4oοοοο και τρελαίνομαι σου λέω!!!!!!!

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

4oοοοο και τρελαίνομαι σου λέω!!!!!!!

Δημοσίευση από Skliraios »

και ναι ειναι γεγονος η παναθα πηρε και το 4ο ευρωπαικο της τροπαιο μεσα στο σπιτι της......μπραβο ρε παιδια και βουρ για 5ο! μας χρυσωνετε και το χαπι του αποτυχημενου ποδοσφαιρικου παναθηναικου...
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

οι πρωτοι σε ολη την ευρωπη!!! και τωρα και παντα! αυτη ειναι ομαδα ονειρο! τριφυλλαρα εισαι τρελα με το τεταρτο αστερι στην φανελα
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Είν' ένα χόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοορ-
το μαγικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
δώστε μου λίγο για να πιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
το ΠΑΟ μου να ονειρευώ
και να φωνάξω στο Θεό!
Πανάθα μου, σε αγαπώ, σαν **** σα σκληρό ναρκωτικό, σαν το *** το L*D,
Για σένα ΠΑΟ μαστουρώνει όλη η Γη!

Πανάθα έπαθα ζημιά, τα βλέπω όλα πράσινα,
ναρκωτικά παίζουν πολλά, μα σαν κι εσένα τίποτα, μα σαν κι εσένα τίποτααααα!

Ήμουν μέσα, ναι!!!!
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

για να ζηλέψετε λιγάκι θα σας πω πως το είδα courtside  το ματσάκι :P :P
O_Xamenos
Επικοινωνία:

τι λετε μωρε... πηραμε την κουπα και θα ζηλεψουμε για το που ηταν ποιος???
εγω οταν σηκωναμε την κουπα ημουν πανω στην σκηνη και εκανα την τελευταια μου υποκλιση για φετος... τι να λεει???
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

εγώ διάβαζα
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Ο Χριστοδουλος τελικα εδωσε γραμμη για πολλες γενναιες αδικαιολογητης αγνοιας. Παντως εγω δεν πηρα χαμπαρι. Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει ευρωπαικο εν εξελιξει και μαλιστα αρχισα τα τηλεφωνα οταν επεσαν τα βαρελωτα και οι πιστολιες... και εγω που νομιζα οτι επεσε η Χουντα ;(
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Επικοινωνία:

και που να σου πω και το αλλο... γινοταν στην αθηνα!!!
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Συγχαρητήρια στο βάζελο!!!
Ο αγώνας ήταν πραγματικό θρίλερ και χαίρομαι που το σήκωσε.
Και χαίρομαι τόσο πολύ που δε θα κάνω πικρόχολα σχόλια για βυσινάδες και τέτοια :P
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

Κρίμα για το βρισίδι στον Παπαλουκά, δεν το άξιζε... ξεχνάμε πολύ εύκολα τα όμορφα και θυμόμαστε για πάντα τα άσχημα (θητεία στον Ολυμπιακό).

Κρίμα για τον κορυφαίο Έλληνα παίχτη!
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Έλα μωρή τριφυλλάρα τρέλανέ μας. Ούτε ο αλήτης ο Παπαλουκάς δεν μας σταμάτησε
Άβαταρ μέλους
Βραχνός Προφήτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Βραχνός Προφήτης »

Ευτυχως που δεν το πηρε η ΤΣΣΚΑ, γιατι θα γννωριζε τι εστι "ελληνικη φιλοξενια". Εδω οι καφροι βριζανε κ καμμια 20αρια πηγανε να τον λυντσαρουν στο ξενοδοχειο τον Παπαλουκα , τον κορυφαιο εκτος ΝΒΑ παικτη. Την πεμπτη παλι, πλακωνανε τους ισπανους! Που να χανανε κ το F4...
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Να εκφράσω τη ντροπή μου για τη συμπεριφορά των ''φιλάθλων'' μας στο πρόσωπο του Παπαλουκά.Και κάτι άλλο...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIKOLAS
Real Name: Nικόλας

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Ρε παιδιά για ένα λεπτάκι....
Νομίζω πως κάποια πράγματα δεν λέγονται ακριβώς όπως έγιναν, ή αν προτιμάτε δεν λέγονται όλα όσα έγιναν.

Πράγματι η συμπεριφορά κάποιων στο γήπεδο έναντι του Παπαλουκά ήταν απαράδεκτη. Η προσφορά του και στην Εθνική Ελλάδος και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα έπρεπε να συγκρατήσει όλους όσους τον αποδοκίμανσαν. Και το ότι έπαιξε στον ΟΣΦΠ και δηλώνει ανοικτά και οπαδός του δεν σημαίνει και τίποτα. Άλλωστε όσο ήταν στην Ελλάδα ούτε προκάλεσε με δηλώσεις του , ούτε με τις ενέργειές του. Και στο κάτω-κάτω εγώ γουστάρω τους παίκτες που έχουν το θάρρος να πουν δημόσια την ομάδα τους και ακόμα περισσότερο να αρνηθούν περισσότερα χρήματα από αντίπαλη ομάδα για να παίξουν στην ομάδα της καρδιάς τους (έγινε με τον Παπαλουκά όταν έφευγε από τον Πανιώνιο και ενώ είχε καλύτερη οικονομικά πρόταση από τον ΠΑΟ πήγε στον ΟΣΦΠ). Άντε γιατί πολλοί επαγγελματίες αθλητές που κοιτάζουν μόνο τον τραπεζικό τους λογαριασμό μαζεύτηκαν στην Ελλάδα (βλ. Κύπριος Μιχαλάκης, Αντωνάκης, κα).

Βέβαια για τον τελικό της περασμένης Κυριακής δεν άκουσα κανένα να λέει για την όλη συμπεριφορά του Θοδωρή. Και δεν μιλώ για το πάθος που έδειξε σ’ όλο τον αγώνα. Δεν περίμενα και (πολύ περισσότερο) δεν ήθελα κάτι λιγότερο. ‘Άλλωστε το ότι ο Παπαλουκάς έκανε (ίσως) το καλύτερό του παιχνίδι στην καριέρα του και η ομάδα του (περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, για να μην ξεχνώμαστε) έχασε, δίνει μεγαλύτερη αξιά στο νικητή. Αναφέρομαι στο θεατράκι του Παπαλουκα στο (δήθεν) κτύπημα του Σάνι, στους τσαμπουκάδες που ήταν παντού μέσα αλλά κυρίως στο ότι μετά από κάθε καλάθι (κυρίως στο β’ ημίχρονο, όταν και έπαιξε λυσσασμένα) γυρνούσε προς την κερκίδα και εκστόμιζε διάφορα γαλλικά. Και εκπλήσσομαι γιατί οι κύριοι Συρίγος. Καρύδας, Παπαδογιάννης που έκαναν περιγραφή και σχόλιο για το SuperSport δεν είπαν τίποτα παρόλο που αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια τους (οι δημοσιογράφοι κάθονταν πίσω από το καλάθι του ΠΑΟ στο β’ ημιχρονο). Μάλλον προτίμησαν να διατηρήσουν τις (άριστες) σχέσεις τους με τον Παπαλουκα, παρά να πουν τι γινόταν στο γήπεδο. Και αντί τουλάχιστον να μην συνεχίζουν το θέμα άρχισαν να μιλούν για κατάντια και ντροπή... Μάλλον κοιτούσαν τον ευατό τους στον καθρέφτη.
"Η υπερβολική ελευθερία μετατρέπεται σε απεριόριστη δουλεία και για τον πολίτη και για την πολιτεία".   (Πλάτωνας)
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

NIKOLAS έγραψε:Ρε παιδιά για ένα λεπτάκι....
Αναφέρομαι στο θεατράκι του Παπαλουκα στο (δήθεν) κτύπημα του Σάνι, στους τσαμπουκάδες που ήταν παντού μέσα αλλά κυρίως στο ότι μετά από κάθε καλάθι (κυρίως στο β’ ημίχρονο, όταν και έπαιξε λυσσασμένα) γυρνούσε προς την κερκίδα και εκστόμιζε διάφορα γαλλικά. Και εκπλήσσομαι γιατί οι κύριοι Συρίγος. Καρύδας, Παπαδογιάννης που έκαναν περιγραφή και σχόλιο για το SuperSport δεν είπαν τίποτα παρόλο που αυτά γίνονταν μπροστά στα μάτια τους (οι δημοσιογράφοι κάθονταν πίσω από το καλάθι του ΠΑΟ στο β’ ημιχρονο). Μάλλον προτίμησαν να διατηρήσουν τις (άριστες) σχέσεις τους με τον Παπαλουκα, παρά να πουν τι γινόταν στο γήπεδο. Και αντί τουλάχιστον να μην συνεχίζουν το θέμα άρχισαν να μιλούν για κατάντια και ντροπή... Μάλλον κοιτούσαν τον ευατό τους στον καθρέφτη.
Εγώ πάντως που ήμουν στη γωνία των πορωμένων, δεν κατάλαβα βρισίδι από τον Παπαλουκά. Δεν είδα ούτε καμία χειρονομία... Τώρα, αν παίχτηκε τίποτα στην τηλεόραση ξανά και ξανά, δεν ξέρω. Πάντως με γυμνό μάτι (ή έστω με φακούς επαφής) δεν φάνηκε τίποτα. Όσο για τον τσαμπουκά με τον Μπετσίροβιτς, νομίζω ότι έγινε στο αντίθετο καλάθι από αυτό που ήμασταν εμείς...

Κρίμα για τα άσχημα λόγια προς τον Παπαλουκά, εγώ πάντως του έστειλα e-mail την επομένη του τελικού και στο msm έχω τη φωτογραφία του τιμής ένεκεν.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”