tsolkas έγραψε:ΠΡΟΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ) ΤΩΝ "ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΦΥΤΩΝ" ΤΩΝ ΑΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!
Βρε μοσχαρο-μουσχαρα, μα, τοσο ΒΛΑΚΕΣ εισθε, τελοσπαντων!!!!
Bρε ηλιθιοι, βαζετε στη Παρνηθα ή στο Χορτιατη ή σε καποιο αλλο βουνο ενα πομπο ο οποιος να εκπεμπει σε σταθερα χρονικα διαστηματα, π.χ ανα t=30 sec, στενους παλμους (πικ).
Ενα αεροπλανο π.χ F-16 κινουμενο με μεγαλη ταχυτητα και "κοντρα" στην ηλεκτρομαγνητικη εκπομπη, εφωδιασμενο με ενα χρονομετρο ακριβειας, καταγραφει το χρονο t' μεταξυ των διαδοχικων παλμων.
Eαν, συμβει κατα την εκτελεση του πειραματος να προκυψει t'<t, τοτε η Θεωρια της Σχετικοτητας ειναι λαθος ρε ΜΑΛΑ@ΕΣ !!
Απλα πραγματα ρε ΟΡΝΙΑ !!!
Τι μου λες εμενα για Gravity Probe b, OPERA και ΑΡΧΙ@Α "ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ"!!!!
Βρε, τοσο κοπριτες και αχετοι εισθε?
Η Πολεμικη μας Αεροπορια, ανετα μπορει να διαθεσει το αεροσκαφος. Εσεις τι περιμενετε??? Να αρθρογραφησετε στο ΒΗΜΑ και την ΕΣΠΡΕΣΣΟ για το πειραμα των νετρινων????
Συνεργασθειτε βρε με τη Πολεμικη Αεροπορια και εκτελετε αυτο το πολυ ενδιαφερον και αξιοπιστο πειραμα, ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tsolkas.gr/html/peirama2.HT
Χρηστος Α. Τσολκας
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!!!
Βρε πνευματικη ηγεσια του τοπου μας(ωχ,ωχ, μανα μου!!!) .............
Επειδη ο Ελληνας ειναι απροβλεπτος και επειδη, Οικονομικως εχουμε χρεοκοπησει και εχουμε γινει ρεζιλι των σκυλιων διεθνως (μεχρι και η Μποτσουανα γελαει με εμας τους Ελληνες), τωρα ειναι η ευκαιρια να τους "τη φερουμε, απο την αλλη μερια" δηλαδη την Επιστημονικη (σε κατι Αμερικανακια, Γερμανακια, Εγγλεζακια,κλπ,κλπ).
Να τους αποδειξουμε ρε ΟΡΝΙΑ, οτι Οικονομικως μπορει να εχουμε χρεοκοπησει αλλα Πνευματικως εχουμε ακομη τα πνευματικα πλεονασματα των παππουδων μας!!!!!! και αυτα ειναι που μετρανε.......
Σας το ξαναλεω. Συνεργασθειτε βρε με τη Πολεμικη Αεροπορια μας και εκτελεστε το πειραμα μου, που σας αναφερω παραπανω.
Καντε κατοπιν μια καμπανια διεθνως για το πειραμα,και αστε τα CERN την OPERA και τα FERMILAMB να τρεχουν και να μη φθανουν (που λεμε).Θα μας προλαβουν οι Τουρκοι βρε αχρηστοι ανθρωποι...............
Δεν μπορειτε αυτα που σας λεω να τα κανετε μονοι σας? Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Συνεργασθειτε με ενα ΚΑΛΟ πανεπιστημιο και ολα θα πανε πολυ ωραια!
Τωρα, ρε βλακες ειναι η ποιο καταλληλη στιγμη να "επιτεθουμε" Επιστημονικα.!!!!!!
Τι, "χαμενα κορμια", απονευρωμενα και ναρκωμενα οντα εισθε ολοι εσεις οι "πνευματικοι ανθρωποι" της χωρας!!!!!
Ξυπνατε, ρε απο το ροχαλητο σας!!!! Αρκετη ξεφτιλα εχουμε φαει στη μαπα μεχρι σημερα σε ολους τους τμεις της Χωρας.
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημ. Ακαδημια Αθηνων, νανι, νανι το μωρο μου, νανι,νανι το χρυσο μου...............ελα υπνε παρεμου το, κλπ,κλπ
Χρηστος Α. Τσολκας