ΦΥΣΙΚΗ: Από το Γαλιλαίο μέχρι σήμερα, 400 χρόνια πλάνης!

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!
palasso
Real Name: Vassilis
Facebook ID: 0

Re: ΦΥΣΙΚΗ: Απο το Γαλιλαιο μεχρι σημερα, 400 χρονια πλανης!

Δημοσίευση από palasso »

Φίλε Τσόλκα επιτέλους τα έχωσες εκεί που έπρεπε να το βουλώσουν όλα τα κωθώνια απανταχού γης....
Ωστόσο να σε παρακαλέσω να βάζεις αστεράκια σε υβριστικές εκφράσεις και να είσαι όσο γίνεται λιγότερο εριστικός.

Όσον αφορά τους τύπους του forum που σου πάνε κόντρα είτε από κομπλεξισμούς, είτε από άγνοια επειδή διάβασαν 2 σελιδούλες από το site σου και νομίζουν τα κατάλαβαν όλα, προτείνω να τους προκαλέσεις σε διάλεξη στο ΕΜΠ... Να δούμε μετά ποιός κάνει λάθος και ποιός είναι ο αμαθής... Ήδη οι Nomad και Georgrinder επιδεικνύουν θέληση να κάνεις μία διάλεξη... Οπότε εγώ λέω έλα να τους κολλήσεις στον τοίχο γιατί πολύ "μάγκεψαν" τελευταία....

Όσον αφορά τους μάγκες του forum που ακόμα έχουν αμφιβολίες, πάρτε τούτο το βίντεο να ξεστραβωθείτε και λίγο μπας και μάθετε τίποτα....
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

palasso έγραψε: Όσον αφορά τους μάγκες του forum που ακόμα έχουν αμφιβολίες, πάρτε τούτο το βίντεο να ξεστραβωθείτε και λίγο μπας και μάθετε τίποτα....
Δεν ξέρω αν είναι η "θέρμη" του Αυγούστου, αλλά αυτή η βίτσα που κρατάει ο Τσόλκας, μου βγάζει διάφορες φαντασιώσεις...
Συννεφάκι έγραψε: "Πες μου άτακτο κορίτσι, σου αρέσει η σχετικότητα? 3 ξυλιές.... Σου αρέσει ο Αινστάιν? 125 ξυλιές... Την βρίσκεις με το Περιήλιο του Ερμή? 18 ξυλιές.... Πιστεύεις στην ΘτΣ? Σε βουτάμε στην λίμνη, με βαρίδια στα πόδια...."
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

tsolkas έγραψε:Συμφωνα ομως με την Ηλεκτροβαρυτικη Θεωρια (EGT) ( και συγκεκριμενα με τη Νευτωνεια Μηχανικη) αποδεικνυεται οτι, εαν λαβουμε υποψη μας και τη ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (γεγονος που ειναι αναμφισβητητο περαν πασης αμφιβολιας) και ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΣΟ Ο Le Verrier, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΥΣΙΚΟΙ,( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ) αποδεικνυεται οτι η μετακινηση του περιηλιου του πλανητη Ερμη ειναι,
575"/αιωνα,
που υπαρχουν οι υπολογισμοι σας?..δεν βρισκω στο σαιτ σας την αυτη αποδειξη...
tsolkas έγραψε:ΓΙΑΤΙ, Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ(ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΛΑΘΟΣ !
ζηλευουμε?
palasso έγραψε:Ήδη οι Nomad και Georgrinder επιδεικνύουν θέληση να κάνεις μία διάλεξη... Οπότε εγώ λέω έλα να τους κολλήσεις στον τοίχο γιατί πολύ "μάγκεψαν" τελευταία....
εγω προκαλω τον κυριο τσολκα να κανει διαλεξη και δεν ανταποκρινεται..θα φοβαται προφανως...
μπορει να ντρεπεται να παρουσιασει την ελλειπη θεωρια του..θα νιωσει πολυ ασχημα λογικα αμα τον ντροπιασουνε μερικοι ανειδικευτοι φοιτητες και μαλιστα μαθηματικοι και μαλιστα μαθητες κοτοπουλων.
αμα κανετε διαλεξη κυριε τσολκα και οι αποψεις σας πεισουν κοσμο καταλαβενετε οτι θα αποκτησετε και οπαδους επιπροσθετως...
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

Τσόλκα επαναστατικό και ανήσυχο αγόρι ,επειδή σπατάλησα 3 λεπτά από τον υπερπολύτιμο χρόνο μου για να δω το link του @palasso και άλλα 3 για να γράψω αυτό το post, μπορείς να μου εξηγήσεις πως μετράς το μαγνητικό πεδίο μιας πηγής σε σχέση με ένα σύστημα αναφοράς και ύστερα μεταφέρεις τη μέτρηση αυτή σ΄ένα άλλο σύστημα αναφοράς το οποίο κινείται σε σχέση με το πρώτο και μετά βγάζεις συμπεράσματα??...Αν θες να σε πάρει κάποιος σοβαρά, άσε τις ενοποιημένες θεωρίες και κάτσε να διαβάσεις λίγο ηλεκτρομαγνητισμό1 ,και αν δώσεις κ τον περάσεις σου δίνω και 10 ευρώ εεε 1 ήθελα να πω :mrgreen:
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Επικοινωνία:

@StEf8eO εγω στοιχηματιζω 10 cent οτι θα σε βρισει οταν δει αυτο το ποστ.και αλλα 10 οτι θα σε πει "αυνανα".

οσο για την εξεταση ημ1 αμα δεν του το διορθωσει ο γαζης εχει ελπιδες..

-Georg Cantor
tsolkas
Real Name: Tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

StEf8eO έγραψε:Τσόλκα επαναστατικό και ανήσυχο αγόρι ,επειδή σπατάλησα 3 λεπτά από τον υπερπολύτιμο χρόνο μου για να δω το link του @palasso και άλλα 3 για να γράψω αυτό το post, μπορείς να μου εξηγήσεις πως μετράς το μαγνητικό πεδίο μιας πηγής σε σχέση με ένα σύστημα αναφοράς και ύστερα μεταφέρεις τη μέτρηση αυτή σ΄ένα άλλο σύστημα αναφοράς το οποίο κινείται σε σχέση με το πρώτο και μετά βγάζεις συμπεράσματα??...Αν θες να σε πάρει κάποιος σοβαρά, άσε τις ενοποιημένες θεωρίες και κάτσε να διαβάσεις λίγο ηλεκτρομαγνητισμό1 ,και αν δώσεις κ τον περάσεις σου δίνω και 10 ευρώ εεε 1 ήθελα να πω :mrgreen:
Aξιοτιμε Κυριε.

Κατ' αρχην γελω με τα κοκινα υπογραμμισμενα της παραθεσης σου!!!!!
Πριν ομως σου απαντσω στα "κοκκινα" της παραθεσης σου, ΜΠΟΡΕΙΣ σε παρακαλω να μας δωσεις τα "ΦΩΤΑ" σου και να μας πεις, εαν συμφωνεις ή οχι με αυτα που διαβαζεις για τη μετακινηση του περιηλιου του πλανητη Ερμη, το οποιο ειναι και το κυριαρχο θεμα της συζητησεως μας????????????

Σου τα λεω αυτα, γιατι θελω να ξεκινησω τη μερα μου με μπολικο ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!

Περιμενω λοιπον την απαντηση σου και σου υποσχομαι οτι θα σου φυγει "μαγκια" καθως μπηκες με φορα και απαξιωτικα στη συζητηση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι αγορι μου δεν προσεξες πριν μπεις στη συζητηση μας?????

Χρηστος Α. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

tsolkas έγραψε:Κατ' αρχην γελω με τα κοκινα υπογραμμισμενα της παραθεσης σου!!!!!
Κι εγώ!! Σοβαρός *επιστήμονας* άνθρωπος και δε βάζεις ούτε ένα τόνο σε όσα γράφεις και κάνεις και ορθογραφικά! Και γράφεις με κεφαλαία αντί για bold! Ντροπή!! Το Savoir Vivre του σωστού διαφημιστή δεν το έχεις ακουστά;
tsolkas έγραψε:Πριν ομως σου απαντσω στα "κοκκινα" της παραθεσης σου
Τσκ τσκ τσκ .. σε ρώτησε πρώτος!! Προηγείται!!
tsolkas έγραψε:Σου τα λεω αυτα, γιατι θελω να ξεκινησω τη μερα μου με μπολικο ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!
Εμείς να δεις!!
tsolkas έγραψε:Περιμενω λοιπον την απαντηση σου και σου υποσχομαι οτι θα σου φυγει "μαγκια" καθως μπηκες με φορα και απαξιωτικα στη συζητηση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς να δεις!!!! :e_biggrin: Θα περιμένουμε για πολύ για την απάντησή σου, tsolkas? Εκτός και αν δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις, οπότε πες το! Να μη σε πιέζουμε ..
tsolkas έγραψε:Γιατι αγορι μου δεν προσεξες πριν μπεις στη συζητηση μας?????
Από περιέργεια .. τη Κατηγορία στην οποία γίνεται αυτή η συζήτηση .. και η κάθε συζήτηση που ανοίγεις .. την έχεις προσέξει ποτέ;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

msl έγραψε:
tsolkas έγραψε:Κατ' αρχην γελω με τα κοκινα υπογραμμισμενα της παραθεσης σου!!!!!
Κι εγώ!! Σοβαρός *επιστήμονας* άνθρωπος και δε βάζεις ούτε ένα τόνο σε όσα γράφεις και κάνεις και ορθογραφικά! Και γράφεις με κεφαλαία αντί για bold! Ντροπή!! Το Savoir Vivre του σωστού διαφημιστή δεν το έχεις ακουστά;
tsolkas έγραψε:Πριν ομως σου απαντσω στα "κοκκινα" της παραθεσης σου
Τσκ τσκ τσκ .. σε ρώτησε πρώτος!! Προηγείται!!
tsolkas έγραψε:Σου τα λεω αυτα, γιατι θελω να ξεκινησω τη μερα μου με μπολικο ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!
Εμείς να δεις!!
tsolkas έγραψε:Περιμενω λοιπον την απαντηση σου και σου υποσχομαι οτι θα σου φυγει "μαγκια" καθως μπηκες με φορα και απαξιωτικα στη συζητηση μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς να δεις!!!! :e_biggrin: Θα περιμένουμε για πολύ για την απάντησή σου, tsolkas? Εκτός και αν δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις, οπότε πες το! Να μη σε πιέζουμε ..
tsolkas έγραψε:Γιατι αγορι μου δεν προσεξες πριν μπεις στη συζητηση μας?????
Από περιέργεια .. τη Κατηγορία στην οποία γίνεται αυτή η συζήτηση .. και η κάθε συζήτηση που ανοίγεις .. την έχεις προσέξει ποτέ;
Previous PM | Next PM

Message subject: Board warning issued
From: msl
Sent: Thu Aug 11, 2011 10:10 am
To: tsolkas

The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.
Quote:
This is a warning regarding the following post made by you: viewtopic.php?f=23&p=73766#p73766 .
Το Site παρέχει βήμα για να ελευθερία λόγου/σκέψης στα πλαίσια που να μη διαφημίζεται/προωθείται για κερδοσκοπικούς -οποιουδήποτε είδους- σκοπούς κάτι. Όπως για παράδειγμα το να γράφεις αγνοώντας οτιδήποτε σε ρωτάνε τα υπόλοιπα μέλη, μόνο και μόνο για να παραθέσεις κάτι πάνω στη δουλειά σου (ειδικά με τη συνεχή παράθεση συνδέσμων από την ιστοσελίδα σου). Αυτός είναι βασικός κανόνας που καταπατάς επί χρόνια. Δε θα δεχτώ ξανά κάτι που να σε διαφημίζει με οποιονδήποτε τρόπο. Δε θα δεχτώ επίσης τις άκρως προκλητικές δημοσιεύσεις σου, που έχουν σκοπό να χειραγωγήσουν (για τους διαφημιστικούς σκοπούς που ανέφερα παραπάνω) τα μέλη.
Η επόμενη προειδοποίηση θα έχει τη μορφή απομάκρυνσης από το Site.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Nomad
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Stratos Papadoudis

Δημοσίευση από Nomad »

Γέλα γέλα, αλλά με το ρυθμό και τη συμπεριφορά αυτή, θα πάρεις πόδι τελικά. Πριν λοιπόν εξαφανιστείς από προσώπου ΣΕΜΦΕ σου ξαναλέω φίλε Χρήστο: έλα από ΣΕΜΦΕ να συζητήσουμε ανοιχτά και ενώπιω πίνακα όλες τις θεωρίες σου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο. Από εδώ στο forum και με τις άχρηστες παραπομπές στο site σου, δε γίνεται δουλειά. Έλα σχολή να θεμελιώσεις και να επιδείξεις τις θεωρίες σου στο πίνακα. π.χ. καλό θα ήτανε να δούμε πρωτίστως στο πίνακα τον υπολογισμό που δίνει το αποτέλεσμα πρόβλεψης της απόκλισης του περιηλίου του Ερμή με βάση την ηλεκτροβαρυτική θεωρία. Σε προσκαλούμε όλοι!
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

@Tsolka σου έκανα μια πάρα πάρα πολύ απλή ερώτηση που αφορά τον τρόπο με τον οποίο εξάγεις συμπεράσματα σ' ένα από τα διαβόητα πειράματα σου, που αποδεικνύει τα λάθη της σχετικότητας, και παρόλα αυτά δεν απάντησες ,αν το κάνεις μιλάμε παρακάτω...

@msl μη τον bannareis plz, αρχίζω διάβασμα από αύριο, καταλαβαίνεις..
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

ΤΙ ΘΕΛΩ............

Αυτο εδω,

http://www.tsolkas.gr/html/epiptoseis-h ... tikhs.html

θελω να το τυπωσετε να το συρραψετε και να το βαλλετε στο αρχειο σας και να το φυλαξετε "ως κορη οφθαλμου" για ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ........ και ΑΝ καποτε το φερει η μοιρα και ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ να μου ζητησετε να σας το ΜΟΝΟΓΡΑΨΩ...........

Αυτο λοιπον το μικρο "εγχειριδιο" που θα εχετε στα χερια σας
η τιμη του σε λιγα χρονια θα ειναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!!!!

Μη με παρεξηγησετε, ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ...........!!!!!!!!!!!

Χρηστος Α. Τσολκας
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Επικοινωνία:

επισης να πω οτι για οποιαδηποτε ερωτηση εχετε η απαντηση υπαρχει σε ολοκληρωμενη μορφη στο site http://www.tsolkas.gr.
Οποιος κανει κλικ πανω σε αυτο το λινκ μπαινει σε κληρωση για ενα υπερσυγχρονο ηλεκτροβαρυτικα κινουμενο τετρατροχο εφευρεση του καταπληκτικου επιστημονα και εφευρετη Χ.Τσολκα την δουλεια του οποιου μπορειτε να βρειτε στο http://www.tsolkas.gr μαζι με ολες τις ολοκληρωμενες αποδειξεις.ως επισης και της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ (στο σχετικο λινκ http://www.tsolkas.gr) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΑΥΝΑΝΕΣ ΜΠΕΝΟΥΝ "ΣΦΗΝΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
αφηστε μας λοιπον κυριοι και κυριες υπευθυνοι του φορουμ να κανουμε τις σοβαρες μας συζητησεις και μην παρεμβαινετε..αμα θελετε να κανετε κανενα παραπονο να το κανετε στην επισημη σελιδα http://www.tsolkas.gr
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

tsolkas έγραψε:ΤΙ ΘΕΛΩ............

Αυτο εδω,

θελω να το τυπωσετε να το συρραψετε και να το βαλλετε στο αρχειο σας και να το φυλαξετε "ως κορη οφθαλμου" για ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ........ και ΑΝ καποτε το φερει η μοιρα και ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ να μου ζητησετε να σας το ΜΟΝΟΓΡΑΨΩ...........

Μη με παρεξηγησετε, ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ...........!!!!!!!!!!!

Χρηστος Α. Τσολκας
Κρισάρα μεγαλομανίας???
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

StEf8eO έγραψε:@msl μη τον bannareis plz, αρχίζω διάβασμα από αύριο, καταλαβαίνεις..
Ναι msl plz κι από μένα.... Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να σκεφτόμαστε να μπανάρουμε από το forum εξέχουσες προσωπικότητες.
Georgrinder έγραψε:εγω προκαλω τον κυριο τσολκα να κανει διαλεξη και δεν ανταποκρινεται..θα φοβαται προφανως...
μπορει να ντρεπεται να παρουσιασει την ελλειπη θεωρια του..θα νιωσει πολυ ασχημα λογικα αμα τον ντροπιασουνε μερικοι ανειδικευτοι φοιτητες και μαλιστα μαθηματικοι και μαλιστα μαθητες κοτοπουλων.
αμα κανετε διαλεξη κυριε τσολκα και οι αποψεις σας πεισουν κοσμο καταλαβενετε οτι θα αποκτησετε και οπαδους επιπροσθετως...
Nomad έγραψε:έλα από ΣΕΜΦΕ να συζητήσουμε ανοιχτά και ενώπιω πίνακα όλες τις θεωρίες σου. Αυτό θα ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο. Από εδώ στο forum και με τις άχρηστες παραπομπές στο site σου, δε γίνεται δουλειά. Έλα σχολή να θεμελιώσεις και να επιδείξεις τις θεωρίες σου στο πίνακα. π.χ. καλό θα ήτανε να δούμε πρωτίστως στο πίνακα τον υπολογισμό που δίνει το αποτέλεσμα πρόβλεψης της απόκλισης του περιηλίου του Ερμή με βάση την ηλεκτροβαρυτική θεωρία. Σε προσκαλούμε όλοι!
Μετά από τόσες απανωτές προκλήσεις και προσκλήσεις αλλά και απειλές για φύμωση των ιδεών σου από παραστρατηγημένους διαχειριστές, υποκινούμενους από ρελατιβίστες καθηγητάρες, περιμένω φίλε Χρήστο να μας πεις πότε λες να έρθεις να κάνεις την διάλεξη. Ειδικά τώρα που εκτύπωσα το link σου και θα ήθελα να σε βρω να το μονογράψεις....

P.S.: Το εκτύπωσα 2 φορές. Το ένα θα το πουλήσω για να βγάλω λεφτά να ζήσω, το άλλο θα το κρατήσω για να το κορνιζώσω και να θυμάμαι ότι κάποτε μας τα έλεγες αλλά κάποιοι δεν σε άκουγαν...
tsolkas

Δημοσίευση από tsolkas »

antony07 έγραψε:
tsolkas έγραψε:ΤΙ ΘΕΛΩ............

Αυτο εδω,

Χρηστος Α. Τσολκας
Κρισάρα μεγαλομανίας???
....και ομως, ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ.........

Χρηστος Τσολκας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”