mathformath έγραψε:θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την προηγούμενη μου έκρηξη. Ήμουν εν βρασμώ ψυχής. Καλό είναι όλοι οι επί πτυχίω να αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Αν και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα γίνει αυτό.
Συγχωρεμένος!
Το θέμα είναι η πηγή της οργής του μέσου φοιτητή... Δεν υπάρχει άνθρωπος που να σπουδάζει και να μην πλήττεται από τις κινητοποιήσεις. Οι πόλεμοι, οποιουδήποτε είδους, έχουν και απώλειες. Απλώς, ο μέσος φοιτητής δεν είναι ενήμερος για το τι πανεπιστήμιο τον περιμένει στο μέλλον, μιας και κανείς δεν ακούει αυτούς που θέλουν να τον ενημερώσουν, και τα ΜΜΕ μασουλάνε τις αλλαγές κατά παραγγελία των κυβερνήσεων.
Πως θα τελειώσετε, όσοι είστε στην αρχή, με συγγράματα σε pdf, αυθαιρεσίες που θα διογκωθούν τώρα που ο φοιτητικός έλεγχος/δύναμη περικόπτεται, σε ένα πανεπιστήμιο που θέλουν να γίνει σχολείο, με αποβολές, καλή διαγωγή και "κυρώσεις" ανυπακοής. In my experience, τα Πανεπιστήμια βγάζουν επιστήμονες, τα σχολεία βγάζουν υπαλλήλους. Τι θέλετε να γίνετε?
Και όσοι έχετε 1-2 μαθήματα/διπλωματική προς παράδοση κλπ (όπως ο υποφαινόμενος) για να τελειώσετε, τι ακριβώς θα κάνετε ένα χαρτί από ένα Πανεπιστήμιο που δεν θα υπάρχει πια?