα ούτε ΕΝΑΝ καλό καθηγητή από τον ΑΚΕΔ. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά αλλά με όσους έχω συζητήσει μέχρι τώρα δεν έχουν διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό.το πεμπτο
γιατι χωρις να θελω να σε προσβαλω..νομιζω πως εισαι λιγακι ισχυρογνωμων..και αυτο ειναι κακο..δεν ειναι παντα η δικια σου αποψη και η σωστη....ισως λιγη φιλοσοφια σε βοηθησει..
Δεν περιμένω λοιπόν από αυτούς να μου κάνουν φιλοσοφία. Αν είχαμε σοβαρό τομέα ΑΚΕΔ θα ήμασταν άλλη σχολή και αυτό θα ήταν το αντικείμενο μας... Άρα στη ΣΕΜΦΕ είναι ψιλοάχρηστος με την μορφή που υπάρχει. Όπως είπαν κ κάποια άλλα παιδιά κ εγώ λίγα ποστ πιο πριν, θα πρεπε αυτά τα μαθήματα να είναι επιλογής και όχι κατ επιλογήν υποχρεωτικά.
Η μόνη χρησιμότητα που βλέπω γι αυτόν τον τομέα είναι οι οικονομίες και τα παιδαγωγικά για όποιον τον ενδιαφέρουν.
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...