Διεξαγωγή της εξεταστικής σε μέρες απεργίας όλων των ΜΜΜ
Re: Απεργίες και Μ.Μ.Μ.
@nancy δε διαφωνω σε αυτο που λες αλλα οι συλλογικες λυσεις ειναι οι μονες που εχουν αποτελεσμα, τις προτινουμε λοιπον και αν πιασουν εχει καλως. Προσωπικα λιγο με ενδιαφερει μιας και δε δινω κατι αυτεσ τις μερες, αναγνωριζω ομως το προβλημα και φυσικα θα παω να στηριξω αν γινει κατι τετοιο (διαμαρτηρια για αλλαγη εξετασης). Ισως ετσι αρχισει και ο κοσμος να βλεπει περα απο τη μυτη του. Ηδη φανηκε οτι το να ανοιξεις τη σχολη τη στιγμη που γινεται χαμος στην κοινωνια δε σου εξασφαλιζει οτι θα δωσεις και μαθηματα. Κατι ειναι κι αυτο.
@longshot...αυτοι εφεραν τη σεμφε και εμας σε αυτο το σημειο δεν νομιζουν να το εχουν καταλαβει απλα χαιρονται για τη "νικη" τους...τελος παντων επειδη ειμαι στη σχολη καποια χρονια τους εχω μαθει...να δουμε αυριο τι θα γινει που θα δοσουμε μαθηματα!!!!
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
- Princess Peach
- Real Name: Mantepse...
- Facebook ID: 0
Νομιζω ομως οτι και οι βενζινοπωλεις εχουν απεργια. Πηρα τηλεφωνο στη Γραμματεια και μου ειπαν οτι με αποφαση της σχολης θα γινουν κανονικα οι εξετασεις.
Μόλις έβγαλε ανακοίνωση η γραμματεία.... οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά...απλά αίσχος
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
http://semfe.ntua.gr/docs/anakoinoseis/ ... 102011.pdfΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι, οι εξετάσεις των επαναληπτικών μαθημάτων της Πέμπτης 13/10/11, Παρασκευής 14/10/11 και Σαββάτου 15/10/11, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Από τη Γραμματεία ΣΕΜΦΕ
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Ηλεκρολόγοι, μηχανολόγοι, χημικοί, ΠΑΠΕΙ και Πάντειος ανέβαλαν τις εξετάσεις πάντως λόγω χαμηλής προσέλευσης και διαμαρτυριών από φοιτητές...
Civil disobedience 101...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Ρώτησα κι εγώ την γραμματεία και έλαβα την ίδια απάντηση, ότι οι εξετάσεις θα δοθούν κανονικά.
Σε ερώτησή μου "τι ακριβώς έχει ο Πρόεδρος στο κεφάλι του;", η απάντηση ήταν ότι όταν βγήκε πρόγραμμα επαναληπτικής, ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι δεν θα αλλάξει για κανέναν λόγο. Τώρα, τα συμπεράσματα δικά σας... (Fyi: Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ όσα χρόνια είμαι την ΣΕΜΦΕ, καλωσήρθατε στο Νέο Πανεπιστήμιο.)
Σε ερώτησή μου "τι ακριβώς έχει ο Πρόεδρος στο κεφάλι του;", η απάντηση ήταν ότι όταν βγήκε πρόγραμμα επαναληπτικής, ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι δεν θα αλλάξει για κανέναν λόγο. Τώρα, τα συμπεράσματα δικά σας... (Fyi: Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ όσα χρόνια είμαι την ΣΕΜΦΕ, καλωσήρθατε στο Νέο Πανεπιστήμιο.)
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
παρα πολυ ωραια!!!
Ζηταμε απο τη Γραμματεια και το Προεδρο της Σεμφε
Να στειλουν ενα αυτοκινητο σε καθε φοιτητη που δεν εχει δικο του μεταφορικο μεσο ή ενα μισθωμενο ταξι στην εσχατη περιπτωση!!!!
Ζηταμε απο τη Γραμματεια και το Προεδρο της Σεμφε
Να στειλουν ενα αυτοκινητο σε καθε φοιτητη που δεν εχει δικο του μεταφορικο μεσο ή ενα μισθωμενο ταξι στην εσχατη περιπτωση!!!!
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
-
jouliaRS
- Real Name: joulia
αμα δεν εχουν μερες περιθόριο να τα μεταθεσουν, θα μπορουσαν καλλιστα να πουν, δεν θα δωθουν καθολου..! δεν ειναι δικαιο, αντικειμενικο κλπ να το δωσουν μερικα ατομα "επιλεκτικα"...
ίσως αν ρωτουσαμε τους καθηγητές να το ακυρωσουν με δικη τους προτωβουλια? παιζει κατι τετοιο?
ίσως αν ρωτουσαμε τους καθηγητές να το ακυρωσουν με δικη τους προτωβουλια? παιζει κατι τετοιο?
*Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς...
μα είναι δυνατόν? το σκεφτηκαν μέχρι το μεσημέρι για να βγάλουν αυτή την ανακοίνωση? τι θα πει " ο πρόεδρος δεν θέλει να αλλάξει το πρόγραμμα"? ζει σε άλλο κόσμο ο πρόεδρος όπου μπορούν όλοι να μετακινούνται από την μία άκρη της αθήνας στην αλλη με μαγικό τρόπο? ντροπή! προτείνω να συννενοηθούμε έστω τηλεφωνικά με τους καθηγητές
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε όλοι αυτό, υπάρχει site του ΕΜΠ για car pooling. Ίσως να βοηθήσει για αύριο. Γιατί δεν βλέπω δυστυχώς να αλλάζει κάτι...
Edit: To link
There's no place like ::1
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
εγω προτεινω να σπασουμε τα @@ του προεδρου στα τηλεφωνα οπως ειπωθηκε και παραπανω.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- _VooDoo Chile*
- Real Name: Νο Νame
Οποιος μαθει το οτιδηποτε για δραση,παρεμβαση,μπλοκαρισμα των εξετασεων οποιαδηποτε απο αυτες τις μερες, καλο θα ειναι να ενημερωση μπας κ ερθει κ αλλος κοσμος απο Ζωγραφου..

Welcome to the twiiiiillliiiiight zonee...antony07 έγραψε:Ρώτησα κι εγώ την γραμματεία και έλαβα την ίδια απάντηση, ότι οι εξετάσεις θα δοθούν κανονικά.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Το car pooling ισχύει από την στάση 242 στην Κατεχάκη και προς τη Πολυτεχνειούπολη (και το αντίστροφο) και πρέπει να έχουν όσοι ενδιαφέρονται το ειδικό καρτελάκι που προμηθεύονταν με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα αυτό. Και "ισχύει" αααν περάσει όχημα που είναι και αυτό γραμμένο στο πρόγραμμα εκείνες τις ώρες ..kostas213 έγραψε:Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε όλοι αυτό, υπάρχει site του ΕΜΠ για car pooling. Ίσως να βοηθήσει για αύριο. Γιατί δεν βλέπω δυστυχώς να αλλάζει κάτι...
Πάντως αύριο δίνεται το μάθημα της πραγματικής ανάλυσης το οποίο όπως όλοι ξέρουμε χρωστάνε πολλοί.Με 24ωρη απεργία των μέσων πόσοι από τους εκατοντάδες φοιτητές που το χρωστάνε θα καταφέρουν να πάνε στη σχολή και μάλιστα στις 8:30 το πρωί?..