Διαμονή κοντά στην Πολυτεχνειούπολη
-
eleni-volos
- Real Name: Eleni
- Facebook ID: 0
Διαμονή κοντά στην Πολυτεχνειούπολη
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Ελένη απο τον Βόλο. όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη ακαδημαική χρονία θα είμαι φοίτητρια στην σχολη. Μιας και είναι η πρώτη φορά που φεύγω απο τον Βόλο και θα μένω μόνη μου στην Αθήνα θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την διαμονή. θα με ενδιέφερε να βρω ένα σπίτι κοντά στην Σχολη σε σχετικά καλή τιμή αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Ιουν 30, 2011 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Ασαφής τίτλος διορθώθηκε. Topic μετακινήθηκε.
Λόγος: Ασαφής τίτλος διορθώθηκε. Topic μετακινήθηκε.
Re: Μάλλον καινούργια φοιτήτρια.
Αν θες να'σαι κοντά στη σχολή θα ψάξεις για σπίτι στις περιοχές Ζωγράφου, Γουδί. Τα ενοίκια για γκαρσονιέρα είναι περίπου 300 και για 2αρι 400. Τι άλλο θες να μάθεις;eleni-volos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Ελένη απο τον Βόλο. όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη ακαδημαική χρονία θα είμαι φοίτητρια στην σχολη. Μιας και είναι η πρώτη φορά που φεύγω απο τον Βόλο και θα μένω μόνη μου στην Αθήνα θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την διαμονή. θα με ενδιέφερε να βρω ένα σπίτι κοντά στην Σχολη σε σχετικά καλή τιμή αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω και πολλά. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Κοίτα, δεν είμαστε μεσιτικό γραφείο ..
Όταν είδα το topic νόμιζα πως θα ζητούσες πληροφορίες για τη σχολή!!
Μπορείς να βρεις ένα σπίτι από την πίσω πλευρά της Πολυτεχνειούπολης (στου Ζωγράφου) ώστε να μην εξαρτάται το αν θα πας στη σχολή από το αν εκείνη την ώρα υπάρχουν τα λεωφορεία ή αν απεργούν τα Μέσα Μεταφοράς. Η σχολή απέχει 5-10 λεπτά με τα πόδια από την πύλη στις Παλιές Εστίες και την πύλη Ζωγράφου. Αλλά εκεί είναι υποθέτω κάπως πιο ακριβούτσικο το ενοίκιο, σχετικά με άλλες περιοχές. Καλό θα ήταν να κατέβεις από τώρα κάποιο ΣΚ να δεις κάποια σπίτια και να μην το αφήσεις τελευταία στιγμή που θα κατέβουν όλοι οι φοιτητές. Κάθε μιάμιση ώρα είναι το Κτελ!
Να δεις τιμές, περιοχές, μετακινήσεις .. κλπ.
Α! Θες να δεις μήπως δικαιούσαι και δωμάτιο στην Εστία; Δεν έχεις τίποτα να χάσεις ..
Τέλος, κατεβαίνοντας να μας φέρεις και κανένα έδεσμα ..
Μπορείς να βρεις ένα σπίτι από την πίσω πλευρά της Πολυτεχνειούπολης (στου Ζωγράφου) ώστε να μην εξαρτάται το αν θα πας στη σχολή από το αν εκείνη την ώρα υπάρχουν τα λεωφορεία ή αν απεργούν τα Μέσα Μεταφοράς. Η σχολή απέχει 5-10 λεπτά με τα πόδια από την πύλη στις Παλιές Εστίες και την πύλη Ζωγράφου. Αλλά εκεί είναι υποθέτω κάπως πιο ακριβούτσικο το ενοίκιο, σχετικά με άλλες περιοχές. Καλό θα ήταν να κατέβεις από τώρα κάποιο ΣΚ να δεις κάποια σπίτια και να μην το αφήσεις τελευταία στιγμή που θα κατέβουν όλοι οι φοιτητές. Κάθε μιάμιση ώρα είναι το Κτελ!
Α! Θες να δεις μήπως δικαιούσαι και δωμάτιο στην Εστία; Δεν έχεις τίποτα να χάσεις ..
-
eleni-volos
ΧΑΧΑ. Έχουμε και στον Βόλο Αγανακτισμένους ξέρειςsnodrion έγραψε:Μπορείς να μείνει στην πλατεία συντάγματος.Έχει κοντά μετρό.Καθε τόσο μαζευονται ανθρώποι και κάνουν συνελεσεις.Επίσης όταν γίνονται πορείες θα μπορείς να τις βλέπεις σε πρώτη προβολη.Τελευταίο και καλύτερο η διαμονή είναι δωρεάν μέσα σε μια σκηνή....!![]()
![]()
Μπουμπάρι σου κάνει? Εκτός και αν δεν τρως εντόσθιαmsl έγραψε:.
Ας σοβαρευτούμε τώρα. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές. Πήρα και κάποια προσωπικά μηνύματα όπου που προτείνανε κάποια website και περιοχές για να κοιτάξω. Η αλήθεια είναι πως οι τιμές είναι λίγο τσουκτερες με μια πρώτη ματιά που έριξα. Περίμενα καλύτερες τιμές με αυτά που γίνονται αλλα δεν το βλέπω.
Νομίζω πως τα Ιλίσσια όπως είπε και μαι φίλη σε pm φαίνονται καλή περίπτωση όμως αν και είναι λίγο μακριά. Παρόλα αυτά θα κοιτάξω όλες τιςπεριοχές που μου προτείνατε και θα επιστρέψω με πιθανές περιοχές-σπίτια για να μου πείτε την γνώμη σας.
Σας ευχαριστώ και πάλι.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Re: Διαμονή κοντά στην Πολυτεχνειούπολη
Να προσθέσω απλώς αυτό 
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Τσουκου ..eleni-volos έγραψε:Μπουμπάρι σου κάνει? Εκτός και αν δεν τρως εντόσθια
Όπως και να χει, καλό θα ήταν να κατέβεις όσο είναι νωρίς και να παζαρέψεις και άλλο τις τιμές. Μη περιμένεις να κατέβεις με το που θα βγουν τα αποτελέσματα, αν είσαι τόσο σίγουρη ότι έχεις περάσει ΕΜΠ, γιατί τότε θα γίνεται χαμός και ίσως κάποιοι εκμεταλλευτούν την κατάσταση και αυξήσουν κι άλλο τις τιμές!
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Πάντως σαν περιοχή η ζωγράφου και τα Ιλίσια είναι ότι πρέπει για όποιον σπουδάζει στο Πολυτεχνείο γιατί θα σε βολέψει αρκετά!
(Κοίτα και σε κανένα χάρτη καλού κακού, μην πάρεις σπίτι μακριά
)
(Κοίτα και σε κανένα χάρτη καλού κακού, μην πάρεις σπίτι μακριά
- nightCrawler
- Real Name: ilias
Επίσης είναι σημαντικό να προσέξεις και το θέμα της συγκοινωνίας γιατί για παράδειγμα περιοχές που φαίνονται - κι αν έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή είναι - κοντά στην πολυτεχνειούπολη (π.χ Παγκράτι), λόγω δυσλειτουργικής συγκοινωνίας παίζει να κάνεις καμιά ώρα να πας στη σχολή (κυρίως να γυρίσεις...).
(Το λέω αυτό χωρίς καμία διάθεση να σε απωθήσω από το γραφικό Παγκράτι, απλό παράδειγμα φέρνω
)
(Το λέω αυτό χωρίς καμία διάθεση να σε απωθήσω από το γραφικό Παγκράτι, απλό παράδειγμα φέρνω
Count on the unexpected.
The night shift
The night shift
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Off Topic
Τελικά πολύ πέραση έχουμε στο Βόλο :Ρ
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!
- aeriko
- Real Name: ...
Γενικά, εμένα, κάπου κοντά σε μετρό (όχι Σύνταγμα απαραίτητα...
) μου φαίνεται καλή ιδέα...Πχ Xολαργός, Νομισματοκοπείο, Εθνική 'Αμυνα, Πανόρμου, Κατεχάκη,Μέγαρο Μουσικής, κλπ... Καλή τύχη!*
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Θα προτεινω αμπελοκηπους και πανορμου. Γενικα ειναι περιοχες με σχετικα ακριβα ενοικια, αλλα απο οσο ξερω εχουν πεσει αρκετα και αν εχεις και συγκατοικο να μοιραστεις το νοικι μπορει να βρεις καμια καλη ευκαιρια. Η συγκοινωνια ειναι αρκετα βολικη (1-2 στασεις μετρο) ενω υπαρχει και το πλεονεκτημα πως βρισκεις σχεδον τα παντα επι 24ωρου βασεως.
Επισης, αιτηση για εστιες εχεις κανει;
Επισης, αιτηση για εστιες εχεις κανει;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- sos
- Real Name: Κώστας
Συμφωνώ.. Κοίταξέ το το θέμα με τις εστίες. Είναι πολύ ωραίες οι νέες εστίες και πολύ κοντά φυσικά.papagalakos έγραψε:Εστία*;...
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
eleni-volos
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές. Θα κοιτάξω πως λειτουργει το σύστημα με τις φοιτητικές εστίες αν και ο πατέρας μου θέλει να μου κλεισει διαμέρισμα. Έχω ήδη αρχίσει να κοιτάω και κάποια website που μου προτείνανε με προσωπικό μήνυμα για διάφορα διαμερίσματα στις περιοχές που προτάθηκαν. Το πιθανότερο είναι πως θα κατέβω (με τον πατέρα μου) στην Αθήνα μόλις βρουμε συγκεκριμένα πράγματα.
Σχετικά με τον συγκάτοικο ακούγεται καλή περίπτωση και οικονομική αλλά δεν έχω κάποιον γνωστο να μείνουμε μαζί.
Πόσο εύκολο είναι να βρω συγκάτοικο ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ξένος και να τον εμπιστευτώ όμως?
Σχετικά με τον συγκάτοικο ακούγεται καλή περίπτωση και οικονομική αλλά δεν έχω κάποιον γνωστο να μείνουμε μαζί.
Πόσο εύκολο είναι να βρω συγκάτοικο ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ξένος και να τον εμπιστευτώ όμως?
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Πολυτεχνίτες απ'τον τόπο σου...κι ας είναι μπαλωμένοι...eleni-volos έγραψε:Πόσο εύκολο είναι να βρω συγκάτοικο ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ξένος και να τον εμπιστευτώ όμως?
Logical? maybe. ميلين اميل