Επί Πτυχίω Εξετάσεις

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Casus_Belli
Real Name: Paul
Facebook ID: 0

Re: Επί Πτυχίω Εξετάσεις

Δημοσίευση από Casus_Belli »

Giannis_G έγραψε:Εννοείται οτι ο ΦΣ πρέπει να δράσει και να κινητοποιηθεί αλλά θα πρέπει να γίνει μέριμνα για αυτές τις περιπτώσεις.
Εδώ δεν μερίμνησε για άλλα σημαντικότερα ο σύλλογος/σύλλογοι, όπως το άσυλο που το άφησε επι χρόνια να το διαχειρίζονται τραμπούκοι και μειοψηφίες, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχει καθόλου.

Στ' αλήθεια πιστεύεις ότι νομιμοποιείται κανείς απο όλους αυτούς που ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια να μιλάει για αγώνες;
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

Hengeo έγραψε:Ας παρθεί απόφαση ότι κλείνει επ'αόριστον η σχολή και τις τάδε ημερομηνίες γίνεται εξεταστική για τους επί πτυχίω, το προτιμώ αυτό από το να μην ξέρουμε τι μας γίνεται και να περιμένουμε τη συνέλευση την Τρίτη για να μάθουμε αν δίνουμε την Τετάρτη.
+1

Η μοναδική πίεση που μπορούν να ασκήσουν οι αγωνιστικές δυνάμεις ΕΜΠ είναι αυτή ακριβώς η αβεβαιότητα σε εμας που φοιτούμε στο ίδρυμα. Δε νομίζω οτι τους έχει μείνει και κάτι άλλο.

Απο εκεί και πέρα είναι όντως κάπως καιροσκοπικό, κάποιοι να κόπτονται τώρα στο παρα πέντε για το τί θα παίξει επειδή χάνουν τα μεταπτυχιακά τους. Όπως και οι αγώνες, έτσι και οι μη αγώνες ετών για το σημερινό χάλι όπως και να το κάνουμε έχουν το τίμημά τους.

Εγώ πάντως βλέπω για ακόμα μια φορά να τακτοποιούνται οι επι πτυχίω και να επιβαρύνονται συνολικά όλοι οι υπόλοιποι απο το τί θα αποφασίσουν Τσίπρας και Παπαρήγα. That's Greece!
Άβαταρ μέλους
pasquale
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από pasquale »

Ήθελα να ενημερώσω όσους χρωστάνε μέχρι και 3 μαθήματα και έχουν περάσει το μάθημα "Μέθοδοι Χαρακτηρισμού Υλικών", του οποίου τα αποτελέσματα δεν έχουν σταλεί στη γραμματεία ακόμη και θα αργήσουν μάλλον λόγω διορθώσεων που γίνονται από τον κ Γ.Ράπτη, εάν ανησυχούν ώστε και τυπικά να είναι στη διάταξη των 3 μαθηματων για χαριστική εξεταστική μπορούν να περάσουν από το γραφείο του να λάβουν μια βεβαίωση ότι το έχουν περάσει.Μου το είπε δηλαδή ο ίδιος.
nef
Real Name: nefeli

Δημοσίευση από nef »

paidia emathe kaneis ti egine apo ti meria ton kathigiton?egine-tha ginei kapoio simvoulio?
Stam
Real Name: Stam

Δημοσίευση από Stam »

Τη Δευτέρα θέσαμε το θέμα στον κ. Σεραφετινίδη, πρόεδρο της σχολής, ο οποίος δεν ήξερε πλέον, αν έχει την εξουσίοδότηση να δώσει χαριστική. Υπάρχουν κυρίως θετικές αλλά και αρνητικές απόψεις από τους καθηγητές. Το θέμα θα περάσει από Σύγκλητο την Παρακευή στις 9 η ώρα. Παρακαλώ, όσοι τελειόφοιτοι, να είστε εκεί.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Kai as mh ksexname ki autous pou perimenoun tis eksetaseis twn Y.D. tou tomea... :(
Off Topic
Sorry gia ta greeklish, kataramena cern-opisia...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
NICK_SHADOW
Real Name: NICK SHADOW

Δημοσίευση από NICK_SHADOW »

Xerei kaneis ti egine sti sugklito simera?
Stam έγραψε:Τη Δευτέρα θέσαμε το θέμα στον κ. Σεραφετινίδη, πρόεδρο της σχολής, ο οποίος δεν ήξερε πλέον, αν έχει την εξουσίοδότηση να δώσει χαριστική. Υπάρχουν κυρίως θετικές αλλά και αρνητικές απόψεις από τους καθηγητές. Το θέμα θα περάσει από Σύγκλητο την Παρακευή στις 9 η ώρα. Παρακαλώ, όσοι τελειόφοιτοι, να είστε εκεί.
File mou mipos eheis nea gia to thema?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Παρ Σεπ 16, 2011 4:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Double post
Stam
Real Name: Stam

Δημοσίευση από Stam »

Τελικά το θέμα δεν συζητήθηκε στην Σύγκλιτο. Έγινε δεκτό όμως από το ΔΣ της σχολής και θα περάσει και από την συνέλευση καθηγητών κάποια στιγμή. Κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουμε ... αρχίστε διάβασμα.
Άβαταρ μέλους
Oubaxail
Real Name: Oumpaxail

Δημοσίευση από Oubaxail »

Pws tha kanonisoume tis meres pou tha dosoume to kathe mathima?
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Stam έγραψε:Τελικά το θέμα δεν συζητήθηκε στην Σύγκλιτο. Έγινε δεκτό όμως από το ΔΣ της σχολής και θα περάσει και από την συνέλευση καθηγητών κάποια στιγμή. Κατά πάσα πιθανότητα θα δώσουμε ... αρχίστε διάβασμα.
Ε,βέβαι τί να συζητηθεί στη Σύγκλητο? :evil:

Η Σύγκλητος έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Έχει να στείλει 10.000 νέα email στους φοιτητές του ΕΜΠ, γιανα οργανώσει "κίνημα". :lol:

Παρεπιπτόντως, διαβάστε τί λέει η ίδια η Σύγκλητος ότι έχει αναλάβει να κάνει μέσα στο ΕΜΠ:
www.ntua.gr έγραψε:Οι κυριότερες αρμοδιότητες της Συγκλήτου είναι οι ακόλουθες:

:arrow: Γενική εποπτεία της λειτουργίας του ΕΜΠ και της τήρησης των νόμων του κράτους και του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Ιδρύματος.
:arrow: Καθορισμός της γενικής εκπαιδευτικής και ερευνητικής πολιτικής του Α.Ε.Ι. προγραμματισμός και στρατηγική ανάπτυξής του, τακτικός απολογισμός των σχετικών δραστηριοτήτων.
:arrow: Υποβολή προτάσεων ή ανάληψη πρωτοβουλιών για τη σύνδεση του Ιδρύματος με το κοινωνικό περιβάλλον και την παραγωγή, για τη συμβολή του στην περιφερειακή ανάπτυξη και διαρκεί εκπαίδευση και επιμόρφωση των μηχανικών καθώς και για τη συνεργασία με ελληνικά ή ξένα εκπαιδευτικά ή μορφωτικά ιδρύματα και με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.
Πάλι καλά που το ΔΣ των καθηγητών έπραξε ως όφειλε :)
el gato ska
Real Name: lopez

Δημοσίευση από el gato ska »

thn paraskeuh stis 9 ginetai h xaristikh e3etash ths purhnikhs fysikhs kai stoixeiwdwn swmatidiwn!!!
Άβαταρ μέλους
Oubaxail
Real Name: Oumpaxail

Δημοσίευση από Oubaxail »

Vgike kapou programma?
kingdiamond
Real Name: tasos

Δημοσίευση από kingdiamond »

msl έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, δε μιλάμε για Χαριστική εξέταση, αλλά για διακοπή της κατάληψης .. Δεν υφίσταται κατάληψη ενώ η μισή σχολή θα δίνει εξετάσεις, μιας και οι επί πτυχίω είναι ουσιαστικά από 5ο έτος και πάνω.

Η Χαριστική θα γίνει αν/όταν σταματήσει η κατάληψη της σχολής και μεταφερθεί η Επαναληπτική εξεταστική μαζί με τη Χειμερινή εξεταστική.
Εσύ από όσο ξέρω έχεις πάρει και πτυχιάκι.Και υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο.Καθόλου σωστό κατά τη γνώμη μου κάποιος που έχει πάρει πτυχίο,ή στον αντίποδα κάποιος που δεν ασχολείται με τη σχολή και χρωστάει 30+ μαθήματα να προσπαθεί να διαμορφώσει και άποψη από πάνω.Αυτά μας έχουν φάει τόσα χρόνια στη Ελλάδα.

Να ξέρετε όλοι ότι οι αγώνες στην Ελλάδα αυτή την εποχή είναι ότι σημαντικότερο και ότι δικαιότερο γίνεται.Υποβαθμίζεται συνεχώς η καθημερινότητα μας.Εγώ μπορεί να είμαι Αμερική για σπουδές,αλλά οι φίλοι μου και η οικογένεια μου είναι πίσω και ότι γίνεται φυσικά με επηρεάζει.

Να ξέρετε όμως ότι ο αγώνας είναι δίκοπο μαχαίρι και ο πρώτος που πλήττεται πάντοτε είναι αυτός που ξεσηκώνεται.Από το 2004 που ήμουν στη σχολή έβλεπα πολλούς ανθρώπους να νομίζουν ότι θα έχουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.Συνειδητοποιήστε λοιπόν κάποιοι ότι και εξεταστικές να μην χαθούν τα πτυχία που δίνουν τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι πλέον υποβαθμισμένα.
Argis
Real Name: Argirios Gkonis

Δημοσίευση από Argis »

Τι παιζει με την εξέταση της πυρινικής?
kou
Real Name: kou

Δημοσίευση από kou »

yparhei kapio neo gia tin haristiki? den ypotithetai oti tha ginei sygklitos tin paraskeyi? einai sigouro gia ta stoihiodei??
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”