Μηχανική IV (Κινηματική και Δυναμική)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
- Facebook ID: 0
Re: Μηχανική IV (Κινηματική και Δυναμική)
Παιδιά μια ερώτηση από απλή περιέργεια... Με βάση τα παλιά θέματα και τον Γκαρουτσο, είμαι ο μόνος που τα σημερινα θέματα του φάνηκαν εντελώς άγνωστα?
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
leyma
- Real Name: leyteris
Όχι δεν είσαι ο μόνος. Γενικά πάντως, στα μαθήματα του 4ου εξαμήνου μπήκαν όλα τα περίεργα φέτος.NickNafplio έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση από απλή περιέργεια... Με βάση τα παλιά θέματα και τον Γκαρουτσο, είμαι ο μόνος που τα σημερινα θέματα του φάνηκαν εντελώς άγνωστα?
Καλό Σεπτέμβρη! Πάω να βρω την μελισσούλα...
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Εμένα μου έχει δημιουργηθεί complex περί της τάξεως του 2009. Πάμε να γράψουμε και τα θέματα πάντα φαίνονται τραβηγμένα σε σχέση με περσυνά και παλιότερα που λύναμε χαλαρά. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ευκαιρία να παραπονεθώ βρήκα πάλι.leyma έγραψε:Όχι δεν είσαι ο μόνος. Γενικά πάντως, στα μαθήματα του 4ου εξαμήνου μπήκαν όλα τα περίεργα φέτος.NickNafplio έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση από απλή περιέργεια... Με βάση τα παλιά θέματα και τον Γκαρουτσο, είμαι ο μόνος που τα σημερινα θέματα του φάνηκαν εντελώς άγνωστα?
Καλό Σεπτέμβρη! Πάω να βρω την μελισσούλα...![]()
![]()

Logical? maybe. ميلين اميل
-
leyma
- Real Name: leyteris
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ρε συ δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια με πιάσανε με το που διάβαζα το θέμα. Και απ' την άλλη ο Κυτόπουλος να λέει η μέλισσα αυτό και η μέλισσα εκείνο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- meleneemil
- Forum Moderator

Σε κάποιο σημείο είπε και ο κ.Μαυραγάνης: "Με ρώτησαν για το 3ο θέμα κάποιοι. Παιδιά, είπαμε η μέλισσα ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ πάνω από το δίσκο, αλλά περπατάει με τα ποδαράκια της. Έτοιμοι ήμασταν να ρωτήσουμε αν ο αριθμός των φτερών είναι παράμετρος ή το είχαμε πει στο μάθημα...leyma έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ρε συ δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια με πιάσανε με το που διάβαζα το θέμα. Και απ' την άλλη ο Κυτόπουλος να λέει η μέλισσα αυτό και η μέλισσα εκείνο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Πάντως αίσχος να βάζουν θέματα που απαιτούν τόση ενασχόληση με το μάθημα σε ένα μάθημα κορμού το οποίο στους μισούς φοιτητές είναι άχρηστο. Έχουμε μια κατεύθυνση σε ένα αντικείμενο που μας αρέσει και θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό στη ζωή μας, και όσοι είμαστε πραγματικά δεμένοι με το αντικείμενο μας θέλουμε να πάρουμε τόσο καλούς βαθμούς όσο και γνώσεις σε βάθος από τα μαθηματα της κατεύθυνσης μας, πράγμα που με πρόχειρο διάβασμα δεν γίνεται, και έχουμε σε κάθε εξάμηνο να ασχολούμαστε με ένα μάτσο άσχετα πράγματα επειδή κάποιοι θέλουν με το ζόρι ακόμα και ο εφαρμοσμένος αναλυστας / πληροφορικαριος-κρυπτογραφιστας / πιθανοθεωριστας κοκ που θα βγει από την κατ. Μαθηματικών της σχολής αυτής, να ξέρει όλες τις μηχανικές που ξέρει ένας πολιτικός μηχανικός, λες και θα του χρειαστούνε πότε.
Παντός θα ήθελα πολύ να δω τις λύσεις των χθεσινών θεμάτων, κυρίως από περιέργεια αλλά και για να έχουμε μια ιδέα για το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Σεπτέμβρη, μπας και το περάσουμε να τελειώνουμε επιτέλους.
Παντός θα ήθελα πολύ να δω τις λύσεις των χθεσινών θεμάτων, κυρίως από περιέργεια αλλά και για να έχουμε μια ιδέα για το τι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Σεπτέμβρη, μπας και το περάσουμε να τελειώνουμε επιτέλους.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- meleneemil
- Forum Moderator

Δε μου αρέσει ο χαρακτηρισμός αυτού του μαθήματος ως άχρηστου. Προσωπικά μου φαίνεται λιγότερο μηχανική και πιο πολύ φαντασία και παιχνίδι. Να διευκρινίσω ότι μου άρεσε από την αρχή και -μάλλον γι'αυτό- μου φάνηκε εύκολο. Δεν έγραψα όπως ήθελα, αλλά το μάθημα ακόμα μου αρέσει πολύ. Περιλαμβάνει γεωμετρική σκέψη που δεν έχω δει ιδιαιτέρως σε άλλο μάθημα. Βέβαια και η γεωμετρία μου αρέσειNickNafplio έγραψε:Πάντως αίσχος να βάζουν θέματα που απαιτούν τόση ενασχόληση με το μάθημα σε ένα μάθημα κορμού το οποίο στους μισούς φοιτητές είναι άχρηστο. Έχουμε μια κατεύθυνση σε ένα αντικείμενο που μας αρέσει και θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό στη ζωή μας, και όσοι είμαστε πραγματικά δεμένοι με το αντικείμενο μας θέλουμε να πάρουμε τόσο καλούς βαθμούς όσο και γνώσεις σε βάθος από τα μαθηματα της κατεύθυνσης μας, πράγμα που με πρόχειρο διάβασμα δεν γίνεται, και έχουμε σε κάθε εξάμηνο να ασχολούμαστε με ένα μάτσο άσχετα πράγματα επειδή κάποιοι θέλουν με το ζόρι ακόμα και ο εφαρμοσμένος αναλυστας / πληροφορικαριος-κρυπτογραφιστας / πιθανοθεωριστας κοκ που θα βγει από την κατ. Μαθηματικών της σχολής αυτής, να ξέρει όλες τις μηχανικές που ξέρει ένας πολιτικός μηχανικός, λες και θα του χρειαστούνε πότε.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι δεν είναι άχρηστο. Το πρόβλημα με το ότι θέλουν να μας κάνουν όλους μηχανικούς μάλλον έγκειται κυρίως στη Μηχανική 2 που είναι το κλασσικό εμπόδιο επειδή έχει κολλήματα ο διδάσκων. Έτσι μου φαίνεται.
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Έχουμε καμιά ιδέα για το αν βγήκαν τα αποτελέσματα?
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!
- George13
- Real Name: Γιώργος
Ναι, εχουν βγει στο ΚΑΥΛΙ. Οταν πηγα χθες δεν τα ειχαν αναρτημενα, αλλα επρεπε να ζητησεις τους καταλογους απο την γραμματεια του κτηριου, φαινεται μετα την μηχανικη 2 πηραν και αυτοι τα μετρα τους!
Παντως γενικα απ οτι ειδα εβαλε καλους βαθμους!
Παντως γενικα απ οτι ειδα εβαλε καλους βαθμους!
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Off Topic
Σε λίγο και σε προθήκη με αλεξίσφαιρο τζάμι! Τα αποτελέσματα* και η Τζοκόντα.
Off Topic
*Γνήσια έργα τέχνης-προϊόντα ανώτερης πνευματικής αφόδευσης του Κουρκουλή! Τζάμπα PhD στην "Αντοχή Υλικών του Νευρικού Συστήματος φοιτητών ΕΜΠ" έχει?
Σχόλιο για Μηχ ΙΙ ήτανε, αλλά είναι και οφτόπικ, οπότε....
Σχόλιο για Μηχ ΙΙ ήτανε, αλλά είναι και οφτόπικ, οπότε....
: WTF?
Και στο facebook
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- SOTOS
- Real Name: Sotιris
τα εχουν αναρτησει στο internet ???
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- lunatic
- Real Name: Zoro
Να κάνω μια ερώτηση για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Ταλαντώσεις και Lagrange είναι εκτός φέτος?
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
ναι!!lunatic έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Ταλαντώσεις και Lagrange είναι εκτός φέτος?
- lunatic
- Real Name: Zoro
Αυτό έγινε λόγο χρόνου ή άλλαξε η ύλη του μαθήματος γενικά?pinky έγραψε:ναι!!lunatic έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Ταλαντώσεις και Lagrange είναι εκτός φέτος?
When do you think people die?