Αν υπάρχει ήδη τόπικ γι'αυτό το μάθημα, ας ενωθούν. Πάντως, έψαξα επίμονα και δεν βρήκα...
Η απορία: αυτό το μάθημα χρειάζεται γνώσεις των ηλεκτρονικών και εργαστηρίων Ι ή πάει και μόνο του?
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Δε νομίζω να είναι η ίδια ακριβώς, καθώς θα έχει αφαιρεθεί η ύλη των Ηλεκτρονικών 1 φαντάζομαι. Όχι ότι δε θα χρειάζεται να ξέρεις αυτά που έγιναν στα 1...leyma έγραψε:Επίσης το νέο μάθημα έχει ακριβώς την ίδια ύλη με το παλιό Ηλεκτρονικά κι εργαστήριο του 5ου εξαμήνου. Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκε κάπου.
Θα βγει ανακοίνωση στο mycourses είπε ο Μαλτέζος, κι ότι μπορεί να αρχίσουμε αυτή τη Δευτέρα. Προς το παρόν, έχει ανεβάσει τον Εργαστηριακό Οδηγό, καθώς και κάποιες σημειώσεις για το PSpice.MagGod έγραψε:φαντάζομαι δεν εννοούν αυτήν την εβδομάδα
Ακριβώς η ίδια. Προχτές μίλησα με τον Αλεξόπουλο και μου είπε επίσης ότι ισχύουν και τα ίδια βιβλίαsos έγραψε:Δε νομίζω να είναι η ίδια ακριβώς, καθώς θα έχει αφαιρεθεί η ύλη των Ηλεκτρονικών 1 φαντάζομαι. Όχι ότι δε θα χρειάζεται να ξέρεις αυτά που έγιναν στα 1...leyma έγραψε:Επίσης το νέο μάθημα έχει ακριβώς την ίδια ύλη με το παλιό Ηλεκτρονικά κι εργαστήριο του 5ου εξαμήνου. Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκε κάπου.

πρεπει να γραφτουμε και στο mycourses?Αυτό μπορεί να γίνει ευκολότερα με το να κυκλοφορήσετε μεταξύ σας έναν κατάλογο ονομάτων και να μου τον παραδώσετε το εργότερο μέχρι την προσεχή Παρασκευή 18/11 το πρωί (π.χ. ως τις 12 μμ).