Ο πυρφόρος σε καλή ανάλυση
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Ο πυρφόρος σε καλή ανάλυση
Επειδή τό'ψαξα στο ίντερνετς, αλλά δεν το βρήκα πουθενά, αποπειράθηκα να φτιάξω ένα svg με τον πυρφόρο. Μπορεί να χρειαστεί σε κανέναν, υποθέτω.
Επειδή δε μ'αφήνει να το βάλω στο απλόουντ του ποστ (αν είναι δυναμόν), το ανέβασα με το Εργαλείο εδώ.
Επειδή δε μ'αφήνει να το βάλω στο απλόουντ του ποστ (αν είναι δυναμόν), το ανέβασα με το Εργαλείο εδώ.
- Συνημμένα
-
- pyrforos.svg
- (50.95 KiB) Μεταφορτώθηκε 238 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Σάβ Σεπ 29, 2012 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Tο αρχείο προστέθηκε ως attachment - Ενημέρωση link
Λόγος: Tο αρχείο προστέθηκε ως attachment - Ενημέρωση link
Re: Ο πυρφόρος σε καλή ανάλυση
Πανω που σκεφτομουν... "Τι να'χει πανω το καινουργιο μου σεντονι;...."
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

-
o_apolytos
Σε λίγες μέρες θα κάνω και τη φάτσα μου σε svg. Μπορεί να χρειαστεί σε κανέναν, υποθέτω.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Τώρα μπορούν να ανεβαίνουν και svg αρχεία ως attachment σε posts! Διόρθωσα το αρχικό post, αλλά σκέφτομαι να κρατήσουμε την εικόνα που ανέβασες και κάπου μέσα στον server, οπότε μάλλον θα το επεξεργαστώ ξανά! 
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Δεν έχει λεφτά για να φάει, λογικό είναι 
- corfu
- Real Name: corfu
λογικο... αυτον δεν θα επηρεασει η κριση .. 
Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Άλμπερτ Αϊνστάιν.
- Nomad
- Forum Moderator

- Real Name: Stratos Papadoudis
Απόλυτε, το πηγαίο υλικό σου ποιό ήτανε? Μπορείς να το ανεβάσεις κι αυτό. Επίσης βλέπω έκανες κάποια αυτοματοποιημένη δουλειά. Ομολογουμένως οι στρογγυλοποίηση των διαφόρων στοιχείων δίνει το σωστό εφέ στο logo, γιαυτό και σε ρωτάω για το πηγαίο υλικό. Υπάρχει όντως μια τέτοια εκδοχή του logo (με τον στραπατσαρισμένο κύκλο μέσα σε όλα) ή αυτά είναι artifacts της δικιά σου επεξεργασίας. Νομίζω ότι μπορούμε να το δουλέψουμε καλύτερα, ώστε ο LnL να κουρνιάζει ήσυχα στο σεντόνι του.
-
o_apolytos
Πήρα αυτήν την εικόνα και την άνοιξα με το inkscape. Έπειτα έκανα trace bitmap (από το μενού path) και την αποθήκευσα ως svg. Λογικά, κάποιος μπορεί να το κάνει αρκετά καλύτερα. Ίσως εξίσου εύκολα γίνεται και με το φώτοσοπ ή το gimp. Το ινκσκέιπ το χρησιμοποίησα διότι υποτίθεται πως είναι ειδικά για βέκτορ γραφικά.
τώρα τον πρόσεξα τον κύκλο! θα προσπαθήσω να το φτιάξω
Προσεπάθησα
βερσιόν νο2
τώρα τον πρόσεξα τον κύκλο! θα προσπαθήσω να το φτιάξω
Προσεπάθησα
βερσιόν νο2
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Το προηγούμενο ήταν καλύτερο, τώρα μου φαίνονται αρκετά χοντρότερες οι γραμμές...
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Μπράβο για την προσπάθεια καλή είναι. Ωστόσο εκτός από τον κύκλο έχει κι άλλες ατέλειες. Για παράδειγμα μπορείς να παρατηρήσεις τις γραμμές στην κολώνα δεξιά δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτότυπο. Επειδή βλέπω το αρχείο σου να έχει μικρότερη ανάλυση (300x296) σχετικά με ένα αρχείο που είχα (566x566), επισυνάπτω το δικό μου σε περίπτωση που χρησιμοποιώντας αυτό ως πηγή οδηγούσε σε καλύτερα αποτελέσματα.
- Nomad
- Forum Moderator

- Real Name: Stratos Papadoudis
Ναι, και γω το inkscape είχα υπόψη ότνα ρώτησα. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι κάνεις μια αχρείαστη ομαλοποίηση στα στοιχεία. Αν φαίνεται ότι είναι ψαλιδισμένο χαρτόνι νομίζω δε πειράζει. Αλλά: έχει σημασία το source file σου να έχει καλή ευκρίνεια των επιμέρους στοιχείων. Γιαυτό ας απάρουμε το αρχείο του παλασσό και να δουλέψουμε εκ νέου. Δε το χω βάλει ακόμα το inkscape άμα φτιάξω κάτι, θα το βάλω.