Διεξαγωγή της εξεταστικής σε μέρες απεργίας όλων των ΜΜΜ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
neli
Real Name: Fanny
Facebook ID: 750420449

Re: Διεξαγωγή της εξεταστικής σε μέρες απεργίας όλων των ΜΜΜ

Δημοσίευση από neli »

Off Topic
Αμέσως μετά το post του pasokara, όλως τυχαίως, τα replies εξαφανίζονται... :e_surprised:
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
sos
Real Name: Κώστας
Facebook ID: 0

Διεξαγωγή της εξεταστικής σε μέρες απεργίας όλων των ΜΜΜ

Δημοσίευση από sos »

Προσπάθησα λιγάκι να φτάσω στο άλλο άκρο μήπως και καταλάβουν μερικοί, αλλά δύσκολο. Και επειδή είναι πολύ εύκολο για όλους μας να κατηγορούμε τους άλλους και να μην κοιτάμε τα λάθη μας, και να χλευάζουμε αβίαστα, να σας πληροφορήσω ότι το σπίτι μου απέχει 40 km από τη σχολή και για να πάω στην πιο κοντινή συγκοινωνία που να βολεύει να έρθω στη σχολή, πρέπει να κάνω αναγκαστικά 15 και km. Τα οποία προφανώς δε γίνονται με τα πόδια. Οπότε εδώ και 4 χρόνια που το κάνω αυτό, ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να μην υπάρχουν συγκοινωνίες. Και να προσθέσω ότι τα μηνιαία έσοδα του σπιτιού είναι το πολύ 1500 ευρώ (μεικτά). Και δεν είπα ότι δουλεύω, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν ξέρω να διαχειρίζομαι τα λεφτά μου (χαρτζιλίκι).
Από την άλλη, όταν βγαίνουμε βόλτα βράδυ, ξέρουμε να δώσουμε λεφτά σε ταξί. Αλλά για μία-δύο μέρες που πρέπει να πάμε σχολή και δεν υπάρχουν μέσα και δυστυχώς δε γίνεται να αναβληθούν τα μαθήματα (γίνεται μόνο να χαθούν), δεν μπορούμε να τα δώσουμε γιατί θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός μας.
Γι' αυτό λοιπόν, πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε και τις συνέπειες των πράξεών μας.

Υ.Γ.: Δε δέχομαι κριτική από άτομα που τόσο καιρό έλλειπαν από τη σχολή και δεν πάταγαν σε ΓΣ (πείτε το παραξενιά).
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
krhtikos
Real Name: ---

Δημοσίευση από krhtikos »

pasokaras έγραψε: Από δουλειά τίποτα. όποιος μπορεί θα έρθει να δώσει, όποιος δε μπορεί ας νοικιάσει σπίτι Ζωγράφου. Στην Ελλάδα ζείτε όχι στο Μονακό. Τι περιμένετε όλα να δουλεύουν ρολόι; Αν κάποιος δεν έχει λεφτά για ταξί να πάει να δουλέψει. Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη 3 μήνες τι κάνατε; Ξύσιμο; Ας δουλεύατε να είχατε 20 ευρό για ταξι τώρα. Αλλά ξέχασα, δώσατε 20 χθες για ποτάκια επαναστάτες του καναπέ....

Αρχικά μεγάλε δεν είσαι εσύ το καλοαναθρεμένο που θα κρίνει που κ ποσο δουλεψε ο καθένας μας. Επίσης νοικίαζω εκεί που σηκώνει η τσέπη των γονιών μου,όχι εκει που θέλω.Ακόμη δεν μπορουν να φευγουν ουτε 20 ουτε 10 ουτε 2 ουτε 1 ευρω απο τα σπιτια μας επειδη καποιοι αποφασισαν οτι θα γινει εξεταστικη σε 2 τετοιες μερες και επειδη δεν ειναι διατεθημενοι να χασουν τις υπολοιπες 5 τις βδομαδας..Πηγαινε λοιπον εσυ στη μαμακα σου να σου δωσει 20 ευρω να ερθεις ενω αλλοι γυρω σου δεν εχουν να δωσουν 20 ευρω για να πανε στο Super Market..

Υ.Γ:Τα λεφτα του καλοκαιριου ηδη εχουν φυγει σε ενικοια,λογαρισμους κ εκτακτες αναγκες..
Όταν ο ηλίθιος κάνει λάθος επιμένει, ο πονηρός δικαιολογείται, αλλά ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του!!
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Πιστεύετε ότι αυτοί που μοντάρουν το τόπικ δεν κινδυνεύουν να χάσουν τις εξετάσεις τους αύριο; Ή ότι δεν δίνουν αύριο;
Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται, όχι οι απόψεις του κάθε χρήστη (όσο και να μας ενοχλούν).

Παρακαλώ κατεβάστε τους τόνους, και συνομιλήστε σε ένα πολιτισμένο επίπεδο.

"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
pasokaras
Real Name: nikos

Δημοσίευση από pasokaras »

Και ο πατερας μου μικρος ηθελε να παει στην Αθηνα να σπουδασει αλλα οι γονεις του δεν μπορουσαν να τον στηριξουν οικονομικα οποτε εμεινε στα χωραφια στο χωριο. Εσεις θελετε όμως όλοι πτυχία. Να τα βάλετε στον τοίχο και δουλειά να μην βρίσκετε. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της μεγαλούπολης επιστρέψτε στη φύση. Φιλικά το λέω μη μου παρεξηγηθείτε πάλι.
Άβαταρ μέλους
krhtikos

Δημοσίευση από krhtikos »

pasokaras έγραψε:Εσεις θελετε όμως όλοι πτυχία. Να τα βάλετε στον τοίχο και δουλειά να μην βρίσκετε. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της μεγαλούπολης επιστρέψτε στη φύση. Φιλικά το λέω μη μου παρεξηγηθείτε πάλι.
Μηπως να ζητησουμε και συγγνωμη που οραματιζομαστε ενα καλυτερο μελλον κ οχι αυτο του βοσκου η του αγροτη;
Όταν ο ηλίθιος κάνει λάθος επιμένει, ο πονηρός δικαιολογείται, αλλά ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του!!
Άβαταρ μέλους
Elli
Real Name: Elli

Δημοσίευση από Elli »

krhtikos έγραψε:
pasokaras έγραψε:Εσεις θελετε όμως όλοι πτυχία. Να τα βάλετε στον τοίχο και δουλειά να μην βρίσκετε. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της μεγαλούπολης επιστρέψτε στη φύση. Φιλικά το λέω μη μου παρεξηγηθείτε πάλι.
Μηπως να ζητησουμε και συγγνωμη που οραματιζομαστε ενα καλυτερο μελλον κ οχι αυτο του βοσκου η του αγροτη;
+1
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

pasokaras έγραψε:Όλο γκρινιάζετε. Που ειναι κλειστή η σχολή, που ανοίγει η σχολή, που γίνονται εξετάσεις, που δε γίνονται εξετάσεις. ο Έλληνας ξέρει μόνο να γκρινιάζει. Από δουλειά τίποτα. όποιος μπορεί θα έρθει να δώσει, όποιος δε μπορεί ας νοικιάσει σπίτι Ζωγράφου. Στην Ελλάδα ζείτε όχι στο Μονακό. Τι περιμένετε όλα να δουλεύουν ρολόι; Αν κάποιος δεν έχει λεφτά για ταξί να πάει να δουλέψει. Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβρη 3 μήνες τι κάνατε; Ξύσιμο; Ας δουλεύατε να είχατε 20 ευρό για ταξι τώρα. Αλλά ξέχασα, δώσατε 20 χθες για ποτάκια επαναστάτες του καναπέ....
Ο τρολών τρολείτω!
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
tom waits
Real Name: tom waits

Δημοσίευση από tom waits »

re guys den vlepete oti h kouventa paraplaneitai apo to vasiko ths thema logw tou pasokara? hthelimena h mh den me noiazei, ayta einai gia tous vlakes tous synomosiologous. to sigouro omws einai oti ginetai. Anyway, to ksana;lew oti mporw thn paraskeyh na voithisw kapoion me to amaksi mou gia tis perioxes pou exw anaferei se prohgoumeno post.
Set Abominae
Real Name: Vasos

Δημοσίευση από Set Abominae »

Ρε φιλαράκι Pasokara... Πού πάς ρε μαστόρι με τέτοιο nick τέτοιους καιρούς;;
Πάντως είμαι σίγουρος ότι πόσταρες βλέποντας μόνο τον τίτλο του topic!!!!
marousiotis

Δημοσίευση από marousiotis »

Δεν έχετε πώς να ανεβείτε στη σχολή αύριο που έχει απεργία; Δεν έχετε αυτοκίνητο ή λεφτά για ταξί; Θέλετε παρ'όλα αυτά να δώσετε το μάθημα και γκρινιάζετε που ο πρόεδρος δεν το ακύρωσε;

ΣΤΑ ΑΡ***ΙΑ ΜΑΣ!!!

Αυτό να το σκεφτόσασταν όταν ψηφίζατε κατάληψη, ή δεν κατεβαίνατε στις συνελεύσεις να ψηφίσετε εναντίον της!!! Τώρα κύριοι θα δεχτείτε τις συνέπειες των πράξεων σας. Δυστυχώς μαζί με κάποιους που δεν φταίνε, καθώς δεν έκαναν τα προαναφερθέντα. Εσείς δεν λέτε άλλωστε ότι ο αγώνας θέλει θυσίες; Για να σας δω τώρα να θυσιάζεστε...
Συμφωνώ απόλυτα με την απόφαση του προέδρου της σχολής! Αν και κανονικά δεν έπρεπε να γίνει καθόλου εξεταστική! Έπρεπε να χαθεί ολόκληρη και να ξεκινήσει κανονικά το εξάμηνο, όχι να τρέχει ο πρόεδρος να γλύφει τον κ*λο του κάθε ψεφτοεπαναστάτη και του κάθε ωχαδερφιστή! Αλλά απ'το ολότελα...

Αυτά έχει κύριοι ο αγώνας σας! Αυτά έχουν οι (παράνομες, μην ξεχνιόμαστε...) καταλήψεις! Αυτά έχει το "έλα μωρέ, θα την ανοίξουν άλλοι τη σχολή"!

ΦΑΤΕ ΣΚ@Τ@! ΚΕΡΝΑΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Υ.Γ. Να διευκρινήσω ότι τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις. Εκφράζουν εμένα και μόνο, και όχι τον πολιτικό χώρο στον οποίο πρόσκειμαι.
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Νομίζω ότι έχει ξεφύγει τελείως το topic. Μία φιλική πρόταση: επειδή αύριο (κακώς εχόντων των πραγμάτων) θα γίνει η εξεταστική, καλό θα ήταν αντί να βρίζεστε στο topic, ίσως να μπορείτε να βρείτε κάποιον τρόπο μεταφοράς (κάποιος που έχει αμάξι να πάρει και άλλους μαζί κλπ).
There's no place like ::1
pasokaras
Real Name: nikos

Δημοσίευση από pasokaras »

Μαρουσιώτη ο πολιτικός χώρος στον οποίο κινείσαι δεν ξέρω αν είναι μικρός ή μεγάλος για τον νοητικό σου όμως είμαι σίγουρος. Επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που εκνεύρισα και από αυτά που με βρίσανε. προφανώς αστειευόμουν με τα πόστ μου. Απλά έγινα έξαλος με την απόφαση αυτή του προέδρου και γι αυτό είπα να κάνω λίγο χιούμορ. Προτείνω όσα παιδιά θα πάνε αύριο πάνω να μην επιτρέψουν να γίνουν οι εξετάσεις σε βάρος των συμφοιτητών τους. 2,5 ευρό το πάσο, τέλος το άσυλο, 30 ευρώ ταξί για να δώσεις ένα μάθημα. Ποιό είναι το επόμενο βήμα; Άντε και από του χρόνου τα μαθήματα να διδάσκονται και στα γερμανικά. Μαρουσιώτη εσύ μάθε τα καλά για να πουλάς και λάδι. Έρχονται δύσκολοι καιροί...
Άβαταρ μέλους
vasilisbk
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vasilisbk »

Οποτε τωρα πρεπει να τημωρηθουμε επειδη δε κατεβηκαμε στη συνελευση? Παμε καλα? δλδ εσυ μαρουσιωτη απο ολο αυτο το μπαχαλο το μονο που εχεις να πεις ειναι καλα να παθουμε??
marousiotis

Δημοσίευση από marousiotis »

ΝΑΙ! Πολύ σωστά κατάλαβες vasilisbk! Επιτέλους πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους ή η απάθεια τους έχουν επιπτώσεις, και ότι δεν γίνεται να έχουν και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χωρτάτο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”