Εγγραφές 2011
-
nikosr21rho
- Real Name: Νίκος Μουστάκης
- Facebook ID: 0
Εγγραφές 2011
Γεια σας παιδιά.Εγώ φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα ΣΕΜΦΕ. Μήπως ξέρετε τι ημερομηνίες γίνονται οι εγγραφές στη σχολή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Παρ Σεπ 02, 2011 1:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τίτλος fixed!
Λόγος: Τίτλος fixed!
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: Εγγραφες 2011
Δεν έχει βγει ακόμα σχετική ανακοίνωση, αλλά μην ανησυχείς. Όταν βγει, θα το μάθεις εδώ. 
Καλωσήρθες!
Καλωσήρθες!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Βρηκα αυτο:
Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα γίνουν από 12 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2011, ανακοινλώθηκε απ το υπ. Παιδείας.
Συγχαρητηρια Νικο, επειδη ειναι λιγο ρευστη η κατασταση στα πανεπιστημια τωρα εχε το νου σου και τσεκαρε που και που το φορουμ σε περιπτωση που αλλαξει κατι!
Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα γίνουν από 12 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2011, ανακοινλώθηκε απ το υπ. Παιδείας.
Συγχαρητηρια Νικο, επειδη ειναι λιγο ρευστη η κατασταση στα πανεπιστημια τωρα εχε το νου σου και τσεκαρε που και που το φορουμ σε περιπτωση που αλλαξει κατι!
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
να σημειωσω επισης οτι για τους πρωτοετεις νομιζω οτι οι μερες ειναι συγκεκριμενες και βγαινει ανακοινωση απο την γραμματεια καθως πρεπει να πας στην σχολη για να την κανεις βλεπε εδω(τα επομενα ετη θα την κανεις ηλεκτρονικα εδω )
καλως ηρθες κιολας
καλως ηρθες κιολας
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- peli
- Real Name: Pely
η γραμματεία μένει ανοιχτή παρά τις καταληψεις ή είναι κλειστή και αυτή;;
- serenity08
- Real Name: gigi..!
Σε περίπτωση που συνεχιστούν οι καταλήψεις, συζητήθηκε στη Συντονιστική Επιτροπή Καταληψης, να λειτουργήσει 2 μέρες την εβδόμαδα η γραμματεία! και θα ανέβει κ στο φορουμ, για ευρύτερη ενημέρωση!!
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή Παρασκευή και Τρίτη.
R.I.P.
- fairy-tale
Λόγω κακής συνενόησης, το πιθανότερο είναι ότι αύριο η γραμματεία θα είναι κλειστή.
- peli
να στε καλα!! ειμαι πρωτοετης οποτε οτι ακουσετε για εγγραφες ενημερωστε συντομα για να ερθω!! γτι η γραμματεια δεν απανταει σε μειλ! :/
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Re: Εγγραφές 2011
Την Τρίτη όμως, θα είναι ανοιχτή;
Λοιπον απ'οσο ξερω οι εγγραφες ξεκινανε απο Δευτερα (12/9). Τη Δευτερα η γραμματεια της ΣΕΜΦΕ θα ειναι μαλλον κλειστη λογω καταληψης. Οσοι ενδιαφερονται για εγγραφες θα μπορουν να ερθουν την Τριτη 13/9 και ωρες 11-13.30 που η γραμματεια θα ειναι ανοιχτη για να εγγραφουν κ να λυσουν οτι αποριες εχουν σχετικα, μιας και στα e-mail απαντανε συνηθως με καθυστερηση. Την ιδια μερα γινεται και η γενικη συνελευση της σχολης που θα αποφασισει αν και πως θα συνεχιστουν οι κινητοποιησεις για οποιον ενδιαφερεται. Λογικα θα τελειωσει απογεμα αλλα τα αποτελεσματα ανακοινωνονται ετσι κι αλλιως κι εδω.
Οσο η σχολη θα ειναι κατειλημμενη η γραμματεια θα λειτουργει μονο Τριτη και Παρασκευη. Σε κανονικες συνθηκες λειτουργει καθημερινα παντα 11-13.30.
Δικη μου συμβουλη ειναι επειδη θα υπαρχει σιγουρα συνοστισμος απο πρωτοετεις για εγγραφες και απο αλλα ετη για βεβαιωσεις κτλ (λογω της περιορισμενης λειτουργειας αυτες τις μερες) μην πλακωσετε ολοι την Τριτη, υπαρχουν μερες μεχρι τις 30!
Οσο η σχολη θα ειναι κατειλημμενη η γραμματεια θα λειτουργει μονο Τριτη και Παρασκευη. Σε κανονικες συνθηκες λειτουργει καθημερινα παντα 11-13.30.
Δικη μου συμβουλη ειναι επειδη θα υπαρχει σιγουρα συνοστισμος απο πρωτοετεις για εγγραφες και απο αλλα ετη για βεβαιωσεις κτλ (λογω της περιορισμενης λειτουργειας αυτες τις μερες) μην πλακωσετε ολοι την Τριτη, υπαρχουν μερες μεχρι τις 30!
- peli
Ειμαι ακομα χαμενη στο διαστημα οποτε βοηθεια!!
Εκανα την εγγραφη σχεδον απο τους πρωτους αλλα δεν πηρα τη βεβαιωση εγγραφης γιατι μου ειχαν πει οτι μεχρι το τελος εκεινης της εβδομαδας θα την ειχαν φτιαξει να παω να την παρω, αλλα δεν τη ειχαν... εντωμεταξυ επρεπε να φυγω απο αθηνα οποτε δεν την εχω ακομη τη βεβαιωση, το θεμα μου ομως παρ'ολα αυτα ειναι αλλο..
για να παρω password και username πρεπει να παω απο τη γραμματεια και να τα παρω μαζι με τη βεβαιωση η μπορω και να τα παρω απο το internet;;
- uchihatheo
- Real Name: Everybody lies
password και username μπορεις να τα παρεις και με ηλεκτρονικη εγγραφη!peli έγραψε:Ειμαι ακομα χαμενη στο διαστημα οποτε βοηθεια!!Εκανα την εγγραφη σχεδον απο τους πρωτους αλλα δεν πηρα τη βεβαιωση εγγραφης γιατι μου ειχαν πει οτι μεχρι το τελος εκεινης της εβδομαδας θα την ειχαν φτιαξει να παω να την παρω, αλλα δεν τη ειχαν... εντωμεταξυ επρεπε να φυγω απο αθηνα οποτε δεν την εχω ακομη τη βεβαιωση, το θεμα μου ομως παρ'ολα αυτα ειναι αλλο..
για να παρω password και username πρεπει να παω απο τη γραμματεια και να τα παρω μαζι με τη βεβαιωση η μπορω και να τα παρω απο το internet;;
Everybody Lies!!!
- O kanenas
- Επικοινωνία:
Τώρα μιλάμε για εγγραφές πρωτοετών, έτσι?
R.I.P.
- peli
ναι πρωτοετης! και απο που και πως κανω ηλεκτρονικη εγγραφη;;