['Aρθρο] Κομματόσκυλο

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Gom@ris

Δημοσίευση από Gom@ris »

Γειαααα...
Καταρχήν θέλω να δηλώσω πως με εξέπληξε η διάσταση που δόθηκε στο θέμα. Νιώθω χαρούμενος που υπάρχουν φοιτητές που συμμερίζονται τους προβληματισμούς μου. Θα ήθελα να δώσω λοιπόν κάποια "διευκρίνηση" περί της λέξης "ψαράδες" που χρησιμοποίησα.
Θα το δώσω σε κουίζ:
Πώς λέγεται αυτός που μόλις γραφτείς στη σχολή σου τρέχει από πίσω να σε εξυπηρετήσει (ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ), να σου μαζέψει δικιολογητικά, να σου συμπληρώσει τις αιτήσεις, να σε βοηθήσει να επιλέξεις μαθήματα, να τρέχει πίσω από τις αίθουσες που κάνεις μάθημα στήνοντας τραπεζάκια και κολλώντας αφίσες, να σε κερνάει αβέρτα σφηνάκια και ουίσκια σε κλάμπ και μπουζούκια, και να εξαφανίζεται από προσώπου Γης μετά τις εκλογές;
Ψαράς λέγεται αγαπητοί μου. Γιατί αυτό κάνει μέχρι τη μέρα της κάλπης. Ψαρεύει όσες περισσότερες ψήφους μπορεί. Και μετά πετάει τα δολώματα στη θάλασσα και φεύγει. Φιλικά και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω χαμό στο φόρουμ.
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Μα δν σου κάθονται κιόλας κατεστραμμένε.Απλά σου κωλοτρίβονται ή απλα τρίβονται , ή σου χαιδεύονται ή κανουν διαφορα αλλα.Προσπαθουν να σε πείσουν οτι ενδιαφερονται.Ειναι κλασικη στρατηγική των παρατάξεων.Το ξερω γιατι το εχω δει.Ειχα παρακολουθήσει ολομέλεια ΠΑΣΠ αλλης σχολής χωρίς να είμαι μέλος γιατί με είχε βάλει ένας φίλος μεσα.Φάση κεκλεισμένων των θυρών.Να λεει ο αρχηγός τώρα Μαρία θα τρίβεσαι στους πρωτοετείς κ έτσι , θα τους βοηθάς , θα δείχνεις ενδιαφέρον, θα πασάρεις τηλέφωνο κ ετσι.Κ μην τσιγκουνευεσαι το μίνι.Ελα ρε παιδιά, αυτά είναι γνωστές και πάγιες τακτικές τώρα.Σε ολους τους πολιτικους χώρους.Το αρνείσαι?? Οπως κ τα κερασματα, τα ουίσκι, τα κλαμπ και ο συγκαταβατισμός και αλτρουισμός που σου δειχνουν.Ξαφνικά όλα αυτά βεβαια χάνονται μετα τη μέρα των εκλογών.Απλά είναι στανταρ πράγματα αυτα.Τί θίχτηκες , αλιέα? :lol:
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Μπράβο ρε αλάνια όλα τα ξέρετε!!Σας  θαυμάζω ρε φωτεινοί παντογνώστες!Έχετε άποψη για όλα και ας μην έχετε ιδέα τι σας γίνεται!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Εγώ προσωπικά (το'χω ξαναδηλώσει) όντως τα ξέρω όλα. Τώρα αν θες να γίνεις πιό σαφής μπορώ να σε βοηθήσω. Άλλωστε απ' ό,τι κατάλαβα φαίνεται κι εσύ να ανήκεις στο group των πιστών του δόγματος "όλοι οι άλλοι (συχνά σημαίνει "όσοι διαφωνούν με μένα") δεν έχουν ιδέα, εγώ τα ξέρω όλα αλλά δε θα πω τίποτα μέχρι να με παρακαλέσουν να τους δώσω τα φώτα μου".

Υ.Γ.: Χωρίς καμία παρεξήγηση επιφυλάσσομαι για ομολογία συμφωνίας με τον Laplace ακόμη κι αν αυτό που λέει είναι θεωρητικά παρόμοιο ή ταυτόσημο με αυτό που λέω εγώ (σε περίπτωση που αναφέρεσαι στα γραφόμενά του). Δεν είναι ζήτημα εμπάθειας, απλώς διαφωνώ με το ύφος και την παθολογική γκρίνια (κατά Χαμένο) που διαχέεται άφθονη στα κείμενά του. Ίσως στο μέλλον αποδειχθεί ότι εν τέλει φταίνε οι προθέσεις ή οι προκείμενές μας, αλλά σε πρώτο στάδιο, έστω φαινομενολογικά/επιφανειακά απλώς διαχωρίζω τη θέση μου 8)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Για να το παιξω και λιγο τριανταφυλλοπουλος :P :

Σχετικα με τις τακτικες ψαρωματος πρωτοετων, περα απο τις πασιφανεις και παισιγνωστες τακτικες (πρωτοετια τα γαρυφαλλα ανθιζουν εδω! κλπ κλπ), υπαρχουν και μερικες παλιες εικονες και αγαπημενες σχετικα με τις αναβαθμισμενες τακτικες προσελκυσης ψηφοφορων. Οπως η παρακατω ας πουμε:Εικόνα
...πονταροντας βεβαιως στη διεγερση... της πολιτικης συνειδησης!

Τωρα σχετικα με τα λεγομενα του Laplace θα επιταξω τα μεγαλα μεσα, ανεβαζοντας 2 αρχεια που αρκετοι παιζει να τα εχουν δει:

οδηγιες Α+ΟΥ για πετυχημενο ψαρεμα
... η ετερη μεγαλη παραταξη

... και βεβαια εχουν κυκλοφορησει και αλλα εντυπακια κατα καιρους που η μια παραταξη τα χωνει στην αλλη για τις τακτικες της! :lol:

Παντως κακα τα ψεματα τι θα ηταν ο "συνδικαλισμος" χωρις το ψηστηρι του, τα ρουσφετια, τις "παροχες", τις δημοσιες σχεσεις, τους αμετρητους τονους χαρτιου (ενεκεν ζυμωσεως δια μεσω της οπτικης οδου) και την εκλογικη εξαργυρωση;
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Katestramenos

Sorry που στο λέω αλλά εγώ αυτό που βλέπω στις εγγραφές είναι ένα τσουπμο άτομα που σε αντίθεση με αυτά που λέει το έγγραφο παρατάνε τους καφέδες όπου να 'ναι, απλώνουν τα πόδια τους όπου βρουν,μιλάνε κυρίως μεταξύ τους χωρίς να έχουν πρόβλημα να φωνάζουν αν είναι από απόσταση.
Και κάτι ακόμα το έγγραφο αυτό αν κατάλαβα καλά είναι από τότε που άλλαξε το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμεια εκπαίδευση.
Αλλά όταν κάνατε και σεις τα ίδια ακριβώς τα λέγατε ενημέρωση...τώρα ξαφνικα έγινε ψάρωμα...
Άβαταρ μέλους
noir
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Χαχα ποιοι ειμαστε "εμεις" παλικαρι μου;
Τωρα αν υπαρχει μια σχετικη ασυνεπεια δρασης και οδηγιων που εχουν δοθει, ε ειναι απαραδεκτο! Ακομα και σε αυτο ερασιτεχνες! :P :lol:
Σε αλλες σχολες ομως που δεν υπαρχει το συνδικαλιστικο μονοπωλειο της ΠΚΣ, ειναι πιο δραστηριες κ συνεπεις οι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, οποτε don't worry. ;)
Εικόνα
Katestramenos

Μιλάω για τους πρώην Εδρίτες που από όσο ξέρω έφτιαξαν αυτό το site.
Πάντως έχετε πλάκα.Περιμένετε να γράψω κάτι για να βγείτε να απαντήσετε αμέσως.Έχετε καεί πάνω από το pc μου φένεται
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ολοι βαλουν εναντιων σου φιλε μου... αστους να λενε... δεν ξερουν τι τους γινεται...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Katestramenos έγραψε:Μιλάω για τους πρώην Εδρίτες που από όσο ξέρω έφτιαξαν αυτό το site.
Πάντως έχετε πλάκα.Περιμένετε να γράψω κάτι για να βγείτε να απαντήσετε αμέσως.Έχετε καεί πάνω από το pc μου φένεται
Οι πρώην ΕΔΡίτες που λες, οι οποίοι ξεκίνησαν αυτό το site δεν τα κάναμε ποτέ αυτά :D
Για την ακρίβεια τα απεχθανόμασταν.
(Αυτό επειδή υποπτεύομαι ότι σε εμένα αναφέρεσαι λόγω των posts στην πρώτη σελίδα)
Τώρα αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη, γούστο σου και καπέλο σου :D
Δεν πρόκειται να σε μεταπείσω, αλλά ούτε και εσύ εμένα σε ό,τι αφορά την έννοια του ψαρέματος και πως αυτό γίνεται στη σχολή. Στην τελική αν πιστεύεις ότι το κάναμε, θα πρέπει να μας αναγνωρίσεις ότι έχουμε και περισσότερη εμπειρία σε αυτό, ώστε να το αναγνωρίζουμε  :lol:
ΑΑΑ και συγγνώμη που σου απάντησα. Είπα να ξεθολώσω λίγο από το κρασί και συνδέθηκα. Δεν έστησα καρτέρι, το ορκίζομαι :D
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
noir
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

βρε διστραξιον,
1) δεν εχεις μπει καν στον κοπο να δεις τι μπορει να εχω δημοσιευσει παλια στο φορουμ της εδρας.
2) αν ημουν εδριτης θα γραφα εκει ή
3)θα με ειχες δει να συνδικαλιζομαι εκει... αντι
4)  να ανταλλασω σεντονια -πολιτισμενης- αντιπαραθεσης με μελη που συνθεταν παλια στο εδροφορουμ (κλοπυράιτεντ by Xamenos) και πλεον στο σεμφοφορουμ(κλοπυράιτεντ by Xamenos).
5) γιατι αυτη η αναγκη σου να βαλλεις σε ολους ταμπελες; επειδη εχεις εσυ;
6) μεχρι τωρα με εχουν πει κνιτη, εαακιτη (το πιο συνηθισμενο), και πλεον και εδριτη! Η συλλογη μεγαλωνει! thanx!

Για το τεχνικο κομματι:
1)ειμαι απλως online, επειδη χρησιμοποιω τον υπολογιστη αυτες τις ωρες.
2)υπαρχει ειδοποιηση με mail! :P
ή νομιζες πως ολο το βραδυ περιμενα ποτε θα μου γραψεις;!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Κυρ Μάιος 13, 2007 2:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

παντως ετσι οπως ειναι οι δικες μας οι δαπιτισσες μαλλον θα εδιωχναν κοσμο αν αρχιζαν να τριβονται....
και νουαρ
οι εκφρασεις εδροφορουμ και σεμφοφορουμ ειναι δικες μου και προστατευονται απο το αστικο κρατος
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
noir
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

ε αμα ειναι να μπλεξω ρε αδερφε τραβω και ενα κλοπυράιτ, αλλα κριμα να μας τα παιρνει η ΑΕΠΙ, θα τα βρισκαμε κατω απο το τραπεζι. :)
Εικόνα
Katestramenos

Πραγματικά διασκεδάζω να σας βλέπω να σκυλιάζεται και να προσπαθείτε να μην το δείχνετε!Έχετε πλάκα όταν μπριζώνετε!!
Noir πραγματικά δε με νοίαζει τι ήσουν και τι είσαι,όταν έγραψα πρώην Εδρίτες δε νομίζω να ανέφερα το όνομα σου.
Χαμένε αν νομίζεις πως όλες οι Δαπίτισες της σχολής μας είναι μπάζα μάλλον πρέπει να τον ρίχνεις στη Σκλεναρίκοβα ή έστω στην Καγιά...
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Katestramenos έγραψε:Μιλάω για τους πρώην Εδρίτες που από όσο ξέρω έφτιαξαν αυτό το site.
Warning! Warning! Πολύ υψηλά επίπεδο αυτοπεποίθησης... Πάντως πολύ παιδαριώδης η απόπειρα προβοκάτσιας. Κάποια στιγμή οι "πρώην εδρίτες" θα την κάνουμε με ελαφρά, και τότε θα θέλω πάρα πολύ να δω τι θα έχεις να προσάψεις στους νέους διαχειριστές. Μπορείς, φυσικά, μέχρι τότε να εξακολουθείς να προσβάλλεις όλους τους φοιτητές, ανένταχτους, αυτόνομους, ανεξάρτητους, αριστερούς, δεξιούς, αναρχικούς, κτλ. που παρακολουθούν και γράφουν στο site, ισχυριζόμενος ότι... τι; Τους χειραγωγούν 3-4 "πρώην εδρίτες"; Ξέρω γω...

Είμαι σίγουρος, πάντως, ότι σου κάθεται στο λαιμό αυτό το "πρώην"... σου χαλάει τη μανέστρα. Τι ωραία που θα ήταν να ήμασταν ακόμα εδρίτες, ε; Δε βαριέσαι, ποντάρω στο ότι έχεις μισό δράμι παραπάνω μυαλό απ' ό,τι έχεις δείξει, οπότε περιμένω να ξαναπροσπαθήσεις. Εγώ θα'μαι πάνω από το πληκτρολόγιο και θα ανασαίνω για να δω την επόμενη εμπνευσμένη απάντησή σου.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”