tommy888 έγραψε:
φιλαρακο δε μας λες με ποιον εισαι αραγε?
απο το να τρολαρεις καλυτερο ειναι!
με τους αριστεριστες κ.α δεν εισαι,κνε δεν εισαι,αριστεροδεξιος δεν εισαι τι εισαι?
αφου δε μπορεις να αποδειξεις τιποτα βουλωστο και κατσε διαβασε και μοκο!
που θα μου πεις τραμπουκιζαν εκει ημουνα ρε εσυ που ησουνα????
εισαι ψευτικος ρε
1ο βήμα: Αν δεν ξέρεις τι να απαντήσεις, ο συνομιλητής δεν υπάρχει!!!
2ο βήμα: Μάθε τι ταμπέλα "φοράει" ώστε να διαλλέξεις έτοιμη κριτική.
Φαντάζομαι ότι στα μάθανε στη καθοδήγηση αυτά.
Απαιτώντας την επίδειξη της ιδεολογικής μου ταυτότητας λειτούργησες άριστα σαν αστυνομικός. Μπράβο! Τα κνατ θα είναι περήφανα για σένα.
Δεν είπα ότι δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Είπα πως δεν με ενδιαφέρει διότι αφενός μεν δεν προλαβαίνω και, αφετλερου δε, θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αναζητά ειδήσεις καθώς και την επιβεβαίωση αυτών μέσα από πολλούς δίαυλους ενημέρωσης, διαφορετικών προσανατολισμών, αντί να περιορίζεται στο τι θα του πασσάρει κάποιος άσχετος σε ένα φόρουμ.
Τέλος, μην ανησθχείς, είναι τόσο άκυρα αυτά που λες που μπορώ να σου απαντάω και να διαβάζω ταυτόχρονα.
Libo έγραψε:@Manthos
Λές ότι το ΚΚΕ κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του (πράγμα στο οποίο δεν διαφωνώ απολύτως ...) ενώ έχεις φτιάξει καινούργιο "ακάουντ" για να πείς τις απόψεις σου "ελεύθερα" … Αν το ΚΚΕ και τα ΚΝΑΤ παίρνουν το ρόλο της αστυνομίας λόγω βίας κατά αντιεξουσιαστών/αναρχικών/μπάχαλων/κουκουλοφόρων/ατόμων στα μαύρα/προβοκατόρων (όπως θές πες τους , δεν ξέρω τι πιστέυεις οτι είναι καθώς εγώ τους κρίνω από τις πράξεις τους και όχι από την "ταμπέλα"/ονομά τους) τότε γιατί δεν είναι αστυνομία (ΜΑΤατζήδες) και "η άλλη πλευρά του νομίσματος" που επίσης ασκεί βία , κατά μελλών του ΚΚΕ αλλά και κατά χιλίαδων συνταξιούχων και αμάχων , χρησιμοποιόντας πέτρες και όχι μόνο (μία πέτρα μπορεί να είναι εξίσου δολοφωνική με ένα όπλο μπάτσου ή με ένα καδρόνι οικοδόμου ΚΚΕ , ειδικά όταν στοχεύει άτομα χωρίς ασπίδα κράνη και ειδικές στολές...). Το μόνο που δεν παίζει πλέον ρόλο είναι από ποιόν ξεκίνησε ο "καβγάς" ... καθώς πλέον ο κόσμος δεν είναι στο Σύνταγμα και βλέπει τα νέα από το ΣΚΑΙ. Τα νερά έχουν θολώσει ήδη και είτε το θέλατε/θέλετε είτε όχι , δεν ξέρεται για ποιόν κάνετε τις πράξεις που κάνετε και ποιός εποφελείται από αυτές πραγματικά (πάντος όχι ο λαός). Είστε όλοι υποκινούμενοι και κανείς σας δεν το καταλαβαίνει. Μπορεί να είμαι και εγώ … δεν ξέρω … Ο χρόνος μόνο θα δήξει. Πρός το παρόν , το μόνο σίγουρο είναι οτι όλοι θα φάμε σκατα (εκτός του Μπόμπολα , του Πρετεντέρη και γενικότερα εκτός των Νεο-βολεμένων…).
Υ.Γ.:ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣΤΕΪΤΡΟΥ
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτός είναι ο πρώτος λογαριασμός που χρησιμοποιώ( είχα φταξει άλλον ένα αλλά δεν τον αξιοποίησα).
Το από ποιον ξεκίνησαν οι συγκρούσεις είναι σημαντικό αν δεν καταδικάζεις τη βία εν γένει, αλλά, το για ποιον λόγο ασκείται αυτή, σε ποιον και με ποια ένταση. Αφής στιγμής εσύ ξεκινάς από την πρώτη παραδοχή και εγω από τη δεύτερη, δε νομίζω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τέλος, ο κόσμος θα γυρίσει ενισχυμένος γιατί τώρα αυξήθηκε η λιτότητα. Όσο για αυτό μην ανησυχείς.