HeartDoc, αν εσύ σκόπευες να διαβάσεις 8 μαθήματα (τα μαθήματα του 3ου εξ.) μέσα στην περίοδο της εξεταστικής (ακόμα και κανονικής διάρκειας εξεταστικής), το μέλλον σου ήταν προδιαγεγραμμένο. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να ξεκινήσεις ένα μήνα πριν και δε θα'σουν καθόλου άμοιρος.HeartDoc έγραψε:Με κάτι λιγότερο απο μια μέρα διάβασμα περνάμε; Γιατί τόσο περίπου έχουμε εμείς οι άμοιροι 2ο-ετείς.
Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Ασε τον αρνο και το γκαρουτσο τοτε, και πιασε τα θρησκευτικα handbooks (κορανια, βιβλους κλπ). Με θαυμα πιο πιθανο να περασεις!Με κάτι λιγότερο απο μια μέρα διάβασμα περνάμε; Γιατί τόσο περίπου έχουμε εμείς οι άμοιροι 2ο-ετείς.
Καλη τυχη και επιτυχια, οπως και να χει!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Εννοείς να έχω διαβάσει στην τρίμηνη διακοπή;
Χμμ.. δηλαδή να ξέρω (μέχρι να ανοίξουμε) πως να λύνω ομογενής 1ης και 2ης τάξης.. Δεν ακούγεται κι άσχημο. Πρέπει να μου πήρε τουλάχιστον μισή ώρα να τα μάθω όταν διάβαζα... ;)
Edit: Χαχαχα.. Να δω όταν θα δίνουμε διαφορικές, ένα αστέρι στον ουρανό και να σκάνε μέσα στο αμφιθέατρο 3 μάγοι με σοκολατάκια-μπιχλιμπιδάκια και τι στον κόσμο! :lol: :lol:
Thanks noir... :D
Χμμ.. δηλαδή να ξέρω (μέχρι να ανοίξουμε) πως να λύνω ομογενής 1ης και 2ης τάξης.. Δεν ακούγεται κι άσχημο. Πρέπει να μου πήρε τουλάχιστον μισή ώρα να τα μάθω όταν διάβαζα... ;)
Off Topic
Και πλην αυτού μην ξεχνάμε πως η ΟΛΗ η Ανάλυση που δίνουμε την Τρίτη έγινε μετά την συνέχιση του χειμερινού... χμμ...
Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τα παρατήσω όλα και θα τα πιάσω 2 μέρες πριν την εξέταση. Και επαναλήψεις έχω κάνει (ειδικά στις διαφορικές που είχα τον sky να μου λέει να τον ρωτήσω αν χρειαστώ τπτ... λες κι αυτός ήξερε
) και ανάλυση διάβαζα παρακάτω χωρίς να ψιλο-καταλαβαίνω τον Χριστό μου επειδή ήξερα πως κάπως έτσι θα έρθουν τα πράγματα κι απ' όλα, αλλά με βλέπω να γράφω Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή και να μην προλαβαίνω να λύσω άσκησεις/θέματα. Γιατί οι 2,5 ώρες που δίνονται, φτάνουν για να λύσεις σχεδόν μηχανικά τα ζητήματα κι όχι να τα πολυσκεφτείς... καλώς ή κακώς.
Αλλά ξεφεύγουμε...
Δεν θέλω να περιαυτολογώ, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τα παρατήσω όλα και θα τα πιάσω 2 μέρες πριν την εξέταση. Και επαναλήψεις έχω κάνει (ειδικά στις διαφορικές που είχα τον sky να μου λέει να τον ρωτήσω αν χρειαστώ τπτ... λες κι αυτός ήξερε
Αλλά ξεφεύγουμε...
Thanks noir... :D
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
αν θυμαμαι καλα οι διαφορικες ηταν την παρασκευη 26 του μηνα... γιατι αλλαξαν ημερομηνια??

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Off Topic
Eίναι καταγεγραμμένος σαν εξωτερικός συνεργάτης
Υπηρεσία καταλόγου
Υπηρεσία καταλόγου
-
nikolakisxa
- Real Name: Nikolas Xatzis
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
πφφφφφφφφφφφφ...................
εγω παντως προλαβα να κανω ενα πασαλιμα ολη την υλη και θα κανω ενα δευτερο λιγο καλυτερο απο σαουμ....ειναι καλο???
εγω παντως προλαβα να κανω ενα πασαλιμα ολη την υλη και θα κανω ενα δευτερο λιγο καλυτερο απο σαουμ....ειναι καλο???

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Μεταβαρόνος Isnogood
-
O_Xamenos
- Επικοινωνία:
ελα ντε....οτι ναναι

ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Για όλους τους πιο παλιούς αλλά και τους καινούργιους που έτυχε να έχουν τη βίβλο (όπως λέει ο skywalker) στα χέρια τους, δηλαδή το καταπληκτικό βιβλίο " Στοιχειώδεις διαφορικές εξισώσεις και προβλήματα συνοριακών τιμών" των BOYCE και DIPRIMA, να πω πως στη σελίδες 451-458 υπάρχουν οι θεμελιώδεις πίνακες τους οποίους μπορούν να διαβάσουν από εκεί.
Στις εξετάσεις θα υπάρχει και θεωρία. Πάντως αν θέλετε ένα 5αράκι να περάσετε να διαβάσετε:
Μπορεί και με 6
Πολύ εύκολο μάθημα, από τα πιο εύκολα της σχολής.
Όποιος θέλει απαραιτήτως να το περάσει ας διαβάσει αυτά και κανά συστηματάκι και περνάει στο νερό.
Στις εξετάσεις θα υπάρχει και θεωρία. Πάντως αν θέλετε ένα 5αράκι να περάσετε να διαβάσετε:
- Δυναμοσειρές (θα μπει ένα θέμα standard)
- Την άσκηση 4 των τελευταίων θεμάτων και παρόμοιες με αυτή ασκήσεις. Δείτε στα θέματα, μπαίνει σχεδόν κάθε φορά
- ΘΕΩΡΙΑ
Μπορεί και με 6
Πολύ εύκολο μάθημα, από τα πιο εύκολα της σχολής.
Όποιος θέλει απαραιτήτως να το περάσει ας διαβάσει αυτά και κανά συστηματάκι και περνάει στο νερό.
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Ρεμάλι σε ποιο αμφιθέατρο θα είσαι? Μήπως το ξέρεις? Και επίσης πως είσαι εμφανισιακά? Να ξέρουμε ποιον θα ρωτάμε αν έχουμε καμιά απορία. 
@Skywalker: Έχεις δίκιο, η Φυσική 1 είναι ακόμα πιο εύκολη. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι το μάθημα είναι πολύ εύκολο
@Skywalker: Έχεις δίκιο, η Φυσική 1 είναι ακόμα πιο εύκολη. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι το μάθημα είναι πολύ εύκολο
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω ακόμη... μάλλον τότε θα το μάθω.theos έγραψε:Ρεμάλι σε ποιο αμφιθέατρο θα είσαι? Μήπως το ξέρεις?
Είμαι όμορφος. Τέλος.theos έγραψε:Και επίσης πως είσαι εμφανισιακά?
Σώθηκες...theos έγραψε:Να ξέρουμε ποιον θα ρωτάμε αν έχουμε καμιά απορία.
Εκατοστό post!!! Ουουουουουου!! :party: :party: :party:

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."