msl έγραψε:@MakisH: Τα δοχεία πεπιεσμένου αέρα εννοούσα! Απλά δε μου ερχόταν το όνομα!!

Δεν είναι γενικά εύκολο να ανοίξεις laptop/netbook μιας και έχει πολλές βίδες που δεν ξεβιδώνουν εύκολα ..
μάλλον εννοείς την βίδες που χρειάζονται 5γωνο ή 6γωνο στραβοκατράβιδο. ναι πράγματι τότε εάν δεν έχεις κάποια συλλογή από μύτες πολυκατσάβιδου την πάτησες...
msl έγραψε: Plus, θέλει προσοχή αν αρχίσεις να βγάζεις πράγματα. Και καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε αντικείμενα που μπορούν να αφήσουν υπολείμματα σε εξαρτήματα του hardware (πχ Swiifer, ξεσκονόπανα, κλπ) γιατί μπορεί να προκληθούν προβλήματα σε αυτό ή και σε άλλα εξαρτήματα!
το μόνο που χρειάζεσαι από κει και πέρα είναι φυσητήρια και για λεπτολόγους μπαντονέτες.
Πολλοί χρησιμοποιούν και σκούπες, αλλά whatever...
videaki που θα σας κάνει όλους να καθαρίσετε τα laptop σας ακόμα και να μην έχουν πρόβλημα ακόμα!
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=ZS2tKwhigyE[/youtube]
Παρόλα αυτά μια πιο σίγουρη λύση (πιο ασφαλής) είναι απλώς να το πας σε ένα κατάστημα με service και να τους ζητήσεις να σου κάνουν καθαρισμό ή πιο συγκεκριμένα να το ελέγξουν για πρόβλημα υπερθέρμανσης.
Το pc1.gr ξέρω ότι χρεώνουν τα εργατικά ότι και εάν είναι αυτά 10 ευρώ. Που για τα πράγματα που τους έχω χρησιμοποιήσει δεν ήταν πολλά! Μάλιστα μια φορά δεν μου ζητήσαν και τίποτα διότι δεν είχε σημαντικό πρόβλημα το pc....
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}
"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."