Η Ελλάδα υπό "κατοχή";

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Qbric

Η Ελλάδα υπό "κατοχή";

Δημοσίευση από Qbric »

Opoios exei mpouktisei me ta mathimata as riksei ena vlefaro se auto to site
http://www.hellenicreligion.gr   (  are Liakopoule poso piso eisai  )
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

εγω το εκανα ηδη bookmark .....εχει πολυ ενδιαφερον να το ξεκοκαλισω το site .......απο τα λιγα που ειδα προτινω και εγω να το επισκευτειτε
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Mort Constantine
Real Name: Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus

Δημοσίευση από Mort Constantine »

Μπράβο ρε παιδιά, αυτή είναι ιστοσελίδα!
Μιλάμε για πολύ γέλιο...
Δηλαδή να καταλάβω κάτι,όποιος δεν είναι εθνικός στην θρησκεία δεν είναι Έλληνας???Πολύ γελοίο!
Πού ήταν οι εθνικοί εδώ και 2000 χιλιάδες χρόνια?
Και μη μου πείτε ότι τους σφάξαμε εμέίς οι Ανθέλληνες Χριστιανοί γιατί αυτά για έναν σοβαρό μελετητή της Ιστορίας είναι επιεικώς γελοία...

Ας μην ξεχνάμε και τα εκατομμύρια των Χριστιανών που μαρτύρησαν απο τους παγανιστές και εθνικούς στις αρένες υπό Διοκλητιανού και Νέρωνα...

Ωραία!Να το γυρίσουμε στον σεξοδιαστροφικό Δία, στην πόρνη Αφροδίτη και στην ηθική των παιδεραστών Αρχαίων Αθηναίων.Α,ναι!Και στον πορνικό φόρο που μαζεύοταν κάθε χρόνο απο όλους τους οίκους ανοχή της Αθήνας.

Είπαμε...Αξεπέραστοι οι Αρχαίοι Έλληνες στο πνεύμα, πρώτοι στον κόσμο.
Αλλά μην τους εξιδανικεύουμε.Επιτέλους πια.Δηλαδή 2000 χρόνια τώρα ο Χριστιανισμός δεν έχει να δείξει τίποτα το πολιτισμένο πια?Θα ήθελα να πώ περισσότερα αλλά πρέπει οι ίδιοι να ψάξουμε την αλήθεια απο περισσότερες ιστορικές πηγές...

Α, να συμπληρώσω πως η φράση κανονικά είναι

"Πίστευε και μη, Ερέυνα"...Επιτέλους να αποκατασταθεί αυτό το παιδαριώδες λάθος που το ακούμε από κάθε άσχετο που δεν έχει καν ανοίξει Καινή Διαθήκη ούτε ένα βιβλίο της προκοπής.

Ευχαριστώ για την ανοχή σας και πιστεύω να έδωσα σπόρο για μια πιο αναλυτικής έρευνα γύρω απο αυτά τα θέματα!

"Non Nobis Domine Non Nobis Sed Nomini Tuo Da Gloriam"
Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus the Born in Purple
33th Order Knight Templar
Άβαταρ μέλους
The Godfather

Δημοσίευση από The Godfather »

Λίγο offtopic αλλά το θέτω προς προβληματισμό:
Ο homo sapiens θα μπορεί να θεωρηθεί εντελως πολιτισμένος όταν πάψει να έχει την ανάγκη ομαδοποίησης πίσω από μια θρησκεία,ιδεολογία που τον "προστατεύει" από μια άλλη "κακή" ιδεολογία θρησκεία,και όταν αρχίσει επιτέλους να ενεργεί με κριτήριο την υγεία του (σωματική,πνευματική) και την υγεία της κοινωνίας κατα τη διάρκεια της πραγματικής του ζωής~75 χρόνια....
Άβαταρ μέλους
Cappuccino
Real Name: Θάνος

Δημοσίευση από Cappuccino »

The Godfather έγραψε:Λίγο offtopic αλλά το θέτω προς προβληματισμό:
Ο homo sapiens θα μπορεί να θεωρηθεί εντελως πολιτισμένος όταν πάψει να έχει την ανάγκη ομαδοποίησης πίσω από μια θρησκεία,ιδεολογία που τον "προστατεύει" από μια άλλη "κακή" ιδεολογία θρησκεία,και όταν αρχίσει επιτέλους να ενεργεί με κριτήριο την υγεία του (σωματική,πνευματική) και την υγεία της κοινωνίας κατα τη διάρκεια της πραγματικής του ζωής~75 χρόνια....

Ν'αγιάσει το στόμα σου! :P
I don't know who you're talking to with such fucking disrespect
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Ο Έλλην σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό. Όλα τα μαλθακά συναισθήματα φιλίας, ανοχής, αγάπης πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Έλλην Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών του Έθνους και του Ελληνισμού. Για τον Έλληνα υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση: Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του στόχου, ο Έλλην Πολεμιστής πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού.

Ο Χριστός και η Μάνα Του!   :shock:  :shock:

Μη με κυνηγάτε όμως γι' αυτό που είπα, εεεε;

Off-topic:
The Godfather έγραψε:Λίγο offtopic αλλά το θέτω προς προβληματισμό:

Ή όπως λέει και ένας σοφός:

Ο Δαρβίνος κατάφερε το καλύτερο deal στο παιχνίδι της εξέλιξης! Ο Hommo Errectus εξελίχθηκε σε Homo Sapiens και ο Homo Sapiens σε Homo-Sexual...
(άσχετο... :P )
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Mort Constantine έγραψε:Και μη μου πείτε ότι τους σφάξαμε εμέίς οι Ανθέλληνες Χριστιανοί γιατί αυτά για έναν σοβαρό μελετητή της Ιστορίας είναι επιεικώς γελοία...

Ας μην ξεχνάμε και τα εκατομμύρια των Χριστιανών που μαρτύρησαν απο τους παγανιστές και εθνικούς στις αρένες υπό Διοκλητιανού και Νέρωνα...

Ωραία!Να το γυρίσουμε στον σεξοδιαστροφικό Δία, στην πόρνη Αφροδίτη και στην ηθική των παιδεραστών Αρχαίων Αθηναίων.Α,ναι!Και στον πορνικό φόρο που μαζεύοταν κάθε χρόνο απο όλους τους οίκους ανοχή της Αθήνας.
Χμμ... περίφημα! Αποκρούσαμε ένα μάτσο προσβλητικές σαχλαμάρες που είδαμε σε ένα site (ενδεχομένως παραφρόνων) με εξίσου προσβλητικές σαχλαμάρες και χοντράδες της "αντίπαλης όχθης". Μπορεί όλο αυτό το ύφος σου να έχει πλήρη Ιστορική τεκμηρίωση και η μετριοπάθεια εν τελει να αποδεικνύεται μειονέκτημα στην εξέταση της Ιστορίας αλλά πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω τι κέρδισες με το παραπάνω λογίδριο. Αυτό που έμεινε σε μένα είναι ότι κάποιος γελοίος (όπως είπες) έθεσε τις βάσεις άλλης μια Ενδοελληνικής πόλωσης ανάμεσα στον Χριστιανισμό και τον Παγανισμό διατυπώνοντας σαφείς και χοντροκομμένες κρίσεις υπέρ του ενός άκρου και εσύ αντί να το αποφύγεις έκατσες με φόρα στο αντίθετο άκρο.

Αν ο στόχος σου ήταν να το κάνουμε γήπεδο τοτε το πηγες πολυ καλα... Είμαι βέβαιος πως συντομα θα βρεθεί κάποιος εξίσου θερμοκέφαλος να ασχοληθεί σοβαρά με την "ουσία" των όσων έγραψες στο συγκεκριμενο αποσπασμα. Εμένα προσωπικά και τα μεν και τα δε με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Πόσο μάλλον όσοι τα ξεκινάνε και τα συντηρούν...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

πλακα θα ειχε παντως τον οποιοδηποτε θεο να τον συνοδευουν τα κομπλςξ του και οι αδυναμιες του
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Skliraios

συνοδευουν τους πιστους του .......οποτε

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ενας θεος που επειδη βαριεται να βγαλει τον ηλιο εχουμε σκοταδι δυο τρεις μερες...η επειδη εχει κεφια ανθοιζει ολα τα λουλουδια μες στο καταχειμωνο....και αλλα τετοια περιεργα...θα ηταν ανεδιαφερον
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Mort Constantine
Real Name: Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus

Δημοσίευση από Mort Constantine »

Ρε παιδιά νομίζω πως με παραξηγήσατε λίγο έως πολύ.
Ούτε κομπλεξικός είμαι , ούτε σαχλαμάρες γράφω...
Νομίζω πως σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα (λέμε τώρα!)
μου δίνεται το δικαίωμα να υπερασπίσω την θρησκεία μου και τις πεποιθήσεις μου όταν αυτές προσβάλλονται κατάφορα και όντας απόγονος Βυζαντινής αυτοκρατορικής οικογένειας δεν υπερασπίζομαι μόνο την θρησκεία αλλά και την οικογένεια μου.

Ίσως δεν έπρεπε να το πάρω και στα σοβαρά, κάτι τέτοια κυκλοφορούν παντού, αλλα τί να κάνω?Εξοργίστηκα.Συμφωνώ με όλες τις παραπάνω απαντήσεις.

"I Don't Believe in
Virgins or Penguins
With the Guidance of Science
I Am Targeting Religion..."
Aleister Crowley

"Pur Si Muove"
Galileo Gallilei (Nudge for the Catholic Church!)

We Are The Sinners
The Sinners of Democracy
We Ask Forgiveness
The Innocent Will Not Be Freed
We Are The Sinners
The Leadres Of The Hypocrisy
We Ask Forgiveness
But Justice Will Prevail...
Suicide Commando

Υ.Γ:Συμφωνώ Απολύτως με Εσένα DrCypher.Έχεις δίκιο.Παραφέρθηκα...

"Non Nobis Domine Non Nobis Sed Nomini Tuo Da Gloriam"

"Stat Rosa Pristina Nuda Temenous"

Gaius Flavius Valerius Aurelius Consantinus the Born in Purple
Superior Prince of the Holy Cascade
33th Order Knight Templar
Άβαταρ μέλους
Skliraios

την εξαψα τη σελιδα...και βρηκα και αυτο....
http://www.hellenicreligion.gr/doc/aids.htm

αν ειχατε το κουραγιο και διαβασατε ολο το αρθρο μπραβο,αν τωρα αφαιρεσετε τα περι θρησκειας του site,αυτο το αρθρο λεει κατι πολυ βαρυ

εγω κατα καποιο τροπο το πιστευω ....δεν ξερω αν ειναι ετσι και δεν υπαρχει hiv ...παντως πιστευω πως αυτο δεν ηρθε απο τους πιθηκους....
Off Topic
θα μπορουσα να ανοιξω καινουργιο topic αλλα επειδη υπαρχει αυτο που σχετιζεται με το site to εβαλα εδω,αν θελετε μετακινηστε το

Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Για το AIDS και την σχέση του με τον HIV υπάρχει η αμφιβολία από πάντα. Στην παράθεση των γεγονότων το άρθρο είναι, σε γενικές γραμμές, σωστό.

Ωστόσο, διαφωνώ κάθετα με την αυτόματη αναγωγή της αμφιβολίας σε άρνηση με μοναδικό επιχείρημα την αδυναμία της ιατρικής επιστήμης να παράγει χειροπιαστές αποδείξεις. Το λάθος του άρθρου είναι η δογματική παραδοχή πως η ιατρική επιστήμη είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω από τον υιό.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Ο Don Corleone τα συνόψισε πάρα πολύ όμορφα. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο κόσμος ότι το να ανήκει σε μια αγέλη δεν τον κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα ζώα. Ίσα ίσα που ο άνθρωπος δεν το χρειάζεται αυτό...

Άλλο το "κοινωνικοποιούμαι" και άλλο το "μαζοποιούμαι".
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

TO AIDS ALITHIES KAI PSEMATA

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Tha ithela na diabasete me prosoxi auto to arthro www.hellenicreligion.gr/doc/aids.htm
kai na mou peite kai tis dikes sas apopsis...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”