Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Bravo nikolaki diafimise ton na skasoun oloi se ayton sto epomeno mathima na ginei kolasi kai pali
Pou akouses oti einai 9examino ego akousa oti einai sto metaptyxiako i didaktoriko.Tha ithela poly na matho ti thema kanei prepei na einai poly palikari
Pou akouses oti einai 9examino ego akousa oti einai sto metaptyxiako i didaktoriko.Tha ithela poly na matho ti thema kanei prepei na einai poly palikari
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Δεν ξέρω γιατί ρε γαμώτο, αλλά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο. Δηλαδή οι μεταπτυχιακοί είναι συνήθως πολύ καλύτεροι απο τους καθηγητές
Πάντως ο Τσινιάς με επιβεβαίωσε σήμερα. Είχε κολλήσει ένα τέταρτο σε κάτι πράξεις και τελικά δεν μπορούσε να βγάλει την άσκηση.
Στο τέλος, όντας εκνευρισμένος είπε ότι δεν έχει διάλειμμα.
Και για να δικαιολογηθεί είπε το κορυφαίο: "Αν ποτέ κολλήσετε με πράξεις παρατήστε το. Εγώ δεν πρόκειται να σας κόψω τίποτα σε περίπτωση που σας συμβεί στις εξετάσεις"
Τον λυπήθηκα λιγάκι....
ΥΣΤ: Παπαγεωργίου τον λένε τον καθηγητή που διδάσκει στο άλλο τμήμα.
Πάντως ο Τσινιάς με επιβεβαίωσε σήμερα. Είχε κολλήσει ένα τέταρτο σε κάτι πράξεις και τελικά δεν μπορούσε να βγάλει την άσκηση.
Στο τέλος, όντας εκνευρισμένος είπε ότι δεν έχει διάλειμμα.
Και για να δικαιολογηθεί είπε το κορυφαίο: "Αν ποτέ κολλήσετε με πράξεις παρατήστε το. Εγώ δεν πρόκειται να σας κόψω τίποτα σε περίπτωση που σας συμβεί στις εξετάσεις"
Τον λυπήθηκα λιγάκι....
ΥΣΤ: Παπαγεωργίου τον λένε τον καθηγητή που διδάσκει στο άλλο τμήμα.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
γιατι αν αρχισουν να κανουν οι μεταπτυχιακοι ολοι θα την πεφτουν στους καθηγητεες που βαριουνται κλπ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
[Κ3ο] Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
το διδαξε φετος δηλαδη ο μιχαλης που μας εκανε εργαστηριο αριθμητικής ανάλυσης?
το παλιο βιβλίο ισχύει?ξέρει κανείς?
το παλιο βιβλίο ισχύει?ξέρει κανείς?
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
σε εμάς ήταν, οπότε σου προτείνω να στρωθείς να τα διαβάσεις! 
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
touremporas
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Βασικά, είναι όλο το βιβλίο του Γκαρού, αλλά λείπουν βασικά κομμάτια θεωρίας (καλά, ας το πω αλλιώς... ΘΕΜΑΤΑ) σε σχέση με το βιβλίο.touremporas έγραψε:ξέρει κανείς ύλη διαφορικών από Γκαρούτσο?
Αν θυμάμαι καλά δεν έχει επίλυση με δυναμοσειρές (που πάντα πέφτει) και δεν έχει καλά τον κεφάλαιο με τον τελεστή Laplace...
Μπορείς να διαβάσεις από γκαρού πως να λύνεις διαφορικές πρώτης/δεύτερης τάξης αλλά μετά ασ' το καλύτερα και πιάσε το βιβλίο. Δεν είναι και πολλά.
Αυτά...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
mazi me ton gero el.Min to kaneis ayto einai mega latos diaforikes apo gkaroutso.Pare en anagki kroko.Episis ama thes kati eykolo kai sxetika kalo einai to differential equations tou schaum tora den xero an yparxei metafrasmeno sta ellinika.Profanos gia to megisto biblio den prolabeneis opote den to anafero kan 
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Εγω παντως με διαβσμα γκαρουτσο και σημειωσεις (κραβαριτη) περασα. Σχετικα ευκολα μαλιστα,με 5-6 μερες (εντατικο) διαβασμα.
Τωρα που το σκεφτομαι, αν βρω χρονο μπορει να τις σκαναρω. Ειναι ωραιες σημειωσεις.
Τωρα που το σκεφτομαι, αν βρω χρονο μπορει να τις σκαναρω. Ειναι ωραιες σημειωσεις.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
noir έγραψε:Εγω παντως με διαβσμα γκαρουτσο και σημειωσεις (κραβαριτη) περασα. Σχετικα ευκολα μαλιστα,με 5-6 μερες (εντατικο) διαβασμα.
5-6 μέρες; Καλό καλό!
Με κάτι λιγότερο απο μια μέρα διάβασμα περνάμε; Γιατί τόσο περίπου έχουμε εμείς οι άμοιροι 2ο-ετείς.
skywalker έγραψε:Kai apo oti exo katalabei toulaxiston oi diaforikes einai kati parapano apo xrisimes se ayti ti sxoli
... και σε οποιαδήποτε άλλη σχολή θετικών επιστημών. :P
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.