Προγραμματισμένη κατάληψη για τις 20 Μαίου?

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Κι εσύ επειδή είσαι έξυπνο παιδί θα καταλάβεις ότι δεν επιτρέπονται προσωπικές επιθέσεις και θα το σταματήσεις εδώ ε? Ή θα το συνεχίσεις με pm :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Ok wizard έχεις δίκιο το κόβω εδώ.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Ρε παιδια κατω τα χερια απο το σακη, τον πετυχα τη δευτερα σε μια προεκλογικη ζητιανια ψηφων, που ηταν απολαυστικοτατη! Αξιζει να περιμενω ενα χρονο για να ξαναδω το θεαμα. :D
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Πολύ ωραία... έχουμε επαναλάβει, λοιπόν, πολλάκις πως σε αυτό το forum έχει δικαίωμα να γράφει ο καθένας, είτε συνδικαλίζεται (με οποιαδήποτε παράταξη), είτε όχι. Ίσως ήταν σφάλμα που διασπάστηκε η συζήτηση σε νέο θέμα και τελικά πήρε αυτές τις διαστάσεις.

Δεν νομίζω ότι είμαστε μωρα παιδια για να κλειδώσουμε το topic και να αρχίσουμε μετά πάλι τη γκρίνια για λογοκρισίες, κτλ.. Θα προτείνω λοιπόν στην Βαλιάνα (η οποία έχω την αίσθηση πως δεν επιχείρησε αυτό που της προσάψατε, αλλά δεν έχει καμία σημασία εν προκειμένω η γνώμη μου) να μην απαντήσει, όποιοι έχετε προσωπικες διαφορες να τις λυσετε με pm η στο στεκι, και να αφήσετε αυτό το topic (που [ι]εξελίσσεται[/ι] σε topic εκατέρωθεν συναδελφικής ντροπής) να σβήσει από μόνο του ;)

Άλλωστε έχει βγει επίσημο χαρτί διάψευσης από την ΠΚΣ...

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω να βρω... ανοιχτά μυαλά στην πρόσκλησή μου για ωριμότητα και ανακωχή ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”