Ο φασιστικός κώδικας [ you ]
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
χρονια πολλα [you]

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
συγγνωμη ολο αυτο ηταν για μενα?συγγνωμη γιατι με βριζετε?και μαλιστα τοσο θυμωμενα?τι εγινε ας μου εξηγησει καποιος!
theos που με ξερεις?τι ελεγα στη συνελευση στην οποια ημουν με το μπαζο (και στην οποια δεν παρευρεθηκα ποτε)?
theos που με ξερεις?τι ελεγα στη συνελευση στην οποια ημουν με το μπαζο (και στην οποια δεν παρευρεθηκα ποτε)?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackstar την Σάβ Μάιος 19, 2007 7:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ναι ρε [you] εσενα βριζουν ολοι! κανεις πως δεν γνωριζεις το γιατι!
Ντροπη και ονειδος [you]!
Ντροπη και ονειδος [you]!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Σάβ Μάιος 19, 2007 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ποιος προβοκατορας δημιουργησε το [you ] ;;; Φανταζομαι με αυτο το αρρωστημενο μυαλο πως θα χρησιμοποιησει τις γνωσεις της ΣΕΜΦΕ!! 
(φυσικα αστειευομαι!!)
(φυσικα αστειευομαι!!)

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ευτυχώς που ο [you] δεν έχει μπει ακόμα στο topic και δεν ξέρει τι λέμε γι'αυτόν πίσω από την πλάτη του!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
νταξει...εγω παντως διαφωνω με αυτο... [you] σε συμπαθω αν και δεν σε ξερω καλα και νομιζω οτι εισαι καλο παιδι... δεν θα το συνεχισω αυτο το ανοητο αστειο... [you] συγνωμη...
και καλο ειναι να ζητησετε και εσεις συγνωμη που κοροιδευετε τοσο καιρο πισωπλατα...
και καλο ειναι να ζητησετε και εσεις συγνωμη που κοροιδευετε τοσο καιρο πισωπλατα...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
theos κοιτα αν εγραψα εδω ειναι γιατι ηθελα να μαθω τι εγινε απο'κει και περα βριζε βριζε(βλεπ βουγιουκλακη στην μανταλενα)!ασε που αμα θυμωσω θα κανω συνεχεια χρηση της καταχρηστικης μου ιδιοτητας βλεπ τον κωδικο ΜΟΥ!!:)))και θα μπερδευτουμε ολοι!αλλα αφου εβαλες θεματα της πραγματικης και που με βριζεις εγω σε παω!!αμα βαλεις και καμια ασκησουλα θα'σαι theos μ'ολη τη σημασια!φιλακια!!
υσ:[you] χρονια πολλα (ειναι offtopic)αλλα δυο λεξουλες ειναι φφανταστικοι moderators!
υσ:[you] χρονια πολλα (ειναι offtopic)αλλα δυο λεξουλες ειναι φφανταστικοι moderators!