Εκλογές Ιούνη 2012

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

papagalakos II
Real Name: Λουμίδης
Facebook ID: 0

Re: Εκλογές Ιούνη 2012

Δημοσίευση από papagalakos II »

rontrigez έγραψε:Θα μα τρελάνεις ρε? Πριν δεν έλεγες για τον Κάστρο και τον Γκουεβάρα? και πως αυτοί με 10 και 80 ακόμα ο καθένας έκαναν επανάσταση?
Ναι, γιατί δεν ξέρω τα ονόματα και των 90 ανταρτών! Συγνώμη! Η ουσία αυτού που έλεγα είναι ότι οι συνθήκες ήταν φαινομενικά αδύνατες αλλά προσπάθησαν, ενώ στις σημερινές ώριμες συνθήκες εσείς κάνετε τις πάπιες.

Θα σε ρώταγα αν είσαι εντελώς ηλίθιος αλλά ξέρουμε ότι ψηφίζεις ΚΚΕ οπότε τσάμπα η ερώτηση.
rontrigez έγραψε:Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις?
Παίρνω μαθήματα από εσένα.
rontrigez έγραψε:Δεν μου γραψες για το θέμα κυβέρνηση? Σου απάντησα τι λέει το πρόγραμμα γι αυτό.
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τι λέει το πρόγραμμα του ΚΚΕ για την κυβέρνηση. Λέει ό,τι λέει και για κάθε περίπτωση που βρίσκεται μπροστά στις ευθύνες του! Ανοησίες!
rontrigez έγραψε:Δύο φράσεις αν τις απομονώσεις από μια ομιλία 4-5 σελίδων μοιραία οδηγούν σε αυτό που θέλεις εσύ. Γκεμπελιστικες τακτικές...
Κάποιες φράσεις μπορούν να έχουν νόημα από μόνες τους. Μην κάνεις το βλάκα (είσαι ήδη), οι κωλοτούμπες που κάνει η Παπαρήγα όταν είναι να αποφύγει τα αδιέξοδα της λογικής του ΚΚΕ κάνουν μπαμ από απόσταση.
rontrigez έγραψε:Μου κάνεις και την γυριστή. Δεν έγραψα ευρωλάγνος αλλά ευρωενωσιολάγνος αφομοιώνεις γρήγορα την πασόκικη τακτική βλέπω.
Διάβασα τι έγραψες. Απλά ντρεπόμουν να γράψω μια τόσο ηλίθια λέξη. Δεν νομίζω ότι το ευρώ και η ΕΕ συνηθίζεται να πηγαίνουν χώρια.

Ποιος απ' τους δύο ακολουθεί τη ΠΑΣΌκικη λογική και αντί να μιλάει επί της ουσίας ασχολείται με το αν αντέγραψα σωστά τη μ*****α που έγραψες;
rontrigez έγραψε:Ο Λενινισμός πέρα από πρακτικά ζητήματα, βάθυνε την επαναστατική θεωρία.
Ναι, και εσύ σήμερα έρχεσαι και την μπαζώνεις φτάνοντάς την μέχρι τον αστράγαλο. Πρόσεχε μην πνιγείτε στην επανάσταση εκεί στον Περισσό.
rontrigez έγραψε:Προφανώς η πολιτική ανάλυση που έκανε ο Λένιν για την σοσιαλδημοκρατία σε μια δεδομένη ιστορική στιγμή δεν μπορεί να ταυτιστεί ως λενινισμός. Αντίθετα αποτελεί την μαρξιστική σκοπιά στα πράματα την δεδομένη στιγμή. Εσύ όμως τον αρνείσαι στο συνολό του.
Εσύ αρνείσαι την έννοια της "δεδομένης στιγμής" και είσαι περήφανος που το Κόμμα σου είναι πιο δυσκίνητο και από τον Πάγκαλο.

Δεν αρνούμαι το λενινισμό στο σύνολό του. Λέω πως η επανάσταση όπως έγινε το 1917 δεν σημαίνει ότι πρέπει ή μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
Αντίθετα με κάποιους άλλους που στη μία κωλότσεπη έχουν το "Ρ" και στην άλλη το προσπέκτους της επανάστασης...

Την κουβέντα βλέπω μια χαρά την γυρίζεις από 'δώ και από 'κει.
rontrigez έγραψε:Και συνεχίζεις τις ακροβασίες, σχετικά με το θέμα της κρίσης. Έστω και με την δική σου ερμηνεία σχετικά με την κρίση του καπιταλισμού. Τι εννοείς? Οτι το Κευνσιανό μοντέλο του καπιταλισμού θα τα κατάφερνε καλύτερα? Οτι ο καπιταλισμός έχει ανθρώπινο πρόσωπο και φταίνει τα γκολντεν μποις? Σοβαρέψου...
Η ικανότητα του ΚΝίτη είναι άλλα να διαβάζει και άλλα να καταλαβαίνει. Για την ακρίβεια πρώτα "καταλαβαίνει", μετά απαντάει και μετά ίσως μπει στο κόπο να διαβάσει ή να ακούσει. Αλλά και πάλι έχει καταλάβει ήδη οπότε τσάμπα μιλάς...
rontrigez έγραψε:Α και το καλύτερο. Στις κυβερνήσεις της περιόδο 89 συμμετείχε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ με πρόεδρο τον Φλωράκη και γεγ.γραμματέα τον Κύρκο. Έλεος με τις ψευτιές και τις βρωμίες που αναπαράγεις. Και όλοι οι προσκυνημένοι που συνέχισαν να βρίσκονται στον ΣΥΝ αφού έκαναν οτι μπορούσαν να μετατρέψουν το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους, αποτελούν την σημερινή ηγεσία του ΣΥΝ(Λαφαζάνης, Δρίτσας, Δραγασάκης κτλ κτλ)
Τώρα δεν κατάλαβα, αποκηρύσσεις τον Φλωράκη, θεωρείς ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ευθύνη για τις αποφάσεις του Κόμματός του ή προσπαθείς να πείσεις ότι η συγκυβέρνηση δεν έγινε ποτέ;

Ανέφερες τον Γκέμπελς πριν αλλά μάλλον δεν μας έχεις φανερώσει την κρυφή σου αγάπη για τον Όργουελ!
rontrigez έγραψε:ΥΓ: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους...
Σιγά τα αίματα εξεγερμένε... Και μη τα λες δημόσια αυτά, θα σε διαγράψουν.
Άβαταρ μέλους
d d doora!!
Real Name: Domovoi

Δημοσίευση από d d doora!! »

papagalakos II έγραψε: Θα σε ρώταγα αν είσαι εντελώς ηλίθιος ....
rontrigez έγραψε:Είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις?
.
:doh:

rontrigez έγραψε:Ο γιος του Χαλαβατζή, λαικό παιδί είναι που την είδε αλλιώς. Και συ νομίζω για αυτό κατηγορείσαι από τα ΕΑΑΚ. Δεν είναι παιδί της μπουρζουαζίας.
..."Την είδε αλλιώς"???????Μλκα μου, δεν τρίπαρε ο τύπος......Όσων αφορά το σκουλήκι για το οποίο μιλάς την τελευταία φορά είχε καταδικαστεί 7 μήνες για πορνεία από την Συνδιάσκεψη, αλλά μας ξέφυγε το άθλιο αυτό υποκείμενο...Εφιάλτης θα γίνω στον ξύπνιο σου, σκουλήκι μέχρι να σε βρω.....
rontrigez έγραψε:Και προφανώς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος.
Τι λες μωρέ και τι πας να αιτιολογήσεις???Τη στάση του ΚΚ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ??Που ήταν και η κυρίως προεκλογική του γραμμή??Τα σάπια πας να αιτιολογήσεις????(Και ήθελα να σε ρωτήσω, που πας ρε Καραμήτρο με το "ΠΑΣΟΚ ΝΔ δν αλλάζουν, μην εμπιστεύεσαι το ΣΥΡΙΖΑ"????Που πααααααας?)
papagalakos II έγραψε:Αυτό που ήθελα να πω παραπάνω είναι ότι ενώ κάπου ξεκίνησαν επαναστάσεις σε δύσκολες συνθήκες, εδώ που οι συνθήκες είναι ώριμες το ΚΚΕ μιλάει για εκλογές.
Ώριμες συνθήκες για επανάσταση???????????Εκτός κι αν θεωρείς πως η καταπίεση και η απογοήτευση μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ώριμες συνθήκες δεν μπορώ να καταλάβω πως χαρακτηρίζεις τις συνθήκες ώριμες για επανάσταση....Αλλά υπάρχει και οργή οπότε θεωρώ πως οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοικές για παρέμβαση κι έτσι να οδηγηθούμε σε κάποιες "Κερατέες"....Μέχρι να οδηγηθούμε εκεί δεν μπορώ ούτε καν φορώντας γυαλιά (nerd joke) να δω τις συνθήκες επανάστασης. Αλλά θα συμφωνήσω σχετικά με την σάπια πολιτική του ΚΚΕ...

Η βασική διαφορά της επαναστατικής και της ρεφορμιστικής αριστεράς είναι ότι η πρώτη αγωνίζεται παράνομα και ένοπλα για το βίαιο τσάκισμα του καπιταλισμού, ενώ η δεύτερη παλεύει για αλλαγή μέσω των εκλογών και με αγώνες στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας.
Τι λες κι εσύ μωρέ?????Η επαναστατική αριστερά πρέπει να υπάρχει παντού όπου υπάρχει η ταξική πάλη και να την οξύνει...Μάντεψε που διεξάγεται η ταξική πάλη..
papagalakos II έγραψε: Απορία. Γνωρίζεις ότι ο Λένιν έχει πει να στηρίζουμε σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις όταν αυτές παίρνουν φιλολαϊκά μέτρα;
Ένα ρευστό ΣΥΡΙΖΑ με αντιπολίτευση Ν.Δ. και πιέσεις από την 7% Χρυσή Αυγή με παράλληλες επιθέσεις από τα του Ευρώ τα καμάρια και όλα αυτά μέσα στην ευροζώνη και την Ε.Ε..Μάλλον θα το έβλεπε και αυτό ο Λένιν..

Νικολή πως κ χάθηκες???Δν θα μιλήσεις για τν πρωτιά του Αντώνη και πως θα βοηθείσει τα πανεπιστήμια να παρέχουν σωστό, στυγνό επιστημονισμό κάνοντάς μας υπόδειγμα χώρα και υπόδειγμα εργάτες???Ε, υπόδειγμα φοιτητή???
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."

Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

papagalakos II

Αυτό είναι όλο; Δεν έχεις δική σου γνώμη; Ένα link με την εκτίμηση της ΚΕ;
Γράψε κάτι δικό σου αν θες να το διαβάσουμε. Εγώ τουλάχιστον.
Manthos
Real Name: Manthos

Δημοσίευση από Manthos »

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ με την ελπίδα να οδηγήσει η άνοδός του σε φιλολαϊκή πολιτική ή/και σε ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, οφείλουν να απαιτήσουν τη μετεκλογίκη διαγραφή στελεχών όπως αυτός...

http://orionhellas.blogspot.gr/2012/05/ ... _9972.html

Καλά έκανε και μαζεψέ τους έμπειρους ΠΑΣΟΚους εργατοπατέρες, πως αλλιώς θα γινόταν πολυσυλλεκτικός. Ωστόσο, αν δεν τους πετάξει τώρα που τους ξεζούμιξε, θα μπορούμε πλέον να μιλάμε με βεβαιότητα για το "νέο ΠΑΣΟΚ".
rontrigez

Κοτζαμαν ανακοινωση με πανελλαδικη χροια και δεδομενα δε σου αρκει?
papagalakos II

Όχι, είναι μια ανακοίνωση που απαιτείται να είσαι μέλος του ΚΚΕ και να έχεις την απαιτούμενη αφέλεια/κουράγιο για να διαβάσεις. Προτιμώ να διαβάσω κάποια δική σου σκέψη (φαντάσου...)

Πάντως για τον Μητρόπουλο φήμες λένε ότι τον πήρανε για να έχουν κάποιον να βάλουν στο δημόσιας τάξης. Μεταξύ αστείου και σοβαρού...
Lled
Real Name: Mhtsos

Δημοσίευση από Lled »

κύριοι , κυρίες ,
τον ήπιαμε και δεν μπορούμε να πούμε και τίποτα
Manthos
Real Name: Manthos

Δημοσίευση από Manthos »

papagalakos II έγραψε: Πάντως για τον Μητρόπουλο φήμες λένε ότι τον πήρανε για να έχουν κάποιον να βάλουν στο δημόσιας τάξης. Μεταξύ αστείου και σοβαρού...
Ακούγεται πάντως, τελείως στα σοβαρά, ότι αν δεν σε προβληματίζει ένα καθίκι στο προ-πο, τότε δε πρέπει να παραπονιέσαι για τη καταστολή, τη συνεργασία των μπάτσων με τους ναζί, τους βασανισμούς μεταναστών στα α.τ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποδειχθεί η προαναφερθείσα συνεπαγωγή, οπότε γιατί όχι, ας κάνουν το Μητρόπουλο αρχιμπάτσο.
pitsirikos
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από pitsirikos »

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τον ήπιαμε, με τη μόνη διαφορά ότι δεν μου προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση, άλλωστε νομίζω σε ένα από τα πρώτα μου posts στο θέμα εκλογές, κάτι τέτοιο είχα πει.
Τώρα κάποιες σκέψεις.
1ο ζήτημα) Δεν νομίζω πλέον να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι ο δεξιός ξέρει να συσπειρώνεται. Πρόκειται για μια συσπείρωση συστημικής επιβίωσης, μια τελευταία ανάσα που παίρνει αυτό το σάπιο σύστημα μέχρι την κατάρρευση του. Αυτό βέβαια που ο Σαμαράς δεν έχει καταλάβει είναι πως αυτό που του συνέβη, δηλαδή να βγεί πρώτος(και να σχηματίσει κυβέρνηση) είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να πάθει. Θεωρώ δεδομένο πως μια τέτοια συγκυβέρνηση δεν έχει ούτε καν εξαμηνιαία πίστωση χρόνου. Ούτε. Καν.
Μόλις περάσουν τα πρώτα αντεργατικά και αντιλαικά μέτρα από το επόμενο κύμα, θα δείτε τι έχει να γίνει.
Μια κυβέρνηση Σύριζα θα είχε ανοχή, θα είχε πίστωση χρόνου. Τούτοι δω, νιετ.
Που με φέρνει στο διακαές
2ο ζήτημα) Τι θα συνέβαινε αν σήμερα είχαμε κυβέρνηση Σύριζα; Θα άλλαζε κάτι; Πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα; Αναρωτιούνται δικαίως κάποιοι.
Είναι ένα δύσκολο ερώτημα να το απαντήσεις σε κάποιον αγωνιστή αριστερό (ή αριστερούλη κατά κάποιους)που έχει αφιερώσει κόπο και μέρος της ζωής του σε κάποια δράση οραματιζόμενος ένα πιο στρατηγικό σημείο(βλέπε Σύριζα) απ'το οποίο θα μπορέσει να εξορμήσει στην πρώτη από τις πολλές ουτοπίες-σταθμούς μέχρι να φτάσει στην τελευταία(διαρκής επανάσταση anyone?) και που αναρωτιέται, πάλι δικαίως, "Μεχρι πότε αντιπολίτευση γαμώ την π***γία μου; αν όχι τώρα πότε;"
Νομίζω ότι η πιο πάνω παράγραφος είναι αρκετά κοντά στο σκεπτικό με το οποίο συντάχθηκαν πολλοί ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με το Σύριζα φέτος. (και ναι αγόρια και κορίτσια, υπήρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μέσα, όσο και να χτυπιέστε, υπάρχουν)
Η γνώμη μου, (όπως πάντα μπορεί να είναι και λάθος, εδώ μέσα το αλάθητο το αφήνω σε άλλους λεβέντες), είναι ότι δεν θα ήταν καλύτερα. Ο Σύριζα θα νέρωνε κι άλλο το κρασί του. Είναι ένα τόσο πολυσυλλεκτικό μόρφωμα που, συγχωρείστε με αν δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς από τα πενιχρά ποσοστά που είχε άλλοτε θα μπορούσε να κυβερνήσει διαχειριζόμενος ένα ποσοστό που εμπεριέχει μέσα του εκ διαμέτρου διαφορετικές αντιλήψεις. Θα έβγαζε δηλαδή έναν μέσο όρο από θέσεις και έχοντας ως λάβαρο το αντιμνημόνιο θα προχωρούσε; Θεωρώ ότι θα εκφυλιζόταν αναπόφευκτα.
Κι εδώ μπαίνουν και άλλα πράγματα. Ποια ακριβώς είναι η δράση και οι κινήσεις του Σύριζα στα εργατικά; Ti ακριβώς εξυπηρετεί; Μήπως εμμένουμε στην επιφάνεια; Αυτά έχουν ειπωθεί και σε προηγούμενα posts
Για μένα ο Σύριζα είναι ακόμη μια δύναμη( με αριστερό, προσοχή, ΛΟΓΟ,) που τελικά θα καταλήξει (γιατί εν τέλει μπορεί ακόμη να καταλήξει να γίνει) ένα κυβερνητικό συνονθύλευμα(που εμπεριέχει και αγωνιστικές-ριζοσπαστικές τάσεις, αλίμονο) αστικής διαχείρισης του συστήματος. Ρε γαμώτο, πως είναι δυνατόν να ξεχνάμε το Μάαστριχτ;
Πρόκειται για ριζοσπαστισμό σίγουρα, όμως όχι αγωνιστικό, όχι πρωτοποριακό.
Και όταν τα κάνουν σκατά(εγώ τουλάχιστον έτσι πιστεύω, θα μας πάρει η μπάλα όλους συνολικά σαν αριστερά)
3) Τα χρυσά αυγά. Το γεγονός ότι διατήρησαν τα εκλογικά τους ποσοστά καθιστά τους "ανθρώπους" που τους ψήφισαν πλήρως ενημερωμένους και συνειδητοποιημένους ως προς αυτά που αντιπροσωπεύουν και κατά συνέπεια πιστεύω ότι χώρισαν αυθαίρετα την κοινωνία σε περαιτέρω στρατόπεδα και επιπλέον διάλεξαν και πλευρά. Πρέπει να αντιμετωπιστούν ανάλογα. Η αντιφασιστική δράση είναι αναγκαία σε όλα τα επίπεδα και με όλα.τα. μέσα.
Το συγκεκριμένο φίδι γεννοβολάει όπου υπάρχουν φοβικά σύνδρομα, αγανάκτηση, φτώχεια και έλλειψη παιδείας. Και θα φροντίσουμε να αποκεφαλιστεί.
4) σκατά στον Κουβέλη.
Έχω κι άλλες σκέψεις, αλλά θα το αφήσω εδώ προς το παρόν, θέλω να διαβάσω κι άλλες τοποθετήσεις.

cheers.

p.s. ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ! :)
You might very well think that; I couldn't possibly comment.
rontrigez

«Η ηγεσία του ΚΚΕ ανέλαβε την ιστορική ευθύνη να κόψει το δρόμο της νίκης για τη μεγάλη Αριστερά που θα μπορούσε να δώσει ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό», επισημαίνει η χτεσινή «Αυγή», η οποία συμπληρώνει: «Ισως έχουν ειδικευτεί να κάνουν σωστές αναλύσεις για τον καπιταλισμό, αλλά δεν κουνούν το χέρι τους για να τον στριμώξουν»...! Ηταν αναμενόμενο, βέβαια, ότι η επίθεση στο ΚΚΕ θα έπαιρνε και τέτοιο περιεχόμενο, αυτό δηλαδή της χαμένης ευκαιρίας για μια «αντι-δεξιά» κυβέρνηση. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε μόνο πως, το πόσο αδιέξοδα για το λαό μπορούν να γίνουν τα «αντι-δεξιά» μέτωπα φάνηκε περίτρανα από το σκληρά ταξικό - αντιλαϊκό έργο που άσκησε επί δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ, στο οποίο ο λαός εγκλωβιζόταν (και) στο όνομα του ... «αντι-δεξιού» μπαμπούλα.Ομως, εδώ προκύπτει ένα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας: πώς ακριβώς εκτιμά η «Αυγή» και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα «στριμωχτεί» ο καπιταλισμός; Με την «υγιή επιχειρηματικότητα», την οποία αναζητούν; Με την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, όπου βγάζουν σπυράκια για καθετί «αντικαπιταλιστικό» ακούγεται; Με την «(ανα) διαπραγμάτευση» με τους σφαγείς του λαού;Είναι κι αυτό ενδεικτικό της υποκρισίας όσων καλούν το λαό να συσπειρωθεί σε «αντι-δεξιά» κατεύθυνση, αλλά την ίδια στιγμή υπονομεύουν τη ριζοσπαστικοποίηση, προστατεύοντας το βασικό αντίπαλο του λαού, τα μονοπώλια. Κι ενώ αποθεώνουν την επιχειρηματικότητα και προστατεύουν την ανταγωνιστικότητα, τολμούν να φορούν και «αντι-καπιταλιστικές» μάσκες..!    
papagalakos II

Έχει προσέξει κανείς ότι πρώτο κόμμα βγήκε η ΝΔ;
pitsirikos
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από pitsirikos »

Πάντως όταν εγώ έγραψα για το "διακαές" ζήτημα και αναφέρθηκα στον Σύριζα το έκανα επειδή διάβασα μαζεμένες τις τελευταίες τοποθετήσεις μεταξύ του ροντρίγκεζ και εσένα, και είπα και γω την άποψη μου πάνω σε αυτά, και όχι επειδή θέλω να προπαγανδίσω το οτιδήποτε ασκώντας πολεμική σε μια δύναμη που στην τελική δεν κυβέρνησε ποτέ.
Εννοείται, ότι άλλα είναι τα διακαή, Έκτωρα μου, και τουλάχιστον από το στόμα μου εριστικά σχόλια δεν πρόκειται να βγουν.
Μόνο πολιτικά.

Για την επόμενη μέρα τι βλέπεις/βλέπετε(όλοι εδώ μέσα);

Talk to me.
You might very well think that; I couldn't possibly comment.
papagalakos II

Προσωπικά πιστεύω ότι από Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να μας πυροβολάνε οπότε για την ώρα χρειαζόμαστε καλές διακοπές.
rontrigez

xaxaxa

Ωραίος ο παπαγάλος. Συστήνει εφησυχασμό και ραστώνη.
ΟΧΙ
εδώ και τώρα σύσταση λαικών επιτροπών παντού. Να μη κοπεί το ρεύμα σε κανέναν, άμεση επίλυση του προβλήματος προμήθειας και διανομής των φαρμάκων. Και για το εμπ: Να λειτουργήσει κανονικά το εστιατόρια μέχρι την λήξη της εξεταστικής κάθε σχολής και να μην περικοπεί κανένα πιάτο, να λειτουργήσει κανονικά η γραμμή 242 μέχρι την λήξη της εξεταστικής κάθε σχολής και να μην περικοπεί κανένα δρομολόγιο, να γίνει κανονικά η προμήθεια των βιβλίων των φοιτητών και όπου χρειαστεί άμεση και δυναμική παρέμβαση. Καμία σκέψη για επιβολή ενοίκιο στις εστίες. Καμία εφαρμογή του νόμου πλαισίου.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”