[Κ3ο] Φυσική 3 (Δώστε μια βοήθεια!!)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
[Κ3ο] Φυσική 3 (Δώστε μια βοήθεια!!)
Ειμαι 6ο ετος κ προσπαθω να διαβασω φυσικη 3 αλλα ειναι πολλα αυτα που εχω να διαβασω κ εχω πελαγωσει
(για την ακριβεια εχω πολλες εναλλακτικες κ δεν ξερω τι να διαλεξω ,μερικες δε μου φαινονται ολοκληρωμενες!)Εχω σημειωσεις του καθηγητη (ειμαι στο τμημα του Φωκιτη,αλλα εχω σημειωσεις απο τον αλλο καθηγητη-δεν εχω παρακολουθησει,δυστυχως!)οι οποιες δεν εχουν κ τα πολλα παραδειγματα,ουτε μου φαινονται γενικοτερα αρκετες για να περασω το μαθημα,επισης φετος εχουν δωσει ενα μικρο βιβλιο γι αυτο το μαθημα,ειναι εκδοση του πολυτεχνειου που εχει ελαχιστοτατα παραδειγματα κ καποια θεωρια.Με βαλανε πηρα ενα βοηθημα του Αρνου,αυτο ωραιο ειναι αλλα λιγο τεραστιο!!μονο 415 σελιδες και δεν εχει κ ολη την υλη πρεπει να συμπληρωσεις και απο αλλο 2ο βιβλιο του Αρνου.Τελος εχω απο παλια το βιβλιο του Γκαρουτσου.Καποιος που εχει δωσει τωρα τελευταια το μαθημα ας βοηθησει λιγο!!Εχω διαβασει το μικρο με τη λιγη θεωρια-ασκησεις κ τωρα διαβαζω τις σημειωσεις του που δε μου γεμιζουν το ματι.Τι να κανω,νομιζω πως το τελος θα χω διαβασει λιγο απο ολα κ τελικα.....δε θα ξερω τιποτα!!Δεχομαι μονο σοβαρες προτασεις!! 
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Με ένα καλό βούρτσισμα των δοντιών και μια προσευχη στον Αη Νικόλα ( πολυούχο των θαλασσών(ε) των ναυτικών(ε) και προφανώς και τον κυμάτων) όλα θα πάνε καλά. Δοκίμασε να τρως παράλληλα Ράφλες ή τα καινούρια κυματιστά Λέυς. Ενώ αν συνδιάσεις να διαβάζεις ακούγοντας Αρλέτα, Αστεριάδη, Χωματά και γενικά εκπροσώπους του νέου κύματος η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιαη....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Καταρχην ψυχραιμια! Πρεπει οπως λεει και ο Xamenos, να εξοικιωθεις με τα κυματα. Τωρα που ζεστανε ο καιρος οι προυποθεσεις ειναι ιδανικες...
Πηγαινε στη θαλλασσα, διπλα στο γλυκο το κυματακι, χαλαρωσε...
και αστο για Σεπτμεβρη! 
Αν αρχιζεις τωρα το διαβασμα δε νομιζω να το προλαβαινεις, σορυ...
ΑΝ δεν εχεις τιποτε αλλο να δωσεις, δοκιμασε γκαρουτσο και τα σετ των ασκησεων που εχει δωσει ο κατσουφης ή ο φωκιτης.
Πηγαινε στη θαλλασσα, διπλα στο γλυκο το κυματακι, χαλαρωσε...
Αν αρχιζεις τωρα το διαβασμα δε νομιζω να το προλαβαινεις, σορυ...
ΑΝ δεν εχεις τιποτε αλλο να δωσεις, δοκιμασε γκαρουτσο και τα σετ των ασκησεων που εχει δωσει ο κατσουφης ή ο φωκιτης.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, επειδή το αυτάκι μου πήρε ότι η Enigma έδωσε μια καταπληκτική εργασία στο Φωκίτη, πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να περάσει το μάθημα! Όσο για Αρνο-Γκαρούτσους, εγώ ένα ξέρω:
The weak will fall, the strong remain
No Pain, no gain
The weak will fall, the strong remain
No Pain, no gain

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Βασικά αν θες απλά να την περάσεις, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. :?
Ειδικά αν έχεις παραδώσει+παρουσιάσει εργασία, θες να γράψεις απλά ένα 3,5.
Νομίζω πως τα θέματα είναι λίγο "στάνταρ". Αν κοιτάξεις δηλαδή τα παλαιά θέματα (θα τα βρεις στο εργαλείο του portal) θα δεις πως τα θέματα πραγματεύονται 2-3 πράγματα (πχ. συξευγμένες ταλαντώσεις). Ε, ένα θεματάκι θες
Τώρα στη σελίδα του ο Κατσούφης έχει ανεβάσει λυμένες ασκήσεις (γύρω στις 60 σελίδες pdf. Θα το βρεις εδώ ).
Βέβαια θα πελαγώσεις αν κάτσεις να τις δεις όλες, αλλά...
Το βιβλίο του pain είναι όντως καλό για θεωρία, αλλά από ασκησούλες-παραδείγματα, εμένα τουλάχιστον, δε μου λέει κάτι... :roll:
Ειδικά αν έχεις παραδώσει+παρουσιάσει εργασία, θες να γράψεις απλά ένα 3,5.
Νομίζω πως τα θέματα είναι λίγο "στάνταρ". Αν κοιτάξεις δηλαδή τα παλαιά θέματα (θα τα βρεις στο εργαλείο του portal) θα δεις πως τα θέματα πραγματεύονται 2-3 πράγματα (πχ. συξευγμένες ταλαντώσεις). Ε, ένα θεματάκι θες
Τώρα στη σελίδα του ο Κατσούφης έχει ανεβάσει λυμένες ασκήσεις (γύρω στις 60 σελίδες pdf. Θα το βρεις εδώ ).
Βέβαια θα πελαγώσεις αν κάτσεις να τις δεις όλες, αλλά...
Το βιβλίο του pain είναι όντως καλό για θεωρία, αλλά από ασκησούλες-παραδείγματα, εμένα τουλάχιστον, δε μου λέει κάτι... :roll:
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Επικοινωνία:
Έχω κάτι λυμένα θέματα που με είχαν βοηθήσει τότε (μερικά είναι γραμμένα με το χεράκι μου
)
http://users.ntua.gr/ge01014/Kymatiki.pdf
http://users.ntua.gr/ge01014/Kymatiki.pdf
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
υπερφυσικό"
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Επικοινωνία:
Να σαι καλά.
Είμαστε και οι δυο 6ο έτος και αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να αλληλοβοηθούμαστε. Πρέπει να τελειώνουμε πια με αυτή τη σχολή.
Είμαστε και οι δυο 6ο έτος και αυτό είναι ένας παραπάνω λόγος να αλληλοβοηθούμαστε. Πρέπει να τελειώνουμε πια με αυτή τη σχολή.
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
υπερφυσικό"
υπερφυσικό"
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Off Topic
το φόρουμ προσφέρει και τηλεγνωριμίες όπως βλέπετε
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου