['Aρθρο] Κομματόσκυλο

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Katestramenos έγραψε:Πραγματικά διασκεδάζω να σας βλέπω να σκυλιάζεται και να προσπαθείτε να μην το δείχνετε!Έχετε πλάκα όταν μπριζώνετε!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :ROFL2:
Παρομοίως! Πως ακριβώς ξέρεις ότι μπριζώνουμε με αυτά που λες? :D
Προφανώς δε μας ξέρεις καθόλου :D
(Δεν έβαλα πρώτο ενικό ώστε να μη μου πεις πάλι δεν αναφερόμουν σε σένα :D)
Τέλος πάντων το κεφάλι είναι πολύ μουδιασμένο αυτή τη στιγμή για να συνεχίσω τα offtopic. Το θέμα μας είανι το άρθρο του Gom@ris και όχι σε ποια παράταξη ανήκαν κάποτε κάποιοι από τους πρωτεργάτες του site αυτού.
Ας μην αρχίζουμε τα προσωπικά όταν δεν έχουμε επιχειρήματα :(
(πρόσεξες το πρώτο πληθυντικό :P Δεν αναφέρομαι σε σένα - μόνο)

Η γνώμη μου εξακολουθεί να είναι αυτή που έγραψα στα προηγούμενα posts μου. Πάω να παίξω red alert :D
Εβίβα μάγκες!!!!  :beer2:  :partyman:  :drunk:
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

@ katestramenos
Ναι; επειδη νομιζα πως απαντησες στην ερωτηση που χα κανει!
Αλλα επειδη εχω την εντυπωση οτι απλως τρολαρεις μιας και εχεις πηξει λογω διαβασματος μες το σαβατοβραδο (ομοιοπαθης), στειλε μου pm αμα ειναι να τα πουμε στο msn. :)

@Wizard :beer2: ...ok με επεισες παω για καμια μπυριτσα.  :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Κυρ Μάιος 13, 2007 2:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Χαμένε αν νομίζεις πως όλες οι Δαπίτισες της σχολής μας είναι μπάζα μάλλον πρέπει να τον ρίχνεις στη Σκλεναρίκοβα ή έστω στην Καγιά..
και λιγα λες...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

O_Xamenos έγραψε:
Χαμένε αν νομίζεις πως όλες οι Δαπίτισες της σχολής μας είναι μπάζα μάλλον πρέπει να τον ρίχνεις στη Σκλεναρίκοβα ή έστω στην Καγιά..
και λιγα λες...
ΑΑΑ εδώ έχει γέλιο!!!!
Να πάει να πνιγεί το red alert!!!
brw, Σε αυτή την κατηγορία έχουμε moderator, ή εμείς θα τρέχουμε αύριο? :p
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Θέλω 2-3 πρώην εδρίτες να φτιάξουν μια πρώην κατηγορία "Καταγγελίες και συκοφαντίες" και να ρίχνουν μέσα τα posts του Κατεστραμμένου. Εκεί φυσικά θα μπορούμε να απαντήσουμε μόνο όσοι ανήκουμε στη στοά της Πρώην ΕΔΡΑς.

Χαμένε, ντροπή... έπρεπε τουλάχιστον να κρατήσεις αποστάσεις από την Αντριάννα καθώς ξέρεις ότι είναι το "κορίτσι" του Παπαϊωάννου. Είσαι ήδη εκτεθιμένος. Κανονίσου.

@noir: Έχω νεότερα από τις εργασίες της π(ο)υρηνικής. Ωραία μουσική... μπάτε κανά chat. Κατεστραμμένε έλα και συ μπας και κάνουμε κανένα κονέ με τις φίλες σου τις δαπίτισσες... :P

@drcypher: Πάλι off-topic βγήκες...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Ο_Xamenos, ξέχασα να σου πω, έχεις χαιρετίσματα από τη Βίκυ (την Καγιά ντε!) και ρωτάει τι κάνεις αυτό τον καιρό και την έχεις γράψει
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
O_Xamenos
Επικοινωνία:

βασικα μιας και δεν ειμαι μοντερεητορ μπορω να αρχισω να γραφω λαλακιες....
αρα θα προτεινα να κανουμε παραταξιακα καλιστεια σεμφε...
δηλαδη η πιο ομορφες της καθε παραταξης να διαγωνιζονταν σε διαγωνισμο ομορφιας μακρια βεβαια απο τα σεξιστικα προτυπα που περνουν αυτοι οι διαγωνισμοι...

αληθεια ποιες δαπιτισσες ειναι τοσο ωραιες???
Εικόνα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
O_Xamenos
Επικοινωνία:

παο... εξεταστικη γαρ... ασε που εχει κωλογερασει και αυτη...
Εικόνα

ο χαμένος τα παίρνει όλα
lefdabest
Real Name: Ελευθέριος

Δημοσίευση από lefdabest »

(katarxas sorry gia ta greeklish alla eimai tis palia sxolis)

Kalispera!

Den ksero ti me epiase k meta apo toso kairo pou diavazo ta forums thelisa na kano to bima k na postaro mia apantisi. (mallon tha einai epidi varieme apisteuta na diavaso!!)

Tha grapso k ego loipon tin antilipsara mou pano se auto to thema kai elpizo na min figo poli offtopix!

Emena prosopika auto pou me stenaxorei einai to tsouvaliasma ton paratakseon/atomon pou einai se kapia parataksi/xromatismenous/tabelomenous/vamenous/komatopoiimenous/ktl ktl.  Dld oi apopseis k oi ekfraseis tou stil
Παρατηρείς διάφορους συμφοιτητές/συμφοιτήτριες που έχουν γραφτεί σε κάποιο κόμμα και καταλαβαίνεις και συ βρε αδερφέ, και συ βρε αδερφή, τι σημαίνει γράφεσαι κάπου. Σημαίνει δηλαδή:
i) Πηγαίνω την προηγούμενη μέρα στην λεγόμενη "ολομέλεια" του κόμματός μου όπου θα ακούσω τι παπαριές θα πετάξει ο ομιλητής αύριο, μαθαίνω πού θα χειροκροτώ και πού θα λέω ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! στους απέναντι
ii) Το βουλώνω όταν μιλάει ο βλαξ που μας εκπροσωπεύει
iii) Χειροκροτώ όταν χειροκροτούνε και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες (χαχαχαχαχαχα) μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ή διότι βούλωσε ο βλαξ τους απέναντι
iv) (Σε πιο advanced level πόκεμον) Κάνω και μια τοποθέτηση ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, την οποία πάντα μου έχουν δασκαλέψει από πριν και ποτέ δεν έβγαλα από το μυαλό μου και σκοπό έχει να στριμώξει τους απέναντι.
k milontas toulaxiston apo tin peira pou exo mazepsei tosa xronia tabeles vazoune pio poli ta atoma pou pasxoun apo tabelofovia :), dld ta anentaxta/aneksartita/apolitic atoma, para ta atoma pou vriskonte se mia parataksi.

ps1. e entaksi min ta issopedonoume ola exei k kana dio oraies dapitises oi sxoli  :lol:

ps2. gia na min sas kourazo prospathontas na mou ftiaxete to politiko/psixologiko/sexologiko profil mou aniko se parataksi k sigekrimena stin PKS (grr :evil:  alt+shift ΠΚΣ αλτ + σηιφτ). Varieme na to paizo undercover! (to xrima k i ideologia den krivonte!)
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

E ρε γλέντια!!!
Έχει πλάκα να σας γ@μ@ω το forum τελικά!!Υποσχομαι να συνεχίσω να σας βρίζω(πάντα εκλεπτησμάνα) όποτε μου δίνεται η ευκαιρία και να αποκτά λίγο ζωή το συμπαθέστατο κατα τα άλλα site σας...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Σαν πολύ αξία δε δίνεις στον εαυτό σου? Αν είναι να μην έχει ζωή το συμπαθέστατο κατά τα άλλα φόρουμ μας εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη γραφεις βλακείες ;)
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Ευχαριστώ για την εκτίμηση οπυ μου δείχνεις!!!
Καταλαβαίνω πόσο πολύ με έχεις συμπαθήσει!Να σαι καλα πρων κομματόσκυλο για να μην είμαστε και off topic.(Sorry για τον χαρακτηρισμό αλλά θέλω να δω την αντίδρασή σου)
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Τι θα λέγατε να ανοιξει ενα υπο-φορουμ με ποστς που γραφονται υπο την επήρεια εξεταστικης;  :P  Θα βολευε αυτες τις περιοδους που παρατηρειται μια κατακορυφη αυξηση των δημοσιευσων και του καψιματος.  8)
:DevilFlames:       :DevilFlames:        :DevilFlames:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
lefdabest
Real Name: Ελευθέριος

Δημοσίευση από lefdabest »

noir έγραψε:Τι θα λέγατε να ανοιξει ενα υπο-φορουμ με ποστς που γραφονται υπο την επήρεια εξεταστικης;  :P  Θα βολευε αυτες τις περιοδους που παρατηρειται μια κατακορυφη αυξηση των δημοσιευσων και του καψιματος.  8)
:DevilFlames:       :DevilFlames:        :DevilFlames:
De'n kako!
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

lefdabest έγραψε:k milontas toulaxiston apo tin peira pou exo mazepsei tosa xronia tabeles vazoune pio poli ta atoma pou pasxoun apo tabelofovia :), dld ta anentaxta/aneksartita/apolitic atoma, para ta atoma pou vriskonte se mia parataksi.
Εδώ θα διαφωνήσω. Δέχομαι ότι η έκφραση "κομματόσκυλο" είναι απόδειξη επιθετικής ταμπελοποίησης, παρόλα αυτά δεν στερείται βάσης ή αλήθειας τουλάχιστον ως προς το συνθετικό "κομματό-". Το αν κανείς θα είναι "σκυλο" ή όχι εξαρτάται από εκείνον, ανεξαρτήτως παράταξης. Κατά κανόνα, δε, τα περισσότερα "κομματόσκυλα" ήταν "-σκυλα" (με την έννοια της πόρωσης, του δογματισμού, της υπερβολής, της μονομέρειας, κτλ.) πριν ακόμα μπουν σε κάποιο κόμμα. Γι' αυτό μην μπερδεύετε όσους ψηφίζουν ή στηρίζουν ή συμμετέχουν σε μια (κομματική) παράταξη με τα κομματόσκυλα. Το άρθρο αναφέρεται (απ' όσο κατάλαβα) στους δεύτερους όχι τους πρώτους ;)

Οι περισσότεροι "ταμπελόφοβοι", δε, από την δική μου πείρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναναστραφούν ασθενώς ή ισχυρώς με συναδέλφους που βρίσκονται σε (άλλες) παρατάξεις. Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοιο κόλλημα.

Αντιθέτως (προς τα παραπάνω καθώς και την διαπίστωσή σου), έχω δει πως κάποια άτομα που είναι ενταγμένα σε μια παράταξη σπεύδουν να κολλήσουν ταμπέλα. Δεν έχω ακούσει ποτέ (ιδίως "παρασημοφορημένα") μέλη παρατάξεων να αποκαλούν άλλους συναδέλφους άλλων παρατάξεων με το όνομά τους. "Πες μας ΔΑΠίτη", "σκάσε ΕΑΑΚίτη", "μιλάει και ο ΚΝΕίτης", "τι να μας πει κι ο εδρίτης"... Πάντα με ενοχλούσε αυτό, και δεν το έκανα ποτέ.

Σε δεύτερο επίπεδο, επειδή όπως σου είπα μιλάω με πολλά παιδιά από όλες τις παρατάξεις, πρέπει να δεις πως κάνουν οι των άλλων εκείνη τη στιγμή. Π.χ. την ώρα που μιλάω με τον τάδε ΠΚΣίτη σκάει η χ ΔΑΠίτισσα και βλέπεις ξαφνικά το μάτι του να "γυρίζει"... την ώρα που μιλάς με ΕΑΑΚίτη σκάει η ΠΚΣίτισσα και βλέπεις τη δυσανεξία στο μάτι. Οι ίδιοι, δηλ. έχουν αποκλείσει τις σχέσεις με μέλη άλλων παρατάξεων, και δεν μπορούν να κρατηθούν όταν κάποιος άλλος δεν το κάνει.

Τέλος, σε τρίτο επίπεδο, συχνά γίνονται επιθετικοί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τάδε από τη ΔΑΠ (και τώρα δεν το λέω υποτιμιτικά αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω ονόματα) να μπαίνει μπροστά στους δείνα από την ΠΚΣ σε κουβεντούλα εκτός Γ.Σ. προκειμένου να μην ακουστεί αυτό που λέει, τον παράλλο από τη ΔΑΠ από δίπλα να φωνάζει "τι κάθεστε και μιλάτε με τους ΠΚΣίτες", κτλ..

Για να μη συζητήσω τί γίνεται αν συλληφθείς να μιλάς με κάποιον στο τραπεζάκι της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ, της ΠΚΣ, κτλ... Όλοι γύρω έχουν το νου τους, οι περισσότεροι, δε, δεν έχουν καν τη διακριτικότητα να αποχωρήσεις πριν σου πατήσουν την ταμπέλα με ψαρόκολα ;)

Οι ταμπέλες δεν εφευρέθηκαν από τους απολιτίκ/ανένταχτους/ανεξάρτητους. Ούτε η καφρίλα, ούτε η κοροϊδία. Ίσα-ίσα που κάποιοι από δαύτους προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτήν την παράδοση. Οι ταμπέλες ήρθαν μαζί με τα κόμματα, και συχνά η απόδοση τέτοιων "ετικετών" εκτός από υποτίμηση προς τον συνομιλητή (αντίπαλης παράταξης) δηλώνει και διαφήμιση/υιοθέτηση της ταμπέλας του ιδίου του ατόμου που ταμπελοποιεί τους άλλους. Κάτι σε φάση "είσαι βλάκας ΔΑΠίτης άρα/γιατί εγώ είμαι μάγκας ΕΑΑΚίτης", κτλ....

Και κάτι τελευταίο επειδή μιλάμε για ταμπέλες: Η ιδεολογία δεν προϋποθέτει ένταξη σε κάποιο κόμμα. Μπορεί μια κίνηση στην οποία συμμετέχεις να είναι στην ουσία "απολιτίκ" (ή "ακομματίκ), μπορεί ακόμα-ακόμα να μην συμμετέχεις σε καμία οργανωμένη παράταξη. Αυτό δεν σε καθιστά προσωπικά απολιτίκ. Ο άνθρωπος είναι φύσει πολιτικό ον, και αν πρέπει κάποιος να θορυβηθεί από αυτήν την φαινόμενη απολιτίκ στροφή του κόσμου είναι οι ίδιοι οι αυτόκλητοι και αυτοαποκαλούμενοι πολιτικοί/ιδεολογικοί/κομματικοί φορείς.

Αυτή η πατέντα του "όποιος δεν είναι οργανωμένος σε κομματική παράταξη είναι απολιτίκ" είναι εξίσου άδικη πολλές φορές με το "όποιος είναι οργανωμένος σε κομματική παράταξη είναι κομματόσκυλο". Αν μη τι άλλο είναι ασυνεπές οι "πολιτικοποιημένοι" να κράζουν τους ανένταχτους συναδέλφους τους, και όταν έρθουν οι εκλογές να τους πάνε από πίσω σαν χρωματιστές ουρές για μια ψήφο.

Προσωπική άποψη από προσωπική εμπειρία. Ας πουν κι άλλοι πως το έχουν αισθανθεί ή αντιληφθεί να δούμε αν υπάρχει σύγκλιση κάπου.
lefdabest έγραψε:ps2. gia na min sas kourazo prospathontas na mou ftiaxete to politiko/psixologiko/sexologiko profil mou aniko se parataksi k sigekrimena stin PKS (grr :evil:  alt+shift ΠΚΣ αλτ + σηιφτ). Varieme na to paizo undercover! (to xrima k i ideologia den krivonte!)
Γιατί μας στερείς τη χαρά της κατάστρωσης προφίλ; Πως θα εξασκηθούμε στην σπέκουλα προκειμένου να κάνουμε πλύση εγκεφάλου σε όλους τους Φοιτητές της ΣΕΜΦΕ για να τους κάνουμε πρώην εδρίτες σύμφωνα με την μεγαλοενοποιημένη θεωρία συνωμοσίας του Συμφοριασμένου; :cry: Τέσπα, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο, καθώς όπως φαίνεται προστέθηκες στη λίστα των "πλανεμένων" που ανέφερε παραπάνω :P

Όσο για το χρήμα και την ιδεολογία, πράγματι δεν κρύβονται, αν και πολλές φορές έρχονται σε σφοδρή αντίφαση (τουλάχιστον σε περιπτώσεις συντρόφων σου που γνωρίζω εδώ κι εκεί) :P

@Κατεστραμμένος: Keep walking, πας ντουγρού για moderator... Α, έχε το νου σου... συνεργαζόμαστε και με το πρώην βαθύ κράτος της απολιτίκ πρώην Δεξιάς και παίρνουμε τσάμπα τα ψυχοτρόπα χημικά από την Αντιτρομοκρατική... πρώτος στόχος είναι το κέντρο του κόσμου... εσύ! μπουυυυυυυυυυ!

@noir:  :supz:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”