mnm έγραψε:einai mesa oi bernoulli kai ricatti??giati sto vivlio den tis exei..
οχι... αυτα που εχει το βιβλιο.. διαβασε την υλη ακριβως και λυσε παλια θεματα( της Κυριακη.. και αν βρεις απο ηλεκτρολογους που εκανε παλια... και φυσικα τα παραδειγματα του βιβλιου..
Tsakalos έγραψε:
Εγω παντως δε θα σου προτεινα να πας να δωσεις χωρις να ξερεις bernoulli αφου πεφτει σχεδον καθε χρονο αν οχι καθε χρονο ενα τετοιο θεμα! Οπου βλεπεις πρωτοβαθμια με το y σε καποια δυναμη αμεσως να παει το μυαλο σου σε bernoulli!
Δε με νοιαζει τι εχει μεσα το βιβλιο γιατι εγω διαβαζω μονο απο Γιαννακη Γκαρουτσο
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ... ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ BOYCE DIPRIMA...και λιγο αρνο για τις Euler που μαλλον πεφτουν συχνα...
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Boyce-Diprima + Αρνός (που έχει Bernoulli-Riccatti-Euler)=10ρακι
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
corfu έγραψε:
οχι... αυτα που εχει το βιβλιο.. διαβασε την υλη ακριβως και λυσε παλια θεματα( της Κυριακη.. και αν βρεις απο ηλεκτρολογους που εκανε παλια... και φυσικα τα παραδειγματα του βιβλιου..
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Το πηρε η κυριακη το μαθημα? Τωρα το ειδα!!! Κ εγω διαβαζα τοσες μερες γκαρουτσο και ελυνα τα παλια θεματα του Κραββαριτη! Πως γινεται να ειμαι τοσο γκαντεμης? Τοσα χρονια το ειχε το μαθημα τωρα βρηκε να αλλαξει? Παλι σκατα θα τα κανω!! Θα μεινω 100 χρονια τροφιμος στη σχολη
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου! και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
mporei n m voh8hsei kapoios m t diavasma stis dunamoseires??px einai ola mesa i exei axreiasta?as pume t 5.7 einai mesa/?opoios mporei n pei kati praktiko..
Υπάρχουνε τα θέματα της κανονικής του '11? Του Φεβρουαρίου δηλαδή? Για να δούμε τι έβαλε!!?!
Edit: Thanks σε όποιον τα ανέβασε!
Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
Ουφ! Τι θεματα ηταν αυτα? Συνηθεις διαφορικες διναμε ή αναλυση 1?
Που ειναι οι παλιες καλες ασκησεις του Κραββαριτη?
Τελικα την εκανε και την εμφανιση του και ο κυριος Bernoulli! Απο τα ευκολα θεματα ευτυχως!
Οσο για το Γιαννακη Γκαρουτσο.. τον βλεπω να τον πεταω στο τζακι για να με κραταει ζεστο τις κρυες νυχτες του χειμωνα..
Που την ειδατε την bernoulli ρε παιδια?αν δεν απατωμαι η 1η ηταν πληρησ&η 2η χωριζομενων μεταβλητων...
Στο θεμα που ζητουσε τον τυπο με τα ολοκληρωματα για μια ειδικη λυση,τι ηθελε τελοσπαντων?
sfod έγραψε:Που την ειδατε την bernoulli ρε παιδια?αν δεν απατωμαι η 1η ηταν πληρησ&η 2η χωριζομενων μεταβλητων...
Στο θεμα που ζητουσε τον τυπο με τα ολοκληρωματα για μια ειδικη λυση,τι ηθελε τελοσπαντων?
Στο τριτο θεμα νομιζω ειχε μια εξισωση στην οποια εμφανιζοταν το y^3 και με αντικατασταση u=1/y κατεληγες σε χωριζομενων μεταβλητων!
Σε αυτο που ρωτας δε μπορω να απαντησω καθως το πρωτο θεμα ουτε καν το αγγιξα
εγω την πρωτη την ελυσα με αντικατασταση...u=y*x...και εβγαινε αμεσως.... η αλλη ελα μ ντε τι ηταν... την παλεψα την ξαναπαλεψα.. μετα κατελειξα λογω της δυναμης οτι ηταν μπερνουλι αλλα δεν θυμομουν την αντικατασταση.... Αυτο με τα ολοκληρωματα υπαρχει στο βιβλιο... ειναι θεωρητικο καπως...
Χωριζομενων μεταβλητων ε? και εγω ετσι την ελυσα... γτ ητα η πιο ευκολη λυση που μ ρθε στο μυαλο.... αλλα δεν νομιζω οτι ηταν σωστη....
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Το 1α, παντως πρεπει να βασιζεται στο θεωρημα οτι η οριζουσα Wronski των y(1), y(2) πρεπει να ναι διαφορη του 0 για να ειναι θεμελιωδες συνολο λυσεων, οποτε αφου εχουν ριζα στο Ι δν ισχυει...αυτο εκανα εγω τουλαχιστον
To 1β ειναι η ασκηση 30 σελ 194, αν πας εδω http://www.shmmy.gr/index.php?p=lesson_kormos&id=26 και κατεβασεις τις λυσεις εργασιων (1,5MB) εχει τη λυση... ουσιαστικα κανεις διευρευνση της Δ του χαρακτ πολυωνυμου και δειχνεις οτι καθως t-> απειρο, Υ1-Υ2-> 0
Το 3β ειναι bernulli αφου αν τη δ.ε. dy/dx+x*y^3=xy το φερεις στη μορφη y'+x*y^3=x*y=> y'-x*y=-x*y^3 που ειναι η γνωστη μορφη με α=3 και θεωρω την αντικατασταση y=u(x)^(1/1-a)