Η Ελλάδα υπό "κατοχή";

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

Εγώ συμωνώ με τη θεωρία ότι δεν υπάρχει ιός Εητς Αη Βι και Εητζ...

το γεγονός ότι λείπουν τα απαιτούμενα στατιστικά αναμενόμενα συμπεράσματα από τους νεκρούς έχει να κάνει με το ότι η ασθένεια αυτή προσβάλλει συγκεκριμένους ανθρώπους,κ μάλιστα αυτούς που φροντίζουν να δοξάζουν τη Θεά Αφροδίτη και το Θεό Ερμή .Οι Απόλλωνας και Ήρα μεταμφιεζόμενοι σε γιατρούς/εραστές  προκαλούν τις αναφερόμενες ασθένειες.

Πολύ φοβούμαι ότι κ εγώ 8α έχω την ιδίαν μοίραν,αν και τυγχάνω της ευνοϊκής μεταχείρισης του Θεού Ποσειδώνα,επειδή αποκαλύπτω αυτές τις αλήθειες που η 'παράγκα' του Ολύμπου έχει επιμελώς κρύψει...

Λευτεριά στον Ήφαιστο...(τότε που τον φυλάκισαν ιδρύθηκε η μάκροσοφτ...τυχαίο?

"Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα ορκίζεται στα Ιερά Οστά όλων των νεκρών Ελλήνων πεσόντων σε μάχη, ότι θα εκδικηθεί κάθε ανθρωπόμορφο κτήνος που τολμά να υβρίζει Έλληνες Ιερείς και Ελληνίδες Ιέρειες, καθώς και την άθεη αλητεία που τολμά να κάνει παρανοϊκές συγκρίσεις με το μισελληνικό ιερατείο των ναζωραίων κτηνανθρώπων. Οι Έλληνες Ιερείς και οι Ελληνίδες Ιέρειες, νεκροί και ζωντανοί, βρίσκονται στον αντίποδα του μισελληνικού χριστιανικού ιερατείου. Ο οιοσδήποτε συσχετισμός των δύο ιερατείων από «ελληνοκεντρικούς» αλήτες, για την Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα αποτελεί αιτία πολέμου μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας."

αν ψήνεται κανείς να φτιάξουμε πανκ συγκρότημα Άθεοι Αλήτες να μου το πεί

:twisted:
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Σίγουρα το συγκεκριμένο άρθρο είναι μεγάλη τροφή για σκέψη. Έστω και το 1/3 από αυτά που λέει να ισχύουν, μιλάμε για τεράστια εγκλήματα. Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό το άρθρο είναι ότι ξεχειλίζει από δογματισμό. Επαναλαμβάνει συνεχώς το 'Χριστιανοί γιατροί', δηλαδη Ισλαμιστές, άθεοι κλπ γιατροί δεν έχουν καμμία συμμετοχή σε όλα αυτά που παραθέτει; Κρίμα γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά με τέτοιους δογματισμούς αυτομάτως χάνει μέρος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας του το άρθρο..

Edit: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν το παίζω δικηγόρος των Χριστιανών, δεν είμαι θρησκόληπτος, για μένα όλες οι θρησκείες-δογματισμοί-φανατισμοί-κλπ έχουν γίνει λίγο πολύ μέσα ελέγχου των μαζών-πολέμου-έχθρας-σκοταδισμού κλπ..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

~Ας δούμε λεπτομερώς τα σημεία που αποκαλύπτουν την μεγαλύτερη ιατρική απάτη του 20ου αιώνος μ.α.χ.χ.

Τι είναι αυτό το μ.α.χ.χ.;;

~Όταν κάποιος κάνει τεστ για HIV, το τεστ δεν ανιχνεύει τον ιό HIV, αλλά κάποια αντισώματα που ίσως να αντιστοιχούν στον  HIV.

Σωστό, ισχύει.

~Οι χριστιανοί «ιατροί» κατήργησαν όχι μόνον τις επιστημονικές αρχές ... οι χριστιανοί «ιατροί» ωνόμασαν σύνδρομο AIDS ... τότε οι χριστιανοί «ιατροί» άλλαξαν τον ορισμό του AIDS ... να συντηρήσουν το ψεύδος τους οι χριστιανοί «ιατροί»...

Έλεος, μάγκα!

~Πρόκειται για στατιστικά μοντέλα που προσομοιώνουν μία υποθετική κατάσταση από ανθρώπους που κάθονται στα γραφεία του ΟΗΕ και αυτοσχεδιάζουν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.

Δεν μπορώ να καταλάβω, ποιο είναι το πρόβλημα... :supz:

~Όσοι κάνουν χρήση ναρκωτικών, όσοι κάνουν πολλές μεταγγίσεις αίματος, όσοι κάνουν επικίνδυνη σεξουαλική ζωή (οπότε, drcypher, δεν έχεις πρόβλημα), όσοι έχουν κακή διατροφή (μάλλον βιάστηκα να μιλήσω), σε κάποια στιγμή της ζωής τους παρουσιάζουν συμπτώματα αυτού που αποκαλείται AIDS.

~ Τρίτο κριτήριο: Ο ιός πρέπει να αναπαράγει όμοια νόσο όταν χορηγηθεί σε υγιή πειραματόζωα. Αλλά μέχρι στιγμής ο HIV δεν προκαλεί το σύνδρομο AIDS ή άλλη αρρώστια, όταν χορηγείται σε υγιή πειραματόζωα.

Πλάκα κάνεις;!; :shock:

~4η Λήγοντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

:prayer:  :prayer:  :prayer:
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Hengeo έγραψε:Σίγουρα το συγκεκριμένο άρθρο είναι μεγάλη τροφή για σκέψη. Έστω και το 1/3 από αυτά που λέει να ισχύουν, μιλάμε για τεράστια εγκλήματα. Αυτό που δεν μου αρέσει σε αυτό το άρθρο είναι ότι ξεχειλίζει από δογματισμό. Επαναλαμβάνει συνεχώς το 'Χριστιανοί γιατροί', δηλαδη Ισλαμιστές, άθεοι κλπ γιατροί δεν έχουν καμμία συμμετοχή σε όλα αυτά που παραθέτει; Κρίμα γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά με τέτοιους δογματισμούς αυτομάτως χάνει μέρος της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας του το άρθρο..
Ειπα να μη μιλησω, αλλα μιας και βαρειμαι απιστευτα και κατι τετοια αρθρα μου τη δινουν στα νευρα, θα πω και γω τη βλακεια μου! :P
Ειμαστε σοβαροι ρε παιδια; Απο οπου και να το πιασεις σαν αρθρο ειναι γεματο ανακριβειες, σφαλματα, και αγνοια στοιχειωδων ιατρικων γνωσεων.

Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS  θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του  HIV υπήρξε
Ναι, υπαρχει και το προφυλακτικο εντελως τυχαια, και αφου μεταδιδεται μεσω  της σεξουαλικης επαφης νομιζω ειναι ενα αρκετα αποτελεσματικο μετρο για αν αποφευχθει η πανδημια.

Δεν υπαρχει σιγουρη καταδικη σε θανατο; ελαχιστοι ειναι οι ανθρωποι που ζουν με το AIDS για πολλα χρονια, και αυτοι με βαρεια φαρμακευτικη αγωγη.
Η απάτη του HIV αρχίζει σταδιακώς να καταρρέει. Ουδείς ασθενής με AIDS έχει θεραπευθεί ποτέ από την υπάρχουσα φαρμακευτική αγωγή. Αντιθέτως όσοι έλαβαν τα αντιρετροϊικά φάρμακα, τα οποία περιλαμβάνουν το ΑΖΤ και τους αναστολείς πρωτεασών, είτε πέθαναν είτε βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου.
Και στην αφρικη που δεν εχουν προσβαση στα φαρμακα αυτα παλι πεθαινουν. Στις χωρες μαλιστα που λογω ελλειπους ενημερωσης/θρησκειας δεν ενθαρυνεται η χρηση προφυλακτικου μετραμε χιλιαδες θανατους καθε χρονο.
Μπορεί σήμερα να έχουμε υπερηχογράφους και μικροσκόπια, αλλά από τον Μεσαίωνα δεν έχει αλλάξει σε τίποτε η δομή σκέψεως της ιατρικής. Τότε οι χριστιανοί «ιατροί» εφήρμοζαν την αφαίμαξη ως βασική θεραπευτική μέθοδο για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα. Σήμερα οι χριστιανοί «ιατροί» εφαρμόζουν την χημειοθεραπεία για κάθε καρκίνο, για κάθε αρρώστια, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

Ούτε τότε ούτε σήμερα ενδιαφέρθηκε κάποιος από αυτούς τους δήθεν ιατρούς να εφαρμόσει δύο βασικές Ιπποκράτειες Αρχές: α)θεράπευσε τον άρρωστο, όχι την αρρώστια και β) αν δεν μπορείς να κάνεις καλό στον άρρωστο, τουλάχιστον μην του κάνεις κακό.  
No comment... φραπελια all the way!!
Κορυφαίοι επιστήμονες, όπως οι Peter  Duesberg, Ελένη Παπαδοπούλου-Ηλιοπούλου,  Kary  Mullis, έχουν κάνει εξαντλητικές έρευνες πάνω στο θέμα  HIV-AIDS. Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι το ιατρικό κατεστημένο κερδοσκοπεί εις βάρος των λαών προπαγανδίζοντας ένα ψεύδος.
Αυτο ειναι σιγουρο, και εχει σχεση με το καρτελ των φαρμακοβιομηχανιων. Αλλα ουτε κατι καινουργιο ειναι αυτο, ουτε σχετιζεται μονο με τα φαρμακα ή τις αρρωστειες, ουτε με τις θρησκειες, αλλα με τον καπιταλισμο.
Ακόμη και αν υπήρχε αυτός ο τρομερός ρετροϊός, θα έπρεπε να ανιχνεύεται εύκολα στους φορείς του
Πραγματι δεν ανιχνευεται ευκολα. Λογω του πολυ μικρου μεγεθους και των ιδιαιτερων χαρακτηριστηκων του, η ανιχνευση του εινai μια δαπανηρη διαδικασια που κραταει αρκετες μερες και με ποσοστο επιτυχιας οχι πολυ μεγαλο. Ωστοσο μπορει να ανιχνευτει.  :wink:
Έχει αποδειχθεί ότι το ΑΖΤ προκαλεί αυτό που υποτίθεται ότι καταπολεμά. Χορηγείται από τους χριστιανούς «ιατρούς» για να καταπολεμήσει την ανοσολογική ανεπάρκεια, ενώ προκαλεί ανοσολογική ανεπάρκεια.
Αυτο ειναι κοινως γνωστο και δε βρισκω πως θα μπορουσε να γινει κατι διαφορετικο. Μια αναδρομη στη βιολογια του λυκειου, εξηγει τους λογους, δε θα αφιερωσω χρονο να το εξηγησω.
Τρίτο κριτήριο του Koch): Ο ιός πρέπει να αναπαράγει όμοια νόσο όταν χορηγηθεί σε υγιή πειραματόζωα. Αλλά μέχρι στιγμής ο HIV δεν προκαλεί το σύνδρομο AIDS ή άλλη αρρώστια, όταν χορηγείται σε υγιή πειραματόζωα.
Τα κριτηρια αυτα εινα για βακτηρια, OXI ιους. αργκκκκ :evil:

Τεσπα γενικα το αρθρο ειναι ατελειωτο και διατρητο επιστημονικα και διανοητικα απο 500 μεριες, παρεμβαλοντας μερικα σωστα σημεια, τα οποια δεν αποδεικνυουν σε καμια περιπτωση την "υποθεση" του συγγραφεα. Δε ξερω γιατι αφιερωσα αυτο το τεταρτo απο τη ζωη μου... καψιμο μα τον Δια!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Entksei ok o noir me kalipse pliros...
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

@noir στην αφρικη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τον αριθμο των θανατων,οπως και απο την αιτια θανατου...πες μου τωρα οτι κανουν τοξικολογικες και νεκροψια.......

το αζτ επιβαλεται στους θετικους στον ιο για καποιο περιεργο λογο....,αν καποιος δεν επερνε τη βαρια φαρμακευτικη αγωγη εισαι σιγουρος οτι δεν θα ζουσε παραπανω ισως και για παντα,ειναι επισης λογικο να πασχεις απο ανοσολογικη ανεπαρκεια και να σου δινουν φαρμακο που την προκαλει?το εχουμε χασει τελειως???εκτος του οτι ο ΗΙV χαρακτηριζεται ρετροιος και οπως θυμαμαι εγω οι ρετροιοι δεν ηταν βλαβεροι για κανενα οργανισμο
εχεις ακουσει για καποιους που που εχουν αντισωματα στο ρετροιο και ζουν τη ζωουλα τους μια χαρα ,και αυτο το εχουν απωδωσει στο οτι ειναι απογονοι απο επιζησαντες της μαυρης πανουκλας στην ευρωπη........

δε ξερω εγω ημουν παντα δυσπιστος σε αυτο το θεμα...αρχικα πιστευα οτι τον εφτιαξαν τον ιο στο εργαστηριο για να πουλησουν φαρμακα.....ισως τελικα η αληθεια ειναι ενα βημα παραπερα
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

χμμμ.... τολμηστε να δειτε την ταινια ο επιμονος κηπουρος...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

την εχω δει.....τι θες να πεις με αυτο?
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

noir δεν διαφωνώ. Αυτό που εννοούσα με αυτό που έγραψα είναι ότι αν έχει έστω και μία μικρή δόση αλήθειας, χάνεται μέσα στο δογματισμό από τον οποίο ξεχειλίζει το άρθρο και ο δογματισμός ως γνωστών οδηγεί σε ανακρίβειες, λανθασμένες γενικεύσεις κλπ

Εμένα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι αυτό με τα φάρμακα. Εξ'άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Πόσοι ξέρουν ότι η Ηρωίνη κάποτε χορηγούνταν στους εξαρτημένους από άλλα ναρκωτικά (κοκαΐνη κλπ) για να απεξαρτηθούν; Και τώρα γίνεται το ίδιο με την μεθαδόνη έναντι της ηρωίνης!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Gia mena prospernaw ton dogmatismo an kai den den simfono me auto ton tropo pou einai grammeno to arthro kai stekomai sta stoixeia pou provali auto.Kata tin apopsi mou o noir exei dikio apla kati pou den einai apodexto apo tin epistimi akoma den simainei oti den uparxei.Apo to ena akro katantame na upostirizoume to allo kai to antitheto.Tosos kosmos exei pethanei apo auto,oti kai an einai auto,kai tha prepei na skeftoume oti stin ousia i allithia einai kapou stin mesi.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”