Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 20/09/2011
-
trapezi1
- Real Name: sakis
- Facebook ID: 0
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 20/09/2011
Αληθεια απογορευσαν την εισοδο στους πολιτικους μηχανικους?
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
Off Topic
[quote="Chris"][quote="NickNafplio"].**: Εδώ μη μου πει κανείς τις γνωστές κομμουνιστικές θεωρίες, γιατί δεν είναι μόνο οι αστοί που τις απορρίπτουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.[/quote]
Και τον Γαλιλαίο τρελλό τον φωνάζαν όλοι όταν έλεγε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.[/quote]
μόνο που ο Γαλιλέος ηταν εξυπνος και είχε βάση στα λεγόμενα του.
Και τον Γαλιλαίο τρελλό τον φωνάζαν όλοι όταν έλεγε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.[/quote]
μόνο που ο Γαλιλέος ηταν εξυπνος και είχε βάση στα λεγόμενα του.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
tommy888 έγραψε:τοσο ανοιχτομυαλοι που δε βλεπουν περα απο το καλο του εαυτουλη τους...NickNafplio έγραψε:ΟΛΟΙ που υποστηρίζουν "ανοιχτή σχολή" είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και φοιτητές με όλη τη σημασία της λέξεως.tommy888 έγραψε:
ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" με τη σταση τους συμπορευονται με τη κυβερνηση κα προωθουν τους στοχους της!(καταπολεμηση αντιδρασεων κ φοιτητικου κινηματος)
ειστε οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ τους!!!
συμμαχοι της κυβερνησης που θα μεινει στην ιστορια ως η πιο αντιλαικη και αντιδραστικη!
συμμαχοι της κυβερνησης που σε κλεβει και σε τρομοκρατει καθημερινα!
συμμαχοι της κυβερνησης που σε στελνει στην ανεργια καταργωντας καθε εργασιακο σου δικαιωμα!
συμμαχοι της κυβερνησης που προσπαθει με καθε τροπο να πτωχευσει τον λαο!
συμμαχοι της κυβερνησης που αντι για δημοσια δωρεαν παιδεια χαριζει δημοσια δωρεαν εξαθλιωση!
για ποσο ακομα θα τους στηριζεις?
υγ:κατι για θρησκευτικα και συνωμοσιες που τα βρισκεις απορω!
την χωρα την υποβαθμιζει η κυβερνηση με τα συνεχη μετρα,πτωχευει το λαο και τον οδηγει στην πεινα.NickNafplio έγραψε: Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους ότι έτσι το μόνο που κάνετε είναι να υποβαθμίζετε τα πάντα και να ζημιώνετε τη χώρα.
Εμεις ζημιωνουμε τη χωρα?ουτε ο gap δε θα το λεγε καλυτερα απο σενα!
εξαιτιας μας εφτασε η χωρα εκει που εφτασε???NickNafplio έγραψε: Εξ' αιτίας σας η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε, εσάς και των βολεμένων που όλα αυτά τα χρόνια έπαιρναν θέσεις στο δημόσιο με βίσματα (αν και από περιπτώσεις που ξέρω, έχω καταλάβει ότι αυτές οι ανούσιες καταλήψεις υποκινούνται ΚΑΙ από τέτοιους για δικά τους συμφέροντα, ενώ δεν παίρνω και όρκο για το εαν δεν υποκινούνται ΜΟΝΟ από τέτοιους). Σε καμία χώρα στον κόσμο δεν γίνονται καταλήψεις ΚΑΘΕ χρόνο, ενώ νόμοι σαν αυτόν που πέρασε τώρα έχουν περάσει πάρα πολλοί σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Διαμαρτυρίες γίνονται παντού, και μεγάλης έκτασης μάλιστα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι συνεπής φοιτητής σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο οποιασδήποτε σοβαρής χώρας, και να καθυστερίσεις να τελειώσεις λόγο καταλήψεων. Τι γίνετε δηλαδή? Μόνο εμείς είμαστε οι έξυπνοι που προκαλούμε συνέχεια όλα αυτά τα μπάχαλα όποτε δεν μας αρέσει κάτι? Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ελβετοί, Πολωνοί, Σουηδοί, όλοι βλάκες είναι??? Μάλλον, γι αυτό μόνο εμείς έχουμε φτάσει στην κατάσταση που είμαστε τώρα...
**: Εδώ μη μου πει κανείς τις γνωστές κομμουνιστικές θεωρίες, γιατί δεν είναι μόνο οι αστοί που τις απορρίπτουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
εχεις χασει αισθηση της πραγματικοτητας παλικαρι...΄
για δες εδω πως οδηγηθηκε η χωρα στο δντ και απο ποιους:http://news247.gr/oikonomia/elleimma_ma ... ref=recArt
απο αυτους που εσυ υποστηριζεις!!!
νομιζεις οτι θα σωθει η χωρα με τον gap ετσι πασοκε?
γι'αυτο και στο πανεπιστημιο δουλευεις γι'αυτον?
τα ΜΜαποβλακωσης τουλαχιστον τα πληρωνει ενω εσενα σε εχει τσαμπα!!!
υγ:
ειδαμε και τις χωρες που δεν εχουν κομματα στα πανεπιστημια,δεν κανουν μπαχαλα κλπ που δε γουσταρετε.μαντεψε τους αυξησαν τα διδακτρα!!!
Για να πάει μπροστά η χώρα και να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ, στο παρόν σύστημα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λειτουργούν τα πανεπιστήμια, και να βγάζουν συνεχώς άτομα όχι μόνο με θεωριτικές γνώσεις, αλλά και με γνώσεις πάνω στις εφαρμογές της θεωρίας για την ικανοποίηση των γενικών αναγκών της κοινωνίας, και σε ένα σύστημα με πολλά κακά όταν όμως δεν υπάρχει ούτε προοπτική ούτε συγκεκριμένες προτάσεις για άμεση αλλαγή αυτού. Στο παρόν σύστημα υπάρχουν πόλεμοι, φτώχια, ναρκωτικά και και και... με τη δικιά σας λογική δηλαδή θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε όλα μόνιμα, μέχρι να φτιάξουν όλα τα προβλήματα του πλανήτη, αμ δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όσο για τις κυβερνήσεις, ναι έφαγαν πάρα πολλά όλες και μπορεί ακόμα να τρώνε, όπως και ΟΛΟΙ οι βολεμένοι μέσω αυτών, στην καταστροφή της χώρας όμως συμβάλατε και εσείς με τις ενέγειές σας. Συνέχεια καταλήψεις στα πανεπιστήμια, παρεμπόδιση πλοίων με τουρίστες, κλεισήματα εισόδων ξενοδοχείων, και ένα σορό άλλα μπάχαλα για κάθε τι που δε σας αρέσει, αδιαφορόντας πλήρως για τους υπόλοιπους που ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. Χτές στη νομική κάνατε νοθεία για να μη περάσει η επιθυμία της πλειοψηφίας που ήταν να ανοίξη η σχολή για να δώσουν εξετάσεις. Σήμερα αυτό:
http://news247.gr/ellada/paideia/mploko ... 81274.html
Τι και αν οι υπόλοιποι δεν θέλουν τα μπάχαλα, ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΕ Η ΓΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Γι αυτό θα είστε όλοι εσείς οι κομμουνιστές μια ζωή στα χαμιλά ποσοστά που είστε τώρα.
Και δεν υποστηρίζω κανέναν, γιατί δεν είμαι κανένας βολεμένος, ίσα ίσα που έχω και κόντρες με το τραπεζικό σύστημα. Σε αυτή τη σχολή μπήκα για να μάθω καλά μαθηματικά και τις εφαρμογές αυτών, ώστε να πάρω ένα πτυχίο με καλό βαθμό στα 5 χρόνια και να μπορέσω μετά να προοδεύσω στη ζωή μου, προσφέροντας κι όλας στην κοινωνία με τις γνώσεις μου. Αλλά μάλλον τσάμπα στα λέω αυτά, παίζει να σου φαίνονται και κινέζικα όλα αυτά.
ΥΓ: Δεν έχουν όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια δίδακτρα, ούτε ο νόμος Διαμαντοπούλου προβλέπει κάτι τέτοιο, και όπου υπάρχουν δίδακτρα υπάρχουν και υποτροφίες για όλους όσους έχουν καλές επιδώσεις στις σπουδές τους και πρόκειτε να προσφέρουν κοινωνικό έργο όταν πάρουν πτυχίο, ότι πιο λογικό δηλαδή.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
papagalakos
Γιατί όσοι θαυμάζουν το ξένο πανεπιστήμιο δεν φεύγουν έξω;
Στα υπόψιν πάντως ότι ανεξάρτητα με υποκειμενικούς πίνακες και λίστες κατάταξης στο εξωτερικό έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το ΕΜΠ.
Στα υπόψιν πάντως ότι ανεξάρτητα με υποκειμενικούς πίνακες και λίστες κατάταξης στο εξωτερικό έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το ΕΜΠ.
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών άμεσα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υποβάλλει την παραίτησή του και ο Πρύτανης του ΕΜΠ!!!!
Οι "ανάρχαροι" της παρανομίας και του φασισμού για ακόμη μία φορά προσπαθούν πραξικοπηματικά να επιβάλλουν το δικό τους και να μας οδηγήσουν στην απόλυτη αναρχία!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27/9 ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!!!!
Δεν θα φύγουμε εμείς από το Πολυτεχνείο, ΑΥΤΟΙ θα φύγουν. Τα κ*προσκυλ@ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η ΚΝΕ και η ΔΑΠ, οι δύο πρώτες δυνάμεις της Σχολής μας, αν έχουν λίγη ΤΣΙΠΑ πάνω τους, οφείλουν να διαφυλάξουν τις δημοκρατικές διαδικασίες της Σχολής μας και οφείλουν να κατεβάσουν κόσμο για να ανοίξει η Σχολή μας και να εμποδιστεί το παρακράτος των φασιστοειδών "ανάρχαρων"!!! Αν έχετε συναίσθηση της δύναμής σας και της θέσης σας, βοηθήστε, ΚΝΕ και ΔΑΠ, να διώξουμε τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ από τα αμφιθέατρά μας
Η ανακοίνωση του ΕΜΠ: http://www.ntua.gr/announcements/rector ... 110923.pdf
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών άμεσα και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υποβάλλει την παραίτησή του και ο Πρύτανης του ΕΜΠ!!!!
Οι "ανάρχαροι" της παρανομίας και του φασισμού για ακόμη μία φορά προσπαθούν πραξικοπηματικά να επιβάλλουν το δικό τους και να μας οδηγήσουν στην απόλυτη αναρχία!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27/9 ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ!!!!
Δεν θα φύγουμε εμείς από το Πολυτεχνείο, ΑΥΤΟΙ θα φύγουν. Τα κ*προσκυλ@ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Η ΚΝΕ και η ΔΑΠ, οι δύο πρώτες δυνάμεις της Σχολής μας, αν έχουν λίγη ΤΣΙΠΑ πάνω τους, οφείλουν να διαφυλάξουν τις δημοκρατικές διαδικασίες της Σχολής μας και οφείλουν να κατεβάσουν κόσμο για να ανοίξει η Σχολή μας και να εμποδιστεί το παρακράτος των φασιστοειδών "ανάρχαρων"!!! Αν έχετε συναίσθηση της δύναμής σας και της θέσης σας, βοηθήστε, ΚΝΕ και ΔΑΠ, να διώξουμε τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ από τα αμφιθέατρά μας
Η ανακοίνωση του ΕΜΠ: http://www.ntua.gr/announcements/rector ... 110923.pdf
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσωνας την Παρ Σεπ 23, 2011 2:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Όχι προσωπικές επιθέσεις, παρακαλώ...Ιάσωνας έγραψε:Εγώ κοιτάω την πάρτη και εσύ κοιτάς τη δικιά σου. Γιατί την κατάληψη την παρατάς για να φας, για να πιεις, για να κοιμηθείς και για να γ@μήσεις.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- NickNafplio
papagalakos έγραψε:Γιατί όσοι θαυμάζουν το ξένο πανεπιστήμιο δεν φεύγουν έξω;
Για το επίπεδο σπουδών του, και τις ικανότητές των αποφοίτων του που διαπρέπουν στο εξωτερικό όταν φεύγουν για μεταπτυχιακά... για τον τρόπο λειτουργείας του, το ΕΜΠ (όπως και κάθε Ελληνικό πανεπιστήμιο), παίρνει κάτω από τη βάση σε κάθε αξιολόγιση που γίνεται έξω.
- apolski
- Real Name: ---
Ε αυτο δεν σου λεμε? Θελουμε να το αλλαξουμε ωστε να γινει καλυτερο. Αλλα εσυ θες ανοιχτη σχολη για να ξεκουμπιστεις απο εδω οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Απο το εξωτερικο πως ακριβως θα προσφερεις κατι στην ελληνικη κοινωνια με τις γνωσεις σου? Θα κανεις στοχευμενη ερευνα για τις εταιρειες του εξωτερικου για να πλουτιζουν αυτοι... Οι "κλειστομυαλοι" τουλαχιστον προσπαθουν να κανουν κατι... διεκδικουν δωρεαν συγγραμματα, σιτιση και στεγαση, καλο εργαστηριακο εξοπλισμο κτλ. Το υπουργειο παιδειας με τα μετρα του θελει να το κλεισει για παντα, οι φοιτητες το κλεινουν βραχυπροθεσμα για να αντιδρασουν σε αυτο. Κανενας φοιτητης δεν θελει κλειστο πανεπιστημιο.NickNafplio έγραψε:για τον τρόπο λειτουργείας του, το ΕΜΠ (όπως και κάθε Ελληνικό πανεπιστήμιο), παίρνει κάτω από τη βάση σε κάθε αξιολόγιση που γίνεται έξω.
αφου ρε nick nayplio καιγεσαι τοσο πολυ για το βαθμο σου για να βγεις στην ανεργια αντε αγορι μου στο εξωτερικο να δουμε και τι θα μας προσφερεις!NickNafplio έγραψε:papagalakos έγραψε:Γιατί όσοι θαυμάζουν το ξένο πανεπιστήμιο δεν φεύγουν έξω;
Για το επίπεδο σπουδών του, και τις ικανότητές των αποφοίτων του που διαπρέπουν στο εξωτερικό όταν φεύγουν για μεταπτυχιακά... για τον τρόπο λειτουργείας του, το ΕΜΠ (όπως και κάθε Ελληνικό πανεπιστήμιο), παίρνει κάτω από τη βάση σε κάθε αξιολόγιση που γίνεται έξω.
για ολα τα υπολοιπα δε λες τιποτα ε?
στα ξαναλεω μπας και τα δεις:
εξαιτιας μας εφτασε η χωρα εκει που εφτασε???
για δες εδω πως οδηγηθηκε η χωρα στο δντ και απο ποιους:http://news247.gr/oikonomia/elleimma_ma ... ref=recArt
παρε και ενα προσφατο για να μη λες για τα χαμηλα ποσοστα μας πασοκε:
http://www.statesmen.gr/39560/dimoskopi ... -2011.html
ιασωνας μεχρι να κανεις level up δε σου απανταω
- NickNafplio
Ποπο εσύ ρε φίλε ρε παίζεσαι με τίποτα. Εγώ είμαι τόσο μέσα στα πράγματα στην επιστήμη που σπουδάζω, που το να βγώ στην ανεργία να είσαι σίγουρος ότι δεν παίζει, αλλά και μέσος φοιτητής να ήμουν και να έμενα άνεργος μετά το πτυχίο, πιο πολύ το καθεστός των βολεμένων στο δημόσιο που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα θα μου έφταιγε, παρά ο νόμος της Διαμαντοπούλου. Αυτό που σκοπεύω να προσφέρω έχει να κάνει με την επιστήμη, με την οποία δεν πιστεύω να έχεις και καμία ιδιαίτερη σχέση, και που αν δεν υπήρχε τώρα θα ζούσαμε όλοι όπως ζούσαν στο μεσαίωνα.tommy888 έγραψε:αφου ρε nick nayplio καιγεσαι τοσο πολυ για το βαθμο σου για να βγεις στην ανεργια αντε αγορι μου στο εξωτερικο να δουμε και τι θα μας προσφερεις!NickNafplio έγραψε:papagalakos έγραψε:Γιατί όσοι θαυμάζουν το ξένο πανεπιστήμιο δεν φεύγουν έξω;
για ολα τα υπολοιπα δε λες τιποτα ε?
στα ξαναλεω μπας και τα δεις:
εξαιτιας μας εφτασε η χωρα εκει που εφτασε???
Για τα υπόλοιπα σου απάντησα παραπάνω, κάνε τον κόπο και διάβασέ αυτά
Οτι να 'ναι...tommy888 έγραψε: παρε και ενα προσφατο για να μη λες για τα χαμηλα ποσοστα μας πασοκε:
http://www.statesmen.gr/39560/dimoskopi ... -2011.html
Εγώ σου εξήγησα ότι πλέον σχεδόν όλοι είτε αποδοκιμάζουν είτε αγνοούν εσάς τους κομμουνιστές λόγο των ηλίθιων ενεργειών σας, και έδωσα τα ποσοστά ως αποδεικτικό στοιχείο, και εσύ νομίζεις ότι το έκανα για να θίξω το κόμμα σου και προσπαθείς να με βουλώσεις δείχνοντάς μου κάτι αντίστοιχο για το πασόκ (χώρια το ότι πριν από λίγο σου είπα ότι δεν είμαι κομματικοποιημένος). Με αυτά που γράφεις, απορώ πραγματικά για το πως πέρασες σε αυτή τη σχολή... αλλά ξέχασα, οι εισακτέοι επιλέγονται από το υπέροχο σύστημα των πανελληνίων.
apolski, ποιος σου είπε ότι μετά τις σπουδές μου θα πάω να ζήσω στο εξωτερικό; Αν δω ότι δεν γίνεται αλλιώς ναι θα πάω, αυτό που θα ήθελα όμως είναι να φτιάξουν επιτέλους τα πράγματα σε αυτή τη χώρα, βλέποντας όμως όλη αυτή την κατάσταση (συνέχεια αδιέξοδες ενέργειες όπως καταλήψεις σχολών από κάποια λίγα άτομα, τραμπουκισμούς από αυτούς τους λίγους σε όποιον διαφωνεί μαζί τους (βλ σχολή Πολιτικών σήμερα), και πλήρη αδιαφορία από τους πάρα πολλούς) αμφιβάλλω πολύ ότι θα φτιάξουν κάποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Παρ Σεπ 23, 2011 4:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε φιλαρακο θα σταματησεις τις προσωπικες επιθεσεις?ποσα report θες πια?
που ξερεις αν εγω διαβαζω και ποσα μαθηματα θελω για πτυχιο τι βαθμο εχω?????
που ξερεις τι σχεση εχω με την επιστημη????
ΟΛΑ απο το μυαλο σου τα βγαζεις???
τι ψηφισες στις τελευταιες εκλογες?κ καλα ανεξαρτητος
υγ:ξεκαβαλα απο το καλαμι
που ξερεις αν εγω διαβαζω και ποσα μαθηματα θελω για πτυχιο τι βαθμο εχω?????
τι ψηφισες στις τελευταιες εκλογες?κ καλα ανεξαρτητος
υγ:ξεκαβαλα απο το καλαμι
-
papagalakos
Ε πες το έτσι! Τώρα εξηγείται...NickNafplio έγραψε:πιο πολύ το καθεστός των βολεμένων στο δημόσιο που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα θα μου έφταιγε
Μάλιστα...
Οποιαδήποτε σχέση με δηλώσεις κορυφαίων κυβερνητικών παραγόντων είναι συμπτωματική.
Μιλάς σαν φτασμένος επιστήμονας, αλλά το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι πράξεις.
Η διαφορά του ανθρώπου απ' τα κομπιούτερ είναι η συνδυαστική ικανότητα του πρώτου.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Επαναλαμβάνω για 2η φορά ότι οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται.
Αν συνεχιστούν οι προσωπικές κόντρες (κυρίως περί του "ποιός την έχει μεγαλύτερη την επιστημονική επάρκεια"), το topic θα κλειδωθεί.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Διαβάστε αυτό:
Μήπως αυτό?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VJsHSXsKa00[/youtube]
Δείτε τώρα πώς τους ξεφτιλίζει ο Νανόπουλος στην εκπομπή του Βαξεβάνη (ΚΚΕ)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FF-yEQ7TxsQ[/youtube]
και πείτε μου τί σας θυμίζει?φοιτητής στους Πολιτικούς έγραψε: Άσχετο με αυτά που συζητάτε, αλλά σήμερα το πρωί βρέθηκα στη σχολή για κάποιες δουλειές που είχα και έμεινα άφωνος με τα γεγονότα που συνέβησαν στη συνέλευση των καθηγητών. Η συνέλευση τέλειωσε βίαια και ξαφνικά έβλεπα καθηγητές να τρέχουν έντρομοι να βγουν έξω από την αίθουσα, ενώ από πίσω τους καταδίωκαν μέλη των ΕΑΑΚ και τους έβριζαν κανονικά (μάλιστα άκουσα ξεκάθαρα ένα "Μ@λ@κ@ Γκ...α, το οποίο ξέρω ποιος το είπε). Επίσης άκουσα ότι τα ΕΑΑΚ δεν άφηναν τους καθηγητές να βγουν από την αίθουσα και ήταν ο χειρότερος τραμπουκισμός των τελευταίων χρόνων. Ό,τι και να ειπώθηκε μέσα στην αίθουσα, αυτή η συμπεριφορά είναι ανάρμοστη και καταδικαστέα! Αυτό το άσυλο ονειρεύονται τα ΕΑΑΚ; Νομίζω επιπλέον ότι κάποιοι οφείλουν επιτέλους να λάβουν αποστάσεις από τη συγκεκριμένη παράταξη...
Μήπως αυτό?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VJsHSXsKa00[/youtube]
Δείτε τώρα πώς τους ξεφτιλίζει ο Νανόπουλος στην εκπομπή του Βαξεβάνη (ΚΚΕ)
- NickNafplio
Sorry, αλλά λες κι εσύ ώρες ώρες κάτι ασυναρτησίες που δεν μπορώ να κρατηθώ: Την άλλη φορά μου παρουσίασες ως φοιτητή αυτόν που πρώτα κατεβαίνει σε πορείες και διαδηλώνει κατά του καπιταλισμού, και μετά ασχολείτε με οτιδήποτε άλλο. Και τώρα αυτό με τη δημοσκόπιση για το πασοκ...tommy888 έγραψε:ρε φιλαρακο θα σταματησεις τις προσωπικες επιθεσεις?ποσα report θες πια?
Δεν ξέρω, υποθέτω, στατιστικά, κρίνοντας από τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που έχω γνωρίσει και έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα.tommy888 έγραψε:που ξερεις αν εγω διαβαζω και ποσα μαθηματα θελω για πτυχιο τι βαθμο εχω?????
προσπαθώ, αλλά οι συνθήκες δε με αφήνουν (όταν πχ μου λες με τόση σιγουριά ότι θα καταλήξω στην ανεργία.. η ότι δεν θεωρούμαι κανονικός φοιτητής επειδή δεν συμμετέχω στις δικές σας μορφές αγώνα... τι θες να σου απαντήσω?)tommy888 έγραψε: υγ:ξεκαβαλα απο το καλαμι
Για το τι ψήφισα, το 2009 ναι ψήφισα το πασοκ των μεγάλων υποσχέσεων, από τότε όμως άλλαξαν πολλά, και εαν γίνονταν αύριο εκλογές τότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα ψήφιζα, γιατί με όλους συμφωνώ σε πολλά και διαφωνώ σε άλλα τόσα (εκτός των κομμάτων που πρεσβέβουν αυτά τα μπάχαλα, τα οποία δεν θα τα ψήφιζα με τίποτα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Παρ Σεπ 23, 2011 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.