Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

longshot
Real Name: oust re!
Facebook ID: 0

Re: Συζήτηση για το Πρόγραμμα Επαναληπτικής 2010-2011

Δημοσίευση από longshot »

Aρχιζουν και μπαινουν σε μια σειρα τα πραγματα..

Απο κει που τον προηγουμενο μηνα τα αντιδραστικα σχολια ηταν του τυπου "αλλο να κανεις απεργια-εκει σταματας να παραγεις οποτε εχει απολτελεσμα (σωστο εν γενει)-οι φοιτητες που δεν παραγουμε τι λογο εχουμε να κλεινουμε τισ σχολες-μαθημα τωρα!" περσαμε στα "εκβιαστες απεργοι, τι περιμενουν να γινει αμα απεργησουν-μονο τα μαθηματα μας χανουμε λογο απεργιας-χαχα γελαμε (και η Ευρωπη μαζι) με αυτους που απεργουν "

deanna μην απογοητευεσαι απο την ελειψη αντιλογου, ο αντιλογος χτες και σημερα ειναι εκει που πρεπει, στο δρομο και οχι σπιτι του να γραφει στο φορουμ.

Καλο διαβασμα!
Άβαταρ μέλους
corfu
Real Name: corfu

Δημοσίευση από corfu »

@ O kanenas, και πάλι δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον που δεν θέλει να αντιδράσει. Ισα ισα του κλεινεις την σχολή, και βρίσκει ευκαιρία να χαλαρωσει και να ξεκουραστεί. Νομίζω ότι το 80% της σχολης να μη πω και παραπάνω, αυτό κάνει στις καταλήψεις και στις απεργίες..
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
nancy

Δημοσίευση από nancy »

ναι αλλα μη σας δω εξω την πρωτομαγια...ολοι δουλειες και στις σχολες για μαθημα....γτ ή εχουμε αποψη περι απεργιων και καταληψεων ή δεν εχουμε ....

σοβαρευτειτε καποια στιγμη μερικοι μερικοι γτ απο το διαβασμα εχετε καει !!!

απλα η εξεταστικη εχει αυτη τη μορφη λογω των μεγαλων κινητοποιησεων ... τιποτα δεν λειτουργει τις τελευταιες 2 εβδομαδες... οποτε ειναι πρακτικα αδυνατο να μπορει να γινει ομαλα η εξεταστικη εκτος αν πατε και πειτε στους καθηγιτες να μην κανουν απεργια ... ή σε οποιον αλλο...
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

+1 στην Corfu και επίσης το "εγώ αγωνίζομαι και για εσένα ενώ εσύ κάθεσε" δεν στέκει, διότι δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους και τα ίδια συμφέροντα, και αυτό φαίνεται από το πόσοι λίγοι είναι οι φοιτητές που συμμετέχουν στα συντονιστηκά των καταλήψεων / κατεβαίνουν σε πορείες κτλ.

Από τη στιγμή που με υποχρεώνεις να πέσω έξω στους δικούς μου στόχους για να με αναγκάσεις να αγωνιστώ για τα δικά σου συμφέροντα, παραβιάζεις τα δικά μου δικαιώματα, άρα η πράξη σου θεωρείται παράνομη στα πλαίσια της δημοκρατίας, και γι αυτό στα σοβαρά κράτη τέτοιες πράξεις διώκονται ποινικά.

Αν δεν σας αρέσει ένας νόμος, έχετε κάθε δικαίωμα να αντιδράσετε αρκεί να μην προσβάλλετε τα δικαιώματα της πλειοψηφίας που έχει άλλους στόχους και άλλα συμφέροντα σε σχέση με εσάς. Εάν πάλι νομίζετε ότι δεν είναι οι άλλοι πλειοψηφία αλλά εσείς, τότε φτιάξτε κόμμα, μπείτε στη βουλή, και κάντε ότι αλλαγές θέλετε. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία, αλλά ξέχασα, σε κάποιους δεν αρέσει αυτό το πολίτευμα γιατί έχουν μείνει στις θεωρίες του 1920 περί κομμουνισμού, άσχετα αν η ιστορία έδειξε (βλ. Σοβιετική Ένωση) ότι ένα τέτοιο σύστημα δεν μπορεί να επιβιώσει.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
corfu

Δημοσίευση από corfu »

nancy έγραψε: απλα η εξεταστικη εχει αυτη τη μορφη λογω των μεγαλων κινητοποιησεων ... τιποτα δεν λειτουργει τις τελευταιες 2 εβδομαδες... οποτε ειναι πρακτικα αδυνατο να μπορει να γινει ομαλα η εξεταστικη εκτος αν πατε και πειτε στους καθηγιτες να μην κανουν απεργια ... ή σε οποιον αλλο...
Και πάλι σου λέω ότι δεν θα ήταν έτσι αν οι παρατάξεις
Off Topic
απο θέμα εγωισμού και μόνο κατα την γνώμη μου
δεν διεκδικούσαν αυτήν την εξεταστική, αλλά δινόταν μόνο των εαρινών προς το παρόν. Μπορεί να σου φαίνεται εγωιστικό ή τρελό αλλά καποιοι βιάζονται να πάρουν πτυχίο, και όλο αυτό οντως μας πήγε πίσω. Και χωρις λόγο όπως φάνηκε.
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
nancy

Δημοσίευση από nancy »

@corfu δεν εχει βγει ακομα κανενα συμπερασμα απο το θεμα των καταληψεων κατα τη γνωμη και μαλλον ετσι ειναι ολα παιζονται ακομα ( νεα συνοδος πρυτανεων εν οψη αν θυμαμαι καλα)
η εξεταστικη ειναι πιεστικη ειναι χαλια μαυρα και μενα δεν μου αρεσει αλλα οκ! αφου ανοιξε με αυτο το τροπο η σχολη ας τη λουστουμε...
ολοι περαστικοι ειμαστε απο τη σχολη δεν σου ειπε κανενας οτι θα κατσει αιωνια !!! αλλα μπορει να κινητοποιειται ωστε να βελτιωνει τη σχολη!
Άβαταρ μέλους
corfu

Δημοσίευση από corfu »

nancy έγραψε:η εξεταστικη ειναι πιεστικη ειναι χαλια μαυρα και μενα δεν μου αρεσει αλλα οκ! αφου ανοιξε με αυτο το τροπο η σχολη ας τη λουστουμε...
Αυτά να τα δείτε εσεις που την διεκδικήσατε ετσι. Θεωρείς ότι θα είχες μια εξεταστική 5 εβδομάδων με άπλα αν ανοιγε αργότερα η σχολή;; Μάλλον δεν θα δίναμε τιποτα.
Αλλο οι κινητοποιήσεις άλλο οι καταλήψεις... κατα την γνώμη μου. Ολή αυτη η ιστορια μας πάει πίσω. Απλα δεν το έχετε διαπιστώσει ακόμα. Δεν βελτιώνουμε την σχολή μας ετσι.. την πάμε ακόμα πίσω. Σαν τμήμα σαν ίδρυμα κτλ. Στο πανεπιστημιο Κρήτης ειναι στα 300 καλυτερα του κοσμου , ενω εμεις κανουμε καταλήψεις και σταματαμε μόνο για τις εξεταστικες.

Δεν μου αρεσει να ξεφευγω, αλλα αναγκαστηκα. Συγγνωμη στους mod. :oops:

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
nancy

Δημοσίευση από nancy »

@corfu και @ολους ...
1.δεν σημαινει οτι επειδη υποστηριζω καταληψη-πορεια-απεργεια ανηκω στα εαακ (οπως ειμαι εγω ανενταχτη ειναι πολλοι αλλοι να σας φευγουν οι αποριες)
εχω διαφωνιες πανω σε καποια θεματα απο αυτα που λενε !!! και αρα εχω και γω το δικαιωμα να κρινω τη σταση τους οπως και εσεις
2.το ποιος υποβαθμιζει αναβαθμιζει κοκ ας μη το σχολιασω ...
3.πανεπιστημιο κρητης δεν ανηκει στην ιδια λιστα με το εμπ ...(διαφορετικα επιστημονικα πεδια) μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα!
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

τβχς έγραψε:Σε απεργία προσανατολίζονται τα σωματεία αστικών συγκοινωνιών

Ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το προσεχές διάστημα εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, με αιχμή το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή. Η πρώτη 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αναμένεται να εξαγγελθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία ωστόσο θα πρέπει να λάβει την έγκριση και από τα διοικητικά συμβούλια των σωματίων.
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

τι να λυσσαξουμε..αφου οι απεργιες πλεον ειναι στανταρακι..το λες σαν να νομιζεις οτι θα εκπλαγουμε... :lol:
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Georgrinder έγραψε:τι να λυσσαξουμε..αφου οι απεργιες πλεον ειναι στανταρακι..το λες σαν να νομιζεις οτι θα εκπλαγουμε... :lol:
Χώρια το ότι μεγαλώνουν λιγάκι τα κενά μεταξύ των μαθημάτων. Εγώ πχ θα έχω την ευκαιρία να διαβάσω και μηχ.4 τώρα :P
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
mathformath
Real Name: οργισμένο νιάτο

Δημοσίευση από mathformath »

Δηλαδή δεν κατάλαβα πότε αναμένεται να είναι η πρώτη απεργία?? Την Τρίτη? Ή την τρίτη θα μας πουν πότε?
Άβαταρ μέλους
Dante
Real Name: Dante

Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011

Δημοσίευση από Dante »

Απ' ό,τι διάβασα, αύριο Τρίτη θα έχουν 24ωρη απεργία Μετρό & ΕΘΕΛ. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα ότι τα μαθήματα, αντί για αύριο, θα δοθούν την Κυριακή 30/10 τις ίδιες ώρες και στις ίδιες αίθουσες?
Άβαταρ μέλους
corfu

Δημοσίευση από corfu »

Ναι :e_confused:

Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

Dante έγραψε:Απ' ό,τι διάβασα, αύριο Τρίτη θα έχουν 24ωρη απεργία Μετρό & ΕΘΕΛ. Αυτό σημαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα ότι τα μαθήματα, αντί για αύριο, θα δοθούν την Κυριακή 30/10 τις ίδιες ώρες και στις ίδιες αίθουσες?
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;; για αυτό, γιατί εγώ μόνο άρθρα που αναφέρονται σε συζητήσεις για εξαγγελίες έχω βρει. Ακόμα και το apergies.gr αναφέρεται σε φήμη ότι έχουν απεργία τα μέσα την Τρίτη
Προς νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ξεκινώντας από την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι ακόμα η απόφαση δεν έχει λάβει την απαιτούμενη έγκριση από τα επιμέρους διοικητικά συμβούλια των σωματείων.

Απεργία διαρκείας θα σηματοδοτήσει και η κατάθεση του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των ταξί.

Πηγή: newsbeast.gr
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”