Eυχαριστώ πολύ αλλά το να βρώ ασκήσεις μάλλον είναι αδύνατον!!!! Είμαι μεγάλο έτος και δεν ξέρω κανέναν απο τη σχολή....Dante έγραψε:Θεωρητικά ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις στις σημειώσεις που είναι αναρτημένες στο mycourses (οι οποίες έχουν μοιραστεί και σε έντυπη μορφή). Επειδή όμως το επίπεδο δυσκολίας είναι αρκετά υψηλό (οι σημειώσεις είναι αρκετά πυκνογραμμένες και είναι σχεδόν αδύνατον να τις διαβάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα), σου συνιστώ να προμηθευτείς λυμένες ασκήσεις & θέματα που έχει κάνει στο μάθημα, αν αυτό είναι δυνατόν.dcd έγραψε:Γεια σας, μπορεί να μου πεί κάποιος συνάδελφος αν το μάθημα περνιέται με τις σημειώσεις που υπάρχουν στο mycourses ??? Χρειάζεται να διαβάσω κάτι άλλο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ατομική και Μοριακή Φυσική
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
dcd
- Real Name: dead can dance
- Facebook ID: 0
Re: Ατομική και Μοριακή Φυσική
Helloo
μήπως έχει κάποιος σημειώσεις από τα τελευταία μαθήματα του Λιαροκάπη με λυμένες ασκήσεις?!
Αν υπάρχει κάποιος και δεν μπορεί να τις ανεβάσει ας μου στείλει ένα pm να βρεθούμε στη σχολή να τις βγάλω μία φωτοτυπία να με σώσει!
μήπως έχει κάποιος σημειώσεις από τα τελευταία μαθήματα του Λιαροκάπη με λυμένες ασκήσεις?!
Αν υπάρχει κάποιος και δεν μπορεί να τις ανεβάσει ας μου στείλει ένα pm να βρεθούμε στη σχολή να τις βγάλω μία φωτοτυπία να με σώσει!
κι εγω θελω παιδια!!τελευταιο μαθημα!! plssssss
ξερει κανεις μεχρι που παρεδωσε φετος? εκανε και τα 10 κεφαλαια απο τις σημειωσεις του?
- hello kitty
- Real Name: Μαρία
ναι...έκανε και το 10..pinky έγραψε:ξερει κανεις μεχρι που παρεδωσε φετος? εκανε και τα 10 κεφαλαια απο τις σημειωσεις του?
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
Kaneis?????Savac21 έγραψε:Helloo
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Άντε ρε παιδιά, το χρωστάμε για πτυχίο... Θέματα μπορώ να λύσω εγώ κάποια, τουλάχιστον ας ανεβάσει κάποιος τις λυμένες ασκήσεις των τελευταίων μαθημάτων.

Και ναι, το όνειρο έγινε πραγματικότητα... Ανέβασα τις ασκήσεις και περιμένω έγκριση. Να ξέρετε, μιλάμε για πολλέεεες σελίδες. 30 για την ακρίβεια. Μπόνους στο τέλος του αρχείου τα κατά Λιαροκάπη ΣΟΣ.
Καλή απόλαυση
Καλή απόλαυση
-
leyma
- Real Name: leyteris
κερνάω μπύρες 
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Περάστηκαν!
Υπάρχουν κάπου αλλού μαζεμένες οι εκφωνήσεις ή όχι;
Επίσης, @sakura, μείωσα το μέγεθος γιατί ήταν αρκετά μεγάλο το αρχείο, η ποιότητα πιστεύω έχει διατηρηθεί.
Επίσης, @sakura, μείωσα το μέγεθος γιατί ήταν αρκετά μεγάλο το αρχείο, η ποιότητα πιστεύω έχει διατηρηθεί.
Αν εχει και κανενας τα θεματα της επαναληπτικης του 2011 ας τα ανεβασει 
ευχαριστουμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε όσες ασκήσεις δεν υπάρχουν σαφείς εκφωνήσεις, αυτό συμβαίνει για δύο λόγους:

- 1. η άσκηση δίνει μια ηλεκτρονιακή κατανομή σε υποστοιβάδες (πχ.
), επομένως το ζητούμενο είναι προφανώς η εύρεση των δυνατών καταστάσεων και η γραφή τους στη μορφή
.
- 2. Η ανάγνωση των εκφωνήσεων στην τάξη γινόταν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να προλαβαίνουμε μόνο τα πολύ βασικά δεδομένα. Αυτό γιατί σύμφωνα με τον Λιαροκάπη οι εκφωνήσεις είναι από παλιά θέματα και μπορούμε να τις βρούμε ανεβασμένες. Όπου έχει αναφέρει ποια θέματα είναι, το έχω γράψει.
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Χίλια ευχαριστώ sakura. Μόλις μου έδωσες πτυχίο. (Θέλω να ελπίζω δηλαδή
)
ξερει κανεις πως γινεται στο θεμα 1 ιουλιου 2011 το V= Ax2+By2-(A+B)z2 σε V=1/2(A+B)r2-3/2 (A+B)z2+1/2(A-B)(x2-y2)???