Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011
Αν κρίνω από το ότι το reg.central.ntua.gr δε μου ανοίγει εδώ και λίγες μέρες (με κάθε επιφύλαξη να έκανα κάποια πατάτα στον υπολογιστή μου), να υποθέσω πως το σύστημα έχει ένα μικρό προβληματάκι, οπότε στη περίπτωση που δεν ξέχασαν απλά να το κάνουν, ίσως δε μπορούν.
Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι δν βολεύει αρκετούς υπάρχει θέληση να αλλάξουμε τις στοχαστικές ανελίξεις για την πρώτη εβδομάδα?Πέμπτη 1/9 ας πούμε φαίνεται μία καλή ημερομηνία(και τεταρτη...)
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Μόνο ένα σχόλιο από εμένα, πραγματικά ελπίζω να έχω περάσει Μηχανική ΙΙ!
Off Topic
Ούτε εμένα μου ανοίγουν τα σταθερά στοιχεία εδώ και κάτι μέρες..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι περισσοτερους δεν βολευει το φονικο μηχανικη 2-πραγματικη παρα οι στοχαστικες.θεωρω οτι αμα ειναι/γινεται να αλλαξει κατι πρεπει να ειναι αυτο.anapdj έγραψε:Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι δν βολεύει αρκετούς υπάρχει θέληση να αλλάξουμε τις στοχαστικές ανελίξεις για την πρώτη εβδομάδα?Πέμπτη 1/9 ας πούμε φαίνεται μία καλή ημερομηνία(και τεταρτη...)
Off Topic
και γω αλλα χλωμο.....Hengeo έγραψε:Μόνο ένα σχόλιο από εμένα, πραγματικά ελπίζω να έχω περάσει Μηχανική ΙΙ!
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
ΣυμφωνώGeorgrinder έγραψε:πιστευω οτι περισσοτερους δεν βολευει το φονικο μηχανικη 2-πραγματικη παρα οι στοχαστικες.θεωρω οτι αμα ειναι/γινεται να αλλαξει κατι πρεπει να ειναι αυτο
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Πέφτει με Φυσική ΙΙΙ, τουλάχιστον για Πέμπτη..anapdj έγραψε:Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι δν βολεύει αρκετούς υπάρχει θέληση να αλλάξουμε τις στοχαστικές ανελίξεις για την πρώτη εβδομάδα?Πέμπτη 1/9 ας πούμε φαίνεται μία καλή ημερομηνία(και τεταρτη...)
-
nap21
- Real Name: diogo
mia xara einai oi stoxastikes re seis ekei pou einai..giati na tin allaksete??
to oti den voleyei merikous den simainei oti den voleyei olous..
to oti den voleyei merikous den simainei oti den voleyei olous..
kala profanos kai to oti dn voleuei kapoious dn simainei oti dn voleuei tous perisoterous...aplos epeidi milame gia 2 mathimata idiou eksaminou(6ou) kai upoxreotika gia tous perisoterous apopsi mou einai oti kapoio apo ta dio prepei na fygei...gia emena sigriseis mathimaton allon eksaminon esto kai an ta xrostane to 90% dn exoun vasi...se kathe eksetastiki kai eidika tou septevri tetoia simvainoun panta...prosopika to an einai se kali apostasi ypoxreotika kateuthinseon kai roon idiou eksaminou einai to metro gia to an theoreite kalo ena programma..an piasoume ta mpleksimata metaksu eksaminon dn tha vgaloume akri pote..Auta apo emena...!
btw.i protasi mou isxuei akoma...an yparxei thelisi pm me!
btw.i protasi mou isxuei akoma...an yparxei thelisi pm me!
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
o_apolytos έγραψε:Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Πέφτει με Φυσική ΙΙΙ, τουλάχιστον για Πέμπτη..anapdj έγραψε:Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι δν βολεύει αρκετούς υπάρχει θέληση να αλλάξουμε τις στοχαστικές ανελίξεις για την πρώτη εβδομάδα?Πέμπτη 1/9 ας πούμε φαίνεται μία καλή ημερομηνία(και τεταρτη...)
+1000
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Αν τυχόν δεν έχω περάσει Μηχανική ΙΙ και δεν αλλάξει θα έχω σοβαρό πρόβλημα και εγώ. Υπολόγιζα ότι θα τελείωνα με τα μαθήματα στην επαναληπτική. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ζητήσω χαριστική από τον Κουρκουλή, με τον Αργυρό απλώς δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Τεσπα ίσως σας έπρηξα λίγο με το τελευταίο, αλλά το φυσάω και δεν κρυώνει..Georgrinder έγραψε:πιστευω οτι περισσοτερους δεν βολευει το φονικο μηχανικη 2-πραγματικη παρα οι στοχαστικες.θεωρω οτι αμα ειναι/γινεται να αλλαξει κατι πρεπει να ειναι αυτο.
Off Topicκαι γω αλλα χλωμο.....Hengeo έγραψε:Μόνο ένα σχόλιο από εμένα, πραγματικά ελπίζω να έχω περάσει Μηχανική ΙΙ!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
δεν συμφωνω μαζι σου.τα δυο συγκεκριμενα μαθηματα τα ωφειλουν αρκετοι ωστε να υπαρχει θεμα.εξαλλου η επαναληπτικη δεν αφορα μονο τα μαθηματα ενος εξαμηνου αλλα σε οτι χρωστας αρα ενα καλο προγραμμα δεν συντελειται μονο απο αυτο που λες.με μια γρηγορη ματια στο προγραμμα και δεδομενου οτι για αυτους που "χρωστανε" τα περισσοτερα μαθηματα του πρωτου ετους ειναι τα πιο βατα μπορει καλιστα να γινει τραμπα μηχανικης2 με λογισμικο στα μαθηματικα και στην φυσικη η και με εργαστηριακη φυσικη.μαθηματα τα οποια προφανως και δεν χρωστανε τοσοι οσοι μηχανικη2 και πραγματικη αναλυση..οπως και να χει ενα προγραμμα ειδικα επαναληπτικης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να ειναι "καλο" θα πρεπει να λαμβανονται υποψην και τα "καιρια" μαθηματα ολων των εξαμηνων.anapdj έγραψε:gia emena sigriseis mathimaton allon eksaminon esto kai an ta xrostane to 90% dn exoun vasi...se kathe eksetastiki kai eidika tou septevri tetoia simvainoun panta...prosopika to an einai se kali apostasi ypoxreotika kateuthinseon kai roon idiou eksaminou einai to metro gia to an theoreite kalo ena programma..an piasoume ta mpleksimata metaksu eksaminon dn tha vgaloume akri pote..
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Georgrinder έγραψε:δεν συμφωνω μαζι σου.τα δυο συγκεκριμενα μαθηματα τα ωφειλουν αρκετοι ωστε να υπαρχει θεμα.εξαλλου η επαναληπτικη δεν αφορα μονο τα μαθηματα ενος εξαμηνου αλλα σε οτι χρωστας αρα ενα καλο προγραμμα δεν συντελειται μονο απο αυτο που λες.με μια γρηγορη ματια στο προγραμμα και δεδομενου οτι για αυτους που "χρωστανε" τα περισσοτερα μαθηματα του πρωτου ετους ειναι τα πιο βατα μπορει καλιστα να γινει τραμπα μηχανικης2 με λογισμικο στα μαθηματικα και στην φυσικη η και με εργαστηριακη φυσικη.μαθηματα τα οποια προφανως και δεν χρωστανε τοσοι οσοι μηχανικη2 και πραγματικη αναλυση..οπως και να χει ενα προγραμμα ειδικα επαναληπτικης προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να ειναι "καλο" θα πρεπει να λαμβανονται υποψην και τα "καιρια" μαθηματα ολων των εξαμηνων.anapdj έγραψε:gia emena sigriseis mathimaton allon eksaminon esto kai an ta xrostane to 90% dn exoun vasi...se kathe eksetastiki kai eidika tou septevri tetoia simvainoun panta...prosopika to an einai se kali apostasi ypoxreotika kateuthinseon kai roon idiou eksaminou einai to metro gia to an theoreite kalo ena programma..an piasoume ta mpleksimata metaksu eksaminon dn tha vgaloume akri pote..
Τράμπες τέτοιου είδους είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν, πρέπει κάποιος να βρει μέρα και ώρα που να μην συμπίπτει με κάποιο άλλο μάθημα (οποιοδήποτε), μιας και έστω και ένας να χρωστάει και τα 2, δεν μπορείς να του στερήσεις το δικαίωμα να τα δώσει.
Το πιο ευέλικτο είναι κάποιο από τα 2 (ΜηχΙΙ-Πραγμ) να πάει -κατά τα γνωστά- την επόμενη εβδομάδα (μετά την εξεταστική). Ιν μάι οπίνιον, ο πιο "συνεργάσιμος" σε αυτό θα είναι μάλλον ο Αργυρός... Οπότε, αν μαζευτείτε αρκετοί, δεν χάνετε τπτ να πάτε να τον βρείτε τώρα, ή στις αρχές Σεπτέμβρη.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
δεν εχεις αδικο σαυτο που λες.ομως πριν βγαλουν το προγραμμα αυτοι που το βγαζουν θεωρω οτι θα πρεπε να σκεφτουν λιγο περισσοτερο ποια μαθηματα χρωστανε στατιστικα οι πιο πολλοι παλιοι φοιτητες γιατι αυτη ειναι η εννοια της επαναληπτικης ουσιαστικα.antony07 έγραψε:Τράμπες τέτοιου είδους είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν, πρέπει κάποιος να βρει μέρα και ώρα που να μην συμπίπτει με κάποιο άλλο μάθημα (οποιοδήποτε), μιας και έστω και ένας να χρωστάει και τα 2, δεν μπορείς να του στερήσεις το δικαίωμα να τα δώσει.
μεσα!!!!...αλλα....θα μαζευτουμε...????antony07 έγραψε:Το πιο ευέλικτο είναι κάποιο από τα 2 (ΜηχΙΙ-Πραγμ) να πάει -κατά τα γνωστά- την επόμενη εβδομάδα (μετά την εξεταστική). Ιν μάι οπίνιον, ο πιο "συνεργάσιμος" σε αυτό θα είναι μάλλον ο Αργυρός... Οπότε, αν μαζευτείτε αρκετοί, δεν χάνετε τπτ να πάτε να τον βρείτε τώρα, ή στις αρχές Σεπτέμβρη.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
ele
- Real Name: eleutheria
opa paidia...iparxoun atoma pou xrwstane mono pragmatiki perimenoun na tin perasoun to septemvri gia na kanoun aitiseis gia metaptixiaka...an pate tin eksetasi tin alli vdomada diladi octovri....katastrafikame
-
StEf8eO
- Real Name: _
Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος απ' αυτά , αν περάσω ένα μάθημα και θέλω να το δώσω βελτιωτική το Σεπτέμβρη πρέπει να έκανα/κάνω καμιά περαιτέρω διαδικασία εκτός από το να το ξαναδώσω??
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...