Από εδώ
Από εδώΙάσωνας έγραψε:Προς O_Kanenas: Σχετικά με τη χολή που ανέφερες, το θεωρώ θρασύτατο αυτό εκ μέρους σου & εκ μέρους όλων των διαχειριστών του site. Διαχειριστής του site ήταν ο πρώτος που αποκάλεσε "αρουραίους" όσους θέλουν να σωθούν από το καράβι που βουλιάζει & λέγεται "Ελλαδιστάν". Εσύ, στη συνέχεια, μας μίλαγες για διαγραφές φοιτητών & παραδέχθηκες & η ίδια ότι έκανες λάθος τελικά. Ο moutsos λέει ότι η χρονιά βγαίνει κανονικά αλλά τελικά δε βγαίνει ούτε αν πάμε στον Πλούτωνα, όπου μία μέρα ισοδυναμεί με 254 χρόνια. Η msl εξισώνει το κόστος παραμονής ενός φοιτητή στην επαρχία με το κόστος παραμονής του στην Αθήνα (όχι ότι είπε κάτι κακό, απλά έκανε λάθος). Ποιος λαϊκίζει, λοιπόν? Ποιος προτρέχει χωρίς να ξέρει? & από πάνω, φάτσα-κάρτα, μας έχετε στην πρώτη σελίδα τις "Δωρεές"... Θεωρείς ότι, μιλώντας έτσι οι ίδιοι οι διαχειριστές προς τα μέλη του φόρουμ, τους ωθείτε να σας δώσουν έστω 50 λεπτά? Γιατί εγώ νομίζω ότι μάλλον τους αποθαρρύνετε...![]()
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Από τη μεριά σας (όχι μόνο οι διαχειριστές, γενικά οι υπερ-κατάληψης), παρατηρείται μία απίστευτη πολιτική ανωριμότητα, αφού σε κάθε μας επιχείρημα απαντάτε: "Σίγα", "δεν είναι τίποτα αυτό", "μικρό το κόστος", κλπ. Έχετε μετρήσει τις δυνάμεις σας σε κάποια εκλογική αναμέτρηση, για να μιλάτε εξ' ονόματος όλων, & αν ναι, σε ποια ακριβώς εκλογική αναμέτρηση η δύναμή σας ήταν από 50% & πάνω? Για κάποιον δεν είναι πρόβλημα να κάνει κατάληψη τώρα & μάθημα την Κυριακή του Πάσχα, για άλλους είναι. Για κάποιον είναι μικρό το κόστος, για άλλον μεγάλο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στη σχολή παιδιά που ήδη έχουν χάσει 1 χρονιά, λόγω των καταλήψεων του 06-07![]()
Από εδώLocknLoad έγραψε:Ο,τι γραφει καποιος σε σχεση με τις πολιτικες του αποψεις ειναι ασχετο με το οτι ειναι διαχειριστης. Αρκετα μελη της διαχειριστικης ομαδας ειναι εναντια στις καταληψεις (οχι οτι εχει σημασια τι ειναι απλα προσεχε ποιους βαζεις στο ιδιο "καζανι" ενω δε σου φταινε καν)Ιάσωνας έγραψε: Από τη μεριά σας (όχι μόνο οι διαχειριστές, γενικά οι υπερ-κατάληψης)
Θα εκτιμουσα να ξανακοιτουσες το thread για να καταλαβεις οτι οσοι θελανε κανονικη εξεταστικη και ηταν εναντια στους ορους της χαριστικης απλα δρουσανε εναντια στην ολη κατασταση. Μενω στον χαρακτηρισμο μου. Επισης η (κατα καποιο τροπο) ακυρωση της επαναληπτικης εξεταστικης στο thread του πλαισιου ηταν και δικη μου ιδεα. Ειμαι εναντια στη "ο,τι αρπαξει ο κωλος μας" συμπεριφορα που εχετε αναπτυξει. Αλλα οπως παντα, αυτο δεν εκφραζει τη θεση του semfe.gr.Ιάσωνας έγραψε:Προς O_Kanenas: Σχετικά με τη χολή που ανέφερες, το θεωρώ θρασύτατο αυτό εκ μέρους σου & εκ μέρους όλων των διαχειριστών του site. Διαχειριστής του site ήταν ο πρώτος που αποκάλεσε "αρουραίους" όσους θέλουν να σωθούν από το καράβι που βουλιάζει & λέγεται "Ελλαδιστάν".
Οπως και πριν αλλο τι λεμε σαν χρηστες, αλλο σα διαχειριστες. Οι δωρεες δε πανε στη τσεπη μας αλλα στον server στον οποιο postαρεις τις αποψεις σου και απ'οπου κατεβαζεις τα παλια σου θεματα. Επισης απο τον server που πληρωνουμε (απο τη τσεπη μου οταν καθυστερεις να προσφερεις) μαθαινεις τα νεα της σχολης σου οταν δε μπορει να ενημερωσει η γραμματεια (πχ τωρα που ειναι κλειστη) η αποτελεσματα αποφασεων (πχ Γ.Σ.) χωρις να εξαρτασαι απο παραταξεις. Τελος, αν μας δωσεις 50 λεπτα μεσω paypal, μαλλον θα τα φαει ολα το συστημα. Τα μικρα ποσα (πχ 0 < n < 3 [euro]) καλυτερα στο χερι.Ιάσωνας έγραψε: & από πάνω, φάτσα-κάρτα, μας έχετε στην πρώτη σελίδα τις "Δωρεές"... Θεωρείς ότι, μιλώντας έτσι οι ίδιοι οι διαχειριστές προς τα μέλη του φόρουμ, τους ωθείτε να σας δώσουν έστω 50 λεπτά? Γιατί εγώ νομίζω ότι μάλλον τους αποθαρρύνετε...![]()
Αν θελετε, οποιαδηποτε στιγμη κλεινουμε το semfe.gr και σταματαει ο κοσμος να postαρει αποψεις που σας ενοχλουνε. Διαφορετικα μπορουμε να το κανουμε συνδρομητικο και οποιος θελει πληρωνει και βλεπει ο,τι θελει απο αποψεις που τον ενοχλουνε ή και υλικο της σχολης κτλ. Αλλα αυτο μαλλον θα σε γυρισει στην εποχη οπου θα επρεπε να γλυφεις την ΔΑΠ ή καποια παραταξη για να βρεις καποιο παλιο θεμα
Από εδώmsl έγραψε:Με φώναξε κανείς; Έχουμε και λέμε:Ιάσωνας έγραψε:Προς O_Kanenas: Σχετικά με τη χολή που ανέφερες, το θεωρώ θρασύτατο αυτό εκ μέρους σου & εκ μέρους όλων των διαχειριστών του site. Διαχειριστής του site ήταν ο πρώτος που αποκάλεσε "αρουραίους" όσους θέλουν να σωθούν από το καράβι που βουλιάζει & λέγεται "Ελλαδιστάν".
1. Ας μάθουμε κάποτε τη διαφορά μεταξύ Συντονιστή και Διαχειριστή.
2. Mods/Admins έχουν δικαίωμα να λέμε τη γνώμη τους πάνω σε θέματα, η οποία αφορά αποκλειστικά αυτούς. Δε νομίζω ότι θες να το θέσω πιο απλά. Οπότε την επόμενη φορά που θα το αναφέρεις κατ αυτό τον τρόπο, δε θα το θεωρήσω ατυχές συμβάν, αλλά κακοπροαίρετο σχόλιο.
3. Αν δε σου αρέσουν τα λεγόμενα επειδή είσαι αντίθετος ιδεολογικά, μάθε να απαντάς με επιχειρήματα. Μεμπτό λεξιλόγιο δε χρησιμοποιήθηκε. Πιο πολύ προσβάλλεις εσύ εμένα που κάνεις άμεση επίθεση για πράγματα που δεν είπα και δεν ευθύνομαι παρά κάποιος που εξέφρασε τη γνώμη του κάνοντας χρήση κόσμιου λεξιλογίου.
...
Ε σα δε ντρεπόμαστε, λέω 'γω. Δε φτάνει που τα δίνουμε από τη τσέπη μας τα λεφτά, δε φτάνει που από το στέρημα του χρόνου μας ασχολούμαστε εδώ, απαιτείτε να μην έχουμε δικαίωμα λόγου; Να είμαστε γλάστρες αν έχουμε αντίθετη άποψη; Ή να σας χαϊδεύουμε τα υπερευαίσθητα αφτιά; Έχεις ένα βήμα να πεις τη γνώμη σου, να ενημερωθείς, να πάρεις υλικό για όλα τα μαθήματα. Εκτός και αν όλα αυτά νομίζεις πως γίνονται ως δια μαγείας και στα παρέχει ο καλός Θεούλης. Ο καθένας χρησιμοποιεί το Site κατά βούληση, και αν για αυτόν δεν αξίζει τα 50 λεπτά η χρήση που κάνει, ας μη μπαίνει καθόλου, να δει τη διαφορά ώστε να αποφασίσει αν τελικά αξίζει .. και όχι μόνο τα 50 λεπτά που αναφέρεις.Ιάσωνας έγραψε:& από πάνω, φάτσα-κάρτα, μας έχετε στην πρώτη σελίδα τις "Δωρεές"... Θεωρείς ότι, μιλώντας έτσι οι ίδιοι οι διαχειριστές προς τα μέλη του φόρουμ, τους ωθείτε να σας δώσουν έστω 50 λεπτά? Γιατί εγώ νομίζω ότι μάλλον τους αποθαρρύνετε...![]()
Από εδώΙάσωνας έγραψε:LocknLoad: Με συγχωρείς, αλλά η λογική «ότι αρπάξει ο κώλος μας» δεν είναι λογική που προωθείται από όσους θέλουν κατάληψη? Ο moutsos είπε συγκεκριμένα: «Δεν είναι κακό να δωθεί διπλή εξεταστική το χειμώνα, θα περάσετε τα μαθήματα & πιο εύκολα», υπονοώντας ότι θα δωθούν εξεταστικές – σκούπα. Αν είσαι χρόνια στη σχολή, θα ξέρεις ότι εξεταστικές – σκούπα συνήθως γίνονται μετά από καταλήψεις (όπως τώρα) και σ’ αυτές γράφεις σε ένα μάθημα 3, ο καθηγητής στο κάνει 5 και περνάς. Το ίδιο είχε γίνει και το 06-07. Αυτό δεν είναι λογική «ότι αρπάξει ο κώλος μας»? Να συμπτυχθεί μία ολόκληρη ακαδημαϊκή χρονιά, σε 5 μήνες, χωρίς γιορτές, αργίες, διακοπές, δεν είναι «ότι αρπάξει ο κώλος μας»?![]()
Δε με νοιάζει ρε φίλε πού πάνε οι «δωρεές». Εγώ σε ρωτάω: Κάποιος, που τον αποκαλείς αρουραίο, περιμένεις να σου δώσει έστω 50 λεπτά? Απάντηση δεν πήρα, γιατί μάλλον σου αρέσει να μας κρατάς σε αγωνία. Αντ’ αυτού, ακούμε και απειλές από πάνω ότι θα κλείσετε τον σέρβερ! Κάνε ότι θέλεις, εγώ πριν 3 βδομάδες γράφτηκα εδώ, και το site δε το χρησιμοποιώ παρά μόνο για να εκφράσω τις απόψεις μου περί των καταλήψεων.![]()
Από εδώpalasso έγραψε:Ιάσωνα, δωρεά κάνει όποιος θέλει. Γι' αυτό και λέγεται δωρεά, αλλιώς θα το λέγαμε συνδρομή. Δεν αντιμετωπίζουμε όμως έναν δωρητή ως πελάτη. Δηλαδή η νοοτροπία "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και "γλύφτε τον πελάτη" δεν υφίσταται. Ούτε είμαστε υπάλληλοι.Ιάσωνας έγραψε:Δε με νοιάζει ρε φίλε πού πάνε οι «δωρεές». Εγώ σε ρωτάω: Κάποιος, που τον αποκαλείς αρουραίο, περιμένεις να σου δώσει έστω 50 λεπτά? Απάντηση δεν πήρα, γιατί μάλλον σου αρέσει να μας κρατάς σε αγωνία. Αντ’ αυτού, ακούμε και απειλές από πάνω ότι θα κλείσετε τον σέρβερ! Κάνε ότι θέλεις, εγώ πριν 3 βδομάδες γράφτηκα εδώ, και το site δε το χρησιμοποιώ παρά μόνο για να εκφράσω τις απόψεις μου περί των καταλήψεων.![]()
Επίσης πρέπει να ξεχωρίζεις πότε μιλάμε ως χρήστες και πότε ως admins (ή mods) καθώς μην ξεχνάς έχουμε διπλή ιδιότητα. Εκτός αυτού μιλάς λες και αν κάνεις δωρεά, η δωρεά πάει στις τσέπες μας. Οι δωρεές πάνε στον server και στο domain name. Δεν κάνεις χάρη σε κανέναν λοιπόν για να σε παρακαλάει... Και κάποιος που ενδιαφέρεται να κάνει δωρεά ασφαλώς και πρέπει να τον ενδιαφέρει που πηγαίνει η δωρεά του.
Τέλος δεν απειλήσαμε ποτέ ότι θα κλείσουμε τον server και μάλλον παρανόησες τα λεγόμενα του LocknLoad. Ωστόσο αν τα χρήματα των δωρεών δεν καλύπτουν το λειτουργικό κόστος θα πρέπει να κάνουμε περικοπές.
Ιάσωνας έγραψε:Φίλε palasso, ποτέ δεν ζήτησα να γλύψετε "πελάτες" ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο καταλάβατε. Ζήτησα το αυτονόητο: Αν εγώ είχα αποκαλέσει "αρουραίους" κάποια αντίστοιχη ομάδα ατόμων, και είχε δημιουργηθεί τελικά όλο αυτό το θέμα, με αντεγκλήσεις και ύβρεις, πιθανόν να είχα banαριστεί. Κανείς δεν έστειλε ούτε καν μία προειδοποίση στον Lock (ποιος να το κάνει άραγε?). Μετά, ακούγονται εδώ μέσα απίστευτες ανακρίβειες, όχι μόνο για το θέμα του Νομοσχεδίου (σα @@ γι' αυτό βασικά), αλλά για τα παιδιά που συμμετέχουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κάτι το οποίο προσβάλλει μεγάλο μέρος εξ' αυτών. Επίσης, όλοι στη ΣΕΜΦΕ σέβονται και θαυμάζουν το γεγονός ότι μία ομάδα 10-15 ατόμων, με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνει, εξυπηρετεί τους άλλους συμφοιτητές της. Άλλο, όμως, είναι η ευγνωμοσύνη, και άλλο είναι κάποιοι να έχουν σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι εδώ μέσα, επειδή τους έδωσαν μία ιστοσελίδα και είναι διαχειριστές σ' αυτήν, να συμπεριφέρονται ως "οι μαμιαδες της ΣΕΜΦΕ" και από πάνω να μας ζητάνε να τους κάνουμε τεμενάδες, επειδή μας εξυπηρετούν και να μην θέλουν να τους κρίνουμε, για να μην τσαλακωθεί η πολυσχιδής προσωπικότητά τουςpalasso έγραψε:Ιάσωνα, δωρεά κάνει όποιος θέλει. Γι' αυτό και λέγεται δωρεά, αλλιώς θα το λέγαμε συνδρομή. Δεν αντιμετωπίζουμε όμως έναν δωρητή ως πελάτη. Δηλαδή η νοοτροπία "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και "γλύφτε τον πελάτη" δεν υφίσταται. Ούτε είμαστε υπάλληλοι.
Επίσης πρέπει να ξεχωρίζεις πότε μιλάμε ως χρήστες και πότε ως admins (ή mods) καθώς μην ξεχνάς έχουμε διπλή ιδιότητα. Εκτός αυτού μιλάς λες και αν κάνεις δωρεά, η δωρεά πάει στις τσέπες μας. Οι δωρεές πάνε στον server και στο domain name. Δεν κάνεις χάρη σε κανέναν λοιπόν για να σε παρακαλάει... Και κάποιος που ενδιαφέρεται να κάνει δωρεά ασφαλώς και πρέπει να τον ενδιαφέρει που πηγαίνει η δωρεά του.![]()
Αν ο Lock θεωρεί ότι κάνει αγγαρεία, ότι "εκτίει ποινήν" (αλά Πολύδωρας), ας παραιτήθει και ας μην ασχολείται. Εγώ, προσωπικά, δεν δέχομαι τσαμπουκαλίκια του στυλ "κάνουμε κόπο εδώ μέσα για να μην γλείφετε τη ΔΑΠ, οπότε και λίγα είπαμε για τους αρουραίους". Δε ζήτησα να με παρακαλάτε, σεβασμό ζήτησα. Ούτε ζήτησα ποτέ σημειώσεις εδώ μέσα. Έχω δικές μου. Φιλικά.![]()