Ο Νικ Μάρβελ και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.
Συντονιστής: meleneemil
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
Re: Ο Νικ Μάρβελ και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς.
Φρέσκο πράγμα, ΣΑΛΕΥΕΙ ΛΕΜΕ!
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ακόμα και αν αυτό το εσωτερικό έχει πάθει σήψη από την πολλή επαφή με την ελληνορθοδοξία?alexandra1987 έγραψε:Οι κακίες σας δε με αγγίζουν... ο καθένας εκφράζεται ανάλογα με το εσωτερικό του.![]()
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- alexandra1987
- Real Name: Alexandra
Άδικος ο κόπος κάποιων να ταυτίζουν την πίστη στο Χριστό και την αγάπη για την πατρίδα με νοσηρές ιδεοληψίες και ακραίες πρακτικές. Κάποιοι, δυστυχώς, δε γνώρισαν τι είναι στην πραγματικότητα η Ελλάδα και η Εκκλησία...antony07 έγραψε:Ακόμα και αν αυτό το εσωτερικό έχει πάθει σήψη από την πολλή επαφή με την ελληνορθοδοξία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constant την Σάβ Ιούλ 28, 2012 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited the quotes
Λόγος: Edited the quotes

- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Ο Χριστός δεν είναι καν ιστορικό πρόσωπο αγαπητή μου. Είναι απλά πρωταγωνιστής ενός βιβλίου. Είναι ακριβώς σαν να πιστεύεις στον Νικ Μάρβελ (ως θεάνθρωπο).alexandra1987 έγραψε: Άδικος ο κόπος κάποιων να ταυτίζουν την πίστη στο Χριστό και την αγάπη για την πατρίδα με νοσηρές ιδεοληψίες και ακραίες πρακτικές. Κάποιοι, δυστυχώς, δε γνώρισαν τι είναι στην πραγματικότητα η Ελλάδα και η Εκκλησία...
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Auto apo pou prokiptei?antony07 έγραψε: Ο Χριστός δεν είναι καν ιστορικό πρόσωπο αγαπητή μου. Είναι απλά πρωταγωνιστής ενός βιβλίου. Είναι ακριβώς σαν να πιστεύεις στον Νικ Μάρβελ (ως θεάνθρωπο).
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
- alexandra1987
Εσύ, σε τι πιστεύεις?antony07 έγραψε:Είναι ακριβώς σαν να πιστεύεις στον Νικ Μάρβελ (ως θεάνθρωπο).

- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
- alexandra1987
Αν πιστεύεις ότι θα φάω τα νιάτα μου να διαβάζω πυκνογραμμένα κείμενα άλλων, είσαι γελασμένος.nikolas_asteri έγραψε:http://www.cogwriter.com/god-omnipotent ... resent.htm
Με δυο κουβέντες, τηλεγραφικά γραμμένο από σένα.

-
Giorgio P
- Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Πάνω στο Historicity of Jesus υπάρχει και αυτό (δεν το έχω διαβάσει, αλλά φαίνεται καλό), που προσπαθεί να δείξει ότι ο Ιησούς δεν υπήρξε, εξετάζοντας τις ιστορικές αποδείξεις.mplamplampla έγραψε:http://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
alexandra1987 έγραψε:Αν πιστεύεις ότι θα φάω τα νιάτα μου να διαβάζω πυκνογραμμένα κείμενα άλλων, είσαι γελασμένος.nikolas_asteri έγραψε:http://www.cogwriter.com/god-omnipotent ... resent.htm
Με δυο κουβέντες, τηλεγραφικά γραμμένο από σένα.
Off Topic
Γιατί αισθάνμαι πως κάναμε το ίδιο με πολλά από τα μαθήματα της σχολής; 
Μετά από αυτή τη παρέμβαση μπορείτε να συνεχίσετε τον .. διαλόγό σας!
- alexandra1987
Αυτή, μάλιστα, είναι απάντηση!msl έγραψε:Στο θέμα μας, όχι ότι είχα ακοπό να παρέμβω σε μια κουβέντα που δεν έχει και πολύ νόημα μιας και είναι πιο πολύ σαν μάχη παράθεσης συνδέσμων. Εσύ διπλωματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σε κάποιες τοποθετήσεις που παραπέμπουν σε ανάγνωση κειμένων που άντε να είναι 10 σελίδες εκτυπώσιμο Α4. Ενώ με δημοσίευση 5 σειρών (η αρχική σου) μας προτρέπεις να διαβάσουμε βθβλίο που θα είναι τουλάχιστον 50 σελίδες (οι κατά βάθος προθέσεις σου είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς). ΟΚ, γράφεις εδώ για ένα Χ σκοπό (το καταλαβαίνουν και οι πέτρες), δε μασάμε όμως κουτόχορτο όταν πρόκειται για υπεκφυγές απαντήσεων (είτε λόγω αδιαφορίας ή έλλειψης επιχειρημάτων) και ελπίζω αυτό να είναι κατανοητό
Με δυο κουβέντες, τηλεγραφικά και με προσωπική συμμετοχή... χωρίς links, χωρίς προσβλητικές εκφράσεις και με πλήρη επίγνωση των προθέσεων του άλλου.
Όμως εγώ, το καημένο, μια απλή ερώτηση έκανα, Μαρία-Σοφία μου, στο αρχικό μου post: «Έχει κανείς διαβάσει το 1ο βιβλίο? θα ήθελα τη γνώμη του». Δεν πρόσβαλα κανέναν, ούτε έθιξα την πίστη κανενός. Αν κάποιος είχε διαβάσει τα βιβλία θα μπορούσαμε να μιλήσουμε επί της ουσίας. Αν όχι δε θα έπαιρνα απάντηση. Οι προθέσεις μου ήταν σαφείς.

- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Οι προθέσεις σου ήταν σαφείς. Λίγο πιο σαφείς από αυτό που αναγράφεις στη παραπάνω δημοσίευση και νομίζω πως καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ. Όμως, από την ώρα που μπαίνεις σε διαδικασία διαλόγου, έχεις 3 επιλογές:
1. Να απέχεις. Θα κακοχαρακτηριστεί (το βλέπεις), αλλά έτσι θα γλιτώσεις από πιθανές άβολες στιγμές.
2. Να συνεχιστεί ένας διάλογος χωρίς νόημα, που ο καθένας θα λέει το δικό του ίσα για να πει κάτι. Αυτό για εμένα είναι ένας άκρως αποκρουστικός τρόπος επικοινωνίας.
3. Να φέρεις τον διάλογο στα μέτρα σου. Δύσκολο για πολλούς, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Πέτυχα ένα σύνδεσμο (μιας και τα βιβλία αυτά ούτε που τα ξέρω) -> http://www.impantokratoros.gr/3C4BEE52.el.aspx . Οπότε το να θίξει κάποιος το θέμα της θρησκείας είναι αναμενόμενο. Και γνωρίζουμε το πόσο ευαιίσθητο και λεπτό θέμα είναι σε γενικές γραμμές. Το ζήτημα είναι πλέον εσύ τι θα επιλέξεις από τα 3 παραπάνω να κάνεις ..
Νομίζω πως ήρεμα και χαλαρά μπορούν να ακουστούν απόψεις μέσω διαλόγου ..
1. Να απέχεις. Θα κακοχαρακτηριστεί (το βλέπεις), αλλά έτσι θα γλιτώσεις από πιθανές άβολες στιγμές.
2. Να συνεχιστεί ένας διάλογος χωρίς νόημα, που ο καθένας θα λέει το δικό του ίσα για να πει κάτι. Αυτό για εμένα είναι ένας άκρως αποκρουστικός τρόπος επικοινωνίας.
3. Να φέρεις τον διάλογο στα μέτρα σου. Δύσκολο για πολλούς, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Πέτυχα ένα σύνδεσμο (μιας και τα βιβλία αυτά ούτε που τα ξέρω) -> http://www.impantokratoros.gr/3C4BEE52.el.aspx . Οπότε το να θίξει κάποιος το θέμα της θρησκείας είναι αναμενόμενο. Και γνωρίζουμε το πόσο ευαιίσθητο και λεπτό θέμα είναι σε γενικές γραμμές. Το ζήτημα είναι πλέον εσύ τι θα επιλέξεις από τα 3 παραπάνω να κάνεις ..
Νομίζω πως ήρεμα και χαλαρά μπορούν να ακουστούν απόψεις μέσω διαλόγου ..
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Παπα(ρα)διάρικος οχετός...
Προτιμώ το (βλάσφημο) Χάρι Πότερ
Προτιμώ το (βλάσφημο) Χάρι Πότερ
Ο Μηλιώνης είναι ο μεταφραστής του συγγραφέα Τζόουνς (πάρτε φάτσα). Μακριά. Και για όσους έχουν κουράγιο ακούστε το μυθιστόρημα... Όλα τα λεφτά... Εδώ.ΙΟΣ έγραψε:Αλλά τι είναι αυτό ακριβώς που ενοχλεί τόσο πολύ στον Χάρι Πότερ την ορθόδοξη Ιερά εξέταση; Τον πραγματικό του φόβο αποκαλύπτει ο συγγραφέας της ΠΕΓ: «Τι θα συμβεί με τις χιλιάδες των παιδιών, που σε λίγα χρόνια, μέσα στην επανάσταση της εφηβείας τους, θα αμφισβητήσουν θεσμούς και πρόσωπα και θα θελήσουν να ακολουθήσουν, όπως η Ρόουλινγκ στα νιάτα της, ανατρεπτικές θεωρίες και τρόπους ζωής;» (σ. 59). Να λοιπόν ο πραγματικός κίνδυνος. Και ποιες είναι αυτές οι «ανατρεπτικές θεωρίες»; Μας τις αναφέρει ο κ. Μηλιώνης, χρησιμοποιώντας δικές της διηγήσεις: «Επαναστάτρια, το είδος της μαθήτριας που κάπνιζε στις στάσεις λεωφορείου μαζί με αγόρια με δερμάτινα μπουφάν. Πρότυπό της κάποια κομμουνίστρια συγγραφέας που είχε ό,τι χαρακτηριστικό μπορεί να ήθελε ένα 13χρονο κορίτσι με αριστερά πιστεύω».
-
Manthos
- Real Name: Manthos
Για την ιστορία πάντως να αναφέρω ότι η Rowling δήλωσε πως στα 13 της αποφάσισε να πηγαίνει στην εκκλησία, παρότι ο πατέρας της ήταν άθεος και κανένα μέλος της οικογένειάς της δεν πήγαινε στη λειτουργία. Σήμερα δηλώνει πίστη στον προτεσταντισμό. Επίσης, μάλλον δεν είναι και πολυ κομμουνίστρια γιατί στις τελευταίες εκλογές της Βρετανίας στήριξε τον Brown. Μάλλον ο κ. Μηλιώνης δεν είναι και πολυ καλά πληροφορημένος. Αυτό βέβαια θα ήταν αδιάφορο αν δεν επεδίωκε να μεταδώσει την άγνοιά του.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rowling,_J ... ical_views
http://en.wikipedia.org/wiki/Rowling,_J ... ical_views