Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 13/9/2011
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 13/9/2011
Τιτανοτεράστιε κυβερνητικέ μου εκπρόσωπε Ιάσωνα,
1)Τι ακριβώς θέλεις να πεις για την υπόθεση του 902; Ποιο είναι το θέμα που θέτεις;
2)Τι εννοείς οτάν λές πως "τον καπιταλισμό δεν το πολεμά όποιος ακολουθεί κατά γράμμα, βήμα-βήμα το μονοπάτι του. Τον καπιταλισμό τον πολεμά όποιος θέτει εαυτόν αντίθετο & αντιμέτωπο με αυτό το σύστημα. Όποιος αρνείται το εκπαιδευτικό του μοντέλο, όποιος φτύνει τις εργασιακές του σχέσεις, όποιος περιφρονεί την αμοιβή & το χρήμα έναντι της αξιοπρέπειας, όποιος αρνείται τον μισθό/σύνταξη που εξαγοράζει συνειδήσεις, όποιος αρνείται να είναι εξαρτημένος από τρίτους & από αόρατες αρχές, όποιος με προθυμία επιλέξει τον κακοτράχαλο δρόμο της άσχημης & κουρασμένης αρετής."
Τα πράματα στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο. Η εξέλιξη των κοινωνικών συστημάτων αποδεικνύει οτι δεν πρέπει κάποιος να σκέπτεται μηδενιστικά. Επαναλαμβάνω. Η αστική τάξη, οι καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής έιναι ανώτερες από τη φεουδαρχία. Στη συνεχιζόμενη ιστοριξή εξέλιξη θα πρέπει να κρατιούνται τα θετικά του παλιού και να πετιούνται τα αρνητικά του. Ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός αυτό διατείνεται. Και όπως η αστική τάξη ήρθε στο προσκήνιο της ιστορίας με επαναστατικό τρόπο, έτσι και η εργατική τάξη. Επίσης θα πρέπει να έχεις υπόψη και οτι η αστική τάξη δεν ήρθε μια και έξω στο προσκήνιο της ιστορίας. Πέρασε κι εκείνη πισωγυρίσματα, όχι τόσο μεγάλα όσο ο σοσιαλισμος, για να επικρατήσει ολοκληρωτικά τον 16-17 αιώνα.
Ως εκτούτου επειδή δεν πιστεύω σε θειους και θεια και επειδή για να ζήσω και να αγωνίζομαι θα πρέπει να φαω, να ντυθώ, να μορφώνομαι(ένα θετικό της αστικής τάξης είναι η χρήση του ορθού λόγου, η οποία και με όδηγησε στην κατανόηση για την αλλαγή των πραγμάτων) , να χρησιμοποιώ τα νοσοκομεία κτλ. Ο παραπάνω συλλογισμός αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα του ραδικίου. Δυστυχώς!
1)Τι ακριβώς θέλεις να πεις για την υπόθεση του 902; Ποιο είναι το θέμα που θέτεις;
2)Τι εννοείς οτάν λές πως "τον καπιταλισμό δεν το πολεμά όποιος ακολουθεί κατά γράμμα, βήμα-βήμα το μονοπάτι του. Τον καπιταλισμό τον πολεμά όποιος θέτει εαυτόν αντίθετο & αντιμέτωπο με αυτό το σύστημα. Όποιος αρνείται το εκπαιδευτικό του μοντέλο, όποιος φτύνει τις εργασιακές του σχέσεις, όποιος περιφρονεί την αμοιβή & το χρήμα έναντι της αξιοπρέπειας, όποιος αρνείται τον μισθό/σύνταξη που εξαγοράζει συνειδήσεις, όποιος αρνείται να είναι εξαρτημένος από τρίτους & από αόρατες αρχές, όποιος με προθυμία επιλέξει τον κακοτράχαλο δρόμο της άσχημης & κουρασμένης αρετής."
Τα πράματα στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο. Η εξέλιξη των κοινωνικών συστημάτων αποδεικνύει οτι δεν πρέπει κάποιος να σκέπτεται μηδενιστικά. Επαναλαμβάνω. Η αστική τάξη, οι καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής έιναι ανώτερες από τη φεουδαρχία. Στη συνεχιζόμενη ιστοριξή εξέλιξη θα πρέπει να κρατιούνται τα θετικά του παλιού και να πετιούνται τα αρνητικά του. Ο κομμουνισμός-σοσιαλισμός αυτό διατείνεται. Και όπως η αστική τάξη ήρθε στο προσκήνιο της ιστορίας με επαναστατικό τρόπο, έτσι και η εργατική τάξη. Επίσης θα πρέπει να έχεις υπόψη και οτι η αστική τάξη δεν ήρθε μια και έξω στο προσκήνιο της ιστορίας. Πέρασε κι εκείνη πισωγυρίσματα, όχι τόσο μεγάλα όσο ο σοσιαλισμος, για να επικρατήσει ολοκληρωτικά τον 16-17 αιώνα.
Ως εκτούτου επειδή δεν πιστεύω σε θειους και θεια και επειδή για να ζήσω και να αγωνίζομαι θα πρέπει να φαω, να ντυθώ, να μορφώνομαι(ένα θετικό της αστικής τάξης είναι η χρήση του ορθού λόγου, η οποία και με όδηγησε στην κατανόηση για την αλλαγή των πραγμάτων) , να χρησιμοποιώ τα νοσοκομεία κτλ. Ο παραπάνω συλλογισμός αποδεικνύει για άλλη μια φορά τα του ραδικίου. Δυστυχώς!
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Για να το λες, κάτι θα ξέρεις! Θα μιλάει η πείρα ..Ιάσωνας έγραψε:Αυτοί που κάνουν εμετό, μη ξεχάσουν να βγάλουν & το δαχτυλάκι μετά...
Τα έξοδα παραμονής είναι αφαίρεση από αυτών που κοστίζει στη μαμά και στο μπαμπά ή κανονική παραμονή στην επαρχία .. Οπότε πάλι δε καταλαβαίνω που εμπεριέχεται το χάσιμο. Εκτός αν πιστεύεις ότι με το να κουνηθεί το δακτυλάκι τα αποκτούμε όλα σε αυτή τη ζωή και αν χρειαστεί να προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω, τότε χάνουμε! Βέβαια αυτό μετά συνεχίζει σε διάφορους άλλους με αρκετό ενδιαφέρον συνειρμούς και καταλήγει στο ότι .. τελικά τα θέλουμε όλα στο πιάτο;Ιάσωνας έγραψε:Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
Επειδή τον εν λόγω γονέα τον προστατεύει τοίχος ανωνυμίας θεωρείς πως αυτά που είπες δεν τον αφορούσαν; Αν ήταν πιο ονομαστό παράδειγμα (να έλεγε ένα μέλος ότι αυτή ήταν η δική του ιστορία) δε θα έλεγες τα ίδια; Και τι θα διαχώριζε αυτές τις δύο περιπτώσεις; Δεν άλλαξε η σκέψη σου πάνω στο θέμα .. το μόνο που ίσως άλλαζε είναι το κουράγιο να πεις στον άλλο κατάμουτρα ότι ο πατέρας του είναι τα 1002 που έσουρες για εκείνο τον άνθρωπο, χωρίς να κάνεις καμία άλλη υπόθεση πρώτα.Ιάσωνας έγραψε:Ποτέ δεν ευτέλισα την προσωπική/οικογενειακή ζωή καθενός. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει... Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν με αφορά!![]()
Για την ανεργία ευθύνομαι εγώ κι εσύ και ο από δίπλα σου .. και ο φούφουτος. Όλοι βάλαμε το χεράκι μας για να μας γδάρουν όσοι απολαμβάνουν παχουλούς μισθούς και παίζουν με την μοίρα μας στα χέρια τους.Ιάσωνας έγραψε:Για την ανεργία δεν ευθύνομαι εγώ, αλλά το ΚΚΕ και ο Μπόμπολας, που έχουν απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους. Απευθύνσου, λοιπόν, σ' αυτούς & όχι σε μένα. Σε εμένα οι συναισθηματικές αντεγκλήσεις δεν πιάνουν.![]()
Εγώ πειράζει που δε θέλω να μοιραστώ τη προσωπική μου ζωή με ολόκληρο το διαδίκτυο;Ιάσωνας έγραψε:Για τα δικά μου προσωπικά τώρα, ζω σε μία οικογένεια που δουλεύει μόνο ο πατέρας μου & εγώ. Τα βγάζουμε πέρα ικανοποιητικά (~1200 ευρώ το μήνα). Εγώ & ο πατέρας μου, όμως, δεν έχουμε 15 ipad, δεν έχουμε 15 τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι, είμαστε καλοί στη δουλειά μας & δεν κινδυνεύουμε με απόλυση &, κυρίως, δεν την έχουμε δει νεόπλουτοι για να τζογάρουμε λεφτά σε χρηματιστήρια, διακοποδάνεια, κλπ αλλά είμαστε ορθολογιστές.![]()
Δε διαφωνώ σε ένα βαθμό, αλλά αυτό δεν είναι όλες οι οικογένειες εκεί έξω. Αυτές ήταν καταδικασμένες εδώ και καιρό. Η αντίστροφή μέτρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά τα μέτρα. Τώρα οι οικογένειες που έχουν θέμα είναι όλες, σε ένα βαθμό. Όλες όσες δεν είναι κάργα βολεμένες. Τα ανοίγματα, τέλος. Όλα με μέτρο .. και αααν τύχει να μαζέψουμε κάτι για τον επόμενο αντισυνταγματικό κεφαλικό φόρο, καλώς!Ιάσωνας έγραψε:Για τον Έλληνα, τα έχουμε πει 1000 φορές & θα τα ξαναπούμε: Η υποβάθμιση της καταναλωτικής δύναμης του Έλληνα, με τα συνεχή μέτρα, δεν του έχει στερήσει τις οικονομίες του. Του έχει στερήσει την sony plasma tv σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού του & το i-phone σε κάθε παιδί του. Ο Έλληνας, τα τελευταία χρόνια, απέκτησε μια πλασματική καταναλωτική δύναμη (από δανεισμό & από ένα νόμισμα που δεν ήταν αντάξιο της οικονομίας του),την οποία και διαχειρίστηκε άθλια.
Γιατί να πληρώσω κάτι που ο άλλος δεν δικαιούται; Επειδή ακούγεται πιο μελοδραματικό; Δε με έχεις πείσει ακόμα πως αυτά τα παιδιά θα χάσουν κάτι αν έρθουν εδώ, εκτός από το σπιτικό φαΐ. Οπότε τα έξοδα να τα δεχόμουν μόνο ως ψυχική οδύνη .. όχι ως μεταφορικά που δε θα έκαναν υπό άλλες συνθήκες.Ιάσωνας έγραψε:ΥΓ: Την πρόταση να βάλουμε λεφτά για να έρθουν τα παιδιά από την επαρχία στην Αθήνα να ψηφίσουν, θα την υποστηρίξει κανείς ή γαργάρα? Αντόνυ, αφού θεωρείς κοινωφελές ίδρυμα τη φοιτητική κοινότητα, θα βάλεις λεφτά? Περιμένω απάντηση... Όχι για άλλα, για αυτό που σε ρωτάω...
-
papagalakos
Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Εγώ λέω να σταματήσουμε τις καταλήψεις και να εφαρμοστεί ο ν. πλαίσιο να δούμε τι θα γίνει.
Ούτως ή άλλος κανένας δεν ασχολείται, όλοι το έχουνε δει ευκαιρία για διακοπές και περιμένουν ότι από μόνο του, από κάποιους άλλους κάτι θα γίνει.
Η θέση μου είναι η εξής:
Αφού δεν γίνονται σοβαρές ενέργειες και δεν συμμετέχει ο κόσμος εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν οι καταλήψεις.
Όταν το φοιτηταριάτο θα έχει "αγανακτήσει" το ξανασυζητάμε.
Τώρα δοκιμάσαμε και αποτύχαμε.
Ούτως ή άλλος κανένας δεν ασχολείται, όλοι το έχουνε δει ευκαιρία για διακοπές και περιμένουν ότι από μόνο του, από κάποιους άλλους κάτι θα γίνει.
Η θέση μου είναι η εξής:
Αφού δεν γίνονται σοβαρές ενέργειες και δεν συμμετέχει ο κόσμος εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσουν οι καταλήψεις.
-
StEf8eO
- Real Name: _
- Facebook ID: 0
@Ιάσωνα τι λες ? Η δυσμενή οικονομική κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα μας νομίζεις ότι προήλθε από τα δάνεια που έπαιρναν οι συνηθισμένοι οικονομικά πολίτες για τις αγορές τους? (στις οποίες πάντα οι τράπεζες είχαν δικλείδα ασφαλείας κάποιο σπίτι ή κάτι παρόμοιο) Το 80-85% του χρέους είναι από τόκους και πανωτόκια στο αρχικό κεφάλαιο,στο οποίο αρχικό κεφάλαιο συμπεριλαμβάνονται δάνεια που πήρε η χώρα από τον προπροηγούμενο αιώνα και για τα οποία ήδη είχε χρεοκωπησει πιο πριν.Πρέπει να ξέρεις ότι το τρισάθλιο αυτό κράτος με όλα τα άσχημα του,πριν την οικονομική κρίση μπορούσε να πληρώνει τους δημόσιους υπαλλήλους του αποκλειστικά από τους φόρους που εισέπραττε ,άλλωστε οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων στην Ελλάδα είναι αν όχι οι χαμηλότεροι, από τους πιο χαμηλούς στην Ευρώπη και άρα είναι σε πλήρη αντιστοιχία με την παραγωγικότητα τους που κι αυτή είναι μία από τα ίδια.Η φράση <<αν δεν πάρουμε δάνεια δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις >> προήλθε από το σκεπτικό ,ότι τα λεφτά των μισθών θα πάνε στην αποπληρωμή των δανείων και άρα μετά δεν θα έχουμε για τους πολίτες,οπότε πρέπει να δανειστούμε για να πληρώσουμε τα δάνεια.Οι σημαντικότερες αρχικές αιτίες που αναγκάστηκε η χώρα να πάρει δάνεια είναι κατά κύριο λόγο οι διεθνείς συμφωνίες της χώρας μας με τις υπόλοιπες της Ευρώπης και της Αμερικής(ΗΠΑ,Γαλλία,Γερμανία..) στις οποίες πάντα υπήρχε μέσα η υπόσχεση για αγορά όπλων απ΄αυτές , το 2006 η Ελλάδα ήταν η πρώτη σε αγορά όπλων από την Αμερική σε ολόκληρο τον κόσμο ,ακόμα οι μίζες των υπουργών και τα συναφή..Οπότε μη μας κριτικάρεις τον τρόπο ζωής των Ελλήνων ως αιτία για την κρίση ,και με πολλές υπερβολές..
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
- par1s
- Real Name: realname it is
- Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"
Όχι, δεν αποτύχαμε. Απλώς δε μας δίνουν σημασία πια τα ΜΜΕ.papagalakos έγραψε:Θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Εγώ λέω να σταματήσουμε τις καταλήψεις και να εφαρμοστεί ο ν. πλαίσιο να δούμε τι θα γίνει.
Η θέση μου είναι η εξής:
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Κι όμως αποτύχατε. Αγώνας με το 20% των φοιτητών δεν θεωρείτε σοβαρός αγώνας. Αυτοί που δε θέλουν το νέο νόμο για διάφορους λόγους είναι πολλοί παραπάνω από το 20%, απλά εσείς τους διώχνετε με τις μεθόδους που ακολουθείτε.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
papagalakos
Δεν αποτύχαμε γιατί οι πολλοί θέλουν το νόμο. Αποτύχαμε γιατί οι πολλοί είναι στον κόσμο τους και τα αντανακλαστικά τους ναρκωμένα.
Ακόμα και όσοι κάνουν τον κόπο να συρθούν μέχρι τη Γ.Σ. δεν έχουν την παραμικρή διάθεση ή κουράγιο να ασχοληθούν παραπάνω.
Η διαφορά αυτή θα μπορούσε να καλυφθεί αν αυτοί οι λίγοι που ασχολούνται περισσότερο επέλεγαν να αναβαθμίσουν τη δράση τους, να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων για παράδειγμα.
Τίποτα δεν στέκεται μόνο του. Όλο αλληλοεπηρεάζονται και συνυπάρχουν με την κοινωνία, το πολιτικό σύστημα, την οικονομία κ.λπ.
Εδώ για παράδειγμα λοιπόν βλέπουμε πως η πραγματικότητα μας έχει κάνει μίζερους και ηττοπαθείς.
Ακόμα και όσοι κάνουν τον κόπο να συρθούν μέχρι τη Γ.Σ. δεν έχουν την παραμικρή διάθεση ή κουράγιο να ασχοληθούν παραπάνω.
Η διαφορά αυτή θα μπορούσε να καλυφθεί αν αυτοί οι λίγοι που ασχολούνται περισσότερο επέλεγαν να αναβαθμίσουν τη δράση τους, να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων για παράδειγμα.
Τίποτα δεν στέκεται μόνο του. Όλο αλληλοεπηρεάζονται και συνυπάρχουν με την κοινωνία, το πολιτικό σύστημα, την οικονομία κ.λπ.
Εδώ για παράδειγμα λοιπόν βλέπουμε πως η πραγματικότητα μας έχει κάνει μίζερους και ηττοπαθείς.
Apotynxanoume kathe mera oloi kai oxi mono to 20%.
Agwnas me to 20% den einai sovaros ontos
Aytoi pou den dinoun dekara gia tpt para mono gia ton kwlo tous einai parapanw apo to 20%
kai otan den symmetexeis se mia methodo pou den sou aresei gia na tin allaxeis eisai adikaiologitos kai den mporeis na les tpt gia to 20% kai tis methodous pou ayto theorei swsto.
Agwnas me to 20% den einai sovaros ontos
Aytoi pou den dinoun dekara gia tpt para mono gia ton kwlo tous einai parapanw apo to 20%
kai otan den symmetexeis se mia methodo pou den sou aresei gia na tin allaxeis eisai adikaiologitos kai den mporeis na les tpt gia to 20% kai tis methodous pou ayto theorei swsto.
Off Topic
sorry gia ta greeklish( thema tou pc)
- lunatic
- Real Name: Zoro
+1papagalakos έγραψε: Η θέση μου είναι η εξής:
+1papagalakos έγραψε:Δεν αποτύχαμε γιατί οι πολλοί θέλουν το νόμο. Αποτύχαμε γιατί οι πολλοί είναι στον κόσμο τους και τα αντανακλαστικά τους ναρκωμένα.
Δεν ισχύουν αυτά που λες... Μια χαρά μισθούς παίρνουν (ή έπαιρναν μέχρι πριν 1μιση χρόνο) κ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την παραγωγικότητα τους... Αν ήταν έτσι οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα θα πρεπε να έχουν βασικό μισθό 3χιλιάρικα... Αφού θες δηλαδή να το πάμε ανάλογα με την παραγωγικότητα...StEf8eO έγραψε:@Ιάσωνα τι λες ? Η δυσμενή οικονομική κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα μας νομίζεις ότι προήλθε από τα δάνεια που έπαιρναν οι συνηθισμένοι οικονομικά πολίτες για τις αγορές τους? (στις οποίες πάντα οι τράπεζες είχαν δικλείδα ασφαλείας κάποιο σπίτι ή κάτι παρόμοιο) Το 80-85% του χρέους είναι από τόκους και πανωτόκια στο αρχικό κεφάλαιο,στο οποίο αρχικό κεφάλαιο συμπεριλαμβάνονται δάνεια που πήρε η χώρα από τον προπροηγούμενο αιώνα και για τα οποία ήδη είχε χρεοκωπησει πιο πριν.Πρέπει να ξέρεις ότι το τρισάθλιο αυτό κράτος με όλα τα άσχημα του,πριν την οικονομική κρίση μπορούσε να πληρώνει τους δημόσιους υπαλλήλους του αποκλειστικά από τους φόρους που εισέπραττε ,άλλωστε οι μισθοί των δημόσιων υπαλλήλων στην Ελλάδα είναι αν όχι οι χαμηλότεροι, από τους πιο χαμηλούς στην Ευρώπη και άρα είναι σε πλήρη αντιστοιχία με την παραγωγικότητα τους που κι αυτή είναι μία από τα ίδια.Η φράση <<αν δεν πάρουμε δάνεια δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις >> προήλθε από το σκεπτικό ,ότι τα λεφτά των μισθών θα πάνε στην αποπληρωμή των δανείων και άρα μετά δεν θα έχουμε για τους πολίτες,οπότε πρέπει να δανειστούμε για να πληρώσουμε τα δάνεια.Οι σημαντικότερες αρχικές αιτίες που αναγκάστηκε η χώρα να πάρει δάνεια είναι κατά κύριο λόγο οι διεθνείς συμφωνίες της χώρας μας με τις υπόλοιπες της Ευρώπης και της Αμερικής(ΗΠΑ,Γαλλία,Γερμανία..) στις οποίες πάντα υπήρχε μέσα η υπόσχεση για αγορά όπλων απ΄αυτές , το 2006 η Ελλάδα ήταν η πρώτη σε αγορά όπλων από την Αμερική σε ολόκληρο τον κόσμο ,ακόμα οι μίζες των υπουργών και τα συναφή..Οπότε μη μας κριτικάρεις τον τρόπο ζωής των Ελλήνων ως αιτία για την κρίση ,και με πολλές υπερβολές..
Πάμε στα δεδομένα τώρα... Ο δημόσιος τομέας μπορεί να μην ευθύνεται για τον τεράστιο ελληνικό χρέος αλλά φέρει σημαντικό μερίδιο ευθύνης... Καταρχάς δεν θα πρεπε να έχουμε ούτε τους μισούς δημόσιους υπαλλήλους.. Σε άλλες χώρες, πχ Γερμανία που έχω γνωστό, κάνεις την δουλειά σου σε μια δημόσια υπηρεσία πολύ πιο γρήγορα κ με τους μισούς υπαλλήλους... Επομένως κλείνει το κεφάλαιο ότι είναι υπεράριθμοι.
Μια ματιά στον προϋπολογισμό θα σε πείσει ότι το ποσό που πάει σε μισθούς δημοσίου κάθε χρόνο δεν είναι καθόλου μικρό... Κ όλα αυτά φυσικά έρχονται από φόρους... Κ όλοι ξέρουμε πολύ καλα τι έχει γίνει με την φορολογία τα τελευταία 2 χρόνια...
Τον έχουμε πιει όλοι για να πληρώνουμε δημόσιους υπαλλήλους που είναι άχρηστοι. Έχουν χαθεί πάνω από 200.000 θέσεις εργασίες από ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους κ κανένας δημόσιος δεν έχει χάσει την δουλίτσα του... Κ αν δεν διώξουν ΑΜΕΣΑ δημόσιους υπαλλήλους θα χαθούν άλλες 200.000 θέσεις ιδιωτικών....
Ανάπτυξη ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει με αυξημένη φορολογία. Με το να μην διώξουμε ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο τα πράγματα γίνονται όλο κ χειρότερα...
Αν διώξουμε δημόσιους υπαλλήλους κ μειωθεί η φορολογία θα γίνουν κάποιες επενδύσεις κ πολλοί από αυτούς θα απορροφηθούν εκεί... Α συγγνώμη ξέχασα... Τόσα χρόνια είχαν μάθει να το ξύνουν κ θα τους χαλάσει να γίνουν πραγματικά παραγωγικοί...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
-
papagalakos
Off Topic
Oubaxail ήταν πολλές οι αρνήσεις και τελικά δεν κατάλαβα που κατέληξες
papagalakos έγραψε:Off TopicOubaxail ήταν πολλές οι αρνήσεις και τελικά δεν κατάλαβα που κατέληξες
Off Topic
Symmetexoume se syneleuseis/syntonistika kai meta kritikaroume to 20% pou apofasizei gia mas
-
StEf8eO
- Real Name: _
@lunatic συμφωνώ σε αρκετά απ΄αυτά που λες αλλά κάπου με παρεξήγησες.Εγώ δεν είπα ότι δεν πρέπει να αλλάξουν (εδώ που φτάσαμε) αρκετά πράγματα στο δημόσιο γενικά για να βγούμε απ΄τη κρίση.Εγώ υποστήριξα τη θέση ότι ,δεν πέσαμε λόγο των δημόσιων υπαλλήλων κ.τ.λ στη οικονομική κρίση, εκεί είναι η διαφορά..
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
-
papagalakos
Ποιό είναι το 20% που υποτίθεται αποφασίζει για "εμάς" (...που συμμετέχουμε στις συνελεύσεις/συντονιστικά);
Μπερδεύτηκα.
Μπερδεύτηκα.
- par1s
- Real Name: realname it is
- Τοποθεσία: "Μία χώρα που έχει δει τα πάντα και συνεχίζει να αιφνιδιάζεται"
Ανατριχιαστικά καλό.netrina έγραψε:http://panospirin.blogspot.com/2011/09/ ... st_11.html
-Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο που ζει. Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του. Γι' αυτό η πρόοδος εξαρτάται από τους παράλογους.