Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
-
mnm
- Real Name: dimitris
- Facebook ID: 0
Re: Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
magnhtiko,dipolo,magnhtostatiko pedio sthn ulh k metasxhmatismous lorentz exei kanei???ap o,t eida stis paradoseis tou traka oxi alla opoios mporei as pei pio sigoura..
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
oχι.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
Γενικότερα μας έπιασαν κορόιδα φέτος. Τόσο οι ασκήσεις του φυλλαδίου, τις οποίες δε μετράει κιόλας όσο και το φροντιστηριακό μάθημα δε βοήθησαν καθόλου στην εξέταση.Ryu έγραψε:Πάντως και οι ασκήσεις που είχαν τα φυλλάδια που είχαμε για παράδοση όλη τη χρονιά δεν έμοιαζαν με τα θέματα στην κανονική εξέταση... (χαμένες δεν πάνε αλλά και πάλι κρίμα...)
- corfu
- Real Name: corfu
Παιδια έχετε ξαναδώσει ηλέκτρο 1? Αυτη την φορά τα θέματα ήταν τα πιο βατα που έχω δει από όταν ανέλαβε ο κ.Γαζής το μάθημα.. Εγώ από Γκαρούτσο και σημειώσεις διάβασα και το πέρασα.
Βεβαια όσοι δεν έχετε δώσει , δεν θα ξέρετε ότι άλλες φορές δεν αφήνουν να πάρουμε τα θέματα.
Αν δείτε παλιά θέματα επί κ.Αναγνωστόπουλο, αν εξαιρεσεις το 1ο(το δευτερο τμήμα) και το μπόνους ήταν νομίζω χαρακτηριστικά θέματα. Και σκεφτείτε είχα περάσει ηλεκτρο 2 και χρωστούσα τον 1.
Βεβαια όσοι δεν έχετε δώσει , δεν θα ξέρετε ότι άλλες φορές δεν αφήνουν να πάρουμε τα θέματα.
Αν δείτε παλιά θέματα επί κ.Αναγνωστόπουλο, αν εξαιρεσεις το 1ο(το δευτερο τμήμα) και το μπόνους ήταν νομίζω χαρακτηριστικά θέματα. Και σκεφτείτε είχα περάσει ηλεκτρο 2 και χρωστούσα τον 1.
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
εγω παντως εχω δωσει δυο φορες αυτην την φορα οντως ηταν πιο ευκολα νομιζα οτι ειχα γραψει κανα 7 και ο γαζης με εκοψε με 4 
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- corfu
- Real Name: corfu
Βασικά και εγώ με τον Τράκα. Πήρα 5 και νόμιζα ότι είχα γράψει πολύ περισσότερο. Αλλά δεν με χάλασε... 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Ναι πιο βατά αλλά και πιο κουλά.
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Έχω ακούσει ότι ο Γαζής πετσοκόβει, ενώ ο Τράκας στον οποίο είχε πάει πέρισυ το γραπτό μου από λάθος (γεγονός για το οποίο πολλοί μου είπαν ότι ήμουν πολύ τυχερός) ήταν πολύ εντάξει μαζί μου. Είχα πάρει ακριβώς όσο υπολόγιζα αμέσως μετά την εξέταση, 8 δηλαδή. Θα μπορούσα και παραπάνω αν είχα διαβάσει και μαγνητισμό, γιατί στην επαναληπτική του 10 που το έδωσα τα θέματα ήταν αστεία όσο δεν πάει, ένα ολόκληρο θέμα ήταν απλή επαλήθευση εξισώσεων Maxwell και άλλο ένα ήθελε χρησημοποιόντας 2 τύπους να βρεις έναν εύκολο γεωμετρικό τόπο, πιστεύω ότι μετά από αυτό θα αργήσουν να ξαναβάλουν τόσο εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Πέμ Οκτ 20, 2011 12:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
Εγώ ειμί
- Real Name: _
Off Topic
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
οι βαθμοι του γαζη ειναι απλα δυαδικο συστημα..
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- ma8hmatiko_gonidio
- Real Name: Despoina
ΤΟ ΤΥΠΟΛΌΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΠΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ & ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΡΑΚΑΣ & Ο ΓΑΖΗΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ (ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΗΤΙΣΜΟΥ ΕΚΔ ΕΜΠ)
To πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο είναι ο Άνθρωπος που δεν έχει τίποτα να χάσει.
-
sofia
- Real Name: sofita
εγώ ανήκω στο τμήμα του Γαζή και πάντα σε αυτόν δόνω, γι' αυτό και θα το ξαναδώσω αυριο....
αν μπω στον τμήμα του Τράκα, θα το διορθώσει αυτός ή θα το στείλει συτημένο στον Γαζή???
αν μπω στον τμήμα του Τράκα, θα το διορθώσει αυτός ή θα το στείλει συτημένο στον Γαζή???
-
bouldog
- Real Name: Chris.A
υπαρχουν καπου οι λυσεις της εαρινης εξεταστικης?
-
mnm
- Real Name: dimitris
ne kalo 8a htan auto.sto 8ema 1b otn leei mhxanika sundedemena allazei kati i exoume ena klasiko hl. dipolo?
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
@mnm Νομίζω ότι αυτό που λες είναι ακριβώς όπως στη σελ 14 του Μοίρα.