αααα τελειαconstant έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι θα τα διορθώσουν όλα και οι δύο, όπως έγινε και στο 1ο εξάμηνο. Και μετά θα τα συμψηφίσουν.
Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Μηχανική ΙΙ (Παραμορφώσιμο Στερεό)
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
Δε νομιζω να κοψει τοσο πολυ ο Κουρκουλης, ουτε να χαρισει τοσο ο Σπαθης. Περισσοτερο σαν (3+7)/2 = 5 το βλεπω
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Georgrinder
- Επικοινωνία:
ναι μωρε..υπερεβαλα για να τονισω την διαφορα μεταξυ τω ν δυο
βασικα οπως το λες ακριβως θα ειναι...
βασικα οπως το λες ακριβως θα ειναι...
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
StEf8eO
- Real Name: _
Ξέρει κανένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος ποιο θεωρείται το καλύτερο βοήθημα για το μάθημα?? , μπας και το περάσουμε...
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
- corfu
- Real Name: corfu
τι να σου πω... περισυ θα σου ελεγα ο βουθουνης... αλλα με αυτα που ειδαν τα ματακια μου φετος και αυτος ακλαυτος παει.... 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
κατα την ταπεινη μου αποψη και την εμπειρια μου δεν υπαρχει κανενα χρησιμο βοηθημα για την μηχανικη και ειδικα την μηχανικη2
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
Πριν το νέο πρόγραμμα σπουδών,για την Μηχανική ΙΙ θεωρώ πολύ καλό το βοήθημα του Τσαμασφύρου ("Μηχανική Παραμορφωσίμων Σωμάτων-Προβλήματα & Ασκήσεις"). Έχει και λίγη θεωρία και ,το βασικότερο για μένα,πολλά λυμένα προβλήματα. Δεν ξέρω ποια είναι η ύλη του μαθήματος πλέον,αλλά το βιβλίο έχει τα βασικά στοιχεία της μηχανικής παραμορφωσίμων,υπερστατικούς φορείς,κριτήρια αστοχίας,λέβητες,στρέψη και κάτι ακόμα.
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- corfu
θέλω να σημειώσω επίσης ότι ούτε καν οι σημειώσεις του μαθήματος δεν ξέρω αν βοηθούν πλέον... 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
@Georgrinder
Υπαρχει ο Beer-johnston και δεν σ'αρεσει αυτος, υπαρχει ο Timoshenko (αν και παιζει να ειναι για μηχ 3 αυτος, δε θυμαμαι)
@corfu
Εμενα σημειωσεις απο το φετινο μαθημα του Κουρκουλη με βοηθησαν. Ας μη πω οτι με εσωσαν. Οσο αφορα τα θεματα, ειχε λυσει το 1ο στο οποιο ειναι και στρεψη μεσα. Το 3ο ειναι κατι που θα μας ελεγαν στο μαθημα. Το 4ο δεν ειναι κατι που δεν ειχαμε ξαναδει. Απλα κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ μεγαλο (ουσιαστικα το α ερωτημα ειναι ολοκληρο θεμα σε παλιοτερες εξεταστικες) και λιγος ο χρονος. Το 2ο δεν το αγγιξα καν (οποτε δε μπορω να κρινω) αλλα αν καποιος ηξερε να λυνει με cauchy ισως να μην ειχε μεγαλη δυσκολια (θυσιαζοντας ουσιαστικα το 4ο θεμα λογο χρονου)
Υπαρχει ο Beer-johnston και δεν σ'αρεσει αυτος, υπαρχει ο Timoshenko (αν και παιζει να ειναι για μηχ 3 αυτος, δε θυμαμαι)
@corfu
Εμενα σημειωσεις απο το φετινο μαθημα του Κουρκουλη με βοηθησαν. Ας μη πω οτι με εσωσαν. Οσο αφορα τα θεματα, ειχε λυσει το 1ο στο οποιο ειναι και στρεψη μεσα. Το 3ο ειναι κατι που θα μας ελεγαν στο μαθημα. Το 4ο δεν ειναι κατι που δεν ειχαμε ξαναδει. Απλα κατα τη γνωμη μου ηταν πολυ μεγαλο (ουσιαστικα το α ερωτημα ειναι ολοκληρο θεμα σε παλιοτερες εξεταστικες) και λιγος ο χρονος. Το 2ο δεν το αγγιξα καν (οποτε δε μπορω να κρινω) αλλα αν καποιος ηξερε να λυνει με cauchy ισως να μην ειχε μεγαλη δυσκολια (θυσιαζοντας ουσιαστικα το 4ο θεμα λογο χρονου)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- corfu
αυτό λέω και εγώ... το πρώτο και το 4ο και ισως το 3ο τα αγγιξα μην σου πω οτι κάτι έκανα αλλά το δευτερο τπτ... αυτο σου λέω... και αν και δεν παρακολουθουσα γιατι δεν μπορούσα , μπορώ να σου πω ότι όλο το εξάμηνο είχα επαφη... 
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
δεν ειναι κακος ο beer.αλλα χωρις παρακολουθηση εγω θεωρω οτι ειναι ασκοπο να κατσεις να διαβασεις απο οποιοδηποτε βιβλιο-βοηθημα στο συγκεκριμενο μαθημα.LocknLoad έγραψε:@Georgrinder
εγω παλεψα ολα τα θεματα αλλα η απροσεξια μου με εκανε να ναυαγησω.το δευτερο το ειχε λυσει ο κουρκουλης στο περιπου και ητανε ενα τυποποιημενο θεμα.το τριτο ητανε θεωρια οποτε ασχολιαστο.το τεταρτο αμα ειχες δουλεψει το μαθημα το λυνες(αν και εγω που χα δουλεψει ολο το εξαμηνο τα κανα σ**τα παντως ειχα γνωση της μεθοδου).το πρωτο ηταν θεμα απο το μοναδικο μαθημα που δεν ειχα παρακολουθησει (μα ποσο γκαντεμης μπορει να ειμαι..) και δεν ειχα σημειωσεις.ετσι ψαρωσα απο την λαθος υποδειξη του σπαθη και πηρα δυο στρογγυλα τριχωτα ανθρωπινα μελη..θεωρω οτι κοπηκα στην εξεταση ομως ειμαι σιγουρος οτι αμα ειχα παρακολουθησει και το μαθημα με τους λεβητες θα περναγα.αντιθετως ολες τις προηγουμενες φορες που κατεβηκα με γκαρουτσους και βουθουνηδες δεν ηξερα ουτε πως κρατανε το στυλο για να το κανουν να γραψει..
αν και ολα αυτα ειναι υποκειμενικα θεωρω οτι παρακολουθηση-σημειωσεις απο ολα τα μαθηματα στην μηχανικη2 ειναι τα μονα που σε αφηνουν με ικανοποιητικες πιθανοτητες να το περασεις.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Αν έχεις χρόνο και βγάλεις όλο το beer-Johnston πας άνετα. Το μόνο θέμα είναι ότι είναι πολύ μεγάλος. Από κει και πέρα αν λύσεις όλες τις ασκήσεις από τα φυλλάδια, πάλι είσαι σε πολύ καλό δρόμο...
άσχετο, ξέρει κανένας αν τα διόρθωσε ο Κουρκουλής;
άσχετο, ξέρει κανένας αν τα διόρθωσε ο Κουρκουλής;
- corfu
εγω τα ειχα διαβασει ολα παντως... και δεν νομιζω να βοηθαει τοσο πολυ το βιβλιο...
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
-
deanna
- Real Name: Δ
Τα αποτελεσματα έχουν πάει στην γραμματεια στο Αντοχής Υλικών.
Η λίστα πρεπει να είναι ήδη στην είσοδο του κτιρίου!
Καλα αποτελέσματα
Η λίστα πρεπει να είναι ήδη στην είσοδο του κτιρίου!
Καλα αποτελέσματα
- sciroccakias
- Real Name: -
Η λίστα είναι ήδη στην είσοδο...
Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι!!!
Καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι!!!