Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- corfu
- Real Name: corfu
- Facebook ID: 0
Re: Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)
Off Topic
το πιασα 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
-
leyma
- Real Name: leyteris
Καποιο καλό παιδί που να έχει θέματα του '09 και επαναληπτικής του '11 ?
Τα φυλλάδια ασκήσεων είναι τα ίδια με άλλες χρονιές ?
thnx!
Τα φυλλάδια ασκήσεων είναι τα ίδια με άλλες χρονιές ?
thnx!
Όχι.leyma έγραψε: Τα φυλλάδια ασκήσεων είναι τα ίδια με άλλες χρονιές ?
-
StEf8eO
- Real Name: _
Δεν ξέρω ποιοι το γνωρίζετε και ποιοι όχι αλλά αφού δεν βλέπω να έχει αναφερθεί ας το πούμε,ο κ.Γαζής άφησε το μάθημα και τη θέση του στο πρώτο τμήμα πήρε ο κ.Κατσούφης.
Υ.Γ η ελπίδα άρχισε να αγνοφαίνεται ξανά στον ορίζοντα..
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Είναι στανταρ αυτό; Στο πρόγραμμα δε γράφει τον Κατσούφη, πότε αποφασίστηκε; Θα μου πεις είναι το πρώτο λάθος που κάνει η γραμματεία στο πρόγραμμα; :pStEf8eO έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι το γνωρίζετε και ποιοι όχι αλλά αφού δεν βλέπω να έχει αναφερθεί ας το πούμε,ο κ.Γαζής άφησε το μάθημα και τη θέση του στο πρώτο τμήμα πήρε ο κ.Κατσούφης.
alli mia fouska opos symvonis kai java moy vrwmaei kai edw...
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Δεν είναι φούσκα, παιδιά. Η μ@λ@κία είναι μάλλον της Γραμματείας στο προηγούμενο πρόγραμμα. Αν παρατηρήσετε, έχουν βάλει Φυσική ΙΙ-Γαζής, Δευτέρα 12.45-14.30 και την ίδια ώρα έχουν βάλει Ιοντίζουσες-Γαζής/Κατσούφης, Δευτέρα. Ο Κατσούφης δεν έχει καμμία σχέση με Ιοντίζουσες, σε προπτυχιακό επίπεδο. Μάλλον, ο Γαζής ενημέρωσε την Γραμματεία ότι αφήνει την Φυσική ΙΙ και θα την πάρει ο Κατσούφης και η πανέξυπνη Γραμματεία κατάλαβε ότι ο Κατσούφης θα κάνει Ιοντίζουσες μαζί με τον Γαζή!
Θα το εξακριβώσω σίγουρα αύριο και θα μπω να γράψω τί ισχύει τελικά, εκτός και αν με προλάβει κάποιος άλλος. Αν ισχύει leyma, δε χρειάζεσαι προηγούμενα θέματα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πάρεις τις φετινές σημειώσεις Κατσούφη από κάποιον, αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα. Ο Κατσούφης βάζει παρόμοια θέματα με τις ασκήσεις που κάνει στο μάθημα. Και να λύσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα φυλλάδια που θα δώσει ο Κατσούφης, γιατί μετράνε πολύ υπέρ σας στο τελικό διαγώνισμα (μέχρι και 1,5 μονάδα). Αυτά.
Θα το εξακριβώσω σίγουρα αύριο και θα μπω να γράψω τί ισχύει τελικά, εκτός και αν με προλάβει κάποιος άλλος. Αν ισχύει leyma, δε χρειάζεσαι προηγούμενα θέματα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πάρεις τις φετινές σημειώσεις Κατσούφη από κάποιον, αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα. Ο Κατσούφης βάζει παρόμοια θέματα με τις ασκήσεις που κάνει στο μάθημα. Και να λύσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα φυλλάδια που θα δώσει ο Κατσούφης, γιατί μετράνε πολύ υπέρ σας στο τελικό διαγώνισμα (μέχρι και 1,5 μονάδα). Αυτά.
-
StEf8eO
- Real Name: _
Λοιπόν παιδιά, δεν είναι φούσκα μιας και στο πρώτο μάθημα ήμουν εκεί αυτοπροσώπως.Απ΄ ότι μου είπε τα θέματα το καλοκαίρι θα είναι κοινά ώστε να μην υπάρχει διχασμός στην παρακολούθηση ενώ όπως σωστά αναφέρθηκε θα παραδώσει ασκήσεις που είναι πολύ πιθανό να μετράνε για bonus στο τελικό βαθμό.
Υ.Γ Λίγα τα λόγια για το υπέροχο προσωπικό της γραμματείας μας
..
Υ.Γ Λίγα τα λόγια για το υπέροχο προσωπικό της γραμματείας μας
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
-
leyma
- Real Name: leyteris
THNX ! Made my day !Ιάσωνας έγραψε:Αν ισχύει leyma, δε χρειάζεσαι προηγούμενα θέματα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πάρεις τις φετινές σημειώσεις Κατσούφη από κάποιον, αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα. Ο Κατσούφης βάζει παρόμοια θέματα με τις ασκήσεις που κάνει στο μάθημα. Και να λύσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα φυλλάδια που θα δώσει ο Κατσούφης, γιατί μετράνε πολύ υπέρ σας στο τελικό διαγώνισμα (μέχρι και 1,5 μονάδα). Αυτά.
StEf8eO έγραψε: Υ.Γ Λίγα τα λόγια για το υπέροχο ξανθό προσωπικό της γραμματείας μας..
- Georgrinder
- Real Name: Γιακουμης Πορδος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν πρέπει να νιώσω τυχερός που ήμουν ο 1 από τους 11 που πέρασε ο Γαζής στην επαναληπτική ή άτυχος που διάβασα το μάθημα 3 φορές για να το περάσω και το άφησε τώρα που το πέρασα....
Όποιος Α-Κ προλάβει πρόλαβε!!!...Ευκαιριάκι.
Όποιος Α-Κ προλάβει πρόλαβε!!!...Ευκαιριάκι.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
-
cane
- Real Name: Thomas
Καλησπερα παιδια!Ειμαι πρωτοετης και στο τμημα του κ. Κατσουφη κι αναρωτιομουν μηπως μπορειτε να μου πειτε 1-2 λογια για τον καθηγητη..Αν ειναι καλος και τα σχετικα, σε συγκριση με τον αλλο καθηγητη που διδασκει φετος το μαθημα.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
ειναι πολυ απλο .. πας λιγο πιο πανω στη σελιδα που βρισκεσαι και θα βρεις ο,τι ζητας ..cane έγραψε:Καλησπερα παιδια!Ειμαι πρωτοετης και στο τμημα του κ. Κατσουφη κι αναρωτιομουν μηπως μπορειτε να μου πειτε 1-2 λογια για τον καθηγητη..Αν ειναι καλος και τα σχετικα, σε συγκριση με τον αλλο καθηγητη που διδασκει φετος το μαθημα.
so simple
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
H καλοσύνη είναι σχετική έννοια...Αν πχ μετα από αριθμητικούς υπολογισμούς βρεις 0.00001 αντι για 0.00002 εχεις ένα σφάλμα 0.00001 το οποιο είναι μικρός αριθμός όμως 0.00002/0.00001 = 2 δηλαδή ο αριθμός που έπρεπε να βρεις είναι ο διπλάσιος από αυτόν που βρήκες => έχεις κάνει 50% σφάλμα που είναι τεράστιο!! Έτσι πάει και δώ.. Δεν ξέρω τι είναι ο κατσούφης πάντως σίγουρα (κακία γαζή)/(κακία κατσούφη)>>>>>>2!!!!!cane έγραψε:Καλησπερα παιδια!Ειμαι πρωτοετης και στο τμημα του κ. Κατσουφη κι αναρωτιομουν μηπως μπορειτε να μου πειτε 1-2 λογια για τον καθηγητη..Αν ειναι καλος και τα σχετικα, σε συγκριση με τον αλλο καθηγητη που διδασκει φετος το μαθημα.
-Georg Cantor
-Georg Cantor
- corfu
- Real Name: corfu
Μαλλον Georgrinder σε εχει συνεπαρει τοσο η χαρα που εφυγε ο Γαζης που δεν καταλαβες τι εννοει το παιδι. Θέλει να του συγκρίνουμε τον Τρακα με τον Κατσουφη για να επιλέξει. Οπώς είπε είναι πρωτοετό οπότε δεν ξέρει καν ποιος είναι ο ΓαζήςGeorgrinder έγραψε:H καλοσύνη είναι σχετική έννοια...Αν πχ μετα από αριθμητικούς υπολογισμούς βρεις 0.00001 αντι για 0.00002 εχεις ένα σφάλμα 0.00001 το οποιο είναι μικρός αριθμός όμως 0.00002/0.00001 = 2 δηλαδή ο αριθμός που έπρεπε να βρεις είναι ο διπλάσιος από αυτόν που βρήκες => έχεις κάνει 50% σφάλμα που είναι τεράστιο!! Έτσι πάει και δώ.. Δεν ξέρω τι είναι ο κατσούφης πάντως σίγουρα (κακία γαζή)/(κακία κατσούφη)>>>>>>2!!!!!cane έγραψε:Καλησπερα παιδια!Ειμαι πρωτοετης και στο τμημα του κ. Κατσουφη κι αναρωτιομουν μηπως μπορειτε να μου πειτε 1-2 λογια για τον καθηγητη..Αν ειναι καλος και τα σχετικα, σε συγκριση με τον αλλο καθηγητη που διδασκει φετος το μαθημα.
Λοιπόν @ cane. Εγώ συμπαθούσα πάντως τον Κατσούφη (πολύ) αλλά νομίζω οτι ο Τρακας εχει περισσότερη μεταδοτηκότητα για μένα παντα μιλάω. Η επιλογή είναι δική σου.
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- Georgrinder
- Επικοινωνία:
Αυτό που λες ισχύει ναι με εχει συνεπάρει... Τόσο που ενώ κατάλαβα τι εννοεί το παιδί απάντησα αλλαντάλλων.corfu έγραψε:Μαλλον Georgrinder σε εχει συνεπαρει τοσο η χαρα που εφυγε ο Γαζης που δεν καταλαβες τι εννοει το παιδι. Θέλει να του συγκρίνουμε τον Τρακα με τον Κατσουφη για να επιλέξει. Οπώς είπε είναι πρωτοετό οπότε δεν ξέρει καν ποιος είναι ο Γαζής.
Τεσπα πέρα από την πλάκα εμένα η συμβουλή μου είναι να παρακολουθεί στο τμήμα που ανήκει αλφαβητικά γιατί αυτός θα το διορθώσει.
-Georg Cantor
-Georg Cantor