ti wra kleinei kathe mera i grammateia re paides?
2.30?
mia veveaiwsi spoudwn se poses meres sti dinoun?
edited by el_greco: παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish στους τίτλους των topics...
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Αν δεν κάνω λάθος οι ώρες που λειτουργεί η γραμματεία είναι 11:30 - 13:30. (ας με διορθωσει κάποιος, αν κάνω λάθος)
Για μια βεβαίωση (εγγραφής να υποθέσω) χρειάζεται να κάνεις αίτηση και θα την έχεις σε δύο εργάσιμες. (Αν πεις όμως ότι είναι επείγον, πχ για φορολογική δήλωση θα την έχεις σε μία εργάσιμη )
Για μια βεβαίωση (εγγραφής να υποθέσω) χρειάζεται να κάνεις αίτηση και θα την έχεις σε δύο εργάσιμες. (Αν πεις όμως ότι είναι επείγον, πχ για φορολογική δήλωση θα την έχεις σε μία εργάσιμη )
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
και αν μπαινεισ φανταρος σε 10 μερες, ειναι ιουλιος και ετοιμαζονται να φυγουν διακοπες και την επομενη μερα εχει απεργια σου την βγαζουν και σε 5 λεπτα
(υπαρκτο παραδειγμα)
(υπαρκτο παραδειγμα)

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα