Φυσικα ολοι οι πολεμοι εχουν απωλειες.Και τις δεχονται ολοι οι λογικοι ανθρωποι με μια μικρη λεπτομερεια.Να τον εχουν διαλεξει.Αααα και οι απωλειες να μην ειναι τεσταρα να δω αμα το οπλο μου δουλευει πανω στα μουτρα σου.Ειναι αντιπαραγωγικο.antony07 έγραψε:Οι πόλεμοι, οποιουδήποτε είδους, έχουν και απώλειες. Απλώς, ο μέσος φοιτητής δεν είναι ενήμερος για το τι πανεπιστήμιο τον περιμένει στο μέλλον, μιας και κανείς δεν ακούει αυτούς που θέλουν να τον ενημερώσουν, και τα ΜΜΕ μασουλάνε τις αλλαγές κατά παραγγελία των κυβερνήσεων.
Μα καλα δεν μπορει εστω και σαν ιδεα να σας περασει απο το μυαλο οτι μπορει να καποιοι να μην θελουμε αυτον τον πολεμο,ή να διαφωνουμε με τον τροπο διεξαγωγης του?Μα τοσο δυσκολο ειναι?Εστω να πεις οκ καταλαβαινω τι λες,ειναι βλακειες,αρα συμφωνουμε πως διαφωνουμε και τερμα η κουβεντα.Αμα δεν σου αρεσει ο πολεμος μου ψηφισε εναντιον του.Γιατι ολη αυτη η κοροιδια...
Ιn my experience τα πανεπιστημια βγαζουν επιστημονες,τα σχολεια υπαλληλους και τα ελληνικα πανεπιστημια ανεργους.Τι θελετε να γινετε?antony07 έγραψε:In my experience, τα Πανεπιστήμια βγάζουν επιστήμονες, τα σχολεία βγάζουν υπαλλήλους. Τι θέλετε να γίνετε?
@ rontrigez
Ρε ροντριγκεζ πραγματικα εχω δει πολλα ηλιθια ποστ εδω μεσα.Εχω δει πολλα αθλια ποστ εδω μεσα.Εχω πολλα σκ***ψυχα ποστ εδω μεσα.Αλλα το δικο σου πραγματικα παραλιγο να με κανει να βαλω τα κλαμματα.
True dat my friend.True dat...Καλα τους(μας) κανουν και οι παραταξεις και οι πρυτανεις και οι πολιτικοι και η ευρωπη και ολοι.Καλα να παθουμε!LocknLoad έγραψε:Λυπαμαι που θα πω τη λεξη που προβληματιζει (την πλειοψηφια) αλλα αν δεν οργανωθειτε με καποιο τροπο, απλα θα μεινετε στο κλαμα.
Ρε συ που ειναι ο falgorn?LocknLoad έγραψε:Περισσοτερο σας παιρνει για να διαβασετε ο,τι γραφει ο παπαγαλακος, ο gus και ο rontrigez και να τους απαντησετε