Πραγματικα θα ηταν καλο μιας και ασχολουμαστε αρκετα με τα πολιτικα θεματα σε αυτο το φορουμ(πολυ καλο αυτο και ας απεχει η πλειοψηφια) να κανουμε μια κουβεντουλα για τον ορισμο της λεξης φασιστας.Ειναι ατομα συγκεκριμενης ιδεολογιας?Ειναι το συνολο της ακρας δεξιας?Ειναι ολα τα ατομα που επιβαλλουν το θελω τους σε ολους τους αλλους.
Αν αποφασισουμε πως ειναι το τελευταιο,δεν ειναι φασιστικη συμπεριφορα το να επιβαλεις σε τοσο λαο το αν θα χρησιμοποιησει βια ή ειρηνη?Εγω να τονισω ειμαι υπερ της βιας.Επαιξα ξυλο και με μπατσους στην αμαλιας οταν ειχαν ξεμεινει μονοι τους μια 10αρια αναμεσα σε περισσοτερους διαδηλωτες και πηγαν να πειραξουν μια κοπελα που τους μπουγελωσε κλπ.Τους πεταξα και μπουκαλια,τραβηξα και τα καγκελα και πολλα αλλα.Πηρα επισης πετρες απο τυπους που ηταν ετοιμοι να της πεταξουν.Οποτε μαλλον λεω πως οτι γινεται πρεπει να γινει εξυπνα...Ισως...
Φωναζα επισης μαζι με ανρχικους την τεταρτη οταν μας επρωχναν οι μπατσοι μπροστα απο το μεγαλη βρετανια και λεγαν παμε ρε μια φορα ολοι μαζι...Εκει συμφωνουσα.Επισης χτες το πρωι ο κοσμος εσπασε τα καγκελα μπροστα στον αγνωστο και μπηκε μεσα.Βοηθουσε και πολυ το οτι ο αερας φυσαγε προς την βουλη.Εκει ηταν εξυπνη η χρηση βιας.Οταν σπαγαν τις τραπεζες΄και ελεγε καποιος σταματηστε ρε παιδια απλος κοσμος του ελεγε ασε να τις σπασουν τραπεζες ειναι.Στο ατμ στο μετρο καλα κανανε.
Ειναι εξυπνος ομως ο πετροπολεμος που διωχνει κοσμο?Μηπως ειναι ενα απλο ξεσπαθωμα μερικων παιδιων που δεν ακολουθουν καμια ιδεολογια?Δεν θα επρεπε ο καθε χωρος να κανει την αυτοκριτικη του?Οπως μου ειπε και ενας που ηταν αναμεσα στους αντιεξουσιαστες και εσπαγε και αυτος στο πλαζα(μου ειπε αυτος δεν ειμαι αναρχικος προς το αριστερος) οντως πολλοι απο αυτους δεν εχουν καποιο σκοπο.Δεν θελουν να μπουν μεσα.Ειναι απλα συγκρουσιακοι.Και οπως ελεγαν αρκετοι.Αμα εσυ δεν εχεις καμια διαθεση να συμφωνησεις με τους γυρω σου,γιατι δεν ερχεσαι 4 το βραδυ που θα εισαι μονος και με λιγοτερους μπατσους και κανε ο,τι θες?Γιατι να μην πανε 50 ατομα να καψουν το σπιτι του παπουτση?Ασε τους βλακες τους ειρηνικους.Γελα μαζι τους.
ΑΛΛΑ.Ολα αυτα δεν ειναι σημαντικα.Γιατι?Μην γελιομαστε πως οι κουκουλοφοροι ειναι καποιος υπαρκτος παραγωντας που επηρεαζει τα πραγματα.(και χτες αν εξαιρεσεις στο κατω μερος της πλατειας δυσκολα τους αναγνωριζες καθως ολοι ειχαν μασκες και ολος ο κοσμος μαυρα φοραει που ειναι παντα στη μοδα

)Αμα θελει η αστυνομια τους μαζευει σε μιση ωρα.Μπορει να λεω και πολλα.Και ας πεταχτει καποιος να μου πει "καλα καλα αμα τους πιασουμε θα δεις".Το οτι η αστυνομια τους εχει ειναι δεδομενο.Αρα για να τους αφηνει μηπως υπαρχει καποιος λογος?Μηπως θελει η αστυνομια να σπανε αυτοι το κοσμο?Για να μην φαινονται οι κακοι.Αρα μηπως οι εχθροι της αστυνομιας να σκεφτουν καποιο τροπο για να μην παιζουν το παιχνιδι της?Λεω εγω παντα.
ΥΓ.Την πιο μεγαλη πλακα ειχε το ΠΑΜΕ την τριτη.Ηρθε αργα μετα απο ολα τα δακρυγονα.Με τα χαλια συνθηματα του που τα λενε οι αστειοι τυποι που εχει στα μεγαφωνα.Εφαγε το κραξιμο του κερατα απο τον κοσμο και 30 λεπτα μετα εφυγε και πηγε πιο κατω στην αμαλιας.

Επεσαν και μερικοι καφεδες στο βαν του και κλωτσομπουνιδια και το βαλαν τελικα μεσα στον κοσμο.Παιδια dankeschon για τις ωραιες στιγμες κωμοδιας που μας προσφερατε.