nikolakisxa έγραψε:στις προηγουμενες καταληψεις δωσανε χαριστικη για εκεινους που ηταν 6ο ετος και πανώ ή χρωσταγαν μεχρι 6 μαθηματα. γιατι στα 6 μαθηματα παιρνεις το χαρτι τελειοφοιτου. Πρεπει να μας αφησετε να δωσουμε και εμεις που χρωσταμε λιγο πανω απο 3. ειναι επιτακτικη αναγκη για καποιους απο εμας να τελειωσουμε!
Το είχανε θίξει και σε άλλα τοπικς αυτό το θέμα, και οι τελειόφοιτοι κατέληξαν στο να μπουν διαφορετικά κριτήρια από το πλήθος των μαθημάτων που χρωστάνε (εκτός από την περίπτωση όσων χρωστάνε 3 επειδή αυτός είναι ο αριθμός που απαιτείτε για να δώσει κάποιος χαριστική), όπως πχ το ποιοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακά, διότι διαφορετικά αν πχ το όριο ήταν 5 μαθήματα θα έκαναν παράπονα όσοι χρωστάνε 6 κοκ.
Εγώ δεν είμαι ακόμα στο 5ο έτος αλλά διάβαζα όλο τον Αύγουστο για να περάσω τώρα 6 μαθήματα και είχα κάνει σχέδια για να τελειώσω οριακά στα 5 χρόνια, οπότε είμαι επίσης σε πολύ άσχημη θέση και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να έρθεις στην επόμενη συνέλευση και να ψηφίσεις το πλαίσιο "ανοιχτή σχολή". Είμαστε πάρα πολλοί που θέλουμε να δώσουμε εξετάσεις αλλά δεν κάνουμε τίποτα επειδή λειτουργούμε ατομικά (χτες πχ το πλαίσιο μας πήρε μόνο 30 ψήφους, ενώ αυτοί που θέλουν ανοιχτή σχολή είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι). Προσπάθησε να βρείς άτομα για να έρθουν την επόμενη Τρίτη στη συνέλευση ώστε να ανοίξουμε τη σχολή κανονικά και με το νόμο και να μπορεί να δώσει μετά όποιος θέλει εξετάσεις (σε όσους καθηγητές δεν θα κάνουν απεργία).