Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
corfu
Real Name: corfu
Facebook ID: 0

Re: Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Δημοσίευση από corfu »

kostas213 έγραψε:Μεταφορά από αυτό το post λόγω μεταφοράς των μηνυμάτων:
Hengeo έγραψε:
O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
Ναι έχεις δίκιο, ήταν αναμενόμενο. Σε αυτή τη χώρα είναι στην κουλτούρα μας οι εκβιασμοί με απεργίες και καταλήψεις έτσι απλά γιατί μπορούμε..
+1
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

O kanenas έγραψε:Εγώ βγάζω ένα και μοναδικό ηθικό δίδαγμα απ'όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν γίνεται σε καιρούς που τίποτα δε λειτουργεί κανονικά, να κάνουμε εμείς τις εξετάσεις μας κανονικά. Και ίσως οι παρτάκηδες έπρεπε να το περιμένουν αυτό. Έχουμε ανοιχτή σχολή εδώ και δυο βδομάδες και η εξεταστική είναι λες και δε θέλει να γίνει.
δεν ειστε ουτε οι μπαμπαδες ουτε οι νταβατζηδες αυτων που δεν θελουν να κατεβουν στην πορεια. οσοι κρινουν οτι θελουν και πρεπει να πανε θα το κανουν ειτε με ανοιχτη ειτε με κλειστη σχολη..παρτε το χαμπαρι αυτοι που δεν θελουν να κατεβουν σε κινητοποιησεις ουτε με καταληψη θα κατεβουν. αν δεν σας αρεσει το προγραμμα και η εξεταση στην προκειμενη μην δωσετε καν δεν κερδιζετε ουτε χανετε κατι (εφοσον δεν γινοταν καν). ακομα αν θεωρειτε την πορεια πιο σημαντικη απο το διαβασμα (ή αν θεωρειτε οτι και τα δυο μαζι δεν γινονται.. ) γιατι διαβαζετε τοτε και σεις και δινετε μαθηματα και δεν ασχολειστε μονο με τον αγωνα..? αυτος που δεν θελει να ρθει στην πορεια δεν θα ρθει και ποτε του παρτε το χαμπαρι...δεν μπορειτε να εκβιασετε κανεναν και μπορειτε να μην ασχοληθειτε καν με την σχολη ακομα και αν ειναι ανοιχτη αν αυτο κρινετε σωστο..αποψη μου ειναι οτι νοσομομεια και πανεπιστημια σε τετοιους καιρους πρεπει να μενουν ανοιχτα
Off Topic
(τωρα θα φαω τις πετρες μ'αυτο που πα αλλα δεν με νοιαζει.)
παρολα αυτα εγω βλεπω οτι ολοι πληροφοριες για τα προγραμματα και τα μαθηματα ζητατε.
(καλα μπορει οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι..)
Off Topic
υγ. δεν συνηθιζω να πηγαινω σε πορειες. αλλα απο κει ερχομαι. και ας ειναι ανοιχτη η σχολη.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
Alekos
Real Name: Alekos

Δημοσίευση από Alekos »

Georgrinder έγραψε: δεν ειστε ουτε οι μπαμπαδες ουτε οι νταβατζηδες αυτων που δεν θελουν να κατεβουν στην πορεια. οσοι κρινουν οτι θελουν και πρεπει να πανε θα το κανουν ειτε με ανοιχτη ειτε με κλειστη σχολη..παρτε το χαμπαρι αυτοι που δεν θελουν να κατεβουν σε κινητοποιησεις ουτε με καταληψη θα κατεβουν. αν δεν σας αρεσει το προγραμμα και η εξεταση στην προκειμενη μην δωσετε καν δεν κερδιζετε ουτε χανετε κατι (εφοσον δεν γινοταν καν). ακομα αν θεωρειτε την πορεια πιο σημαντικη απο το διαβασμα (ή αν θεωρειτε οτι και τα δυο μαζι δεν γινονται.. ) γιατι διαβαζετε τοτε και σεις και δινετε μαθηματα και δεν ασχολειστε μονο με τον αγωνα..? αυτος που δεν θελει να ρθει στην πορεια δεν θα ρθει και ποτε του παρτε το χαμπαρι...δεν μπορειτε να εκβιασετε κανεναν και μπορειτε να μην ασχοληθειτε καν με την σχολη ακομα και αν ειναι ανοιχτη αν αυτο κρινετε σωστο..αποψη μου ειναι οτι νοσομομεια και πανεπιστημια σε τετοιους καιρους πρεπει να μενουν ανοιχτα
+1000

από τις καλύτερες απόψεις που έχουν ακουστεί εδώ μέσα!
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Πάρτε το χαμπάρι. Προδότες δεν είναι μόνο οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες. Δεν είναι μόνο οι μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες. Δεν είναι οι απεργοσπάστες. Είναι ΚΑΙ αυτοί που κοιτάνε το πλοίο να βουλιάζει. Δεν είμαστε ούτε οι μπαμπάδες, ούτε οι νταβατζήδες αυτών. Όταν θα'ρθει η ώρα όμως, τους φυλάμε μια καλή θέση εκεί όπου όλοι γνωρίζουμε.
Πάρτε το χαμπάρι.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Hengeo έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο, ήταν αναμενόμενο. Σε αυτή τη χώρα είναι στην κουλτούρα μας οι εκβιασμοί με απεργίες και καταλήψεις έτσι απλά γιατί μπορούμε..
Άσε μας ρε Hengeo που τις απεργίες τις κάνουν επειδή μπορούν. Δες λίγο και πέρα από τη μύτη σου, να πούμε. Δηλαδή μ'αυτά τα μυαλά, όντως δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από το να δώσεις κάνα μάθημα. Δωσ'το λοιπόν και μετά κλάψε για τα λεφτά που χάνουν οι δικοί σου, κλάψε για το πτυχίο-κωλόχαρτο που θα'χεις (ίσως κορνιζαρισμένο) και κλάψε για τη δουλειά που δε θα βρίσκεις. Κι αν βρεις, ή θα σκοτώνεσαι για λίγο ξερό ψωμί ή θα σκοτώνεις άλλους για τον ίδιο "μισθό". Ναι ναι, οι πορείες κι οι απεργίες γίνονται επειδή οι εργαζόμενοι απλά μπορούν.

@Georgrinder, δεν καταλαβαίνω πού κολλάνε αυτά που λες μ'αυτά που έγραψα. Έκανα μια διαπίστωση (που μάλλον σε τσίγκλησε... μήπως έχεις τη μύγα? :P ) και τίποτα παραπάνω. Άντε, μπορείς να το πεις και κριτική. Δε τη δέχεσαι? :roll:

Κι ένα +1 για τον apolytos.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

+1 και από εμένα στον Georgrinder.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

O kanenas έγραψε:@Georgrinder, δεν καταλαβαίνω πού κολλάνε αυτά που λες μ'αυτά που έγραψα. Έκανα μια διαπίστωση (που μάλλον σε τσίγκλησε... μήπως έχεις τη μύγα? :P ) και τίποτα παραπάνω. Άντε, μπορείς να το πεις και κριτική. Δε τη δέχεσαι? :roll:

Κι ένα +1 για τον apolytos.
δεν καταλαβαινω που κολλανε αυτες οι διαπιστωσεις εφοσον δεν κολλανε αυτα που εγραψα βαση αυτων. υποστηριζεις καταληψη αποσο καταλαβαινω αν οχι με συγχωρεις. αν ναι τοτε ισχυει το προηγουμενο μου ποστ και τιποτα παραπανω. ισως βασικα το λαθος μου να ταν οτι εκανα quote μονο εσενα (εε εσενα πετυχα τωρα τι να κανουμε :P ). επειδη ομως διακρινω μια γενικη τετοια σταση απο ατομα που υποστηριζαν και υποστηριζουν καταληψη ποσταρα τα παραπανω...τωρα το ποιος δεχεται τις διαπιστωσεις των αλλων καλοπροαιρετα και ποιος οχι φαινεται απο την απαντηση σου στον hengeo...καλο διαβασμα. :e_geek:
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
mathformath
Real Name: οργισμένο νιάτο

Δημοσίευση από mathformath »

Καταρχήν γιατι υπάρχει αυτή η τάση να χωρίζετε τον κόσμο σε δύο στρατόπεδα. Και θα δόυμε και θα ράνουμε και έτσι κι αλλιως. Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για την Ελλάδα, οι απεργίες και οι καταλήψεις έχουν καταντήσει πιά κουραστικές. Δηλαδή τι περιμένουν οι λεωφωριατζήδες να γίνει αν κάθε τετάρτη και πέμπτη απεργούν και την παρασκευη γυρναν πάλι στην δουλειά τους. Ή οι καθηγητές που κάνουν μια απεργία αυρίο κι αυτο ηταν όλο. Αστειευόμαστε... Τόσα χρόνια μια φορα την εβδομαδα βγαινουν καποιοι απο εναν επαγγελματικο κλαδο και κανουν απεργια και μετα παλι πισω στην δουλεια. Που αλλου στο εξωτερικο γίνεται αυτό το πράγμα. Εδώ ειναι κάτι σαν εθνικό σπορ αυτό και τα ξένα έντυπα το βλέπουν έτσι και γελάνε μαζί μας. Και καλά κάνουν και γελάνε. Δεν είστε οι μόνοι που βλέπετε την χώρα και τις οικογενειες σας να πηγαινουν στον γκρεμο. Το βλεπουν και οι υπολοιποι, αλλα επισης βλεπουν οτι αυτην την στιγμη δεν υπάρχει κατι σοβαρό στον αέρα από αποψη συλλογικής αντιδρασης. Δεν υπαρχει κατι που να μας πειθει. Δεν είναι ακόμα έτοιμο. Αν είμασταν σε άλλη χώρα μπόρει τα πράγματα να ήταν αλλιώς. Εδώ όλοι έχουμε πλέον ανοσία σε τέτοιου είδους πρακτικές.
Άβαταρ μέλους
corfu
Real Name: corfu

Δημοσίευση από corfu »

Georgrinder έγραψε: παρτε το χαμπαρι...δεν μπορειτε να εκβιασετε κανεναν και μπορειτε να μην ασχοληθειτε καν με την σχολη ακομα και αν ειναι ανοιχτη αν αυτο κρινετε σωστο..αποψη μου ειναι οτι νοσομομεια και πανεπιστημια σε τετοιους καιρους πρεπει να μενουν ανοιχτα
Off Topic
Από τα πιο σοφά λόγια που έχω ακούσει στο φόρουμ..
Δεν πρέπει να αναγκαζεται κανένας να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αμά δεν θέλετε εσείς να γράψετε είτε επειδή δεν συμφωνείτε με το πρόγραμμα είτε επειδή θέλετε να συμμετάσχετε στην απεργεία, δικαιωμα σας. Αυτό σημαίνει όμως ότι και εσείς με την σειρά σας πρέπει να αφήσετε τους άλλους να γράψουν άν θέλουν

Ούτως ή άλλως , αφού συμφωνείτε με τις καταλήψεις και τόσης μεγάλης διάρκειας, λίγο πολυ την εξεταστική θα την χάναμε... Οπότε όποιος θέλει δίνει.
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

O kanenas έγραψε:Άσε μας ρε Hengeo που τις απεργίες τις κάνουν επειδή μπορούν. Δες λίγο και πέρα από τη μύτη σου, να πούμε. Δηλαδή μ'αυτά τα μυαλά, όντως δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από το να δώσεις κάνα μάθημα. Δωσ'το λοιπόν και μετά κλάψε για τα λεφτά που χάνουν οι δικοί σου, κλάψε για το πτυχίο-κωλόχαρτο που θα'χεις (ίσως κορνιζαρισμένο) και κλάψε για τη δουλειά που δε θα βρίσκεις. Κι αν βρεις, ή θα σκοτώνεσαι για λίγο ξερό ψωμί ή θα σκοτώνεις άλλους για τον ίδιο "μισθό". Ναι ναι, οι πορείες κι οι απεργίες γίνονται επειδή οι εργαζόμενοι απλά μπορούν.
Μπορεί και να μη βλέπω πέρα από τη μύτη μου. Τη συμβουλή σου την ακολουθώ ήδη. Κατά τα άλλα, έγραψα απλώς μία διαπίστωση, ούτε είπα αν είναι καλό ή κακό, ούτε υποχρέωσα κανένα να συμφωνήσει..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

Georgrinder έγραψε: δεν ειστε ουτε οι μπαμπαδες ουτε οι νταβατζηδες αυτων που δεν θελουν να κατεβουν στην πορεια. οσοι κρινουν οτι θελουν και πρεπει να πανε θα το κανουν ειτε με ανοιχτη ειτε με κλειστη σχολη..παρτε το χαμπαρι αυτοι που δεν θελουν να κατεβουν σε κινητοποιησεις ουτε με καταληψη θα κατεβουν. αν δεν σας αρεσει το προγραμμα και η εξεταση στην προκειμενη μην δωσετε καν δεν κερδιζετε ουτε χανετε κατι (εφοσον δεν γινοταν καν). ακομα αν θεωρειτε την πορεια πιο σημαντικη απο το διαβασμα (ή αν θεωρειτε οτι και τα δυο μαζι δεν γινονται.. ) γιατι διαβαζετε τοτε και σεις και δινετε μαθηματα και δεν ασχολειστε μονο με τον αγωνα..? αυτος που δεν θελει να ρθει στην πορεια δεν θα ρθει και ποτε του παρτε το χαμπαρι...δεν μπορειτε να εκβιασετε κανεναν και μπορειτε να μην ασχοληθειτε καν με την σχολη ακομα και αν ειναι ανοιχτη αν αυτο κρινετε σωστο..αποψη μου ειναι οτι νοσομομεια και πανεπιστημια σε τετοιους καιρους πρεπει να μενουν ανοιχτα
+1

Βασικά το post αυτό τα λέει όλα, τα υπόλοιπα είναι περιττά λόγια...
deanna
Real Name: Δ

Δημοσίευση από deanna »

Δεν το περίμενα ποτε, ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ότι μέχρι και σε εμενα θα έλειπε ο papagalakos..
Εχω πάθει πλάκα με αυτα που γραφονται και κυρίως με την απουσία αντιλογου.. :e_surprised:

κρίμα... :roll:
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

deanna έγραψε:Δεν το περίμενα ποτε, ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ότι μέχρι και σε εμενα θα έλειπε ο papagalakos..
Εχω πάθει πλάκα με αυτα που γραφονται και κυρίως με την απουσία αντιλογου.. :e_surprised:

κρίμα... :roll:
BRINGHIMBACK
Σε αυτή τη χώρα είναι στην κουλτούρα μας οι εκβιασμοί με απεργίες και καταλήψεις έτσι απλά γιατί μπορούμε.
Μακράν ότι χειρότερο έχω ακούσει/δεί σε αυτό το forum το τελευταίο έτος .... Απ' όλες τις απόψεις ...
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MaGiSsA
Real Name: Ka K.

Δημοσίευση από MaGiSsA »

@deanna: +1 :ssss: BRINGHIMBACK
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

corfu έγραψε:Δεν πρέπει να αναγκαζεται κανένας να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αμά δεν θέλετε εσείς να γράψετε είτε επειδή δεν συμφωνείτε με το πρόγραμμα είτε επειδή θέλετε να συμμετάσχετε στην απεργεία, δικαιωμα σας. Αυτό σημαίνει όμως ότι και εσείς με την σειρά σας πρέπει να αφήσετε τους άλλους να γράψουν άν θέλουν
Επειδή δεν έχει νόημα να τα ξαναγράφω, θέλω να σε παραπάμψω εδώ, όπου συζητάμε το ίδιο πράμα και σε πιο ήρεμους τόνους.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”