Πόσο θυμωμένος είστε;
Συντονιστής: AlexandraDC
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: Πόσο θυμωμένος είστε;
Lol το είχα κάνει πρόσφατα και μου είχε βγάλει 2 ή 3 και όντως κάπου εκεί είμαι, μπορεί να με πιάσει κάποιες στιγμές θυμός αλλά γενικά είμαι ήρεμος. Αντιθέτως αν υπάρχει ανάλογο test για κατάθλιψη ή ψυχοπλάκωμα θα χτυπήσω αρκετά μεγάλα νούμερα αυτή την περίοδο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
4
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
1 για τον Tsakalo!
Oντως σε ολους τις ιδιες μ@λ@κιες γραφει! Μου λεει κ εμενα "Μην προσπαθείτε να ηρεμήσετε με νικοτίνη, αλκοόλ ή ναρκωτικά."
Oντως σε ολους τις ιδιες μ@λ@κιες γραφει! Μου λεει κ εμενα "Μην προσπαθείτε να ηρεμήσετε με νικοτίνη, αλκοόλ ή ναρκωτικά."
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- lemon-tree
- Real Name: *changes.
χαχα, λες ε? μπα δεν τα καταφέρνω, δικό μου είναι το λάθος, τους κατανοώ!Dave έγραψε:Σκέψου τότε όλους όσους σε κόβουν τα τελευταία χρόνια στη ΣΕΜΦΕ. Θα ανέβεις κατηγορία!lemon-tree έγραψε:2.(δραστήριος αλλά όχι αναστατωμένος), παραλίγο 1. (ήρεμος)
φτου γαμ!...πρέπει ν'αρχίσω να σπάω κεφάλια![]()
![]()
πλάκα πλάκα, η κατανόηση έχει αντικαταστήσει μεγάλο μέρος του θυμού σε μένα..(για να μην μιλήσω για καταθλιψάρες και ψυχοπλακώματα που λέει και ο @Hengeo.. )
έτσι πρέπει να πηγαίνει, ή θυμώνεις με άλλους, μεταθέτεις άγχη νεύρα φοβίες ψυχώσεις και καθάρισες, ή στεναχωριέσαι, και το γυρνάς στον (επειδή, αντιθετα με ό,τι θα πίστευε κανείς, δεν πάσχεις από συμπλέγματα κατωτερότητας, αλλά αντιθέτως, είσαι μεγαλομανής να νομίζεις οτι φταις για όλα εσύ τρομάρα σου!
χαχα, σοβαρά?LocknLoad έγραψε:7 Έξαλλος! Εκτός ελέγχου, πετάει αντικείμενα, προκαλεί σωματικές βλάβες στον εαυτό του ή τους άλλους
Αλλα η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν γενικα ολη μου τη ζωη και οχι πχ τα τελευταια 2 χρονια. Κανονικα ειμαι πιο ηρεμος
εγώ ανησυχούσα μήπως πέφτω στην κατηγορία 'αναίσθητη', αλλά αφού το θέτεις 'βούδας', θα το δεχτώ κι εγώlongshot έγραψε:Τι διαολο, μονο εγω βγηκα βουδας?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
- Elli
- Real Name: Elli
6????!!!!