Τι γίνεται με την Χειμερινή-Επαναληπτική Εξεταστική 2011;

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011

Δημοσίευση από Tsakalos »

sia έγραψε: να μην κανουμε ετσι?πολυ αψηφιστα δεν παιρνεις το θεμα μου φαινεται?μηπως γιατι απλα εσενα δεν σε ενδιαφερει?υπαρχουν πολλοι απο εμας που χρωσταμε περισσοτερα χειμερινα και ειχαμε προγραμματισει να τα περασουμε στην επαναληπτικη καθως επισης να δωσουμε και βελτιωσεις..ναι ειναι "εξαιρετικά καλό" που μαλλον δεν θα τα δωσουμε ποτε..το πλαισιο σου λοιπον θα επρεπε να ειχε φροντισει τι θα γινει με το ανοιγμα της σχολης οποτε μαλλον αρκετοι ειναι και οι 35 ψηφοι...αφου εισαι τοσο δικαιος και δημοκρατικος λοιπον και επειδη οπως εχεις αναφερει πριν ολο αυτο με τις καταληψεις ειναι μια "αρρωστημενη κατασταση", κανε κατι τωρα που εχει γινει αυτο που ηθελες.σταματησαν οι "αρρωστημενες" καταληψεις και αρχιζουμε εξεταστικη δινοντας ΜΟΝΟ τα εαρινα μαθηματα.αλλα προφανως τωρα δν σε νοιαζει και πολυ τι θα γινει εσυ μια βελτιωση στις πιθανοτητες ειχες.
K εγω μαζι σου! Εχω απειρα χειμερινα και ελαχιστα εαρινα και τωρα εγιναν ολα σκ@τ@! Το ηξερα οτι δε θα ειμαι ο μονος :mrgreen:
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fakiris
Real Name: Pedro Almodovar

Δημοσίευση από fakiris »

sia έγραψε:
NickNafplio έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά μη κάνετε έτσι... ας δώσουμε αυτά για την ώρα και μετά διεκδικούμε και τα χειμερινά + τις βελτιώσεις (πχ μπορεί οι βελτιώσεις να επιτραπούν στην επόμενη χειμερινή η οποία μπορεί να είναι και διπλή χειμερινή). Κι εγώ θέλω να βελτιώσω Πιθανότητες πχ, αλλά από το να μη δίναμε τίποτα, το να δώσουμε για αρχή τουλάχιστον τα εαρινά είναι εξαιρετικά καλό.

Ξέρουμε όλοι ποιοί φταίνε που τώρα είναι όλα στον αέρα, αλλά έχουμε κι εμείς ένα μερίδιο ευθίνης, διότι όταν κατεβάζαμε πλαίσιο ανοιχτή σχολή στη ΓΣ, παίρναμε κάθε εβδομάδα 35 ψήφους μόνο, ενώ ξέρουμε καλά ότι είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που θέλουμε να δώσουμε εξετάσεις. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τώρα, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε έστω αυτά τα μαθήματα για αρχή, και επιβάλλεται από όλους μας πρώτα να μην επιτρέψουμε σε θλιβερές μειοψηφίες να προκαλέσουν νέα μπάχαλα στην εκπαιδευτική διαδικασία, και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό που αποφασίστηκε.

να μην κανουμε ετσι?πολυ αψηφιστα δεν παιρνεις το θεμα μου φαινεται?μηπως γιατι απλα εσενα δεν σε ενδιαφερει?υπαρχουν πολλοι απο εμας που χρωσταμε περισσοτερα χειμερινα και ειχαμε προγραμματισει να τα περασουμε στην επαναληπτικη καθως επισης να δωσουμε και βελτιωσεις..ναι ειναι "εξαιρετικά καλό" που μαλλον δεν θα τα δωσουμε ποτε..το πλαισιο σου λοιπον θα επρεπε να ειχε φροντισει τι θα γινει με το ανοιγμα της σχολης οποτε μαλλον αρκετοι ειναι και οι 35 ψηφοι...αφου εισαι τοσο δικαιος και δημοκρατικος λοιπον και επειδη οπως εχεις αναφερει πριν ολο αυτο με τις καταληψεις ειναι μια "αρρωστημενη κατασταση", κανε κατι τωρα που εχει γινει αυτο που ηθελες.σταματησαν οι "αρρωστημενες" καταληψεις και αρχιζουμε εξεταστικη δινοντας ΜΟΝΟ τα εαρινα μαθηματα.αλλα προφανως τωρα δν σε νοιαζει και πολυ τι θα γινει εσυ μια βελτιωση στις πιθανοτητες ειχες.
"Κάποιου του χαρίζανε ενα γάιδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια..." Μήπως να μας ζητήσουν και συγγνώμη τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και κινητοποιήθηκαν?
trapezi1
Real Name: sakis

Re: Τι γίνεται με την Χειμερινή-Επαναληπτική Εξεταστική 2011

Δημοσίευση από trapezi1 »

Οτι και να γινοταν ριγμενοι θα βγαιναμε.Το θεμα ειναι οτι αν κλεισουμε χανουμε και τα θερινα.Τωρα τι θα γινει θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

antony07 έγραψε:
NickNafplio έγραψε:να σε ενημερώσω ότι το μισό Αύγουστο τον έφαγα διαβάζοντας Πιθανότητες, Κυμματική και Ανάλυση Δεδομένων με Η/Υ, ενώ ήθελα να δώσω ακόμα και Μηχανική συνεχούς και θεωρία συνόλων, οπότε έχεις πέσει έξω αν νομίζεις ότι δεν με ενδιαφέρει.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σε περίπτωση που δεν θεωρείς ότι είσαι ο μόνος που διάβαζες τον Αύγουστο, θες να πούμε και όοολοι τι διάβαζε ο καθένας; Έτσι, για να είναι πιο group therapy η φάση....
Δεν το βλέπω έτσι, στην sia το είπα ως τεκμήριο στο ότι "με πλήττει κι εμένα που δεν θα δώσω άμεσα και χειμερινά μαθήματα".
Σκέψου λίγο πριν γράψεις κάτι για να χαρείς που θα την πεις σε κάποιον, γιατί μπορεί να γράψεις και βλακεία.
antony07 έγραψε:
NickNafplio έγραψε: Για το πλαίσιο, κατέβηκε από τη 2η κι όλας συνέλευση μετά τις διακοπές, και επί 1 μήνα είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας στο φορουμ, στο facebook και γενικά παντού να φωνάζουμε: "ελάτε να ψηφίσετε όλοι και ειδοποιήστε και όλους όσους ξέρετε, η σχολή ΔΕΝ ανοίγει από τον καναπέ", τίποτα όμως, σταθερά επί 3 εβδομάδες 35 ψήφους είχαμε. Και αν αυτή η απόφαση που πάρθηκε τώρα είναι τόσο πρόχειρη, είναι επειδή το άνοιγμα των σχολών καθυστέρησε πάρα πολύ. Αν είχε ανοίξει μέσα στο Σεπτέβρη, προφανώς θα υπήρχε χρόνος και θα τα δίναμε όλα, και αυτό δεν αναφερόταν στο πλαίσιό μας γιατί τα ακαδημαϊκά τα αποφασίζει το ΔΣ και όχι ο ΦΣ.
Συνεχίζω να πείθομαι ότι ο ανορθολογικός και απολίτικος μυωπισμός σας* δεν σας αφήνει να δείτε πέρα από το βιβλίο μπροστά σας. Ξέρετε, όταν το μάτι σηκώνεται από το βιβλίο και κοιτάει μακριά, προσαρμόζεται στην απόσταση και εστιάζει (focus). Για κάποιους λόγους, που σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε αν μπορείτε (εκτός εάν είναι παθολογικοί), εσείς στερείστε της λειτουργίας αυτής και οτιδήποτε μακρύτερα του βιβλίου και του διπλώματος σάς φαίνεται θολό και ασαφές.
Θα 'θελα να πιστέψω ότι θέλετε απλά να αγωνιστείτε με την Σχολή ανοιχτή, αλλά το μόνο για το οποίο βλέπω να κόπτεστε είναι πως θα δώσετε ότι χρωστάτε για να φύγετε, νοοτροπία δηλαδή παρτάκηδων και καιροσκόπων.

Έχετε υπ'όψιν σας το νέο καθεστώς στο οποίο υπόκειται πλέον το ΕΜΠ? Πιστεύετε ότι οι πρωτοετείς θα πάρουν φέτος βιβλία; Πιστεύετε ότι το Θωμαΐδειο θα έχει λεφτά να τυπώσει σημειώσεις; Σε pdf θα σας τις δίνουν να τις τυπώνετε μόνοι σας (και όχι για "εκσυγχρονισμό των συγγραμάτων", που προφασίστηκε η Διαμαντοπούλου). Καταλαβαίνετε ότι το κράτος θα επεμβαίνει όποτε και όπως γουστάρει στην διοικητική και εκπαιδευτική διαδικασία, παραβιάζοντας όχι μόνο το Σύνταγμα της χώρας, αλλά και την ανεξαρτησία/αμεροληψία της διδασκαλίας και της έρευνας; Και αυτό το αποκαλείτε μόρφωση....

Επειδή όμως το πτυχιάκι που θα πάρετε τώρα δεν θα διευκρινίζει "Λήφθηκε προ της μπου******ποίησης του ΕΜΠ", σε 5 χρόνια που θα πάτε να το καταθέσετε οπουδήποτε στον κόσμο, θα αναρωτιέστε γιατί γελάνε! Το Πανεπιστήμιο δίνει χαρτιά που αντικατοπτρίζουν το όνομα και την αξία του στην πολιτεία, και εγγυάται για την μόρφωση και την επιστημονική επάρκεια που σας έχει δώσει. Αν αυτή αποτελεί (αμφισβητίσιμο) παρελθόν, θέλω να δω πως θα αποδείξετε το αντίθετο.

Αλλά ξέρεις κάτι; Η υποστήριξη της συγκεκριμένης θέσης (του καιροσκοπικού ανοιχτοσχολακισμού), που επιβεβαιώνεται με την υποστήριξη θέσεων, κομμάτων και ιδεολογιών με τα οποία δεν έχετε ουδεμία σχέση (σύνταξη με την ΠΚΣ), αποδεικνύει αυτόματα ότι είστε αρκετά κοντόφθαλμοι και μικρόνοες όχι μόνο για να σκεφτείτε την προηγούμενη παράγραφο, αλλά και οτιδήποτε άλλο πέραν μιας αόριστης έννοιας "καριέρας" στο απώτερο μέλλον. Λυπάμαι, αλλά δεν έχετε λάβει υπ'όψιν σας όλες τις παραμέτρους, και θα απογοητευτείτε πλήρως....

*εσάς τους υποστηρικτές του πλαισίου Ανοιχτή Σχολή, τους επονομαζόμενους και "ανοιχτοσχολάκηδες"

NickNafplio έγραψε: Σκέψου ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα και να μη δίναμε τίποτα, οπότε ελάτε όλοι στις επόμενες ΓΣ (ξεκινόντας από αυτή την Τρίτη) και βοηθήστε να μη ξανακλείσουμε, ώστε να δωθούν τα εαρινά (που είναι πολύ καλό για αρχή μιας και θα μπορούσε να είχε χαθεί τελείως η επαναληπτική) και μετά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δωθούν με κάποιο τρόπο ΚΑΙ τα χειμερινά.
Προσωπικά, δεν μπορώ παρά να δεχτώ την απόφαση της πλειοψηφίας, ακόμα και αν υπερίσχυσε με βρώμικα παιχνίδια. Αν υπήρχε ικανό κύμα αντίδρασης, το αποτέλεσμα δεν θα κρινόταν στις 10 ψήφους. Αλλά αυτό είναι επιλογή της πλειοψηφίας των φοιτητών, που προτίμησε να δεχτεί σιωπηρά τον καταπνιγμό του κινήματος. Οκ...δικά σας τα γένια, δικά σας και τα χτένια.

Βέβαια, οι περισσότεροι από εσάς έλεγαν να βρούμε άλλες μεθόδους αντίστασης/αντίδρασης. Αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα σας ξαναδούμε, εκτός αν ο σκληραίος αγοράζει όπλα από την μαύρη αγορά για να μπούμε στην βουλή (όπως διακύρηξε ο ίδιος).

Και για τέλος, αγαπητοί ΚΝίτες/ΠΚΣίτες/Επιτροπαγωνάκηδες κλπ κλπ:
Πόσες φορές πρέπει να κάνετε remake την Συμφωνία της Βάρκιζας για να πειστείτε ότι αυτό είναι το ποιόν σας τελικά??
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα .... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Σάβ Οκτ 08, 2011 11:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

NickNafplio έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα .... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
Ναι, αυτά είναι τα επιχειρήματά σου, mister "Έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια, αλλά ψηφίζω ΠΚΣ" :P
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

NickNafplio έγραψε:
Δεν το βλέπω έτσι, στην sia το είπα ως τεκμήριο στο ότι "με πλήττει κι εμένα που δεν θα δώσω άμεσα και χειμερινά μαθήματα".
Σκέψου λίγο πριν γράψεις κάτι για να χαρείς που θα την πεις σε κάποιον, γιατί μπορεί να γράψεις και βλακεία.
Ναι, όπως και όλα τα προηγούμενα (για την Φυσική ΙΙΙ, τις εξετάσεις σε σπίτια καθηγητών) τα έγραψες για αθώους και μη-εγωκεντρικούς λόγους. Είναι που λέω βλακείες εγώ, και το post search που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να επιβεβαιώσει το ποιόν των γραφομένων σου.
NickNafplio έγραψε: μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα .... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:
Το ότι χαίρεσαι με τις επιπόλαιες επιλογές σου χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ούτε τις προεκτάσεις, ούτε τις συνέπειες, εκθέτει εσένα και μόνο,όπως και την υποτιθέμενη ανώτερη νόηση σου που διαφημίζεις εδώ μέσα με την πρώτη ευκαιρία....Συγχαρητήρια λοιπόν!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
NickNafplio

antony07 έγραψε: Ναι, όπως και όλα τα προηγούμενα (για την Φυσική ΙΙΙ, τις εξετάσεις σε σπίτια καθηγητών) τα έγραψες για αθώους και μη-εγωκεντρικούς λόγους. Είναι που λέω βλακείες εγώ, και το post search που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να επιβεβαιώσει το ποιόν των γραφομένων σου.
Αυτό με τις εξετάσεις σε σπίτια καθηγητών το βρήσκω απόλυτα λογικό που το είχα πει τότε. Βλέπεις καθόμουν τότε και διάβαζα με τις ώρες στη ρεσεψιον του ξενοδοχείου των δικών μου, και διάφοροι περαστικοί μου έλεγαν συνεχώς: "τι κάθεσε και διαβάζεις; αφού από παντού ακούγεται ότι θα τα κλείσουν τα ιδρύματα και δεν θα γίνει καμία εξέταση", και απαντούσα εγώ: "λες; μπα αποκλείεται, ξέρω ότι σαν χώρα είμαστε μπ....ελο, αλλά αυτό παραπάει...". Ήταν βλέπεις λοιπόν κάτι το πρωτοφανές για μένα, αφού ως φοιτητής δεν πρόλαβα την παρόμοια κατάσταση του 2006, ενώ ως μαθητής δεν είχα ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με τα πολιτικά.
Όσον αφορά το post search, μπορεί να το κάνει και σε εσένα κάποιος, για να δει πράγματα όπως: Απόστολος Δοξιάδης = αποτυχημένος μαθηματικός, αποτυχημένος σκηνοθέτης και ημιαποτυχημενος συγγραφέας.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Επικοινωνία:

NickNafplio έγραψε:Αυτό με τις εξετάσεις σε σπίτια καθηγητών το βρήσκω απόλυτα λογικό που το είχα πει τότε. Βλέπεις καθόμουν τότε και διάβαζα με τις ώρες στη ρεσεψιον του ξενοδοχείου των δικών μου, και μια υπάλληλος μου έλεγε συνεχώς: "τι κάθεσε και διαβάζεις; αφού από παντού ακούγεται ότι θα τα κλείσουν τα ιδρύματα και δεν θα γίνει καμία εξέταση", και απαντούσα εγώ: "λες; μπα αποκλείεται, ξέρω ότι σαν χώρα είμαστε μπ....ελο, αλλά αυτό παραπάει...". Ήταν βλέπεις λοιπόν κάτι το πρωτοφανές για μένα, αφού ως φοιτητής δεν πρόλαβα την παρόμοια κατάσταση του 2006, ενώ ως μαθητής δεν είχα ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με τα πολιτικά.
Μπορώ να πω ότι σε λυπάμαι....πραγματικά όμως....δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου, πετάς ότι σου κατέβει (άκου στα σπίτια, μήπως θες και συγκεκριμένο δωμάτιο :?), και θεωρείς εαυτόν και ενήλικο πολίτη.
NickNafplio έγραψε: Όσον αφορά το post search, μπορεί να το κάνει και σε εσένα κάποιος, για να δει πράγματα όπως: Απόστολος Δοξιάδης = αποτυχημένος μαθηματικός, αποτυχημένος σκηνοθέτης και ημιαποτυχημενος συγγραφέας.
Δεν το είπα για πλάκα, υπάρχουν δεδομένα που το αποδεικύουν, όπως πχ η μηδενική ερευνητική του δραστηριότητα, ή το εφηβικό επίπεδο των βιβλίων του. Άμα μένεις στην πόζα και στην εικόνα, σου φαίνονται μεγαλοφυίες και οι φιγουρατζήδες. Δεν το θεωρώ παράταιρο για σένα, δεδομένης της επιπολαιότητας που επιδεικνύεις διαρκώς. Θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο παραπάνω (για τον Δοξιάδη), και αν βλέπεις ακόμα τον χαρακτηρισμό μου παράλογο, μπορώ να σε ενημερώσω και μέσω pm για την "καριέρα" του.
Off Topic
Ααα, και ένας ορθογράφος θα γλιτώσει την αισθητική μας από άλλη μια αντίφαση που μας πετάς κατάμουτρα...
"
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Ρε νικ σταματα να ασχολεισαι με τον καθε καμμενο...Ολοι εχουμε προσπαθησει και εχουμε αποτυχει να βγαλουμε ακρη με μερικους...Τωρα αμα σου λεει και επιμενει ημιαποτυχημενος συγγραφεας κτλ πιστευεις πως σωνεται?
O kanenas έγραψε:Ναι, αυτά είναι τα επιχειρήματά σου, mister "Έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια, αλλά ψηφίζω ΠΚΣ"
Ανοιξε η σχολη?

Πως πηγε η συναντηση btw? :)
Εικόνα
mathformath
Real Name: οργισμένο νιάτο

Δημοσίευση από mathformath »

Δεν το είπα για πλάκα, υπάρχουν δεδομένα που το αποδεικύουν, όπως πχ η μηδενική ερευνητική του δραστηριότητα, ή το εφηβικό επίπεδο των βιβλίων του. Άμα μένεις στην πόζα και στην εικόνα, σου φαίνονται μεγαλοφυίες και οι φιγουρατζήδες. Δεν το θεωρώ παράταιρο για σένα, δεδομένης της επιπολαιότητας που επιδεικνύεις διαρκώς. Θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο παραπάνω (για τον Δοξιάδη), και αν βλέπεις ακόμα τον χαρακτηρισμό μου παράλογο, μπορώ να σε ενημερώσω και μέσω pm για την "καριέρα" του.
Θα σου πω δυο τιτλους μονο και θα στους δωσω στα αγγλικα. Logicomix: an epic search for truth και Uncle Petros and Goldbach's Conjecture: A Novel of Mathematical Obsession. Μπορεις να δεις στο amazon κριτικές αλλα περα απο αυτο μονο ο αριθμος των γλωσσων που εχουν μεταφραστει και τα δυο μιλαει απο μονος του. Παραδεχομαι οτι δεν γραφει σαν τον κουντερα αλλα ναι ο Δοξιαδης μονο αποτυχημενος δεν ειναι. Εχει σπουδασει στο Columbia και δεν ασχοληθηκε ερευνητικα μετεπειτα με τα μαθηματικα οποτε μην ψαχνεις για δημοσιευσεις. Και μιας και ειπα κουντερα ριξτε μια ματια στο βιβλιο του "η ζωη ειναι αλλου" για να δειτε το θλιβερο καθρεπτισμα του εαυτου σας και της επαναστασης σας.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Επικοινωνία:

Off Topic
[quote="chArAls"]Τωρα αμα σου λεει και επιμενει ημιαποτυχημενος συγγραφεας κτλ πιστευεις πως σωνεται?[/quote]

Εσύ μπορείς να του δώσεις και νόμπελ, αν θες. Δεν θα αντικατοπτρίζει τπτ άλλο πέραν του sup της αισθητικής σου. Δλδ, τον συγκρίνεις ας πούμε με συγγραφείς όπως ο Τόμας Μανν και τον βγάζεις παραπλήσιο, ή με εκλαϊκευτές όπως ο Brian Greene/Dawkins/Penrose και τον βγάζεις ομοίως συγκρίσιμο;
Αλλά, παρομοίως, τι κάθομαι και εγώ και ασχολούμαι; Έχετε αποδείξει και εδώ και στις ΓΣ τι, πως και αν σκέφτεστε...Εδώ θαυμάζετε τον Δοξιάδη, πόσο μακριά θα μπορούσατε να φτάσετε....;

EDIT:
[quote="mathformath"]Μπορεις να δεις στο amazon κριτικές αλλα περα απο αυτο μονο ο αριθμος των γλωσσων που εχουν μεταφραστει και τα δυο μιλαει απο μονος του. [/quote]

Άρα μετράς την αξία κάποιου συγγραφέα από το πόσο "πουλάει". Με την ίδια λογική,πρέπει να πάει και ο Κιάμος στο Μέγαρο Μουσικής.

[quote="mathformath"]
Παραδεχομαι οτι δεν γραφει σαν τον κουντερα αλλα ναι ο Δοξιαδης μονο αποτυχημενος δεν ειναι. Εχει σπουδασει στο Columbia και δεν ασχοληθηκε ερευνητικα μετεπειτα με τα μαθηματικα οποτε μην ψαχνεις για δημοσιευσεις.[/quote]

Και εσύ θα μπορούσες αν οι γονείς σου είχαν τα λεφτά των δικών του. Άρα στα μαθηματικά δεν έκανε καριέρα, στην λογοτεχνία ασχολήθηκε με συγγραφή εφηβικών μυθιστορημάτων, και στην σκηνοθεσία άπατος. Αν ήταν τόσο επιτυχημένος, γιατί αλλάζει συνεχώς αντικείμενο; Είναι homo universalis? Πάντως, αν τα προηγούμενα τα θεωρείτε επιτυχία, τότε πάω εγώ πάσο.
[quote="mathformath"]
Και μιας και ειπα κουντερα ριξτε μια ματια στο βιβλιο του "η ζωη ειναι αλλου" για να δειτε το θλιβερο καθρεπτισμα του εαυτου σας και της επαναστασης σας.[/quote]
Το "Αστείο" θα ήταν καλύτερο παράδειγμα. Και θα σε παρακαλούσα να μην μου αποδίδεις απόψεις που δεν γνωρίζεις αν υποστηρίζω... ουδεμία συμπάθεια δεν έχω στο μεταπολεμική σοβιετική πολιτική.
"
Άβαταρ μέλους
NickNafplio

antony07 έγραψε:
Μπορώ να πω ότι σε λυπάμαι....πραγματικά όμως....δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου, πετάς ότι σου κατέβει (άκου στα σπίτια, μήπως θες και συγκεκριμένο δωμάτιο :?), και θεωρείς εαυτόν και ενήλικο πολίτη.
Καλά μεγάλε εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ούτε την κυριολεξία από τη μεταφορά, έχεις κολλήσει σε μια μεταφορική φράση με επιθετικό ύφος που είχα γράψει κάποτε πάνω σε μια στιγμή έντασης, και κάτω από συνθήκες που όπως σου εξήγησα ήταν πρωτοφανείς για εμένα, γιατί βλέπεις πίστευα για κάποιο λόγο ότι δεν απέχουμε και πολύ από τις αναπτυγμένες Ευρωπαϊκές χώρες.
Τώρα που είδες εσύ ότι διαφημίζω την ευφυία μου, πραγματικά απορώ. Το μόνο που είχα πει είναι ότι έχω ασχοληθεί πολύ με την επιστήμη που σπουδάζω, σε αντίθεση με κάποιους που νομίζουν ότι μπήκαν στα πανεπιστήμια πρώτα απ όλα για να κάνουν επανάσταση.
Όσο για τον Δοξιάδη, εγώ βλέπω ότι ο άνθρωπος έχει πετύχει στη ζωή του και δεν έχει την ανάγκη κανενός, τώρα αν εσύ νομίζεις ότι μπορείς να τον κρίνεις, τι να πω, πάω πάσο...

ΥΓ: Εγώ να δεις πως σας λυπάμαι, όσους νομίζετε ότι με τα μπάχαλα θα φτιάξετε μια Ελλάδα στην οποία τα παιδιά σας θα ζήσουν καλύτερα.
Off Topic
Μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Κυρ Οκτ 09, 2011 1:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

NickNafplio έγραψε:Όσον αφορά το post search, μπορεί να το κάνει και σε εσένα κάποιος, για να δει πράγματα όπως: Απόστολος Δοξιάδης = αποτυχημένος μαθηματικός, αποτυχημένος σκηνοθέτης και ημιαποτυχημενος συγγραφέας.
Εντάξει, προφανώς είναι ψέματα... Δεν είναι ούτε μαθηματικός, ούτε σκηνοθέτης, ούτε συγγραφέας... χοχο
Τα μάθατε; Ο ξεφτίλας Δοξιάδης ήταν από παλιά ξεφτίλας, δεν ανακάλυψε τώρα το άθλημα (στο 8:30 & 11:20)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fug-yOJ8Las[/youtube]
Αξίζει να δείτε όλη την εκπομπή, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε (από κοντά και το άλλο μεταλλαγμένο τέρας της ιστορίας, ονόματι Νιόνιος). Ειδικά, το πώς τους απαντά ο καταπληκτικός Ραφαηλίδης...

ναι, ναι, ζηλεύουμε το Δοξιάδη... Όλοι μας.
Άβαταρ μέλους
Mclarenakias
Real Name: Petros

Δημοσίευση από Mclarenakias »

Παιδιά χαλαρά.Εγώ να ρωτήσω κάτι το απτό? Η μη διεξαγωγή χειμερινής εξεταστικής συνεπάγεται και παγίωση των βαθμών που έχουμε ήδη πάρει σε μαθήματα της χειμερινής και τα οποία ελπίζαμε σε βελτίωση? Με άλλα λόγια θα περαστούν στα στοιχεία μας? Και όσο για κάτι που διάβασα παραπάνω για κόψιμο μαθημάτων.Γίνεται αυτό βρε παιδιά? Εννοώ οτι σε μερικά μαθήματα έχει ήδη περαστεί ο βαθμός της χειμερινής εξεταστικής και ελπίζαμε στην βελτιωτική για καλυτέρευση.Πως μπορεί αυτός να παρθεί πίσω και να πεί κανείς οτι το κόβει τώρα πλέον που έχει περαστεί στα σταθερά στοιχεία? :?: :?: :?: :?:
Drth Vader
Real Name: Ra

Δημοσίευση από Drth Vader »

Παρακαλώ πολύ να μην ξεχναμε ότι ολα αυτα τα θαυμαστα,ο Δωξιαδης τα εκανε με τα λεφτα του μπαμπακα του...Α,και κατι αλλο,και ο κωδικας Νταβιντσι εχει μεταφραστει σε απειρες γωσσες...εχει γινει και ταινια μαλιστα!Αυτο ομως δεν το καθηστα αξιολογο βιβλιο,οποτε το επιχειρημα "κοιτα σε ποσες γλωσσες εχουν μεταφραστει τα βιβλια του" δεν στεκει.
Βεβαια ολα αυτα ειναι ασχετα με το θεμα μας.Να ρωτησο κατι σχετικο: καποιοι φοιτητες που θελουν να παρακολουθησουν μαθηματα του 1ου εξαμήνου,πως θα το κανουν;Εν μέσω εξεταστικής;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”