[Πρωταπριλιά 2012] Κατάργηση Banner "no to ACTA"
-
mathformath
- Real Name: οργισμένο νιάτο
- Facebook ID: 0
Re: Κατάργηση Banner "no to ACTA"
Kαλά πως γίνεται να αλλάξει κάτι στο site επειδή έκαναν παράπονο κάποιοι καθηγητές? Δημοτικό πάμε?
Ή παριστάνουμε τους πειθήνιους φοιτητές? Περίεργο. Και γιατί οι υπεύθυνοι του site που διαφωνούν με αυτό το banner δεν το είπαν απο την αρχή. Γιατι δεν δήλωσαν οτι δεν είναι ομόφωνη αυτή η απόφαση, αλλα υπάρχουν ένας δυο διαχεiριστές που συμφωνούν με το ACTA.
Τέλοςπαντων αν και η δικη μου άποψη περί ACTA και πνευματικών διακαιωμάτων είναι χρώματος γκρί, τελίκα συμφωνω με αυτό το Banner. Aλλά όλο αυτό με καθηγητές και λοιπά βρωμάει..
Ή παριστάνουμε τους πειθήνιους φοιτητές? Περίεργο. Και γιατί οι υπεύθυνοι του site που διαφωνούν με αυτό το banner δεν το είπαν απο την αρχή. Γιατι δεν δήλωσαν οτι δεν είναι ομόφωνη αυτή η απόφαση, αλλα υπάρχουν ένας δυο διαχεiριστές που συμφωνούν με το ACTA.
Τέλοςπαντων αν και η δικη μου άποψη περί ACTA και πνευματικών διακαιωμάτων είναι χρώματος γκρί, τελίκα συμφωνω με αυτό το Banner. Aλλά όλο αυτό με καθηγητές και λοιπά βρωμάει..
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Θα σας γράψω μεθαύριο την άποψη μου για το θέμα......
@mathformath
Παραπονα για το forum απο καθηγητες εχουν ξαναυπαρξει. Πιο συγκεκριμενα ειχανε βρισει και απειλησει τον καθηγητη σε ενα post και οι τοτε admins το'σβησανε (να θυμισω οτι το post παραβιαζε γενικα τους κανονες του forum και δε σβηστηκαν και τα αλλα posts που τον ενοχλουσαν)
@palasso
Καθομαστε σε αναμενα καρβουνα
Παραπονα για το forum απο καθηγητες εχουν ξαναυπαρξει. Πιο συγκεκριμενα ειχανε βρισει και απειλησει τον καθηγητη σε ενα post και οι τοτε admins το'σβησανε (να θυμισω οτι το post παραβιαζε γενικα τους κανονες του forum και δε σβηστηκαν και τα αλλα posts που τον ενοχλουσαν)
@palasso
Καθομαστε σε αναμενα καρβουνα
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Και ύστερα από απαίτηση των χρηστών, το topic διαθέτει την κατάλληλη ψηφοφορία. Παρακαλώ ψηφίστε όσοι περισσότεροι γίνεται.
There's no place like ::1
- lunatic
- Real Name: Zoro
Λοιπόν το ACTA δεν ειναι παιξε γελασε... Όσοι λένε να κατέβει ας το ξανασκεφτουν λιγάκι...
Δηλαδή έλεος... Αν δεν καταλαβαίνετε την σοβαρότητα της κατάστασης τι να πω...?
Δηλαδή έλεος... Αν δεν καταλαβαίνετε την σοβαρότητα της κατάστασης τι να πω...?
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
- kostas213
- Forum Administrator

Ναι, για αυτό άνοιξα και την ψηφοφορία, για να φιμώσω την αντίθετη άποψη.Cyberscout έγραψε:Κάνοντας τα στραβά μάτια σε όλες τις αντίθετες απόψεις, φυσικά και έχεις δίκιο!!!
Από την αρχή υπήρχε μία διαφωνία και δεδομένων των συνθηκών καλύτερα είναι να το διαπραγματευτούμε όλοι μαζί το θέμα.mathformath έγραψε:Kαλά πως γίνεται να αλλάξει κάτι στο site επειδή έκαναν παράπονο κάποιοι καθηγητές? Δημοτικό πάμε?
- Cyberscout
- Real Name: ΔΓ/ΔΑ
- Επικοινωνία:
Το poll μάλλον περισσότερο για ξεκάρφωμα το κόβω παρά για "διαπραγμάτευση". Έστω, δε θα κάτσω να το αναλύσω άλλο, είναι ανούσιο από τη στιγμή που ούτε οι διαχειριστές δε συνεννοείστε μεταξύ σας. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λογικό το ότι, πετάτε το μπάνερ και μετά σκάνε οι 2 από εσάς και λένε δημόσια "α δε μας άρεσε, δε συμφωνήσαμε ποτέ". Αυτό δείχνει ότι, όχι μόνο δε σέβεστε τους χρήστες - οι οποίοι αναγκάζονται να βλέπουν ένα παραλήρημα να διαδραματίζεται διαδικτυακά - αλλά και ότι δε σέβεστε καθόλου τους υπόλοιπους διαχειριστές τους οποίους αγνοείτε παντελώς θέλοντας να κάνετε το δικό σας.
Συγγνώμη αν επεμβαίνω σε "εσωτερικό" θέμα, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον υβριστικό σαν πράξη το όλο θέμα.
Συγγνώμη αν επεμβαίνω σε "εσωτερικό" θέμα, αλλά το θεωρώ τουλάχιστον υβριστικό σαν πράξη το όλο θέμα.
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Δεν ξέρω αν είναι κάποια φάρσα, πάντως το θέμα παραείναι σοβαρό για κάτι τέτοιο. Και οι συγκεκριμένοι admins μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Θυμηθείτε «αγαπητοί» admins πως εγώ πρώτος έδωσα την ιδέα για το banner, σε κάποια συζήτηση που είχαμε κάνει μέσω msn. Και επειδή δε μ' αρέσει αυτή η κλίκα που δημιουργείται εις βάρος όλων μας, έχω ήδη υποβάλλει την παραίτησή μου ως mod σε περίπτωση που αποφασιστεί το κατέβασμα του banner. Καληνύχτα σας.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Θα πρότεινα να ξανασκεφτείς λίγο καλύτερα αυτά που γράφεις για να μην έχουμε μπλεξίματα...
Γιατί ο μόνος λόγος που γίνεται αυτή η συζήτηση δημόσια είναι επειδή το forum έχει δημοκρατικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου θεωρώ λογικό (αν και υπάρχουν και admins που διαφωνούν) να δοθεί μία ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν την άποψή τους πάνω στο θέμα.
Γιατί οκ, ωραία όλα αυτά με την ACTA αλλά το προηγούμενο τόπικ έλεγε με όλο τον εγωισμό του μόνο πόσο μας βοήθησε, όχι αν συμφωνούμε ή όχι με την όλη φάση!
Γιατί ο μόνος λόγος που γίνεται αυτή η συζήτηση δημόσια είναι επειδή το forum έχει δημοκρατικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου θεωρώ λογικό (αν και υπάρχουν και admins που διαφωνούν) να δοθεί μία ευκαιρία σε όλους να εκφράσουν την άποψή τους πάνω στο θέμα.
Γιατί οκ, ωραία όλα αυτά με την ACTA αλλά το προηγούμενο τόπικ έλεγε με όλο τον εγωισμό του μόνο πόσο μας βοήθησε, όχι αν συμφωνούμε ή όχι με την όλη φάση!
- kostas213
- Forum Administrator

Cyberscout νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει τις προθέσεις μας. Δεν δημιουργήθηκε το topic για να αποφασίσουμε με το έτσι θέλω αλλά για να συζητήσουμε. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα, γιατί δεν μπορείς να σχολιάζεις τον τρόπο που συνεργαζομαστε οι διαχειριστές μεταξύ μας όταν είσαι απ' έξω.
markelos η παραίτηση είναι ακραία σαν απόφαση. Βασικά προς απειλή πάει έτσι όπως το γράφεις...
markelos η παραίτηση είναι ακραία σαν απόφαση. Βασικά προς απειλή πάει έτσι όπως το γράφεις...
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
@markelos Ο τρόπος με τον οποίο το λες είναι σαν να έρχεται μία παράταξη (η δικιά σου) να γεμίζει όλη τη ΣΕΜΦΕ με τα πανό της και αφού κάποιος είχε την εκπληκτικά προφανή ιδέα
να κατεβούν τα πανό εσύ να λες ότι αυτό καταπατά τα δικαιώματά σου και ότι θα παραιτηθείς.
Αν είναι δυνατόν!
Χάριν της καλής συνεργασίας που είχαμε ως τώρα ξανασκέψου το γιατί το banner πιθανότατα θα κατέβει!
να κατεβούν τα πανό εσύ να λες ότι αυτό καταπατά τα δικαιώματά σου και ότι θα παραιτηθείς.
Αν είναι δυνατόν!
Χάριν της καλής συνεργασίας που είχαμε ως τώρα ξανασκέψου το γιατί το banner πιθανότατα θα κατέβει!
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
Κοίτα, τόσο καιρό δε γράφω πολλά και με λυπεί που φτάνω σε αυτό το σημείο και θα βγει αυτό το θέμα παραέξω.
Αλλά το γεγονός και μόνο πως έγινες admin σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, και ενώ εγώ προϋπήρξα mod πολύ πριν εσύ έρθεις, μου λέει πολλά για την κλίκα που έχει δημιουργηθεί. Και πίστεψέ με δε με ενδιαφέρει καθόλου η εξουσία ή οι βαθμοί, εγώ μπήκα στο team για να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει... τεσπα ξεφύγαμε από το τοπικ και δε θέλω να το πάω σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να μου μιλήσετε ξέρετε που θα με βρείτε.
Αλλά το γεγονός και μόνο πως έγινες admin σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, και ενώ εγώ προϋπήρξα mod πολύ πριν εσύ έρθεις, μου λέει πολλά για την κλίκα που έχει δημιουργηθεί. Και πίστεψέ με δε με ενδιαφέρει καθόλου η εξουσία ή οι βαθμοί, εγώ μπήκα στο team για να βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει... τεσπα ξεφύγαμε από το τοπικ και δε θέλω να το πάω σε προσωπικό επίπεδο. Αν θέλετε να μου μιλήσετε ξέρετε που θα με βρείτε.
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Παιδιά, είναι και τα κείμενα δικά σας ή μόνο οι ερμηνείες???
@ cyberscout
στο στρατό ήσουν ο ψαρούκλας της υπόθεσης?
@ cyberscout
στο στρατό ήσουν ο ψαρούκλας της υπόθεσης?
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Ναι, να σας πω; Πως την είδατε εδώ; Οι προσωπικές επιθέσεις κομμένες. Και όποιος μιλάει για κλίκες ας δει λίγο πιο πέρα από το δενδράκι το ολόκληρο δάσος. Δε θα απολογηθεί κανείς για την επιλογή του constant ως admin. Δεν είναι κανενός το θέμα και δεν έχει περάσει μέρα που να μην κρατά επάξια με τη δουλειά του αυτή τη θέση .. σε αντίθεση με άλλους.
Δε παρεμβαίνω για να πάρω θέση στο θέμα, αλλά για να πάρω θέση στο πως το χειρίζεστε. Cyberscout, Markelos δε χρειάζεται να ανεβάζετε τους τόνους .. Θαρρώ πως με λιγότερη εμπάθεια μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και να προσφέρετε στο θέμα!
Γενικά, ppl .. relax!
Ιάσωνα, για όνομα, βγες από το καβούκι σου .. αρκετά τράβηξε το αστείο με εσένα.
Δε παρεμβαίνω για να πάρω θέση στο θέμα, αλλά για να πάρω θέση στο πως το χειρίζεστε. Cyberscout, Markelos δε χρειάζεται να ανεβάζετε τους τόνους .. Θαρρώ πως με λιγότερη εμπάθεια μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και να προσφέρετε στο θέμα!
Γενικά, ppl .. relax!
Ιάσωνα, για όνομα, βγες από το καβούκι σου .. αρκετά τράβηξε το αστείο με εσένα.
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Πολλα συσσωρευμενα νευρα βλεπω....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada