Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Re: Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Εντάξει παιδιά, μην ανησυχείτε θα το συνυπολογίσει στη διόρθωση αυτό ο Κουρκουλής... (υπερβολικά κατάμαυρο χιούμορ)
Πάντως, χωρίς πλάκα, να πάτε (γιατί απ'ό,τι άκουσα αυτό συνέβη και σε άλλους) να τους πείτε τίποτα, στον Κουρκουλή επειδή αυτός θα τα διορθώσει όλα κλασικά και στο Σπαθή μήπως του ασκήσει καμιά πίεση, ποτέ δεν ξέρεις... Όπως και νά'χει, τραγικό λάθος του τελευταίου, τραγικότατο
Πάντως, χωρίς πλάκα, να πάτε (γιατί απ'ό,τι άκουσα αυτό συνέβη και σε άλλους) να τους πείτε τίποτα, στον Κουρκουλή επειδή αυτός θα τα διορθώσει όλα κλασικά και στο Σπαθή μήπως του ασκήσει καμιά πίεση, ποτέ δεν ξέρεις... Όπως και νά'χει, τραγικό λάθος του τελευταίου, τραγικότατο
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
ο κουρκουλης θα πει δεν με νοιαζει το κανα στο μαθημα να το ξερες και ο σπαθης σιγα την πιεση που θα του ασκησει...οτι και να του πει ο κουρκουλης θα του πει στα @@ μου ας μην τα λεγες..εμπασει περιπτωση αν ειναι εγω λεω να μαζευτουμε αρκετα ατομα να παμε ολοι μαζι.καλυτερα θα ναι..
αν εχουν και αλλο ιτο ιδιο προβλημα με μενα ας το πουν εδω η ας μου στειλουν πμ
αν εχουν και αλλο ιτο ιδιο προβλημα με μενα ας το πουν εδω η ας μου στειλουν πμ
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Αναδρομικό ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Georgrinder έγραψε:σημαντικοτατες σωτηριες συμβουλες για οσους δεν ηρθαν σημερα:
1.εκτος υλης απο την υλη που εχει στο εργαλειο ειναι το κριτηριο μορ-κουλομπ,οι πολυδιαστατες καταστατικες εξισωσειςκαι η στρεψη λεπτοτοιχου τυχεας διατομης.
2.μεγαλη προσοχη να δωθει στα δυο πρωτα σημεια της υλης δηλ 1-D 2-D αξονικα προβληματα,και λιγοτερη σε 3D..δωστε βαση στα φυλλαδια 1,2,3,4,6 δηλαδη..ενα θεμα θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα ολοιδιο με καποιο απο αυτα τα φυλλαδια.
3.τα θεματα θα ειναι 4 και δεν θα εχει επιλογης.
4.θα εχει στανταρ θεωρητικο θεμα.
5.να εχουμε ολοι ενα τυπολογιο σε κολα α4 με τους βασικους τυπους το οποιο και θα ελεγχθει κλασσικα.
καλο διαβασμα
ps:dont forget the calculator
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
δεν κανει τιποτα..ελπιζω να σε βοηθησαν και να το περασες γιατι εγω μαλλον κοπηκα 
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- Hengeo
Τι να γίνει, πάντα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες. Εγώ έγραψα αρκετά, θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το πέρασα, βέβαια Κουρκουλής είναι αυτός..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Θα μπορουσε καποιος να ποσταρει αποτελεσματα για 1ο και 4ο θεμα? Στο πρωτο τη σχεση του t με τα αλλα μεγεθη και στο 4ο τα Δl1 και Δl2 και τη θερμοκρασια ΔΤ.
Επισης αν μπορει καποιος να γραψει λιγο συνοπτικα πως λυνεται το 2ο Θεμα?
Θενκς ιν αντβανς
Επισης αν μπορει καποιος να γραψει λιγο συνοπτικα πως λυνεται το 2ο Θεμα?
Θενκς ιν αντβανς
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- constant
- Portal Administrator

Για το 4ο θα απαντήσω, στο πρώτο μου βγήκε κάτι περίπου 24,κάτι ΚΝ, στο δεύτερο η απόσταση 0,25 είχε γίνει 0,2498... και στο τρίτο γύρω στους 9 βαθμούς Κελσίου (με κάθε επιφύλλαξη!)
- Full Metal Alchemist
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Εμενα παλι μου βγηκε 35 kΝ η F αν θυμαμαι καλα, 0,67 και 0,335 τα Δl και η θερμοκρασια καπου 37 δε θυμαμαι ακριβως
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Παίζει να μπλέξουμε τα μπούτια μας αν αρχίσει να ποστάρει ο καθένας τα αποτελέσματα που βρήκε...
Θαυμάζω, πάντως, τη μνήμη όσων τα θυμούνται! Εγώ τα ξέχασα την ίδια μέρα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Hengeo
Χεχε, δεν είσαι η μόνη! (Χθες ήμουν ζαλισμένος και προσπαθούσα να συνεννοηθώ με τον Κουρκουλή. Ελπίζω να το πέρασες, αλλά οκ πάντα υπάρχουν ευκαιρίες!)O kanenas έγραψε:Παίζει να μπλέξουμε τα μπούτια μας αν αρχίσει να ποστάρει ο καθένας τα αποτελέσματα που βρήκε...
Το μόνο που θυμάμαι εγώ είναι ότι από το σχήμα είχα πάρει συνθήκη συμβιβαστότητας το ένα ΔL διπλάσιο από το άλλο. Επίσης είχα πάρει διαφορετικές εξισώσεις, η μία μέχρι τη διαρροή της ράβδου και η άλλη μέχρι το +20% που ζητούσε, αφού άλλαζε ο τρόπος παραμόρφωσης. Νομίζω ότι μετά την απελευθέρωση είχα βρει ότι ισορροπεί με το ένα ΔL 0,25 και το άλλο 0,125. Επίσης, στο δεύτερο θέμα χρησιμοποίησα εξισώσεις ισορροπίας και γενικευμένο νόμο Hooke για υπολογισμό παραμορφώσεων και τάσεων.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
ναι στο 2ο το πρωτο ερωτημα εβγαινε με εξισωσεις ισορροπιας και για την διαμεσο επρεπε να το στριψεις και να μετασχηματισεις μου φαινεται ωστε να βρεις την παραμορφωση της διαμεσου(αφου πρωτα βρεις νεες τασεις και μετα hooke) και με στοιχειωδη γεωμετρια εβγαινε και το μηκος.να σημειωσω την παγιδα στο 4ο θεμα οτι η ταση στην μια ραβδο ειναι θλιπτικη οποτε μετα το πρωτο ερωτημα η νεα ταση διαροης σε εφελκυσμο ειναι η διαφορα που προκυπτει απο το διαγραμμα.εγω στο πρωτο θεμα καταστραφηκα περισσοτερο με την υποδειξη του σπαθη...λετε να μου το κοψει ολο ο κουρκουλης εφοσον το λυσα δεδομενου οτι ο λεβητας εχει αστοχησει στα κατω σημεια?
@hengeo και γω αυτην την συνθηκη για τα δL εβγαλα
@hengeo και γω αυτην την συνθηκη για τα δL εβγαλα
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
sofia
- Real Name: sofita
δηλαδη ειναι δεδομενο οτι θα τα διορθωσει ολα ο κουρκουλης? δεν υπαρχει ουτε μια ελπιδα να περασουμε επιτελους τη μ@@@@@α?!!!! ελεος.... τοτε για ποιο λογο δεν παιρνει και τα 2 τμηματα αυτος και μας αφηνει καθε χρονο να ελπιζουμε?!
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Σήμερα πέρασα από τον Σπαθή και μου είπε ότι ακόμη δεν του έδωσε τα γραπτά ο Κουρκουλής και μου είπε να περάσω την Δευτέρα. Λογικά θα τα διορθώσει όλα ο Σπαθής του τμήματος Α-Κ. Αυτό βγαίνει από τα συμφραζόμενα.
" Shema Yisrael Adonai Eloheinu Adonai Echad...Baruch Shem Kavod Malchuso Le'Olam Va'Ed " ~ Deyteronomy 6:4
- constant
- Portal Administrator

Εγώ πιστεύω ότι θα τα διορθώσουν όλα και οι δύο, όπως έγινε και στο 1ο εξάμηνο. Και μετά θα τα συμψηφίσουν.
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Αυτή είναι η "γοητεία" του Κουρκουλή: σε αφήνει να ελπίζεις μέχρι τη μέρα που θα σού'ρθουν τα θέματα στο χέρι... Μετά, μαζί με τα θέματα, έρχεται και η πικρή αλήθεια ότι δηλαδή ένα μάθημα αρκετά εύκολο το κάνει παλούκι και σου ζαλίζει τον έρωτα από το να βρεις μια παραμόρφωση δέλτα ΕΛ μέχρι να αποδείξεις το νόμο του (κάπτεν) Χουκ.sofia έγραψε:δηλαδη ειναι δεδομενο οτι θα τα διορθωσει ολα ο κουρκουλης? δεν υπαρχει ουτε μια ελπιδα να περασουμε επιτελους τη μ@@@@@α?!!!! ελεος.... τοτε για ποιο λογο δεν παιρνει και τα 2 τμηματα αυτος και μας αφηνει καθε χρονο να ελπιζουμε?!